Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μαζική συμμετοχή στους αγώνες του Μαρτίου και ατομικά ρεκόρ για τους δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης»

Σε τριάντα (30) αγώνες αποστάσεων Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν οι δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαϊας «Φειδιππίδης» το Μάρτιο του 2023

Published

on

Σε τριάντα (30) αγώνες αποστάσεων Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν οι δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαϊας «Φειδιππίδης» το Μάρτιο του 2023, ακολουθώντας το αγωνιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου για το πρώτο τετράμηνο του έτους.

Η αρχή έγινε στον Μαραθώνιο Ναυπλίου που διεξήχθη την Κυριακή 5/3 στην πόλη του Ναυπλίου. Στον πρώτο Μαραθώνιο της χρονιάς, οι Μαραθωνοδρόμοι του «Φειδιππίδης» Νίκος Σταθακόπουλος (3:06:47), Θεόδωρος Προκόπης (3:23:16) και Αντώνης Ζαφειράκης (3:52:24) έκαναν όλοι ατομικό ρεκόρ.

Στον Ημιμαραθώνιο ο Σ.Μ.ΑΧ “Φειδιππίδης” συμμετείχε με τους Βασίλη Βασιλείου (1:27:50), Ηλία Γιαννικόπουλο (1:36:25 – ατομικό ρεκόρ), Παναγιώτη Ζαμπάρα (2:00:04 – ατομικό ρεκόρ), Ηλία Καναβάρο (2:04:04 – ατομικό ρεκόρ) και Αγγελική Μοσχογιάννη (2:04:24 – ατομικό ρεκόρ).

Την επόμενη Κυριακή 12/3, εννέα (9) δρομείς του «Φειδιππίδης» συμμετείχαν στον 14ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που διεξήχθη στην Καλαμπάκα, επιτυγχάνοντας μια πρωτιά σε ηλικιακή κατηγορία και πολλά ατομικά ρεκόρ.

Σε μια από τις γρηγορότερες διαδρομές Ημιμαραθωνίου της Ελλάδας, με αφετηρία την πόλη της Καλαμπάκας και τερματισμό την κεντρική πλατεία Τρικάλων, η Κατερίνα Πρισακάρου κατέκτησε την 1η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία με νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ άλλοι 5 δρομείς του Συλλόγου έκαναν ατομικά ρεκόρ στην απόσταση των 21.1χλμ.

Για το Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδη» στον Ημιμαραθώνιο τερμάτισαν, με σειρά, οι: Κωνσταντίνος Σπαράκης (1:25:31 – ατομικό ρεκόρ), Δημήτριος Κονόμι (1:26:07), Πρισακαρου Κατερίνα (1:29:31 – ατομικό ρεκόρ), Μούκας Ιωάννης (1:30:45 – ατομικό ρεκόρ), Σαλβαράς Βασίλειος (1:38:31 – ατομικό ρεκόρ), Λιόλιου Αργυρώ (1:42:38 – ατομικό ρεκόρ), Νίκου Νικόλαος (1:43:12 – ατομικό ρεκόρ), Παναγοπούλου Βασιλική (1:57:48) και Γριντέλας Ανδρέας (2:01:40).

Την Τρίτη Κυριακή του Μαρτίου (19/3), οι δρομείς του “Φειδιππίδη” συμμετείχαν σε δυο μεγάλες διοργανώσεις, εκπροσωπώντας το Σύλλογο για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή σε σημαντικούς αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μέλη του Συλλόγου Ανδρέας Βασιλόπουλος και Αθανάσιος Ασημακόπουλος ήταν ανάμεσα στους 88 Έλληνες που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Ρώμης και είχαν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα από τα ιστορικά μνημεία της “Αιώνιας Πόλης”, σημειώνοντας ταυτόχρονα, αμφότεροι, ατομικά ρεκόρ με χρόνους 4:37:05 και 4:43:33 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα ο Σ.Μ.ΑΧ. “Φειδιππίδης” συμμετείχε με 15 δρομείς στην ανοιξιάτικη δρομική γιορτή της πρωτεύουσας, τον 12ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Σε μια διοργάνωση που διεξήχθη σε μια δύσκολη διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή 19.000 δρομέων που απόλαυσαν το τρέξιμο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι δρομείς του “Φειδιππίδη” σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ!

