Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Μαρινάκης: «Κάποια στιγμή θ’ ανοίξουν τα τηλέφωνα και θ’ αναλάβει μετά ο εισαγγελέας»

Ο πρόεδρος της Λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε στην ανακοίνωση της Super League 2

Published

on

Ο πρόεδρος της Λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε στην ανακοίνωση της Super League 2, η οποία είχε χαρακτηρίσει συκοφαντικές και απαξιωτικές τις απόψεις του.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της SL 1 έκλεισε την πόρτα στη SL 2, εκτοξεύοντας πυρά κατά των παραγόντων της, με τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία να περνάει στην αντεπίθεση, ζητώντας συνάντηση με τον συνεταιρισμό και κάνοντας λόγο για συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του προέδρου της SL1 για τις νόμιμες διεκδικήσεις όλων των μελών της SL2, η αρμόδια επιτροπή διεκδίκησης που πρόσφατα συστήθηκε, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα μέλη της SL2 ομόφωνα και εξόχως θεσμικά αποφασίζουν για τα νόμιμα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιβάλλεται να λειτουργεί με κανόνες και σεβασμό στους θεσμούς, είτε αυτοί είναι αρεστοί είτε όχι.

Για αυτό και εμείς, στο πλαίσιο του διαλόγου που επιθυμούμε με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, θα ζητήσουμε συνάντηση και με το προεδρείο της SL1, χωρίς μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Αναμένουμε στη πρόσκληση που θα αποστείλουμε αρμοδίως, να αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της».

Και το απόγευμα ακολούθησε η απάντηση Μαρινάκη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ο κύριος Πρίτσας καλά θα κάνει να συνεχίσει τον σχεδιασμό του και τα τηλέφωνα με το Γιαννάκη Παπαδόπουλο σε διαιτητές, επόπτες, παρατηρητές, ομάδες, αλλά κάποια στιγμή τα τηλέφωνα θα ανοίξουν και οι εισαγγελείς θα αναλάβουν τα υπόλοιπα».

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Η επιτροπή της Super League 2 αντί να βγάζει ανακοινώσεις (άλλο πρωτάκουστο της κατηγορίας «περιβόλι») καλό θα είναι να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για τα εξής:

Πώς παραμένει Πρόεδρος ο γνωστός Λεουτσάκος; Πώς παρανόμως δεν εμφανίζεται στην υπηρεσία του; Αρκεί να διοργανώνει τις προεκλογικές εκδηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου για να έχει σκανδαλωδώς την κάλυψη του; Ποιά είναι η αμοιβή που λαμβάνει και ποιός την αποφάσισε; Και τέλος, ως αποτυχημένος πλήρως στην Προεδρία (μηδέν οικονομικοί πόροι για τις ομάδες, αστεία τηλεοπτικά συμβόλαια, αποτυχία να εξασφαλίσει χορηγίες, ρεκόρ υπόπτων παιχνιδιών απο την Sport Radar) για ποιο λόγο παριστάνει ακόμα τον Πρόεδρο; Για να εισπράττει δυο μισθούς (απο Ελληνική Αστυνομία και SL2) χωρίς να προσφέρει τίποτα απολύτως;

Ποιος είναι ο κύριος Νταβέλης που ξαφνικά απέκτησε λόγο στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι έχει πληρώσει ακριβώς για να πάρει την ιστορική ΑΕΛ και τι συμφωνίες έχει κάνει για να βοηθηθεί απόόχι το Γιαννάκη και το «συνδικάτο εγκλήματος» που έχει μολύνει την κατηγορία ώστε η ΑΕΛ να ανέβει στην Super League; Συναντήθηκε και έκανε συμφωνία με συγκεκριμένους ανθρώπους; Ας ενημερώσει τον κόσμο της Λάρισας για να πέσουν οι μάσκες. Όχι οι μάσκες για τον κόβιντ που εμπορεύτηκε. Αυτό είναι σκάνδαλο που θα ανοίξει σύντομα.

Ο κύριος Πρίτσας καλά θα κάνει να συνεχίσει τον σχεδιασμό του και τα τηλέφωνα με το Γιαννάκη Παπαδόπουλο σε διαιτητές, επόπτες, παρατηρητές, ομάδες, αλλά κάποια στιγμή τα τηλέφωνα θα ανοίξουν και οι εισαγγελείς θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Για τα θέματα της διαφθοράς της συγκεκριμένης κατηγορίας, κακώς απευθύνονται στην Σούπερ Λιγκ. Ας απευθυνθούν καλύτερα στην Sports Radar και την “ΕΠΑΘΛΑ” όπου υπάρχουν οι αναφορές ρεκόρ για ύποπτα για στοιχηματισμό παιχνίδια για την Super League 2.

