Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Match»-ΘΕΜΑ: «Ματώνουν» τα σωματεία…

Published

on

Η πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που σαρώνει στο πέρασμα της επηρεάζει εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο «κυκλώνας» της σοβαρής ασθένειας έφερε δραστικά μέτρα στην χώρα μας, που οδήγησαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους είτε σε πλήρη είτε σε μερική αναστολή κάθε είδους επιχειρησιακής δομής, όπως βεβαίως και χιλιάδων αθλητικών κέντρων.

Η κατάσταση φυσικά και στην Αχαΐα κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς πολλά σωματεία έχουν κλείσει και άλλα βρίσκονται μια «ανάσα» από την… εντατική, με τα οικονομικά προβλήματα να τα γονατίζουν. Και μπορεί να ανακοινώθηκε ότι εντάσσονται στα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης, αλλά αφενός υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια και δεν θα συμπεριληφθούν όλοι οι σύλλογοι, αφετέρου δεν ξέρουμε κατά πόσο τα μέτρα θα διορθώσουν τις… “τρύπες” που έχουν δημιουργηθεί.

Ένα σημαντικό «δείγμα» εκ των έσω για όσα βιώνουν, έδωσαν στην «Match» αρκετά περιγραφικά, επικεφαλείς και αρμόδιοι τριων σωματείων της πόλης, από διαφορετικούς μάλιστα χώρους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γιώργο Ανδρουτσέλη και Θόδωρο Κανελλόπουλο εκπροσωπώντας τη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών, την Άντζελα Σκουβάκη πρόεδρο του Θησέα Πατρών στο βόλεϊ και τον Μάριο Καπερώνη ιδιοκτήτη και προπονητή της Άμυνας Πατρών, στο άθλημα της Πυγμαχίας.

Παρακάτω, μίλησαν για το οικονομικό πλήγμα που έχει δημιουργηθεί, την ψυχολογία των αθλητών-προπονητών τους, αλλά και την δύσκολη επομένη του κορωνοϊού.

Όσα είπαν στον Κυριάκο Δημητρόπουλο

ΝΕΠ: «Πλήγμα στην κύρια δύναμή μας, τις υποδομές»

Γιώργος Ανδρουτσέλης (ταμίας ομάδας και μέλος της επιτροπής Οικονομικών), Θόδωρος Κανελλόπουλος (φωτογραφία – Γενικός Αρχηγός) της ΝΕΠ:

«Το πιο σημαντικό είναι το οικονομικό.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία στηρίζονται στα τμήματα υποδομών, εκεί είναι η δύναμη της κάθε ομάδας. Από την στιγμή που πλέον δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτό, προκύπτει μεγάλο θέμα και συν το γεγονός ότι σταμάτησαν και τα αγωνιστικά τμήματα σε όλες τις κατηγορίες σε υδατοσφαίριση και κολύμβηση, μας έχουν πάει εξαιρετικά πίσω σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, με την ζημιά δηλαδή να κρίνεται μεγαλύτερη.

Μπορεί να μην κάνουμε προπονήσεις, το κολυμβητήριο να είναι ανενεργό, όμως τα έξοδα συνεχίζουν να «τρέχουν». Είναι κρίμα, επιπλέον και γιατί όλοι οι αθλητές μας είχαν μπει σε μια σειρά, πραγματοποιούσαν τους αγώνες τους κι αν επανέλθουμε κάποια στιγμή, θα υπάρξει τρομερή δυσκολία ακόμα και στις εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των παιδιών μας».

Όσο για τις κινήσεις της κυβέρνησης είχαν να τονίσουν: «Η ΝΕΠ έχει αρκετούς υπαλλήλους, πληρώνει ΦΠΑ, ΕΦΚΑ, συνδρομή στο Κολυμβητήριο και όλα αυτά πρέπει να κοιταχθούν ακόμη περισσότερο. Σαν ομάδα θεωρούμε επίσης, ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία έκανε πολύ καλά που δεν ενέταξε αθλητές στην Προολυμπιακή προετοιμασία υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς το κολύμπι είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα, οι παίκτες του πόλο συγκρούονται σώμα με σώμα, δεν βρίσκονται διασκορπισμένοι σε πλευρές του γηπέδου και θα υπήρχε σοβαρό θέμα υγείας με τους αθλητές».

