Connect with us

ΠΟΛΟ

Λάμπρος Αναστασόπουλος: Διεθνές συνέδριο πόλο στην Ελλάδα

Published

on

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Ο πατρινός πολίστας Λάμπρος Αναστασόπουλος επάξια εκπροσωπεί την Ελλάδα του πόλο, και στον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Προπονητών, και ως πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης.

Η εκλογή του, στις 24 Φεβρουαρίου πέρυσι (2021) ήταν μια εξέλιξη που προστίθεται στις αναρίθμητες διακρίσεις του.

Ίσως και απ’ τις πιο σημαντικές, αφού η εκλογή του ήταν ταυτοχρόνως μια έμπρακτη αναγνώριση των Ελλήνων προπονητών πόλο, απ’ τη μια, στο ταλέντο και τις αθλητικές του ικανότητες, και απ’ την άλλη, στη στάση ζωής του… Που πάντα φροντίζει να είναι «προσγειωμένη», μακριά από επάρσεις, μένοντας προσηλωμένος στον διπλό του στόχο: τις νίκες στις πισίνες και την μεγαλύτερη δυνατή ανάδειξη του αθλήματος.

Ήδη ως πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Υ. δουλεύει πολύ πάνω σε δύο στόχους:

  • Πρώτον, στην θεσμοθέτηση ενός ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου Προπονητών Υδατοσφαίρισης που θα διοργανώνεται σταθερά στην Ελλάδα και σε διαφορετική πόλη κάθε φορά.
  • Και δεύτερον, για την συνεργασία με Πανεπιστήμια και Σχολές Φυσικής Αγωγής, με στόχο την εκπόνηση επιστημονικών μελετών γύρω από την Υδατοσφαίριση.

Όλα αυτά, ενώ μέσω μιας ταυτόχρονης διαρκούς προσπάθειας για να αναπτύξει δυνατές σχέσεις συνεργασίας με φορείς, (Υπουργείο Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία, Ομοσπονδία), με γνώμονα να αναβαθμιστούν τα δικαιώματα των προπονητών και το ελληνικό πόλο να… πάει σε άλλο επίπεδο!

Ερ:     Λάμπρο, να ξεκινήσουμε με μια… απλή, τετριμμένη ερώτηση, που όμως κρύβει ουσία κι αλήθεια: Τι σημαίνει για σένα… «πόλο»;

Απ:    Το πόλο είναι μια μεγάλη διαχρονική αγάπη. Είναι το πάθος μου… Έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο  κομμάτι της ζωής μου στις πισίνες, είναι η «ψυχοθεραπεία» μου και ο χώρος που αποτελεί το δεύτερο σπίτι μου. Παρ’ όλη την ενασχόληση μου με το άθλημα, σε προπονητικό ή διοικητικό επίπεδο, οταν μου δίνεται η ευκαιρία και ο χρόνος, θα μπω στο νερό να γευτώ το «παιχνίδι».  Είτε απλά για να προπονηθώ, είτε για να συμμετέχω σε κάποια διοργάνωση beachpolo.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ερ:    Πότε και γιατί έγινε η πρώτη επαφή σου με το άθλημα;

Απ:     Από μικρό παιδί με γοήτευε πολύ ο αθλητισμός. Σε ηλικία ήδη 8 ετών είχα βρεθεί σε ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ, στίβου, πινγκ πονγκ… Ώσπου μια μέρα, το 1984, βρέθηκα στο κολυμβητήριο της Αγυιάς για να παίξω μπάσκετ. Άκουσα φωνές στην πισίνα και μπήκα μέσα από περιέργεια. Τυχαία, γινόταν ένας αγώνας πόλο.

Αυτόν ήταν! Από εκείνη τη μέρα σταμάτησα όλα τα υπόλοιπα αθλήματα και ζήτησα από τον πατέρα μου, που με είχε φέρει στον χώρο, να με γράψει σε ομάδα. Έρωτας με την πρώτη ματιά…! Εκανα την αναγκαία υπομονή δυο χρόνια, καθώς έπρεπε να περάσω πρώτα από το κολυμβητικό τμήμα, και μετά αφοσιώθηκα στο πόλο.

