Connect with us

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ήταν η χρονιά του…

Published

on

Ο Πολύδωρος Βουτσινας ήταν μια από τις επιλογές της Θύελλας Πατρών το περασμένο καλοκαίρι, που ήταν προσθήκη στο ροστερ και έκανε την διαφορά.

Ερχόμενος από μια καλή σεζόν με την Αναγέννηση Πατρών, κατάφερε να επιδείξει σταθερότητα και στη νέα ομάδα του και ήταν πολύτιμος στην μεσαία γραμμή.

Δύσκολα θα τον δούμε τη νέα χρονιά στην Γ’Εθνική, αφού δεν μπορεί να ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων, ελέω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πολλές ομάδες τον έχουν στα υπόψη τους.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Published

on

Ο Άρης Πατρών έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε το νερό του πρωταθλητή. 

Αυτό δεν σημαίνει κάτι βέβαια. Έτσι είναι ο αθλητισμός και αυτή είναι η ομορφιά του. Η ιστορική ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας διαθέτει διοικητική οργάνωση και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά τα τελευταία χρόνια. 

Παράλληλα είναι ομάδα με κόσμο, κάτι που συναντάμε σπάνια σε επίπεδο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να έχασε άλλη μία μάχη στο νήμα, αλλά τα όνειρα δεν σταματούν, έχοντας κάνει βήματα προς τα εμπρός σε αρκετούς τομείς. 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιέστα της Δάφνης Πατρών για το πρωτάθλημα

Published

on

Η Δάφνη Πατρών κέρδισε τον τίτλο στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας, δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, η οποία ολκληρώνεται την Κυριακή (21/4). 

Έτσι μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟ Τριταίας στο Α.Κάνιστρας (21/4-19:15) θα τελεστεί η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα. 

Παράλληλα η ιστορική ομάδα ανεβαίνει απευθείας στην Α΄κατηγορία. 

Continue Reading

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Φ.Δημητρακόπουλου

Published

on

Πριν τη σέντρα των αγώνων στα πρωταθλήματα Ανδρών της ΕΠΣ Αχαΐας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή το προσεχές σαββατοκύριακο (20-21/4). 

Με αυτόν τον τρόπο θα αποδοθεί φόρος τιμής στη μνήμη του Φίλιππου Δημητρακόπουλου, που “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή, έχοντας αγωνιστεί σε Αίαντα Πατρών, Πανιώνιο/Αχιλλέα και Άρλα. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook