Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Η «ακτινογραφία» της Παναχαϊκής. Ο Ντάσιος, ο Καρατσανάκοφ, ο… Μουστακόπουλος

Published

on

Πολλά τα ενδιαφέροντα στοιχεία που έβγαλε ο αγώνας της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Πόντου και η «Match» ήταν εκεί να τα καταγράψει για το «κοκκινόμαυρο» κοινό…

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ο Γιώργος Ντάσιος, διέπρεψε στην δεξιά πλευρά και απείλησε πάρα πολλές φορές την άμυνα του Απόλλωνα με τις επελάσεις του και με τις τοποθετήσεις του, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει με εκείνο τον «κεραυνό»στο 64’ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Γινόμαστε κουραστικοί, αλλά η ποιότητα του Καρατσανάκοφ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και την Κυριακή ο Βούλγαρος ήταν απλά μαγικός, αφού από την ώρα πουμπήκε στο ματς, η Παναχαϊκή δημιούργησε συνεχόμενα ευκαιρίες. Και αυτός είχε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει  στο 90’, αλλά η μπάλα τον «πούλησε» άσχημα…

Ντεμπούτο παραπάνω από θετικό για τον Γιώργο Μουστακόπουλο. Ο νεαρός Πατρινός αμυντικός χαφ, που πέρυσι ήταν η έκπληξη της σεζόν, μπήκε σαν αλλαγή στο 78’ και πρόλαβε στον χρόνο που αγωνίστηκε να δείξειγιατί λείπει τόσο πολύ. Μια διαγώνια μπαλιά 40 μέτρων στον Καρατσανάκοφ, και η γενική του εικόνα συνέβαλαν στο να μπορέσει η Παναχαϊκή να ψάξει το γκολ και ας μην τα κατάφερε.

Μια ακόμη επιστροφή στην Αγυιά για τον Λεωνίδα Κυβελίδη, που πλέον φοράει την επίσης «κοκκινόμαυρη» φανέλα της Καλαμαριάς. Και επειδή όπου Κυβελίδης… υπάρχει και Στεργίδης, ο «Λύμπε» ήταν στην εξέδρα και παρακολούθησε το ματς και την πρώην ομάδα του, για την οποία εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια.

Φωνάζουμε εδώ και καιρό ότι η Παναχαϊκή έχει την καλύτερη τριάδα «κίπερ». Και η επιλογή του Κώστα Καπουταγλή δικαίωσε 100% τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο Αθηναίος πορτιέρο τα πήγε περίφημα στο ντεμπούτο του με τα «κοκκινόμαυρα» και όταν χρειάστηκε έδειξε την κλάση του.

Πολύ μεγάλη… θερμοκρασία και αναστάτωση, με θερμά επεισόδια παντού. Ένα από αυτά στην Θύρα 2, ανάμεσα σε μέλη της ΠΑΕ και μεμονωμένο οπαδό μεγάλης ηλικίας που καταφέρθηκε εναντίον του ονόματος του προέδρου και μερικών Συμμάχων. Γενικά τεράστια πίεση που φαινόταν σε κάθε γωνιά του γηπέδου.


Πάλι προβληματική η διαιτησία σε εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής. Δεν μιλάμε απλά για διαχείριση ή το θέμα με τα πανό στην εξέδρα, αλλά πρέπει να είσαι… αδαής για να μην δώσεις φάουλ όταν ο Κολ (2 φορές) και ο Καρατσανάκοφ πέρασαν με «ποδιά» αντίπαλο που έκανε φράγμα, όμως ο Βλάχος έδειξε «παίζετε».

Έξι λεπτά διακοπή αγώνα, 5 αλλαγές, 2 γκολ, αλλά μόλις 5 λεπτά καθυστερήσεις. Βάλτε μια κίτρινη… μαρς που χάρισε στον Σουντουρά στο 87’ (2η κίτρινη) για διώξιμο μπάλας και πολλά ακόμη και βγάλτε συμπεράσματα.

Βαγγέλης Μιχάλης

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Published

on

Οι Μάικλ Μούλντερ και Ίντι Μπόονεν αποτελούν “ξένο σώμα” στις τάξεις της Παναχαϊκής. 

Όπως είχε αναφέρει το ρεπορτάζ της Match ο Ολλανδός αμυντικός είχε παραγκωνιστεί, αφού δεν είχε βοηθήσει αγωνιστικά και το ίδιο συμβαίνει και με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό. 

Σήμερα δεν προπονήθηκαν και έχουν τεθεί εκτός αποστολής για το ματς της Κυριακής (21/4) με τον Γιούχτα στην Κρήτη. Δύσκολα θα τους δούμε ξανά σε αποστολή των “κοκκινόμαυρων” μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Όλα τα τέρματα της 5ης αγωνιστικής στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Τα γκολ από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ στον Νότιο όμιλο της Super League 2 δημοσίευσε το κανάλι της Λίγκας.

Ανάμεσά τους και το μοναδικό της μεγάλης νίκης της Παναχαϊκής επί του Αιγάλεω.

 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

Published

on

Η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί την Κυριακή εκτός έδρας με τον Γιούχτα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2 με τον  Ηλία Κοκκόρη της ΕΠΣ Αρκαδίας να έχει οριστεί για να διευθύνει το παιχνίδι.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρίνος Μαραθωνίτης από την ΕΠΣ Αθηνών και ο Νίκος Μανούρας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ20 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ3 hours ago

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Α2 ΕΣΚΑΗ8 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός εύκολα νίκησε τον Αιγέα στο κλειστό Αλεξιώτισσας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

Α2 ΕΣΚΑΗ9 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Με επιθετική πολυφωνία «άσος»- χρυσάφι για τη Νίκη Πρ.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ4 hours ago

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

ΜΠΑΣΚΕΤ22 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΛΟ19 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ22 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

NATIONAL LEAGUE 24 hours ago

Περιμένει αντίπαλο η Αχαγιά ΄82

Facebook