Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ισοπαλία στη Δράμα, έμεινε με την προσπάθεια η Παναχαϊκή

Published

on

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ (3′ Ρουγκάλας) η Παναχαϊκή, όμως, βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης με τον Ίσρα Κολ στην επανάληψη και όντας ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχασε ντεμαράζ ευκαιριών στο τελευταίο μισάωρο για να κάνει δικό της το ματς με την Δόξα στη Δράμα. *Πολλά χιλιόμετρα έκαναν ξανά οι πιστοί της φίλοι που βρέθηκαν στο τοπικό στάδιο. 

Ο αγώνας

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση στη Δράμα για την Παναχαϊκή. Παρά το γεγονός πως απείλησε μόλις στο 2′ με του σουτ του Σιατραβάνη το οποίο απέκρουσε ο Μέλκα, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνουν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο 3ο λεπτό ο Σιώπης έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Ρουγκάλα και νίκησε τον Σούλη για το 1-0. Η αντίδραση των “κοκκινόμαυρων” παραλίγο να ήταν γρήγορη ωστόσο η κεφαλιά του Μωραϊτη ήταν αδύναμη.

Η αμέσως επόμενη σπουδαία στιγμή στο ματς, ήταν εκείνη του Κρητικού στο 14′, με τον Σούλη να πραγματοποιεί καταπληκτική επέμβαση, ενώ στη εξέλιξη της φάσης υπήρξε και δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Μαρκοπουλιώτη.

Η Παναχαϊκή μετά το πρώτο 20λεπτο είχε την κατοχή, την πρωτοβουλία κινήσεων και μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους πίεζε σε μεγάλο βαθμό για την ισοφάριση. Αυτή λίγο έλειψε να έρθει στο 36′. Μετά από όμορφη συνεργασία Σιατραβάνη-Παπατόλιου και φοβερή σέντρα του δεύτερου, ο Μωραϊτης έπιασε την καλύτερη δυνατή κεφαλιά που μπορούσε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθότι πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του κίπερ των γηπεδούχων. Το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου…

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή μπήκε φουριόζα! Αρχικά, έχασε μια καλή στιγμή με του σουτ του Λινάρδου, και στη συνέχεια μέσα από μια αρκετά δύσκολη φάση βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μωραϊτης δεν μπόρεσε σε πρώτη φάση να νικήσει τον Μένκα, όμως, στη συνέχει ο Ίσρα Κολ έστειλα την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον βοηθό για υποψία χεριού του Αργεντινού, αλλά το τέρμα τελικά μέτρησε.

Στη συνέχεια και οι δυο ομάδες πίεζαν για το γκολ, με τους “κοκκινόμαυρους” να φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις μέσα στην αντίπαλη εστία με τους Σιατραβάνη, Κολ και Μωραϊτη, όμως, έλειπε το καθαρό μυαλό στα τελειώματα, ενώ υπήρχαν προϋποθέσεις για το 1-2 και παρά το γεγονός πως λόγω της αποβολής του Καψάλη, οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο.

Το ντεμαράζ χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκαν μέχρι το 90′, όμως ούτε και πάλι είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το 1-1, όπως και στην περυσινή αναμέτρηση έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου, με την Παναχαϊκή δικαιούταν να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Δράμας. Πλέον, ολοκλήρωσε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δυο εκτός έδρας παιχνίδι, χωρίς να χάσεις και πλέον θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στην Αγυιά την 6η αγωνιστική.

Κάρτες: 21′ Τσελεπίδης (κίτρινη), 52′ Ιντζόγλου (κίτρινη), 53′ Κολ (κίτρινη). 72′ Πλέγας (κίτρινη), 75′ Παπατόλιος (κίτρινη), 77′ Καψάλης (δεύτερη κίτρινη κόκκινη).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου), Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας), Τερζόπουλος (Έβρου), 4ος: Μαρόπουλος (Μακεδονίας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Κολ(90+2′ Σταμόπουλος), Σιατραβάνης(88′ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος(77′ Μαυριάς), Μωραΐτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης(60′ Οικονόμου), Χάμοντ, Ρόβας(63′ Κόντος), Κρητικός(80′ Κουκόλης), Ιωαννίδης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Published

on

Οι Μάικλ Μούλντερ και Ίντι Μπόονεν αποτελούν “ξένο σώμα” στις τάξεις της Παναχαϊκής. 

Όπως είχε αναφέρει το ρεπορτάζ της Match ο Ολλανδός αμυντικός είχε παραγκωνιστεί, αφού δεν είχε βοηθήσει αγωνιστικά και το ίδιο συμβαίνει και με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό. 

Σήμερα δεν προπονήθηκαν και έχουν τεθεί εκτός αποστολής για το ματς της Κυριακής (21/4) με τον Γιούχτα στην Κρήτη. Δύσκολα θα τους δούμε ξανά σε αποστολή των “κοκκινόμαυρων” μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Όλα τα τέρματα της 5ης αγωνιστικής στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Τα γκολ από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ στον Νότιο όμιλο της Super League 2 δημοσίευσε το κανάλι της Λίγκας.

Ανάμεσά τους και το μοναδικό της μεγάλης νίκης της Παναχαϊκής επί του Αιγάλεω.

 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

Published

on

Η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί την Κυριακή εκτός έδρας με τον Γιούχτα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2 με τον  Ηλία Κοκκόρη της ΕΠΣ Αρκαδίας να έχει οριστεί για να διευθύνει το παιχνίδι.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρίνος Μαραθωνίτης από την ΕΠΣ Αθηνών και ο Νίκος Μανούρας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Continue Reading
Advertisement

Facebook