Θησέας Πατρών: «Είπαμε… γαμώτο»

Άντζελα Σκουβάκη (πρόεδρος Θησέα Πατρών): «Έχουμε μια ολική παύση, δεν υπάρχουν γήπεδα, προπονήσεις και Ακαδημίες. Θεωρώ, ότι το θέμα του αθλητισμού για τις ελληνικές οικογένειες είναι από τα μικρότερης σημασίας, καθώς τα παιδιά έχουν χάσει τα σχολεία τους και οι οικογένειες βάζουν όλα τα άλλα εκτός αθλητισμού -φυσιολογικά- σε πρώτη μοίρα.

Προσπαθούμε να κρατάμε μια επαφή, να συζητάμε. Βρεθήκαμε σε μια φάση ειδικά εμείς στον Θησέα που είπαμε με βάση την αγωνιστική μας εικόνα φέτος ένα «γαμώτο».

Ξεκινήσαμε εξαιρετικά έχοντας μια αξιέπαινη πορεία, με ένα κορυφαίο προπονητή (Άρης Αγγελόπουλος) και παιδιά ταλαντούχα που δουλεύουν όσο περισσότερο μπορούν, όμως όλη μας η προσπάθεια ανακόπηκε και δεν θεωρώ ότι θα μπορέσουν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, καθώς η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη.

Ακόμα και να ανοίξουν τα γήπεδα κάποια στιγμή έστω και σε ένα δίμηνο, οι ομάδες θα πρέπει να προετοιμαστούν ξανά σαν να αρχίζει μια νέα χρονιά και αν δεν γίνει η μετάβαση αυτή σωστά, δεν θα μπορέσουμε να τα προφυλάξουμε από τους τραυματισμούς.

Όσο για το γήπεδο μας, έχουμε ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά της Πάτρας και βρίσκεται πλέον στην Αθήνα η υπόθεση, όπου και εκεί θα περάσει από φάσεις το έργο, όμως, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι από του χρόνου θα μπορούμε να αγωνιστούμε μέσα σε αυτό. Βέβαια, και με βάση όλα όσα ζούμε δεν μπορούμε ακόμα και σε αυτή τη φάση να πούμε τίποτα με σιγουριά».

Άμυνα Π.: «Καλά τα μέτρα στήριξης όμως δεν φτάνουν»

Μάριος Καπερώνης (Ιδιοκτήτης – προπονητής Άμυνας Πατρών): «Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά, προσπαθούμε μέσα στο γενικότερο άσχημο κλίμα να κρατάμε και ένα «χαμόγελο» αισιοδοξίας, ωστόσο επικρατεί ανησυχία στις τάξεις των αθλητών μας για το πότε θα μπει ένα τέλος σε όλο αυτό.

Σίγουρα, τα παιδιά είναι ιδιαίτερα δραστήρια και αυτό παίζει ρόλο, αλλά αυτό που τα προβληματίζει πιο πολύ, όπως και εμένα που είμαι προπονητής είναι όταν με το καλό επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα πως θα αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος, και να μην γίνουν όλα γρήγορα γιατί θα χρειαστούμε μια περίοδο χάριτος να ξαναχτίσουμε ό,τι χάσαμε.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε θα ξεκινούσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-U22 και τον Μάιο το Πανελλήνιο Παίδων, που φαντάζομαι ότι θα τοποθετηθούν χρονικά μετά το καλοκαίρι. Η Ομοσπονδία μας ενημέρωσε ότι όλες οι δραστηριότητες ακυρώνονται και αν με το καλό επιστρέψουμε θα δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν.

