Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ισοπαλία η Παναχαϊκή, έπιασε 2η θέση!

Published

on

Βαθμό… από ¨χρυσάφι” πήρε η Παναχαϊκή στο χωράφι της Καλαμαριάς κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, χάνοντας μάλιστα δύο τεράστιες ευκαιρίες (πέναλτι Ελευθεριάδη και σουτ των Μωραϊτη, Κυνηγόπουλου) για να πάρει την εκτός έδρας νίκη, με τους “κοκκινόμαυρους” να βρίσκονται πλέον στην 2η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και σε τριπλή ισοβαθμία με Απόλλωνα Λάρισας και Πόντου. *Αν ήταν λίγο πιο θαρραλέα τώρα θα ήταν μόνη δεύτερη.

Αρκετά δυναμικά ξεκίνησε την αναμέτρηση η Παναχαϊκή, η οποία μόλις στο 6ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Κυνηγόπουλο. Ο εξτρέμ των “κοκκινόμαυρων” ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αμαραντίδη και ο διαιτητής Κατσικογιάννης έδειξε την άσπρη βούλα.

Παρόλα αυτά, ο Χρήστος Ελευθεριάδης που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, νικήθηκε από τον Πολίτη και έτσι το 0-0 παρέμεινε. Μετά το πρώτο 15′ ο Απόλλων Πόντου ισορρόπησε το ματς, αλλά η ομάδα του Καραπίτσου εξακολουθούσε να έχει την κατοχή.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με μια προσπάθεια του Ολαϊτάν στο 17′, όπου ο Σούλης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε και από εκεί και έπειτα με εξαίρεση τις δυνατές μονομαχίες και τα σκληρά φάουλ εκατέρωθεν, δεν είχαμε κάποια άλλη αξιόλογη φάση. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 35′ ο Ηλίας Πολίμος αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο (οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για διάστρεμμα β΄βαθμού) και στη θέση του πέρασε ο Τζέιμς Σταμόπουλος.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν εξίσου δυναμικά όπως στο πρώτο, με τον Απόλλωνα να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο 58′ ο διαιτητής Κατσικογιάννης είδε ανύπαρκτο πέναλτι του Τσελεπίδη πάνω στον Κυβελίδη, όμως ο Πορτουλίδης που ανέλαβε την εκτέλεση το έχασε, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ και έτσι παρέμεινε εκ νέου το 0-0.

Στο 71′ ήταν η σειρά της Παναχαϊκής να φτάσει κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Πολίτης, όμως, τόσο στο σουτ του Μωραϊτη όσο και σε αυτό του Κυνηγόπουλου από κοντά είπε “όχι” και κράτησε μηδέν.

Πέρα από αυτή τη φάση, στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος. Έτσι, η Παναχαϊκή βρίσκεται μετά την ήττα του Απόλλωνα Λάρισας στη Δράμα, στην 2η θέση της βαθμολογίας σε τριπλή ισοβαθμία με την ομάδα της Καλαμαριάς και τους Λαρισαίους (40 βαθμοί.).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βοηθοί: Στεφούλης (Γρεβενών), Βρούζος (Πιερίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά (87′ Δημητριάδης), Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλαϊτζίδης (85′ Καλογέρης), Πουρτουλίδης, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Κυβελίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Σούλης, Πολίμος (35′ Σταμόπουλος), Πλέγας (64΄Παπατόλιος), Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης (80′ Μπαστακός), Μόσνι, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΠΑΕ Παναχαϊκή και Γιάννης Τάτσης απαγόρευσαν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Published

on

Σε μία ακόμα πρωτοφανή κίνηση αντιεπαγγελματισμού και έλλειψης σεβασμού στους ανθρώπους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημέρωσε και μάλιστα μέσω εκπροσώπου και όχι αυτοπροσώπως ότι δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και θα ανεβούν δηλώσεις του προπονητή στα social media της ομάδας!

Στην ουσία ο Γιάννης Τάτσης και οι «κοκκινόμαυροι» απαγορεύουν στους ανθρώπους του Τύπου τη δυνατότητα του ρεπορτάζ και των ερωτήσεων, μετά από μία μεγάλη νίκη όπως αυτή κόντρα στο Αιγάλεω και την άνοδο για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Άλμα… παραμονής με Ζαμόρα και Κολοβούρη (pics)

Δεύτερη σερί νίκη (1-0) το Αιγάλεω για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ και 3η θέση στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Την δεύτερη σερί της νίκη στα πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 πήρε η Παναχαϊκή, που επικράτησε με 1-0 του Αγιάλεω για την 5η αγωνιστική στην Αγυιά και ανέβηκε στην 3η θέση που οδηγεί στην παραμονή, συγκάτοικος με τον Παναθηναϊκό Β’ με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της ειδικής διαδικασίας.

