Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΕ: Αναπληρωτής ταμίας ο Πατρινός Νίκος Φιλόπουλος

Published

on

Συγκροτήθηκε σε σώμα μετά την πρώτη του συνεδρίαση σήμερα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, που προήλθε από τις εκλογές της Ομοσπονδίας στις 29 Μαρτίου.

Ο Πατρινός Νίκος Φιλόπουλος, που εξελέγη για πρώτη φορά στο ΔΣ, θα έχει το ρόλο του ταμία.

Η συνεδρίαση μεταδόθηκε, για πρώτη φορά, διαδικτυακά μέσα από το Κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube.

Με ομόφωνη απόφαση και των 21 νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η συγκρότηση του σε σώμα έγινε ως ακολούθως, για τις θέσεις του Προεδρείου:

Α’ Αντιπρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Λεωνίδας

Β’ Αντιπρόεδρος: ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ Γιώργος

Γ’ Αντιπρόεδρος: ΜΑΡΙΝΗ Αλεξάνδρα

Γενικός Γραμματέας: ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ Στέφανος

Ειδικός Γραμματέας: ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Δέσποινα

Ταμίας: ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ Ελευθερία

Αναπληρωτής Ταμίας: ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος

Παράλληλα, η Κέλλυ Αραούζου θα είναι εκπρόσωπος των Αθλητών.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΕ: Στην Πάτρα η ημερίδα Πελοποννήσου στις 24/4

Published

on

Ανακοινώθηκε στα σωματεία, από την ΚΟΕ, το πλάνο διεξαγωγής των Ημερίδων ορίων Κολύμβησης, στην Περιφέρεια την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με αυτό, οι Ημερίδες για κολυμβητές / τριες άνω των 13 ετών, θα διεξαχθούν ως εξής:

*ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο), 24-25/4

*ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ, Καβάλα, 24/4 (Μετέχουν και τα σωματεία των Σερρών)

*ΗΠΕΙΡΟΣ, Γιάννενα, 24/4 (Μετέχουν και τα σωματεία της Κοζάνης και Πτολεμαϊδας)

*ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Λάρισα, 24/4 (Μετέχουν και τα σωματεία της Κατερίνης, της Λαμίας, της Ιτέας και του Καρπενησίου)

*ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Πάτρα, 24/4

*ΚΡΗΤΗ, Χανιά, 24/4

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 17 Απριλίου και ώρα 14.00

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εποχή Γιαννόπουλου στην ομοσπονδία κολύμβησης – Στο ΔΣ ο Πατρινός Ν. Φιλόπουλος

Published

on

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος κέρδισε τις εκλογές της ΚΟΕ με την παράταξη «Κολυμπάμε Μαζί» και είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ο κ. Γιαννόπουλος μάζεψε 111 ψήφους, νικώντας τον Σπύρο Γιαννώτη που πήρε 91.

Παράλληλα, σημειώθηκε μία σπουδαία επιτυχία σε τοπικό επίπεδο με την εκλογή του Πατρινού Νίκου Φιλόπουλου του ΝΟΠ ο οποίος εκλέχτηκε στο νέο Δ.Σ. της ΚΟΕ.

Στην ΕΟΕ εξελέγη ο Νίκος Ξυλούρης με 103 ψήφους έναντι 96 του απερχόμενου προέδρου της κολυμβητικής ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσοπουλου.

Αναπληρωματικό μέλος στην ΕΟΕ εξελέγη ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ από σήμερα (29/3) ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, μετά τη Ψηφοφορία που έγινε μέσω της Ψηφιακής Κάλπης του συστήματος ΖΕΥΣ.

Συγκέντρωσε 111 ψήφους ως επικεφαλής της παράταξης “ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ”, έναντι 91 του Σπύρου Γιαννιώτη που ηγήθηκε της παράταξης “ΝΕΟ ΚΥΜΑ”.

Η συμμετοχή των εγγεγραμένων στο Μητρώο της ΓΓΑ και έχοντα δικαίωμα ψήφου Σωματεία, υπήρξε απόλυτη, αφού της διαδικασίας μετείχαν και τα 202!

Τα αποτελέσματα των σημερινών αρχαιρεσιών στην ΚΟΕ:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Ψήφισαν: 202

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κυριάκος: 111

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος: 91»

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΝΟΠ: Οι δηλώσεις του Λευτέρη Μήτρακα για την επιστροφή στις προπονήσεις

Published

on

Επιτέλους επιστροφή στη δράση, έστω και σε επίπεδο προπόνησης, για τους κολυμβητές άνω των 15 ετών σε όλη την Ελλάδα αφού ανοίγουν πάλι τα κολυμβητήρια εντός των ημέρων και έτσι οι αθλητές θα μπορούν να πέσουν στην πισίνα του «Αν. Πεπανός» ώστε προϊόντος του χρόνου να βρεθούν πάλι σε φόρμα.

Ο προπονητής της αγωνιστικής και προ αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΠ, Λευτέρης Μήτρακας μίλησε για τα νέα δεδομένα:

«Επιτέλους είναι πολύ σημαντικό βήμα που επιστρέφουμε στις πισίνες και ευτυχώς δεν μείναμε πολλές μέρες εκτός μετά το κλείσιμο της προηγούμενης εβδομάδας που προσωπικά το θεωρώ αδικαιολόγητο» είπε ο Λευτέρης Μήτρακας και πρόσθεσε: «Βάση των ραπιντ τεστ που γίνονται γενικότερα στον αθλητισμό, βλέπουμε ότι οι αθλητές τηρούν κατά γράμμα τα πρωτοκόλλα όχι μόνο την Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Ευτυχώς κινητοποιήθηκαν πολλοί φορείς, προπονητές και πολλοί ακόμα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε προπονήσεις ώστε να βρεθούμε στο φυσικό μας χώρο, ενώ ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που υπήρξε λουκέτο στο ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Οι αθλητές του ΝΟΠ έχουν κολυμπήσει μόνο 2 μήνες τη φετινή σεζόν και αυτό που θέλουμε αυτήν τη στιγμή είναι να κολυμπήσουμε και να βρούμε σιγά σιγά ρυθμό. Σε καμία περίπτωση δεν ισοφαρίζεται το τόσο μεγάλο διάστημα αποχής.

Πλέον περιμένουμε το επόμενο βήμα που είναι η διοργάνωση των αγώνων, έστω μέσα στο καλοκαίρι για να μην υπάρξει μια σεζόν χωρίς καθόλου αγωνιστική δράση αφού αυτό θα είναι πολύ άσχημο.

Πιστεύω πως σύντομα θα δοθεί το πράσινο φως ώστε να μπορούν να κολυμπήσουν και τα μικρότερης ηλικίας παιδιά που αποτελούν το αύριο της ελληνικής κολύμβησης»

Continue Reading
Advertisement

Facebook