Το γυμναστήριο μας είναι ανοιχτό ωστόσο όλα τα έξοδα και για τους επόμενους μήνες τρέχουν κανονικά. Καλά τα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση σε πρώτη φάση, όμως δεν φτάνουν».

ΠΟΛΟ

Ήττα για τα κορίτσια της ΝΕΠ από την αήττητη Γλυφάδα

Published

on

Το 7/7 πέτυχε ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair, που πέρασε…σαν σίφουνας από το «Αντώνης Πεπανός» , επικρατώντας 17-5 της γηπεδούχου ΝΕ Πατρών.

Στον πάγκο της νικήτριας ομάδας, κάθεται πλέον ο Θοδωρής Ανδρεάκος, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει το σκουφάκι του ΑΝΟΓ και τα τελευταία επτά χρόνια ήταν ο προπονητής της ομάδας του Χαιδαρίου. Διαδέχθηκε τον Ορέστη Σαλάχα. Τελευταίο παιχνίδι που είχε δώσει ο ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair, ήταν στις 18/12/21.

Κορυφαία σκόρερ αναδείχθηκε η Ειρήνη Νίνου με πέντε τέρματα. Με 34 συνολικά, οδηγεί την κούρσα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR  5-17

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-6, 2-4, 1-3

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ(Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Μπαλατσά, Πετάση, Κουρέτα 2, Σαπκίνα 3, Λυκοθανάση, Κεπενού, Ντάσιου, Κρίνα, Μιχαλάτου, Παρασκευοπούλου,  Ζαφειράκη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Νίνου Παναγιώτα 4, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Βόγκα, Νίνου Ειρήνη 5, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 3, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου 1.

Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Κίμωνας Τασσόπουλος

Continue Reading

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Επιστροφή φιλάθλων με αυστηρότερους ελέγχους προανήγγειλε ο Λ. Αυγενάκης

Published

on

H επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, με επικαιροποιημένα και αυστηροποιημένα πρωτόκολλα και ελέγχους, η οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ, μέσω καταβολής χρημάτων από τη φορολογία του στοιχήματος, και η ανάγκη για άμεση και πιστή εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης των FIFA/UEFA, που θα δημιουργήσει αμέσως συνθήκες ανάπτυξης και υγιέστερου περιβάλλοντος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και αντιπροσωπειών της Super League 1 και της Super League 2.

Το ραντεβού κλείστηκε κατόπιν αιτήματος των δύο επαγγελματικών ποδοσφαιρικών λιγκών και σε αυτήν παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της SL1, Γιώργος Μποροβήλος, η αναπληρώτρια πρόεδρος της SL1, Κάτια Κοξένογλου, ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, και ο αντιπρόεδρος της SL2, Χαράλαμπος Σταμούλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να συμφωνούν στα εξής:

* στην ανάγκη επικαιροποίησης του πρωτοκόλλου που είχε συντάξει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είχε εγκριθεί αρμοδίως και ίσχυε για την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα, ώστε να καταστούν πιο αυστηροί και πιο αποτελεσματικοί οι έλεγχοι εφαρμογής του όταν σταδιακά θα επιτραπεί εκ νέου η αύξηση της παρουσίας θεατών στις εξέδρες,
* στην οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ μέσω καταβολής χρημάτων από τη φορολογία του στοιχήματος, δεδομένου ότι διανύουμε και φέτος μια χρονιά δυσπραγίας λόγω της πανδημίας, με σοβαρές επιπτώσεις στα έσοδα, αλλά και εκτίναξη του κόστους λειτουργίας εξαιτίας των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των σχεδόν καθημερινών τεστ σε όλο το προσωπικό τους,
* στην άμεση και πιστή εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, που θα δημιουργήσει αμέσως συνθήκες ανάπτυξης και υγιέστερου περιβάλλοντος.

