Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπρος: Διακοπή πρωταθλήματος και αναδιάρθρωση

Published

on

Χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή και σε αύξηση των ομάδων από 12 σε 14 για τη σεζόν 2020-21 προχώρησε η ΚΟΠ στη σημερινή της συνεδρίαση.

Οι μόνες ομάδες που διαφώνησαν ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας και η Ανόρθωση.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορία ήταν 18-2.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ σε σημερινή συνεδρία του, έχοντας κατά νου όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν λόγω της έκρυθμης κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, πήρε την τελική απόφαση σε σχέση με τη συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων.

Ανατρέχοντας στις Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόνοια που προβλέπει θέματα διακοπής πρωταθλήματος λόγω πανδημίας ή λόγω ανωτέρας βίας. Παράλληλα όμως, και σύμφωνα με την παράγραφο ΧΧ με τον τίτλο «Διάφορα», στο θέμα 1 αναφέρει ρητά και επί λέξει τα ακόλουθα:

«Για οποιοδήποτε θέμα που δεν προβλέπεται από την παρούσα Προκήρυξη θα αποφασίζει τελεσίδικα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ».

Στη βάση της πιο πάνω πρόνοιας, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει τον άμεσο τερματισμό της φετινής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης 2019 -2020 του Πρωταθλήματος CYTA Α’ Κατηγορίας και τον άμεσο τερματισμό του Κυπέλλου COCA COLA περιόδου 2019 – 2020 Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Η πιο πάνω απόφαση του Δ.Σ. ήταν αποτέλεσμα πάρα πολλών διεργασιών, οι οποίες βρίσκονταν σε εξέλιξη από την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων, σε συνεννόηση πάντοτε με τις αρχές της πολιτείας, στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθεί και των διαταγμάτων που έχουν εκδοθεί και εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ, στα πλαίσια της πανδημίας του COVID-19.

Ειδικότερα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες 14/5/2020, η ηγεσία της ΚΟΠ μαζί με εκπροσώπους σωματείων του Πρωταθλήματος Cyta, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και μέλη της επιδημιολογικής ομάδας για τη συζήτηση του θέματος για επανέναρξη ή μη των πρωταθλημάτων. Είχε προηγηθεί η εκ μέρους της ΚΟΠ ετοιμασία εμπεριστατωμένου ποδοσφαιρικού Πρωτοκόλλου το οποίο είχε σταλεί εκ των προτέρων προς όλους τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, μέσα από το οποίο αναλύονταν με λεπτομέρεια οι ελάχιστες συνθήκες που απαιτούνταν για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Από τη συζήτηση που ακολούθησε, ξεκαθάρισε ότι η επιδημιολογική ομάδα που περιβάλλει την κυβέρνηση, ήταν αντίθετη στην υιοθέτηση του εν λόγω ποδοσφαιρικού πρωτοκόλλου και επέμεινε στην εφαρμογή των διαταγμάτων, τα οποία είχαν εκδοθεί και τα οποία εξακολουθούν να ευρίσκονται σε ισχύ.

Ενόψει των πιο πάνω, το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε την απόφαση του τερματισμού του φετινού πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας στη βάση μεταξύ άλλων, των πιο κάτω λόγων:

1.Η υγεία όλων των εμπλεκομένων

Το πιο σημαντικό κριτήριο, το οποίο είχαμε θέσει εξ αρχής ήταν η προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων, είτε πρόκειται για ποδοσφαιριστές, τεχνικό προσωπικό ομάδων, υπαλληλικό προσωπικό των ομάδων και των σταδίων, αλλά και τεχνικό προσωπικό που χρησιμοποιείται για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων.

2. Η μη υιοθέτηση του ποδοσφαιρικού Πρωτοκόλλου

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν ενέκρινε το ποδοσφαιρικό Πρωτόκολλο, το οποίο θα επέτρεπε ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα που λήφθηκε υπόψη στην απόφαση του Δ.Σ. της ΚΟΠ.