Ερ:    Ποια ήταν η διαδρομή που ακολουθήθηκε και ποιοι οι πιο σημαντικοί “σταθμοί” σ’ αυτή την πορεία;

Απ:    Όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεργαστεί, είτε σαν αθλητής, είτε σαν προπονητής, με όλα τα σωματεία της Αχαϊας (ΝΟΠ, ΝΕΠ, ΟΠΑΘΑ, ΝΗΡΕΑΣ) και της Ηλείας (ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ).  Με όλα τα σωματεία ανεξαιρέτως έχω γευτεί τίτλους και ανόδους. Μια πολύ όμορφη διαδρομή γεμάτη χαρές, λύπες μα κυρίως εμπειρίες και μαθήματα ζωής.

Κορυφαίες στιγμές (ως προπονητής):

  • οι άνοδοι στην Α1 με τους άνδρες του ΝΟΠ (2008) και ΝΕΠ (2015).
  • Η 4η θέση στην Α1 με την γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ όπου παράλληλα φτάσαμε στους «8» της Ευρώπης (2011).
  • Επίσης η έξοδος μας με τον ΝΟΠ το 2010 (κατακτώντας την 6η θέση στην Α1) στην Ευρώπη φτάνοντας στους «16».

Οι δύο τελευταίες ήταν και οι πιο πρόσφατες συμμετοχές πατρινών ομάδων στους ευρωπαικούς θεσμούς.

«Η ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΟ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ»

Ερ:     Σήμερα, πώς βλέπετε τον Ναυταθλητισμό, ειδικά στην Πάτρα;

Απ:    Η Πάτρα έχει το πόλο στο DNA της. Υπάρχει το ταλέντο και οι πατρινοί αγαπάνε το άθλημα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες μας, παρ’ όλες τις αντιξοότητες. Το επίπεδο των προπονητών είναι υψηλό, ποιοτικό και άριστα καταρτισμένο. Το μαρτυρούν άλλωστε οι πολλές διακρίσεις στις μικρές ηλικίες.

Οι πατρινές ομάδες πλασάρονται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων κατακτώντας τίτλους και μετάλλια (ΝΟΠ αγόρια – ΝΕΠ στα κορίτσια). Οι περσινές επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο με τις ηλικιακές εθνικές ομάδες είχαν πάντα στις συνθέσεις τους πατρινούς που πρωταγωνιστούσαν.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

Ερ:   Υπάρχουν όμως πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, να αλλάξουν;

Θα απαντήσω με δύο εύλογες ερωτήσεις, που είναι:

  1. Γιατί δεν μεταφράζονται αυτές οι επιτυχίες και στις πρώτες ομάδες;
  2. Γιατί αυτή την στιγμή 10 περίπου πατρινοί αγωνίζονται σε ομάδες Α1 της Αθήνας και οχι στις ομάδες της πόλης τους;

Άρα, κάτι κάνουμε λάθος…

Λείπει το όραμα, η τεχνογνωσία, η στρατηγική,  οι στόχοι με μετρήσιμα αποτελέσματα και το πλάνο προσέλκυσης παραγόντων που θα στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια με μεθοδικότητα.

Ένας σημαντικός επίσης αρνητικός παράγοντας είναι η έλλειψη ικανού χώρου προπόνησης για τις ακαδημίες της Πάτρας. Το «Πεπανός» δεν επαρκεί πλέον για τις απαιτούμενες ανάγκες τους. Είναι ένα πρόβλημα που ελπίζουμε να λυθεί μετά και τις εξαγγελίες της πολιτείας για την άμεση ανέγερση κολυμβητηρίου στον χώρο της Αγυιάς, μετά τον εγκληματικό παροπλισμό του, το 2003.

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 

Ερ:      Πρόσφατα αποφασίστηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας η λειτουργία Σχολής Προπονητών Υδατοσφαίρισης Β΄  Κατηγορίας. Πόσο σημαντική είναι αυτή η εξέλιξη και τι “δρόμους” ανοίγει για το άθλημα;

Απ:     Ως Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης, βασική προτεραίοτητα μας είναι η διαρκής επιμόρφωση, αναβάθμιση και εξέλιξη των προπονητών μας. Οργανώνουμε διαρκώς εκπαιδευτικά σεμινάρια με ομιλητές μερκούς απο τους κορυφαίους στο κόσμο τεχνικούς. Με την ομοσπονδία έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική και ουσιαστική συνεργασία και στήριξε το αίτημα μας για δημιουργία σχολής προπονητών Β’ κατηγορίας υπό την ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο άθλημα μας. Μέσα απο αυτή την σχολή οι συμμετέχοντες προπονητές θα εκπαιδευτούν σε επιστημονικό επίπεδο μέσω ενός απαιτητικού και υψηλού επιπέδου προγράμματος σπουδών. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες προπονητές είναι περιζήτητοι στο εξωτερικό και πολλοί συναδελφοί μας διαπρέπουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

ΠΟΛΟ

ΝΕΠ: Η Γυναικεία ομάδα στο 7ο τουρνουά του ΣΕΔΥ!

