Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Η «ακτινογραφία» της 19ης αγωνιστικής της Superleague 2

Published

on

Ο Ιωνικός πέτυχε την έκτη νίκη του στη σειρά και απειλεί το αξέχαστο σερί των επτά, που είχε κάνει το 1997 στην Α’ Εθνική και είναι ρεκόρ στην ιστορία του. Πέρασε με 3-0 από την Άρτα με τους συνήθεις πρωταγωνιστές, Ρόλε, Κάστρο και Πλατέλλα από την ενδεκάδα, και Μάναλη, Κουϊρουκίδη από τον πάγκο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα κέρδισε πέντε διαδοχικά παιχνίδια εκτός έδρας!

Ο Ιωνικός ξέφυγε οκτώ βαθμούς από την τρίτη θέση, με τρία παιχνίδια να μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η ΑΕ Καραϊσκάκης δέχτηκε για τέταρτη φορά τρία τουλάχιστον γκολ σε παιχνίδι της και παρέμεινε στην τελευταία θέση.

Ο Λεβαδειακός πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο επί της Παναχαϊκής, αφού δύο γκολ είχε συνολικά στα επτά προηγούμενα ημίχρονα στη Λιβαδειά. Η εύκολη νίκη επί της Παναχαϊκής ολοκληρώθηκε με ένα ωραίο γκολ του Λούκας Πολέτο, που είναι το 200ό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Μάλιστα ο Λεβαδειακός εξασφάλισε και μαθηματικά τη θέση στην πρώτη εξάδα.

Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι έπαιζαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες που καταδιώκει. Η ισοπαλία στη Ρόδο από τη μια είναι καλό αποτέλεσμα για την Παναχαϊκή, αφού δεν ξέφυγε πολύ κάποια από τις δύο ομάδες, αλλά από την άλλη και οι δύο της αποσπάστηκαν από ένα βαθμό.

Αναφερόμαστε στο Διαγόρα και τον Εργοτέλη, που και οι δύο προέρχονταν από ένα σερί πέντε ηττών. Η ισοπαλία ήταν ένα τέλος στις ήττες και για τις δύο, αλλά ο Εργοτέλης, που έμεινε δύο βαθμούς μπροστά και έπαιζε εκτός έδρας, είναι ο κερδισμένος προς το παρόν.

Η Ξάνθη επεξέτεινε το αήττητο σε εννέα παιχνίδια με το 0-0 στα Τρίκαλα με πέντε παιχνίδια να είναι ισόπαλα. Και τώρα έμεινε τρεις πίσω από τη δεύτερη θέση και οκτώ από την κορυφή.

Αυτό που δεν μπορεί να κάνει η Ξάνθη, το κάνει η ΠΑΕ Χανιά, που είναι οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα, αλλά έχει κερδίσει τα έξι από αυτά και πλέον είναι ένα βαθμό πίσω από την Ξάνθη. Η νίκη της ΠΑΕ Χανιά στην Ιεράπετρα είχε τη συνταγή του 1-0.

Ελπίδες πλέον για την εξάδα έχει και ο Απόλλων Λάρισας, αφού πέρασε με νίκη 1-0 από τη Δράμα. Ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, όσες νίκες είχε κάνει δηλαδή στις πρώτες 15. Η Δόξα Δράμας προερχόταν από δύο νίκες στην έδρα της, αλλά δεν τα κατάφερε και η εξάδα πλέον είναι αδύνατος στόχος.

Για μια εξάδα, που η 20η αγωνιστική έχει πολύ κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια.

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

Published

on

Τί και αν ο Απόλλωνας Πόντου υποβιβάστηκε από την Super League 2;

Εντούτοις ο Χαράλαμπος Σταμούλης, άλλοτε εκπρόσωπος των «κοκκινόμαυρων» και Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής είναι πλέον ο καινούργιος Γενικός Διευθυντής, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (28/03).

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της SL2 να εγκρίνει την πρόσληψή του Σταμούλη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η σχετική ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκε η εξής απόφαση: Έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή της Super League 2».

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Εμφατικό ξεκίνημα για Καλλιθέα και Ιωνικό

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου.

Published

on

Με… εκκωφαντικό τρόπο μπήκε στα πλέι οφ του Νότιου Ομίλου της Super League 2 η Καλλιθέα, που επικράτησε 4-0 στην έδρα της Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική. Έτσι, ανέβηκε στους 27 βαθμούς με τη διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά να αυξάνεται στο +5 και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή.

Μόλις στο 10′ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ και στο 16’ ο Ντεμέτριους διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το 3-0 έκανε στο 40’ ο Μανθάτης και το τελικό σκορ έγραψε ο Τόρες στο 62’.

Ξαναμπήκε στο «κόλπο» ο Ιωνικός

Πρεμιέρα που τον κάνει να ονειρεύεται την επιστροφή του στην Super League 1 πραγματοποίησε ο Ιωνικός! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με τρομερή εμφάνιση πάτησε τα Χανιά, με το εμφατικό 5-1 και μπήκε ιδανικά στα πλέι όφ της SL2.

Οι Νικαιώτες βρέθηκαν στο -1 από τους Κρητικούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, λίγο πριν το συναπάντημά τους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εκρηκτική εκκίνηση και προηγήθηκαν  με 2-0 στο 11’, με Σαλαζάρ και Σόουζα! Ο Οικονομίδης στο 43’ και ο Ντάουντα στο 52’ έδωσαν αέρα 4 τερμάτων, με τα Χανιά να μειώνουν στο 56’ με τον Νίλι. Το τελικό 5-1 έγραψε και πάλι ο Οικονομίδης, στο 83’.

Continue Reading
Advertisement

Facebook