Μεταξύ άλλων το υφιστάμενο Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας προβλέπεται ότι σε περίπτωση ύπαρξης θετικού κρούσματος είτε ποδοσφαιριστή είτε μέλους της ομάδας, θα απαιτείται ο περιορισμός για 14 ημέρες ολόκληρης της ομάδας. Αυτό, όπως γίνεται αντιληπτό, καθιστά εξαιρετικά επισφαλή την έναρξη του πρωταθλήματος και την ενδεχόμενη διακοπή του με όλες τις αρνητικές συνέπειες.

3.Ικανότητα των ομάδων για προετοιμασία

Με το ισχύον Πρωτόκολλο, είναι εξαιρετικά δύσκολο χρονικά να υπάρξει ασφαλής και σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών (χωρίς την αποφυγή τραυματισμών), στοιχείο το οποίο επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους τους προπονητές των ομάδων και από άλλους επιστήμονες, οι οποίοι ουσιαστικά είχαν καθορίσει τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, για την ασφαλή συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, στις 5 ½ εβδομάδες κατά μέσο όρο συμπεριλαμβανομένων και φιλικών αγώνων.

4. Οικονομική βιωσιμότητα των ομάδων

Ενώ τα έσοδα των σωματείων λόγω της πανδημίας του COVID-19 έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί, τα λειτουργικά τους έξοδα συνεχίζουν να τρέχουν και να επιβαρύνουν τα σωματεία. Είναι σημαντικό να τονιστεί εδώ ότι ο παράγοντας που επιτείνει την ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική συγκυρία για τα σωματεία είναι η αβεβαιότητα σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι. Η αβεβαιότητα αυτή αναγκάζει τα σωματεία να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία αναμένοντας ότι υπάρχει πιθανότητα επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μία ενδεχόμενη λήξη της αβεβαιότητας που θα επέλθει με τη λήψη τελικών αποφάσεων θα επιτρέψει στα σωματεία να προβούν σε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών τους, προβαίνοντας σε βήματα για περιορισμό των εξόδων τους. Επίσης, θα δοθεί η ευκαιρία στα σωματεία μας να προβούν σε σωστό προγραμματισμό για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, ευελπιστώντας σε μία επιτυχημένη, πλήρη και απρόσκοπτη ποδοσφαιρική περίοδο 2020 – 2021.

Στα πλαίσια της πιο πάνω απόφασής μας, το Δ.Σ. αποφάσισε και το θέμα της εκπροσώπησης της χώρας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Υπό τις περιστάσεις, έχει αποφασίσει ότι είναι ορθό, οι ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στα φετινά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, να είναι οι τέσσερις ομάδες που κατά τη στιγμή της διακοπής βρίσκονταν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δηλαδή η Ομόνοια Λευκωσίας στο Champions League και η Ανόρθωση Αμμοχώστου, ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και ο Απόλλων Λεμεσού στο Europa League. Με αυτό τον τρόπο, θα καταστεί δυνατή η απρόσκοπτη εκπροσώπηση της χώρας μας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες μας να προετοιμαστούν έγκαιρα.

Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΠ για αύξηση των ομάδων
Έχοντας κατά νου όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν λόγω της έκρυθμης κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19 και λόγω του γεγονότος ότι έχει αποφασιστεί ο τερματισμός και/ή διακοπή του πρωταθλήματος CYTA Α’ Κατηγορίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019 – 2020, μετά από σχετικό αίτημα των σωματείων για αύξηση των ομάδων στην Α΄ Κατηγορία και ειδικότερα του γεγονότος ότι το πρωτάθλημα διακόπηκε πριν ουσιαστικά τη διεξαγωγή της Β’ φάσης (μόνο 1 αγώνας διεξήχθη και παρέμειναν άλλοι 9), αποφάσισε όπως:

1.Η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος CYTA Α’ Κατηγορίας 2020 – 2021 θα γίνει με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων ομάδων.

2.Για την υλοποίηση του πιο πάνω, δεν θα υπάρξει υποβιβασμός ομάδων από την Α’ Κατηγορία στη Β’ για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ θα υπάρξει άνοδος 2 ομάδων από τη Β’ Κατηγορία στην Α’, δηλαδή των 2 ομάδων που βρίσκονταν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

3.Η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος CYTA Α’ Κατηγορίας 2021 – 2022 θα γίνει με τη συμμετοχή 12 ομάδων.