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 6 ομάδων.

Published

on

Στο 7ο τουρνουά του ΣΕΔΥ θα συμμετάσχει το τριήμερο 30/9-2/10 η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ, με τον προπονητή των «δελφινιών» Μιχάλη Λαζαρίδη να κάνει τις τελευταίες δοκιμές σχημάτων και συστημάτων πριν από τα επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 6 ομάδων (Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Πανιώνιος, Περιστέρι και Αλιμος οι άλλες 5), οι οποίες θα αγωνιστούν με σύστημα pool (όλοι με όλους).

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9: Γλυφάδα-Περιστέρι (κολ. Γλυφάδας, 8.30μ.μ.), Αλιμος-Πανιώνιος (κολ. Νέας Σμύρνης, 8.30μ.μ.), ΝΕΠ-Βουλιαγμένη (κολ. Νέας Σμύρνης, 9.30μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/10: Βουλιαγμένη-Αλιμος (κολ. Βουλιαγμένης, 10.30π.μ.), Περιστέρι-Πανιώνιος (κολ. Γλυφάδας, 11.30π.μ.), Γλυφάδα-ΝΕΠ (κολ. Γλυφάδα, 12.30μ.μ.), Περιστέρι-Βουλιαγμένη (κολ. Βουλιαγμένης, 6μ.μ.), Γλυφάδα-Πανιώνιος (κολ. Βουλιαγμένης, 7μ.μ.), ΝΕΠ-Αλιμος (κολ. Βουλιαγμένης, 8μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10: Πανιώνιος-Βουλιαγμένη (κολ. Αλίμου, 9π.μ.), ΝΕΠ-Περιστέρι (κολ. Αλίμου, 10π.μ.), Αλιμος-Γλυφάδα (κολ. Αλίμου, 11π.μ.), Αλιμος-Περιστέρι (κολ. Αλίμου, 7μ.μ.), Πανιώνιος-ΝΕΠ (κολ. Αλίμου, 8μ.μ.), Γλυφάδα-Βουλιαγμένη (κολ. Αλίμου, 9μ.μ.).

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης θα έχει στη διάθεσή του 17 αθλήτριες, οι οποίες είναι οι εξής:

Αγγελική Γιαννακέα, Αθηνά Ανδρουτσέλη, Ολγα Μοίραλη, Μαρία Μπαλάτσα, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Ντένια Κουρέτα, Μαρία Πετάση, Μαρία Ντάσιου, Βιργινία Νιαρχάκου, Δήμητρα Κοντάκου, Μαρία Κεπενού, Νικολίνα Μιχαλάτου, Αλεξάνδρα Κρινα, Ανδριάνα Κοντάκου, Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, Βικτωρία Ζοφώλη και μια ξένη παίκτρια που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

«Στόχος μας σε αυτό το τουρνουά είναι να δείξουμε πόσο έχουμε αφομοιώσει κομμάτια του παιχνιδιού, όπως την τακτική μας, την επιθετική και την αμυντική κόντρα, αλλά και να κάνουμε κι ένα δυνατό τεστ σε επίσημους αγώνες μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Μιχάλης Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Σε αγωνιστικό επίπεδο, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση.

Οι ξένες αθλήτριες ακόμη δεν συμμετέχουν, θα τις έχουμε σύντομα κοντά μας, όμως στο τουρνουά θα δοθεί η ευκαιρία και σε νεαρές παίκτριες της ΝΕΠ να πάρουν εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής».

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ευδοκία Τσιμάρα στη «Match» για την μεταγραφή της στον Άλιμο: «Ομάδα με στόχους και βλέψεις»

Η «χάλκινη» στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Νέων Γυναικών μίλησε για τη νέα πρόκληση που θα βρει μπροστά της στην Α1.

Published

on

Το νέο σταθμό της καριέρας της βρήκε η Πατρινή πολίστρια, Ευδοκία Τσιμάρα, που ανακοινώθηκε από τον Άλιμο και πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΝΕΠ.

