ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Γιώτης στο Matchnews.gr: «Τα παιδιά χάνουν την ουσία του αθλητισμού»

Τόσο η «Match» όσο και το Matchnews.gr συνεχίζουν μέσα σε δύσκολες ημέρες να ζητούν τις απόψεις ανθρώπων του αθλητισμού.
Προπονητές, αθλητές, πρόεδροι και παράγοντες φιλοξενούνται από τη συντακτική μας ομάδα, ώστε να καταγράψουν τις δύσκολες αγωνιστικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνουν μετά και το δεύτερο Lockdowdn.
Ένας από αυτούς που εξέφρασε την άποψη του στην ιστοσελίδα μας είναι και ο Παναγιώτης Γιώτης του Ίφιτου Πατρών, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε για τα αγωνιστικά και οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν μετά το νέο «λουκέτο» στον αθλητισμό και τόνισε την έλλειψη κινήτρου που πλέον αντικρίζει σε πολλούς αθλητές.

Ο Παναγιώτης Γιώτης
Όσα τόνισε:
«Μπορεί να ακουστώ απαισιόδοξος σε όσα πω, αλλά πιστεύω πως όλη αυτή η κατάσταση θα τραβήξει μέχρι και τον Μάρτιο.
Πιστεύω πως η επιλογή των Ομοσπονδιών να αρχίσουν βιαστικά μπας και προλάβουν να υπάρξει αγωνιστική δράση, γύρισε μπούμερανγκ.
Σε εμάς ειδικά, προλάβαμε μόνο μια αγωνιστική. Και σε ένα μήνα να ανοίξουμε, δεν μπορούμε με πέντε προπονήσεις να πάμε να παίξουμε αγώνες, ούτε μπορούμε να συνεχίσουμε ένα πρωτάθλημα απλά για να λέμε ότι το συνεχίσαμε.
Μας έβαζαν να κάνουμε αντί για 1-1,5 ώρα ζέσταμα όπως ήταν μέχρι τώρα, να αναγκάζουμε τους τέσσερις αθλητές μας πριν από τον αγώνα να κάνουν όλες τις απαραίτητες πρωαγωνιστικές ασκήσεις μόλις σε 7 λεπτά για να παίξουν!
Δεν πρέπει καμία Ομοσπονδία να βιαστεί να τελειώσει τα πρωταθλήματα –ειδικότερα αν δεν υπάρχει η εγγύηση και πως θα ολοκληρωθεί- γιατί έτσι μπορεί να προκαλέσει και μεγάλο κακό στους αθλητές.
Πλέον, τα παιδιά μας δεν έχουν καν στόχο, χάνουν και την ουσία του αθλητισμού μέσα απ’όλο αυτό. Πολλά σταματάνε, άλλα συνεχίζουν αλλά με πολλές δυσκολίες και είναι και για εμάς ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς και οικονομικά έχουμε καταρρεύσει».
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Στα κλιμάκια της Εθνικής η Αθηνά Αναστοπούλου της Ακαδημίας των Σπορ

Η αθλήτρια χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ Αθηνά Αναστοπούλου κλήθηκε να παρευρίσκεται την Δευτέρα 16/05/2022 και ώρα 17:30 – 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, για να συμμετάσχει στην προπόνηση του κλιμακίου κορασίδων νοτίου Ελλάδας μαζί με 17 αθλήτριες ακόμη.
Η προπόνηση θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη του συντονιστή νοτίου Ελλάδας κ. Γεωργίου Κρανάκη και του τεχνικού επιτελείου της ΕΑΠ/ΟΧΕ.
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ
Τριπλό… μετάλλιο για τον ΑΣ Αγωγή στη Σερβία

Με τρία μετάλλια γύρισε ο Πατρινός σύλλογος, ΑΣ. ΑΓΩΓΗ από το 6th Asteriks Cup στο Νις της Σερβίας και με πολλές εμπειρίες.
Συγκεκριμένα :
- Χρυσό ο Δημήτρης Σταύρου – 33κ
- Χρυσό η Ανδριάνα Καλφαγιάννη – 25κ
- Ασημένιο η Μανια Πατσαουρα – 57κ
Πολύ καλή προσπάθεια για τους: Κωνσταντίνα Ψαριάδη, Σοφία Καλφαγιάννη, Άγγελος Καλός, Αλέξανδρος Καλός, Παναγιώτης Παναγίδης, Ναπολέων Παναγίδης, Διονύσης Καλφαγιάννης και ο Νικόλαος Καλφαγιάννης.
ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Διαβάστε στη “Match”: Γυαλίζει το μάτι τους!

Πάρτι στην έδρα του Μακεδονικού για την Παναχαϊκή και ιδανική πρεμιέρα στα πλέι-οφ ανόδου! *Πανηγύρια… στην εθνική οδό από τους φίλους της ομάδας που έκαναν το ταξίδι στο Βορρά!
«ΜΙΛΗΣΕ» Ο ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ ΣΤΟ 90’
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙ Γ’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ»
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Με Γιατρά τιμονιέρη
και του χρόνου!
Πάνω στα δικά του «θέλω» θα «χτίσει» τον Προμηθέα της νέας σεζόν ο Πατρινός προπονητής. Οριστικά με ΑΕΚ το ξεκίνημα στα πλέι-οφ *Το Σούπερ Καπ ταξιδεύει Κύπρο
ΑΠΟΛΛΩΝ OSCAR
ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΚΑΙ… ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ
Ο Απόλλωνας δεν «χαρίστηκε» στον Άρη κλείνοντας τη χρονιά με μια μεγάλη ανατροπή γοήτρου. «Νίκη και για τη διοίκηση» είπε ο Βετούλας *Ο Τσαλμπούρης 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα!
Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
«Ομάδα όλης της Πάτρας»
Αποκαλύψεις από τον Νίκο Ρουμελιώτη για τον νεοσύστατο σύλλογο Patras Volleyball. «Έχω ήδη συμφωνήσει με παίκτες» τονίζει στη «Match»…
Βαθμός «χρυσάφι»
Ισοπαλία… ανόδου για το Πάτραι μέσα στην Καλαμάτα
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Στην «κόψη του ξυραφιού» Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορία
ΝΟΠ – Β. ΛΑΜΠΑΤΟΣ
Παίζουμε την άνοδο, να γεμίσει
την Τετάρτη το γήπεδο!»
ΑΛ. ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Σάρωσε» τα πάντα
Κατέκτησε την κορυφή και τονίζει πως… είναι μόνο η αρχή
Β. ΛΙΟΛΙΟΣ
«Παραιτηθείτε να φτιαχτεί το οικοδόμημα απ’ την αρχή», είπε στους προέδρους των συνδέσμων διαιτητών
ΑΧΑΓΙΑ ‘82
Τ. Αναγνωστόπουλος: «Να μην
ζήσει κανείς τέτοια αγωνία!»