4.Για την υλοποίηση του πιο πάνω, θα υπάρξει υποβιβασμός 4 ομάδων από την Α’ Κατηγορία στη Β’ με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021, και θα υπάρξει κανονικά άνοδος 2 μόνο ομάδων από τη Β’ Κατηγορία στην Α’.

Τα μέλη του ΔΣ δεσμεύτηκαν ότι δεν θα επαναφέρουν εισήγηση για αύξηση των ομάδων στην Α’ Κατηγορία από 12 σε 14 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ με Βαρόνε στον Παναιτωλικό, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη χρονιά

Published

on

Στους μέγα άτυχους της σεζόν συγκαταλέγεται πλέον ο Ιβάν Βαρόνε, που δεν αναμένεται να παίξει ξανά στη σεζόν.

Ο Ιταλός χαφ τραυματίστηκε στο χθεσινό (24/10) ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως δεν απέφυγε τα χειρότερα και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο 29χρονος μέσος θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και στον Παναιτωλικό δεν θα μπορούν πια να υπολογίζουν σε έναν εκ των πλέον κομβικών τους ποδοσφαιριστών.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Οι κραυγές απ’ το γκολ του Δαβουρλή «ηκούσθησαν ως την πλατείαν Όλγας»

Published

on

Επιμέλεια: Ισίδωρος Σιδερόπουλος

Οκτώβριος του 1973, η Παναχαϊκή που μεσουρανούσε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα υποδεχόταν στην Πάτρα την θρυλική Τβέντε- Το τελικό 1-1 δεν άφησε ελπίδες πρόκρισης στους «κοκκινόμαυρους».

«Ένδεκα χιλιάδες και πλέον φίλαθλοι έζησαν χθες το απόγευμα, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 1973, στο στάδιο, συγκλονιστικές φάσεις ενός θαυμασίου καθ’ όλα διεθνούς αγώνα, μεταξύ Παναχαϊκής – Τβέντε Ολλανδίας, του Κυπέλλου Ευρώπης, που τελικά έληξε ισόπαλος με 1-1 τέρματα», έγραφαν σαν σήμερα, πριν από 48 χρόνια οι εφημερίδες της εποχής.

«Η Παναχαϊκή τραυματισμένη στα πιο νευραλγικά της σημεία και με αντίπαλο μίαν αυθεντικήν εκπρόσωπο του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, παρ’ ολίγον να επιτύχη το θαύμα. Διότι έτσι θα μπορούσε μονάχα να χαρακτηρισθή μια νίκη από μιαν ομάδα που η κορυφαία στιγμή της ιστορίας της ταυτίστηκε με τόσες και τόσες κακοτυχίες.

Ισόπαλο λοιπόν το παιγνίδι. Και για όσους σταθμίζουν λογικά τα πράγματα –και όχι βάσει ευσεβών πόθων– τούτο είναι μια αναμφισβήτητη επιτυχία. Η Τβέντε είναι μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Είναι ένα τρομερά πεπειραμένο συγκρότημα που κανένας από τους καθιερωμένους ως μεγάλους του Ελληνικού φουτ μπωλ, δεν 0ά μπορούσε να «χτυπήση» εφέτος.

Πολλοί, βέβαια, θα σταθούν στο γεγονός ότι η Παναχαϊκή δεν «έπιασε» το καλύτερο παιχνίδι της. Και ότι αν συνέβαινε αυτό, η νίκη θα έφθανε φυσιολογικά. Αλλά και αν υποθέσουμε την Παναχαϊκή κομπλέ, πάλι ο «καλός εαυτός» μιας ομάδος δεν είναι κλισέ για να επαναλαμβάνεται οποτεδήποτε. Όταν έχεις για αντίπαλο έναν από τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους του Άγιαξ, τότε τα προβλήματα που ανακύπτουν και για τον προπονητή και για τους παίχτες είναι φοβερά, είναι φορτισμένα με τεράστιες ευθύνες και επομένως, η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ανάλογο χαρακτήρα. Δηλαδή, σπασμωδικότητα, κάποιαν ατσαλιά και άγχος.