Η «χάλκινη» στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Νέων Γυναικών που αγωνίζεται στην περιφέρεια και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό πόλο, μίλησε στη «Match» για τη νέα πρόκληση που θα βρει μπροστά της στην Α1 με το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου, ενώ αναφέρθηκε και στις επιτυχίες με το Εθνόσημο.

-Με ποια κριτήρια επέλεξες να αγωνιστείς στον Άλιμο;

«Ο Άλιμος είναι μια ομάδα με στόχους και βλέψεις για το μέλλον και είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι μέλος της. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις συμπαίκτριες μου και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικές στην Α1. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

-Τι κρατάς από την εμπειρία σου με την ΑΕΚ;

«Σίγουρα από κάθε ομάδα κάτι κερδίζεις! Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με πολύ έμπειρες παίκτριες και προπονήτριες που με βοήθησαν να ωριμάσω αγωνιστικά. Η ΑΕΚ πέτυχε τους στόχους της βγαίνοντας 5η στο πρωτάθλημα και 4η στο Κύπελλο και θεωρώ ότι συνέβαλα και εγώ με την απόδοση μου στην επιτυχία αυτή».

-Πόσο θεωρείς ότι έχεις εξελιχθεί από τα χρόνια που βρισκόσουν στην Πάτρα;

«Οι βάσεις της αγωνιστικής μου πορείας μπήκαν στην Πάτρα. Με το σκουφάκι της ΝΕΠ ήρθαν οι πρώτες ομαδικές αλλά και προσωπικές διακρίσεις. Από κει και πέρα έχοντας αλλάξει ομάδες και προπονητές, θεωρώ ότι έχω βελτιωθεί και συνεχίζω να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι αρκετά».

-Κεφάλαιο Εθνική. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η φουρνιά σου έχει ήδη πετύχει σπουδαία επιτεύγματα.

«Είναι όνειρο κάθε αθλητή να φορέσει το εθνόσημο. Είμαι πολύ περήφανη που αγωνίζομαι για την Ελλάδα, καταφέρνοντας με τις συμπαίκτριες μου να πρωταγωνιστούμε και να είμαστε μέσα στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος στο Matchnews.gr: «Πολύ σημαντικό το καμπ της ΝΕΠ με την Κέρκυρα, δουλεύουν με όρεξη τα κορίτσια μας»

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΠΥ (Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης) και προπονητής της ΝΕΠ.

Published

on

Ένα εξαιρετικό διήμερο καμπ προετοιμασίας ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο (24-25/9) στο κολυμβητήριο «Α.Πεπανός», το οποίο διοργάνωσε η ΝΕΠ για τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων.

Του Κυριάκου Δημητρόπουλου

Φιλοξενούμενα του Πατρινού συλλόγου ήταν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του ΝΑΟ Κέρκυρας, με τις δύο ομάδες να δίνουν φιλικούς αγώνες, όπου δόθηκε αρκετός χρόνος συμμετοχής σε όλες της αθλήτριες, που τα πήγαν περίφημα.

Για το διήμερο καμπ, τη μεγάλη σημασία που είχε αλλά και τη διάθεση και όρεξη που δείχνουν οι νεαρές αθλήτριες της ΝΕΠ μίλησε στο Matchnews.gr ο πρόεδρος του ΣΕΠΥ (Σύλλογος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης) και προπονητής του συλλόγου, Λάμπρος Αναστασόπουλος.

«Είναι πολύ σημαντικό όταν πραγματοποιούνται τέτοιου είδους καμπ προετοιμασίας. Βοηθούν τις αθλήτριες να βρουν αγωνιστικό ρυθμό για τη σεζόν που έρχεται, μιας και οι υποχρεώσεις στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα είναι μικρές σε διάρκεια», ανέφερε αρχικά ο κ.Αναστασόπουλος και στη συνέχεια τόνισε:

«Τα νέα παιδιά αποτελούν τον… αιμοδότη κάθε συλλόγου και ειδικά στη ΝΕΠ μας ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό να εξελιχθούν μέσα από τη διαδικασία παραγωγής για να μπορέσουν να στελεχώσουν και τη Γυναικεία μας ομάδα στο μέλλον. Με τον ΝΑΟ Κέρκυρας έδειξαν τρομερή διάθεση, αγωνιστική πειθαρχία και γενικότερα όλοι μαζί είδαμε που υπερτερούμε και που όχι και συνεπώς ανάλογα θα προσαρμόσουμε και το προπονητικό μας πλάνο».

Τέλος, ο προπονητής της ΝΕΠ ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που είδα και θα προσπαθήσουμε στο άμεσο μέλλον να διοργανώσουμε ακόμα περισσότερα τουρνουά».

