Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Μ. Γκαγκάτσης: «Αυστηρότερα κριτήρια στην SL2»

Τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Published

on

Συνέντευξη στη «Δίκη στο OPEN» έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους απλήρωτους ποδοσφαιριστές στη Super League 2. Όπως δήλωσε, θέλει να θεσπίσει πιο αυστηρά κριτήρια συμμετοχής όπως την αύξηση των εγγυητικών επιστολών. Αναλυτικά ανέφερε:

«Όσο ήταν πολλές οι ομάδες στη Super League 2 και με μία δεκαετία κρίσης που υπήρχε σε όλη τη χώρα, ήταν κάτι το οποίο πραγματικά ήταν συνεχές. Έτσι όπως οραματιζόμαστε με τους συνεργάτες μου τη Super League 2 και γενικότερα την αναβάθμισή της και την εξέλιξή της, θα είναι ευχής έργον να μην υπάρξει ούτε ένας απλήρωτος ποδοσφαιριστής.

Δεν μπορώ να το υποσχεθώ, γιατί δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Θεωρώ ότι θα πρέπει να θεσπίσουμε αυστηρά κριτήρια συμμετοχής στη Super League 2, ώστε αυτές οι ομάδες να μπορούν να πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές. Να μη γελιόμαστε, αυτές οι ομάδες όταν βλέπουν ότι χάνουν την κατηγορία και την επόμενη σεζόν θα είναι ερασιτεχνικές, σταματάνε την πληρωμή.

Μπορεί να γίνουν μεγαλύτερες οι εγγυητικές επιστολές. Θα το σκεφτούμε, γιατί είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους. Πριν δύο χρόνια ήταν 34 ομάδες και την επόμενη σεζόν θα είναι γύρω στις 20 ομάδες. Ήδη αυτό είναι κάτι θετικό, που σημαίνει ότι δεν θα έχει τόσες πολλές ομάδες. Δεν προλαβαίνουμε αυτή τη σεζόν να θεσπίσουμε αυστηρότερα κριτήρια, αλλά από την επόμενη, ώστε να μη γίνεται αυτή η «πτώχευση» των ομάδων. Ήταν τεράστιο λάθος η αναδιάρθρωση».

Για τα στημένα και τις ποινές «χάδι» όπως η αφαίρεση βαθμών:

«Ο κύριος Μπαλτάκος σε δύσκολες συνθήκες προσπάθησε να κάνει πολλά πράγματα και πολλές φορές συναντούσε αντιδράσεις σε όλα. Τον ευχαριστώ πραγματικά για τη στήριξη. Είχαμε το παράδοξο πέρυσι όπου ένας φυσικοθεραπευτής μιας ομάδας έπαιξε στοίχημα για κάρτες και κόντεψε αυτή να υποβιβαστεί. Αυτό είναι υπερβολή. Αν αποδειχθεί χειραγωγημένο εννοείται ότι η ομάδα η οποία έχει χειραγωγήσει, θα πρέπει να υποβιβαστεί, δεν το συζητάμε».

SUPER LEAGUE 2

Ανακοίνωσαν τον Δημήτρη Σπανό τα Χανιά

Published

on

Τα «ηνία» της ομάδας των Χανίων και επίσημα κρατά πλέον ο Δημήτρης Σπανός, καθώς ο 54χρονος κόουτς ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς.

Ετσι μετά από μία τετραετία στον Ιωνικό – «σπαστή» – τον οποίο μεταξύ άλλων οδήγησε και στη μεγάλη κατηγορία, θα συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Ομόφωνη έγκριση της Λίγκας για τον Αστέρα Τρίπολης Β’

Published

on

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague που ολοκληρώθηκε εκτός από το ζήτημα της ημερομηνίας εκλογής του προέδρου της Λίγκας τέθηκε στο τραπέζι αίτημα του Αστέρα Τρίπολης για τη σύσταση Β’ ομάδας που θα λάβει μέρος στη Superleague 2. Όπως προκύπτει οι Αρκάδες έλαβαν ομόφωνη έγκριση.

Μετά το «πράσινο» φως της Λίγκας το επόμενο βήμα είναι η έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου αναμένεται να μην υπάρξει «εμπόδιο».

Οι Αρκάδες εδώ και χρόνια «ποντάρουν» πολλά στις ακαδημίες τους και θέλουν να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ιστορικές ομάδες όπως είναι η Superleague 2.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Μαρτσούκος: «Το φορμάτ θα το δούμε, μπορεί να υπάρξει μικρή έκπληξη»

Published

on

Στο ραδιόφωνο της Λάρισας «Formedia Radio 99.8» μίλησε ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, που ανέφερε ότι η παρουσία του Αστέρα Τρίπολης Β στο πρωτάθλημα και οι 21 ομάδες θα οδηγήσουν στη λύση των δύο ομίλων.

Μεταξύ άλλων οι τοποθετήσεις του ισχυρού άνδρα της Λίγκας:

«Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δικαίωμα να μπει στο πρωτάθλημα, με 21 ομάδες οδηγούμαστε σε πρωτάθλημα δυο ομίλων. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Μιλάμε με δυο παρόχους για τα τηλεοπτικά και θα πάρουμε και μια προσφορά από πανελλήνιας εμβέλειας, εκτός του Action 24.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερα έσοδα από τη φορολογία του στοιχήματος και τα τηλεοπτικά. Για το φορμάτ θα δούμε, ίσως υπάρξει μια μικρή έκπληξη. Υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε στα μέσα Σεπτεμβρίου περίπου».

Continue Reading
Advertisement

Facebook