Η μεγάλη επιτυχία της Τβέντε ήταν ότι δεν υποτίμησε την αντίπαλόν της, υπήρξε καλά πληροφορημένη και έθεσε πολύ ρεαλιστικό στόχο. Δηλαδή μιαν ισοπαλία.

Εάν βέβαια η Παναχαϊκή είχε στο κέντρο της έναν πραγματικό Στραβοπόδη και όχι αυτόν που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τις δυνάμεις που του επέτρεπε μια ένεσις λίγα λεπτά προ του ματς, τότε δεν θα επετύγχανε η προσπάθεια των Ολλανδών στο πάγωμα του παιγνιδιού από το κέντρον τους.

Ως κυριότερο σφάλμα της πατραϊκής αμύνης θα πρέπει να θεωρηθή ότι –παρά το γεγονός ότι οι επιθέσεις των αντιπάλων εγίνοντο σχεδόν πάντοτε πανομοιότυπα και με τελικούς εκτελεστάς δύο και τους αυτούς πάντοτε παίκτες– εν τούτοις παρέμεναν κατά κανόνα χωρίς στενό μαρκάρισμα.

Επικίνδυνες και εξαιρετικά θεαματικές φάσεις εδημιουργήθησαν προ των εστιών και των δύο ομάδων. Η τεχνική και εδαφική υπεροχή υπήρξαν μοιρασμένες και από την άποψιν αυτή θα πρέπει να θεωρείται δίκαιον το αποτέλεσμα. Σχεδόν ισάριθμες ευκαιρίες έχασαν εξ άλλου οι αντίπαλοι, οπωσδήποτε όμως η Παναχαϊκή κατά το τελευταίον 20λεπτον του αγώνος υπήρξε πιο άτυχη. Αποφασιστικοί και σκληροί οι Ολλανδοί σε φάσεις από τις οποίες έκριναν ότι θα διεκυβεύετο ο αγώνας.

Ο ΑΓΩΝ

Το πρώτον δεκάλεπτον ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, αλλά οι Ολλανδοί με την πάροδον του χρόνου επίεσαν την άμυναν της Παναχαϊκής, οι παίκται της οποίας κατώρθωσαν να αποσοβήσουν τους διαγραφομένους κινδύνους προ της εστίας του Τζανετουλάκου.

Οι Ολλανδοί κέρδισαν αμέσως, το κέντρον, επωφελούμενοι των σφαλμάτων των μέσων της Παναχαϊκής και εδημιούργησαν αρκετές επιθέσεις. Παρά την αρχικήν, όμως, επιθετικήν πρωτοβουλίαν των Ολλανδών, η Παναχαϊκή σε μια αιφνιδιαστικήν της αντεπίθεσιν, κέρδισεν πέναλτυ. Ήταν το 15ον λεπτόν, όταν ο Λεβεντάκος συνεδυάσθη με επιτυχίαν με τον Δαβουρλή. Ο Λεβεντάκος στην συνέχεια επετέθη από θέσιν αριστερού εξτρέμ και έδωσεν ωραία σέντρα, παραλλήλως προς την εστίαν των Ολλανδών που απέκρουσεν εμφανώς με το χέρι ο αμυντικός Βαν Ιστραέλ μέσα στην περιοχήν.

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ

Το εμφανές πέναλτυ εσημείωσεν αμέσως ο Ρουμάνος διαιτητής κ. Πετριτσάνου και ο Δαβουρλής με υπέροχη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ολλανδών, γράφοντας το 1-0.

Πεισμωμένοι επετέθησαν στην συνέχειαν οι Ολλανδοί κέρδισαν δύο αλλεπάλληλα κόρνερ που παρεχώρησαν οι Καλφίν-Ανδρούτσος, χωρίς ωστόσο να παραβιασθή η εστία της Παναχαϊκής. Η επιθετική πρωτοβουλία των Ολλανδών έγινε πιο έντονη, καθώς το κέντρο της Παναχαϊκής ήταν σχεδόν ανύπαρκτον.

Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΙΣ

Αποτέλεσμα ήταν να ισοφαρισθή το σκορ στο 24ον λεπτόν. Ο Ανδρούτσος ανέκοψεν με φάουλ τον αντίπαλόν του κοντά στο σημείον του κόρνερ. Το φάουλ εξετέλεσεν ο Νάτεν, στέλνοντας βαθειά ψηλοκρεμαστή σέντρα. Ο Θύσσεν έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό, γρήγορο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Τζανετουλάκου.