Επίσης ας απευθυνθούν στην Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή «Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων» που έκρινε (με την απόφαση 600/7-10-21) ότι δεν είναι ελεύθερος ο στοιχηματισμός στην συγκεκριμένη κατηγορία. Γιατί άραγε;

Επίσης ας απευθυνθούν στην «ΕΠΑΘΛΑ»(Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας) στην οποία συμμετέχουν η ΓΓΑ, η ΕΛΑΣ και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και η ΕΕΕΠ και όλοι ομοφώνως ψήφισαν την ανανέωση της παραπάνω απόφασης.

Θέλετε κάποια άλλη απόδειξη πέρα από την παραπάνω για τη διαφθορά της κατηγορίας;

Αντί να απολογούνται στις ομάδες μέλη της Super League 2, και αναφέρομαι στις υγιείς ομάδες, που τις έχουν ακρωτηριάσει οικονομικά, που τις έχουν παρατήσει χωρίς όραμα και μέλλον, βγάζουν ανακοινώσεις κούφιες για να γίνουν αρεστοί στους προστάτες τους.

Τέλος να ξεκαθαρίσω και το εξής. Για το πως διανεμήθηκαν τα έσοδα σε Super League και Super League 2 έγινε συζήτηση στην Super League και οι όλες οι ομάδες συμφώνησαν στη συγκεκριμένη διανομή πλην της ΑΕΚ ενώ ο Βόλος απουσίαζε.

Συνεπώς την απάντηση που ψάχνετε για το θέμα του Στοιχήματος και της διανομής την έχετε ήδη”.

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

Published

on

Τί και αν ο Απόλλωνας Πόντου υποβιβάστηκε από την Super League 2;

Εντούτοις ο Χαράλαμπος Σταμούλης, άλλοτε εκπρόσωπος των «κοκκινόμαυρων» και Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής είναι πλέον ο καινούργιος Γενικός Διευθυντής, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (28/03).

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της SL2 να εγκρίνει την πρόσληψή του Σταμούλη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η σχετική ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκε η εξής απόφαση: Έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή της Super League 2».

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Εμφατικό ξεκίνημα για Καλλιθέα και Ιωνικό

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του Νοτίου Ομίλου.

Published

on

Με… εκκωφαντικό τρόπο μπήκε στα πλέι οφ του Νότιου Ομίλου της Super League 2 η Καλλιθέα, που επικράτησε 4-0 στην έδρα της Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική. Έτσι, ανέβηκε στους 27 βαθμούς με τη διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά να αυξάνεται στο +5 και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή.

Μόλις στο 10′ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ και στο 16’ ο Ντεμέτριους διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το 3-0 έκανε στο 40’ ο Μανθάτης και το τελικό σκορ έγραψε ο Τόρες στο 62’.

Ξαναμπήκε στο «κόλπο» ο Ιωνικός

Πρεμιέρα που τον κάνει να ονειρεύεται την επιστροφή του στην Super League 1 πραγματοποίησε ο Ιωνικός! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με τρομερή εμφάνιση πάτησε τα Χανιά, με το εμφατικό 5-1 και μπήκε ιδανικά στα πλέι όφ της SL2.

Οι Νικαιώτες βρέθηκαν στο -1 από τους Κρητικούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, λίγο πριν το συναπάντημά τους.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εκρηκτική εκκίνηση και προηγήθηκαν  με 2-0 στο 11’, με Σαλαζάρ και Σόουζα! Ο Οικονομίδης στο 43’ και ο Ντάουντα στο 52’ έδωσαν αέρα 4 τερμάτων, με τα Χανιά να μειώνουν στο 56’ με τον Νίλι. Το τελικό 5-1 έγραψε και πάλι ο Οικονομίδης, στο 83’.

Continue Reading
Advertisement
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ23 hours ago

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ21 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ19 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24 hours ago

Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ21 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16 hours ago

Ολυμπιακός: Αύριο 29/3 σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ16 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

SUPER LEAGUE 215 hours ago

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

ΧΑΝΤΜΠΟΛ22 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

ΔΙΕΘΝΗ14 hours ago

Premier League: Τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους παίκτες

Facebook