Με μία ακόμα μεστή εμφάνιση χωρίς να εντυπωσιάσει και με ήρωες τον σκόρερ Ζαμόρα και τον αρχηγό Κολοβούρη, το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση, ατενίζει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Η διαιτησία ήταν για μία ακόμα φορά επιεικώς απαράδεκτη και λίγο έλειψε να κρίνει την αναμέτρηση, ακυρώνοντας ένα πεντακάθαρο γκολ της Παναχαϊκής και χαρίζοντας σε παραπάνω από 3 περιπτώσεις την αποβολή σε παίκτες των φιλοξενούμενων, με τον Ρεντίφη να την… γλιτώνει από το τελικό αποτέλεσμα.

Η Παναχαϊκή έκανε παιχνίδι υπομονής στο δεύτερο μέρος, όπως και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β, κρατώντας το μηδέν για δεύτερο σερί παιχνίδι (πρώτη φορά στη χρονιά) και με ακρογωνιαίο λίθο τον Κολοβούρη, που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τέσσερις πολύ σημαντικές ευκαιρίες του Αγιάλεω, θα παίξει στις Αρχάνες κόντρα στον Γιούχτα την ερχόμενη Κυριακή, τη σημαντικότερη… ζαριά της για την παραμονή.

Πολύ όμορφη κίνηση των παικτών της Παναχαϊκής, η αφιέρωση του γκολ στον τραυματία συμπαίκτη τους, Θέμη Πατρινό!

Αντιεμπορική μέρα η Δευτέρα για δεύτερο σερί παιχνίδι, δεν είχε την αναμενόμενη προέλευση η Αγυιά.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Ρεντίφης (Καλαμπόκης, Βισκαδούρος)

Κόρνερ: 5-8 (3-1), τελικές: 11-7 (4-3)

Κάρτες: 64’ Ντε Τόμας, 84’ Γαϊτανίδης / 12’ Νταβιώτης, 64’ Μπάμπης, 72’ Παυλάκης, 84’ Μίσκου

Γκολ: 17’ Ζαμόρα

Παναχαϊκή (Γ. Τάτσης): 18. Κολοβούρης ©, 33. Ν. Μασούρας, 75. Μπαξεβάνος, 25. Ζαμόρα, 11. Ντε Ολιβέιρα (91’ 21. Λιοφάγος), 20. Προύντζος, 93.Μπαρέ, 99. Αλιμπέ (68’ 7. Γαϊτανίδης), 29. Ζέκοφ, 23.Τραορέ (75’ 47. Πετράτος), 88. Ντε Τόμας (91’ 16. Ιατρούδης).

Αιγάλεω (Α. Χαραλαμπίδης): 33. Κυρίτσης, 5. Καρρίκι, 22. Παυλάκης, 20. Ζιούλης, 15. Ευαγγέλου, 14, Κωνσταντακόπουλος (58’ 29. Μπάμπης), 3. Γαρουφαλιάς (76’ 10. Σταμένκοβιτς), 45. Βάρκας © (71’ 21. Ζαροκώστας), 7. Νταβιώτης (46’ 99. Ναζίμ), 8. Ραμίρεζ (58’ 24. Μίσκου), 77. Μπουλλάρι.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Παναχαϊκή – Αιγάλεω  1-0

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’  0-1

Διαγόρας Ρ. – Γιούχτας  1-0

Η βαθμολογία

Ο Ζαμόρα με κεφαλιά δίνει μεγάλη νίκη στην Παναχαϊκή!

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΙΓΑΛΕΩ  1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Από την Αγυιά για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Το Αιγάλεω υποδέχεται η Παναχαϊκή για την αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία στον πρώτο γύρο των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Οι «κοκκινόμαυροι» με νίκη στην Αγυιά για την 5η αγωνιστική επιστρέφουν για τα καλά στη… μάχη της παραμονής και «σβήνουν» το κακό τους ξεκίνημα στη διαδικασία.

Μόνο εύκολο έργο όμως δεν θα έχουν, απέναντι σε μία ομάδα που τους έχει κερδίσει δύο φορές φέτος και έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα σε κανονική διάρκεια και πλέι άουτ.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ24 hours ago

ΠΑΕ Παναχαϊκή και Γιάννης Τάτσης απαγόρευσαν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το Βαρθολομιό μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας, η τύχη στα χέρια του * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σπουδαίος «άσος» της Απολλωνιάδας με Καφέζα και Κογιώνη επί Κεραυνού Αιγίου 

Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Αγυιά με «καυτή» τριάδα πέρασε το εμπόδιο της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η ΕΑΠ με νέο «αίμα» νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Πύργου, ο Κατοχιανός 37π. (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Γαλήνη επέστρεψε χωρίς προβλήματα στις νίκες (με Αραχωβίτικα/Ακταίο)

Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με μια 7άδα οι Νέοι Γλαύκου «καθάρισαν» την Ανδραβίδα εκτός

Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη ’07 πήρε το ντέρμπι με τα Ροΐτικα στην Κ. Αχαΐα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ13 hours ago

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Α1 ΕΣΚΑΗ13 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ο MVP της 25ης στροφής

Facebook