Η Παναχαϊκή ανήλθε μετά την ισοφάρισιν και αντεπετέθη με πείσμα. Στο 39ον λεπτόν ο Παππάς προωθήθηκε και έξω από την περιοχήν των Ολλανδών έπιασε σουτ που απεκρούσθη προσωρινά, για να κύλιση η μπάλα στον Λεβεντάκο, ο οποίος από καλή θέσι σούταρε βεβιασμένα και έδωσε την ευκαιρία στον Ολλανδό τερματοφύλακα να αποκρούση για να λήξη το ημίχρονον 1-1.

ΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΝ

Στην επανάληψι η Παναχαϊκή παρουσιάσθηκε αρκετά βελτιωμένη, εν συγκρίσει με την εμφάνισιν του α΄ ημιχρόνου και οι κυνηγοί της εδημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες επιθέσεις

Η πλέον εκπληκτική ευκαιρία να επιτευχθή το δεύτερο τέρμα χάθηκε στο 48′, όταν ο Σπεντζόπουλος έδωσε θαυμάσιαν σέντρα από αριστερά. Ο Δαβουρλής κέρδισε την μπάλα και την έστρωσε γρήγορα στον Ρήγα, ο οποίος παρ’ ότι ευρίσκετο σε λίαν ευνοϊκήν θέσιν, σούταρε και πρόλαβε ο Ολλανδός γκολκήπερ και απέκρουσε την υστάτην στιγμήν, αποσοβώντας σίγουρο τέρμα. Νέα εκπληκτική ευκαιρία χάνει ο Λεβεντάκος στο 54ον λεπτόν, σουτάροντας από πολύ καλή θέσι απελπιστικά άουτ.

Άλλη μία εντυπωσιακή ευκαιρία χάθηκε στο 78, όταν οι Ολλανδοί παρεχώρησαν κόρνερ σε μια επιθετικήν μας ενέργειαν και υπέροχον συνδυασμόν των Ρήγα – Λεβεντάκου – Δαβουρλή.

Μια τελευταία ευκαιρία απωλέσθη στο 82ον λεπτόν, όταν ο Ρήγας συνεδυάσθη με επιτυχίαν με τον Λεβεντάκον, αλλά το τελικόν σουτ απεκρούσθη από τον Ολλανδό τερματοφύλακα σε κόρνερ, που παρήλθεν ανεκμετάλλευτον. Οι Ολλανδοί στα τελευταία λεπτά αντεπετέθησαν, αλλά οι αμυντικοί της Παναχαϊκής, κατώρθωσαν να τους αναχαιτήσουν και να λήξη το παιχνίδι ισόπαλον.

ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ

Συγκινητική ήταν η στιγμή που λίγο πριν απ’ τον αγώνα «ξεφορτώθηκε» από ένα κλειστό αυτοκίνητο, με την βοήθεια του φιλάθλου κ. Μακατσώρη και ετοποθετήθη πάνω σε τρίκυκλο «αναπηρικό» ποδήλατο, ο άλλοτε αέρινος, διεθνής και συναρπάζων με το παιχνίδι του, στάδια και στάδια φιλάθλων, Ανδρέας Μιχαλόπουλος. Η εμφάνισή του, έστω και με το «τρίκυκλο του πόνου» ξεσήκωσε κυριολεκτικά το γήπεδο. Όλοι του ευχήθησαν ταχεία ανάαρρωση και γρήγορη επάνοδο πλησίον της ομάδος του, της οποίας ήταν και είναι αναντικατάστατος παίκτης.

Η ΣΥΝΘΕΣΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Η Παναχαϊκή ηγωνίσθη με την ακόλουθον σύνθεσιν: Τζανετουλάκος, Ανδρούτσος, Καλφίν, Σίδερης, Λεβέντης, Στραβοπόδης (52′ Ζοάνος), Παππάς, Λεβεντάκος, Δαβουρλής, Σπεντζόπουλος, Ρήγας.

