Connect with us

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Και εγένετο…. Αθλητική Ένωση Αιγείρας–Ακράτας

Published

on

Σύμπραξη που διαφοροποιεί τον χάρτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τον ΑΟ Ακράτας και την Θύελλα Αιγείρας, με τα δύο σωματεία να πορεύονται πλέον σε ένα «σώμα» . Το όνομα αυτού, «Αθλητική Ένωση Αιγείρας – Ακράτας»

Αναλυτικά:

«Οι δύο ομάδες με την δική τους ιστορία, ο Α.Ο. Ακράτας από το 1970 και η Θύελλα Αιγείρας από το 1980, θέλησαν να αφήσουν πίσω παλιές αντιπαραθέσεις, τοπικές αντιπαλότητες και στερεότυπες λογικές και με βλέμμα αισιοδοξίας προς το μέλλον να τολμήσουν να ενώσουν τα δύο σωματεία. Ακούγοντας τη γνώμη και την θετική εισήγηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών τους οι δυο Σύλλογοι κίνησαν όλες τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες και πλέον η «Αθλητική Ενωση Αιγείρας – Ακράτας» θα δώσει δυναμικά το παρόν στο Πρωτάθλημα της Β΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας δουλεύοντας από τη βάση σε όσο το δυνατο καλύτερο επίπεδο.

Έχοντας πλέον ένα πλήρες και ιδανικό έμψυχο δυναμικό καθώς και την εμπειρία και καλή διάθεση αυτών που θα ασχοληθούν με τη Διοίκηση, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ-ΑΚΡΑΤΑΣ καλεί τον κόσμο της Ανατολικής Αιγιάλειας να «αγκαλιάσει» αυτή την προσπάθεια, που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει κανέναν.

Άλλωστε όπως τονίζουν στην ανακοινωσή τους οι άνθρωποι της διοίκησης της νέας πλέον ομάδας: «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάγκος, Κουκής και Φράγγος δείχνουν τον…δρόμο!

Published

on

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο και είναι απλά ένας αριθμός. Αυτό αποδεικνύουν φέτος στην Β΄κατηγορία οι Νίκος Φράγγος, Νίκος Μάγκος και Κώστας Κουκής, που σκοράρουν κατά ριπάς.

Ο Μάγκος μετράει 6 γκολ με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα στον 2ο όμιλο, και οι Φράγγος και Κουκής από 5, με Περιβόλα και Αστραπή Ψαροφαίου αντίστοιχα, στην μάχη που δίνουν οι ομάδες τους στον 1ο όμιλο, έχοντας υψηλές βλέψεις και στόχους.

Πολύ καλό ξεκίνημα στις 6 αγωνιστικές που διεξήχθησαν μέχρι και την διακοπή, με τους πολύπειρους επιθετικούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό για το συμφέρον των ομάδων που “υπηρετούν”.

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατσαρέλιας: «Υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα σε Πάτρα και Αίγιο»

Published

on

Ένας από τους πιο φιλόδοξους τεχνικούς είναι δικαίως ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας, που έχει «χτίσει» κάτι υγιές με μεθοδικά βήματα στις τάξεις της Αβύθου Αιγιαλείας.

Μιλώντας στην Match για το αν υπάρχουν ταλέντα στο Νομό μας εξέφρασε μία διαφορά ανάμεσα σε Πάτρα και Αίγιο, η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

«Ταλέντο και βέβαια υπάρχει. Ωστόσο υπάρχει και μία τεράστια διαφορά ανάμεσα σε Πάτρα και Αιγιαλεία, όσον αφορά στην βελτίωση και ανάδειξη των νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Θεωρώ ότι στο Αίγιο είμαστε πίσω σε γνώση και προπονητική επάρκεια, ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αυτό οφείλουμε να διορθώσουμε και να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Πάτρας, όπου υπάρχουν ικανοί και νέοι φιλόδοξοι τεχνικοί, οι οποίοι βλέπουν μακροπρόθεσμα και δύνανται να προπονήσουν μεθοδικά τα παιδιά που διαθέτουν ταλέντο.

Άρα ταλαντούχοι «μαθητές» υπάρχουν, αναζητούνται και ικανοί «καθηγητές».

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γκρέκας: «Δίνεται χώρος σε ταλαντούχα παιδιά»

Published

on

Ο προπονητής του Αχαϊκού, Χρήστος Γκρέκας, ανήκει σε μία ομάδα με νεανική φιλοσοφία, που δίνει ενεργό ρόλο στα παιδιά των υποδομών της, όσον αφορά στην ανδρική ομάδα.

Μιλώντας στην Match για το αν υπάρχει ταλέντο στο Νομό μας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι πολλές ομάδες της Β΄κατηγορίας χρησιμοποιούν μικρούς σε ηλικία παίκτες. Αυτό συμβαίνει και στην Α΄κατηγορία και είναι πολύ καλό, γιατί δίνεται χώρος στα ταλαντούχα παιδιά.

Ο Αχαϊκός αγωνίζεται με παίκτες γεννηθέντες από το 2000 ως το 2005 και με τρεις έμπειρους μεγαλύτερης ηλικίας. Αρχίζει και ξεχωρίζει ένα παιδί του 2005 και λέγεται Σπύρος Δρόσος και πιστεύω ότι το μέλλον του ανήκει.

Σίγουρα υπάρχει ταλέντο και σε άλλες ομάδες, αλλά ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δουλέψει σκληρά, για να εξελιχθεί και να επιδιώξει να σταθεί επάξια σε επαγγελματικό επίπεδο.»

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.