Ειδικά για το τελευταίο ζήτημα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως «δεν είναι πρόθεση, αλλά απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσουν και να εφαρμοστούν εντός της ΕΠΟ (καθόσον, σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις της Πολιτείας, αυτές έχουν καλυφθεί 100%) όσα προβλέπει η Ολιστική Μελέτη κι αυτή η απόφασή μας έχει γίνει γνωστή σε FIFA και UEFA, από τις οποίες αναμένουμε να υπερασπιστούν και να τιμήσουν τις υπογραφές τους με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο πρόεδρος της Super League 1, Γιώργος Μποροβήλος, υπερθεμάτισε για την Ολιστική Μελέτη και επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «αν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο περάσει επιτέλους στα χέρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όλα θα φτιάξουν πολύ γρήγορα».

Θίχθηκε, επίσης το θέμα της ανάγκης για απολύτως ανεξάρτητη ελληνική διαιτησία και ο κ. Αυγενάκης ενημέρωσε τις δύο αντιπροσωπείες για την εν εξελίξει συνεργασία με τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προκειμένου να έχουμε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και επαγγελματική διαιτησία.

Σε ό,τι αφορά την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ο υφυπουργός Αθλητισμού συνέστησε να εφαρμοστούν οι συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης πάνω σ’ αυτό το ζήτημα κι εφόσον υπάρξει ομοφωνία, όπως συνέβη πέρσι με την Super League 2, να επανέλθουν.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έδωσαν συγχαρητήρια στον κ. Αυγενάκη τόσο για την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) και τα τεράστια βήματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα προς την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων, όσο και για τις θετικότατες εξελίξεις στον τομέα του Αντι-ντόπινγκ, με τη λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (Ε.Ο.ΚΑ.Ν.) και την πλήρη εναρμόνιση της χώρας μας, έπειτα από πολλά χρόνια, με τις επιταγές του WADA.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο υφυπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση και συνεργασία τόσο με το προεδρείο της Super League 1 όσο και με της Super League 2. Μια συζήτηση όπου τέθηκαν ζητήματα, όπως για παράδειγμα η περαιτέρω οικονομική ενίσχυση των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των στοιχηματικών εταιριών. Κάτι που απασχολεί και το επαγγελματικό μπάσκετ και το επαγγελματικό βόλεϊ.

Συζητήσαμε και για τα θέματα του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόζονται σήμερα (όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα). Όλοι έχουμε αίσθηση της πραγματικότητας και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας με αφορμή την πανδημία. Συζητήσαμε την επικαιροποίηση μιας πολύ καλής δουλειάς που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα, με την προηγούμενη διοίκηση της Super League 1 και που είχε υιοθετήσει πλήρως και η Super League 2.
Τώρα, με μεγαλύτερη εμπειρία από όλες τις πλευρές θα υπάρξει επικαιροποίηση αυτού του «οδικού χάρτη» έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι, όταν δούμε να υπάρχει κάμψη του επιδημιολογικού φαινομένου, για να μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε. Να μπορέσει να επιστρέψει πολύς κόσμος στις εξέδρες με ασφάλεια, να λειτουργήσει με ασφάλεια όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια και να μην έχουμε την αγωνία της επόμενης μέρας.

Παράλληλα, μιλήσαμε και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την πορεία του, την αναγκαιότητα πιστής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης και τον ρόλο που πρέπει να έχει και δεν έχει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη χώρα μας. Άκουσα με πολλή προσοχή τις απόψεις και χάρηκα διότι υπάρχει απόλυτη σύμπνοια στην αναγκαιότητα εξέλιξης του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε ένα πιο υγιές περιβάλλον.

Τέθηκαν και μια σειρά από άλλα ζητήματα. Ωστόσο αυτά ήταν τα τρία κορυφαία που απασχόλησαν τη συζήτησή μας. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε μαζί. Το ποδόσφαιρο στη χώρα μας χρειάζεται στήριξη, κυρίως από τους ίδιους τους παράγοντές του. Εμείς ως Πολιτεία, αποδεικνύεται και μέσω της Ολιστικής Μελέτης, έχουμε ικανοποιήσει το 101% αυτών που είχαν σωστά περιγράψει η FIFA και η UEFA, οι οποίες είχαν αναλάβει την προετοιμασία και την παράδοση της Ολιστικής Μελέτης στην ελληνική Πολιτεία.