***Η προετοιμασία των ομάδων συνεχίζεται εντατικά και οργανώνεται ο σχεδιασμός των επόμενων φιλικών αγώνων υπό την επιμέλεια του Λάμπρου Αναστασόπουλου και σε συνεργασία με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ Μιχάλη Λαζαρίδη.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ33 mins ago

Παναχαϊκή: Πρεμιέρα Κυπέλλου στην Καβάλα (16:00), με στόχο πρόκριση και θέαμα

ΔΙΕΘΝΗ9 hours ago

Εικόνες… αποκάλυψης στην Ινδονησία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα! (pics)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ11 hours ago

Super Cup: Αντιστάθηκε όσο άντεξε στον… πυραυλοκίνητο Ολυμπιακό ο Προμηθέας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ12 hours ago

Δίνει μάχη ο Προμηθέας – Μπροστά ο Ολυμπιακός 47-34 στο ημίχρονο του ημιτελικού του Σούπερ Καπ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ12 hours ago

Ο Θανάσης Μπουτσίκος στο Βύρωνας Καβάλας – Παναχαϊκή

ΤΕΝΙΣ13 hours ago

Λύγισε η Σάκκαρη και έχασε τον τίτλο στην Πάρμα

ΒΟΛΕΙ13 hours ago

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιάδα 3-0: Πέρασαν στον τελικό τα κορίτσια του Καράβολα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ14 hours ago

Παναιγιάλειος: Επικράτησε με 4-0 της Ακράτας σε φιλική αναμέτρηση

Γ ΕΘΝΙΚΗ14 hours ago

Πάτραι: Φιλική ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Πανηλειακό

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Super Cup, Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 72-67: Πέρασαν στον τελικό οι «πράσινοι»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ18 hours ago

Παναχαϊκή: Σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στο Αιγάλεω για την Κ-16 στο Attica! (pics)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ21 hours ago

Κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή των Τσιάρα και Ν.Καρακλάιτς

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ23 hours ago

Η αποστολή της Παναχαϊκής για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βύρωνα Καβάλας

ΒΟΛΕΙ13 hours ago

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιάδα 3-0: Πέρασαν στον τελικό τα κορίτσια του Καράβολα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ14 hours ago

Παναιγιάλειος: Επικράτησε με 4-0 της Ακράτας σε φιλική αναμέτρηση

Γ ΕΘΝΙΚΗ14 hours ago

Πάτραι: Φιλική ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Πανηλειακό

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ11 hours ago

Super Cup: Αντιστάθηκε όσο άντεξε στον… πυραυλοκίνητο Ολυμπιακό ο Προμηθέας

ΔΙΕΘΝΗ9 hours ago

Εικόνες… αποκάλυψης στην Ινδονησία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα! (pics)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ12 hours ago

Ο Θανάσης Μπουτσίκος στο Βύρωνας Καβάλας – Παναχαϊκή

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Super Cup, Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 72-67: Πέρασαν στον τελικό οι «πράσινοι»

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ33 mins ago

Παναχαϊκή: Πρεμιέρα Κυπέλλου στην Καβάλα (16:00), με στόχο πρόκριση και θέαμα

ΔΙΕΘΝΗ9 hours ago

Εικόνες… αποκάλυψης στην Ινδονησία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα! (pics)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ11 hours ago

Super Cup: Αντιστάθηκε όσο άντεξε στον… πυραυλοκίνητο Ολυμπιακό ο Προμηθέας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ12 hours ago

Δίνει μάχη ο Προμηθέας – Μπροστά ο Ολυμπιακός 47-34 στο ημίχρονο του ημιτελικού του Σούπερ Καπ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ12 hours ago

Ο Θανάσης Μπουτσίκος στο Βύρωνας Καβάλας – Παναχαϊκή

ΤΕΝΙΣ13 hours ago

Λύγισε η Σάκκαρη και έχασε τον τίτλο στην Πάρμα

ΒΟΛΕΙ13 hours ago

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιάδα 3-0: Πέρασαν στον τελικό τα κορίτσια του Καράβολα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ14 hours ago

Παναιγιάλειος: Επικράτησε με 4-0 της Ακράτας σε φιλική αναμέτρηση

Γ ΕΘΝΙΚΗ14 hours ago

Πάτραι: Φιλική ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Πανηλειακό

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Super Cup, Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 72-67: Πέρασαν στον τελικό οι «πράσινοι»

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.