Πολύ καλός ο Ρουμάνος διαιτητής κ. Πετριτσιάνου καθώς και oι συμπατριώται του επόπται γραμμών Πέτρεα και Τοπάν. Διαιτήτευσεν ένα πολύ δύσκολον αγώνα όπως άλλωστε είναι όλες οι συναντήσεις υπό το άγχος της προκρίσεως.

Με άριστα θα πρέπει να βαθμολογηθούν και οι Πατρινοί φίλαθλοι που όχι μόνο προσήλθαν αθρόως, αλλά και εδημιούργησαν πανηγυρικήν και ενθουσιώδη ατμόσφαιραν συμπαραστάσεως, χωρίς να ξεφύγουν ούτε για μια στιγμή από τα πολιτισμένα και γνησίως φίλαθλα πλαίσια».

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ο Αριστείδης Βάτσιος στο Παναχαϊκή – Παναιτωλικός

Published

on

Διαιτητής από την Super League ορίστηκε για να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (27/10, 21:30) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αριστείδης Βάτσιος του συνδέσμου Δυτικής Αττικής θα είναι ο πρώτος διαιτητής με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και Τριανταφύλλου, του συνδέσμου Κορινθίας, με 4ο τον Ρηγόπουλο της Ηλείας.

Continue Reading
Advertisement
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ34 mins ago

Προμηθέας- Γκραν Κανάρια (απόψε-19:30): Με στόχο να σπάσει το…ρόδι

ΑΘΛΗΜΑΤΑ2 hours ago

Πλούσιο φωτορεπορτάζ της «Match» από την πρεμιέρα της Ακαδημίας των Σπορ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ3 hours ago

Τζ. Γκραντ: «Νταμπλ-νταμπλ» από το ημίχρονο!

Α1 ΕΣΚΑΗ13 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Ανδραβίδα πέρασε «αλώβητη» από την ΕΑΠ, τεράστια νίκη Γαλήνης επί του Προμηθέα 2014 (πανόραμα αγωνιστικής – φωτό)

ΑΘΛΗΜΑΤΑ13 hours ago

Στο ΟΑΚΑ το επίκεντρο του σεισμού στην Αθήνα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 hours ago

Σοκ με Βαρόνε στον Παναιτωλικό, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη χρονιά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ14 hours ago

Την απόκτηση του Γκρίφιν ανακοίνωσε ο Απόλλων Πατρών

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

Οι κραυγές απ’ το γκολ του Δαβουρλή «ηκούσθησαν ως την πλατείαν Όλγας»

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ16 hours ago

Εικόνες της «Match» από τη νίκη του Άρη Πατρών στο ντέρμπι με τον Πήγασο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ16 hours ago

Ο Αριστείδης Βάτσιος στο Παναχαϊκή – Παναιτωλικός

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ34 mins ago

Προμηθέας- Γκραν Κανάρια (απόψε-19:30): Με στόχο να σπάσει το…ρόδι

ΑΘΛΗΜΑΤΑ2 hours ago

Πλούσιο φωτορεπορτάζ της «Match» από την πρεμιέρα της Ακαδημίας των Σπορ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ3 hours ago

Τζ. Γκραντ: «Νταμπλ-νταμπλ» από το ημίχρονο!

Α1 ΕΣΚΑΗ13 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Ανδραβίδα πέρασε «αλώβητη» από την ΕΑΠ, τεράστια νίκη Γαλήνης επί του Προμηθέα 2014 (πανόραμα αγωνιστικής – φωτό)

ΑΘΛΗΜΑΤΑ13 hours ago

Στο ΟΑΚΑ το επίκεντρο του σεισμού στην Αθήνα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13 hours ago

Σοκ με Βαρόνε στον Παναιτωλικό, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη χρονιά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ14 hours ago

Την απόκτηση του Γκρίφιν ανακοίνωσε ο Απόλλων Πατρών

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

Οι κραυγές απ’ το γκολ του Δαβουρλή «ηκούσθησαν ως την πλατείαν Όλγας»

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ16 hours ago

Εικόνες της «Match» από τη νίκη του Άρη Πατρών στο ντέρμπι με τον Πήγασο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ16 hours ago

Ο Αριστείδης Βάτσιος στο Παναχαϊκή – Παναιτωλικός

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.