Είμαστε βέβαιοι ότι με καλό κλίμα και διάθεση συνεργασίας, όπως το ζήσαμε σήμερα, θα μπορέσουμε να δουλέψουμε και να πετύχουμε την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος. Μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα απ’ ό,τι ο καθένας χωριστά».

Ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε: «Καταρχάς, να πω ευχαριστώ στον κ. υφυπουργό, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να έχουμε αυτή τη συνάντηση. Όπως γνωρίζετε, η πανδημία έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην κοινωνία και δεν μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτο και το ποδόσφαιρο. Έτσι, λοιπόν, κύριο θέμα συζήτησης ήταν το πρόβλημα με τα γήπεδα, όπως λειτουργεί η πολιτική απόφαση και αφορά τους 1.000 φιλάθλους το ανώτερο. Πρόβλημα το οποίο έχουν κυρίως οι μεγάλες ομάδες, αλλά και οι υπόλοιπες. Υπήρξε κατανόηση από τον υπουργό και στο πλαίσιο της εξέλιξης την πανδημίας θα δούμε πώς αυτό μπορεί να βελτιωθεί.

Αυτό, βέβαια, γεννάει και οικονομικά ζητήματα, τα οποία είναι αφενός η απώλεια εσόδων και αφετέρου τα πρόσθετα έξοδα, τα οποία κάνουν οι ομάδες για να στηρίξουν την υγεία των ποδοσφαιριστών και όλων των εμπλεκομένων με οποιαδήποτε ιδιότητα γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου με τα συνεχή τεστ.

Επιπρόσθετα, συζητήσαμε για γενικότερα θέματα τα οποία απασχολούν το χώρο και υπήρξε μια ταύτιση απόψεων όσον αφορά το ότι θέλουμε ένα ποδόσφαιρο το οποίο να φέρει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα, να αποκτήσει την ανταγωνιστικότητα την οποία του αξίζει και γενικότερα να μπορέσουμε να δούμε, όταν τελειώσει το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας, το πώς μπορούμε να έχουμε ένα ποδόσφαιρο το οποίο πραγματικά θέλει ο φίλαθλος αλλά και γενικότερα οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο πλαίσιο των οικονομικών ζητημάτων που υπάρχουν, να δούμε το πώς θα κινηθούμε για την επόμενη περίοδο».

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ανέφερε: «Κι εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό για την άμεση ανταπόκρισή του στη συνάντηση που ζητήσαμε και με τη Super League 1. H συνάντηση αυτή δείχνει ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να προχωρήσει ενιαίο, διότι όλα αυτά τα ζητήματα που ανέφερε ο κ. Μποροβήλος σαφώς αγγίζουν και την παρακάτω κατηγορία. Έχουμε οικονομικής φύσεως, τα συζητήσαμε με τον υφυπουργό και υπάρχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε με την αρωγή του Υφυπουργείου, για να έρθουν καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Η ΝΕΠ έτοιμη για τη Γλυφάδα – Λορένα Σάντσεζ: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό»

Published

on

Τον ΑΝΟ Γλυφάδας υποδέχεται την Τετάρτη (5μ.μ.) η ΝΕΠ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.

«Στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Αθήνα, μπορώ να πω ότι κάναμε καλή δουλειά σαν ομάδα, όμως υποπέσαμε σε ορισμένα λάθη στην άμυνα στο φινάλε, με αποτέλεσμα να επηρεαστούμε και να ηττηθούμε με ένα γκολ διαφορά», δήλωσε η Λορένα Σάντσεζ και πρόσθεσε:

«Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, όμως είμαι αισιόδοξη ότι θα παίξουμε πολύ δυνατά και ότι θα τα δώσουμε όλα μέσα στην πισίνα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ανδρέας Μοίραλης και Γιώργος Πολυχρονόπουλος.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.