Για το Σύλλογο τερμάτισαν (κατά σειρά, σύμφωνα με τον καθαρό χρόνο) οι: Κωνσταντίνος Κατσάνος (1:39:38 – ατομικό ρεκόρ), Λεωνίδας Βενέρης (1:42:41 – ατομικό ρεκόρ), Κωνσταντίνος Μουστάκας (1:42:41 – ατομικό ρεκόρ), Σωτήρης Τρέβλιας (1:43:28), Δημήτριος Αλεξανδρόπουλος (1:44:33 – ατομικό ρεκόρ), Ιωάννης Μπλέτσος (1:46:38), Σέρρος Αλέξανδρος (1:51:09), Χρυσάνθη Τράντζα (1:55:55), Παντελής Διαμαντόπουλος (1:56:28), Θωμάς Ρεπαντής (1:57:47 – – ατομικό ρεκόρ), Γεώργιος Μαξηλαράς (1:58:04), Θεόδωρος Νταλίπης (2:03:15), Διονύσιος Μπονέλλης (2:04:23), Ηλίας Καναβάρος (2:06:03) και Γεώργιος Πρέντζας (2:37:05).

Δυστυχώς η ακύρωση, την τελευταία στιγμή, του 7 ου Μαραθωνίου Ολυμπίας, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 26/3, δεν έδωσε τη ευκαιρία στα μέλη του «Φειδιππίδης» να ολοκληρώσουν εντυπωσιακά το Μάρτιο του 2023, καθότι πάνω από σαράντα (40) μέλη του Συλλόγου είχαν εγγραφεί στους αγώνες, δέκα (10) εκ των οποίων επρόκειτο να συμμετάσχουν στον αγώνα των 42χλμ!

Το επόμενο μεγάλο δρομικό ραντεβού των δρομέων του Σ.Μ.ΑΧ. “Φειδιππίδης” είναι ο Ημιμαραθώνιος Πάτρας (21.1χλμ & 5χλμ) που θα διεξαχθεί στην πόλη της Πάτρας στις 9/4, ενώ ο Σύλλογος θα συμμετάσχει στους Μαραθωνίους της Μεσσήνης (2/4) και της Θεσσαλονίκης (30/4), σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρώτου τριμήνου του 2023.

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» είναι Θεσμικός Υποστηρικτής του 1 ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας και η συμμετοχή των μελών του στους αγώνες των 21.1χλμ και 5χλμ αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, μεταφέροντας και σε αυτή τη διοργάνωση το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθαι”, αξίες που προβάλει διαχρονικά ο Σύλλογος.

ΣΤΙΒΟΣ

Πολυτίμη Μαντά: Με αντίπαλο μόνο το χρονόμετρο

Η νεαρή αθλήτρια της Ολυμπιάδας Πολυτίμη Μαντά μίλησε στη «Match» για τους στόχους της ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου, για καλές-κακές στιγμές και για τον «πορτοκαλί» σύλλογο

Published

on

Η Πολυτίμη Μαντά είναι μία διαρκώς ανερχόμενη αθλήτρια που καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα όλων με τις αγωνιστικές της επιδόσεις. Η νεαρή αθλήτρια της Ολυμπιάδας αγωνίζεται στα 100 και 200 μέτρα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις καταφέρνοντας να ανεβαίνει στο βάθρο των νικητριών.

Το ευτύχημα είναι ότι στα 200 μέτρα έχουμε την τύχη να καμαρώνουμε δύο πατρινές αθλήτριες, την Πολυτίμη Μαντά και την Δέσποινα Μουρτά που έχουν στο παλμαρέ τους πολλές επιτυχίες, γεγονός που μας καθηλώνει ακόμη περισσότερο σε ότι αφορά τους αγώνες του κλασικού αθλητισμού και την καλή δουλειά που κάνει η Ολυμπιάδα στο χώρο του στίβου.

Η Πολυτίμη Μαντά έμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός τραυματισμού της, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο ταρτάν για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Επόμενος μεγάλος στόχος είναι η παρουσία της σε διεθνείς διοργανώσεις με το εθνόσημο, ενώ το σημαντικότερο για την ίδια είναι σε κάθε διοργάνωση να καταφέρνει να βελτιώνει τους χρόνους της.

Μέχρι τότε όμως θα μεσολαβήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, όπου και πάλι η αθλήτρια της Ντίνας Μπορνιβέλη είναι από τα φαβορί για μία θέση στο βάθρο και στα δυο αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχει, όπως έκανε και στον κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητισμός δεν στερεί τίποτα από την μάθηση, αφού η Πολυτίμη Μαντά είναι μία μελλοντική γιατρός ως απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών, ωστόσο όπως τονίζει και σε παλιότερες συνεντεύξεις της, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της μακριά από τους αθλητικούς χώρους.

Η νεαρή αθλήτρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Match» μίλησε για τους στόχους της, αλλά και για τις εμπειρίες της.

– Στους αγώνες που συμμετέχεις φαίνεται ότι είσαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ποιος είναι ο στόχος σου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα;

«Βρίσκομαι ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, οι αγώνες μέχρι ώρας έχουν ξεκινήσει καλά και αναμένω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη, καταφέρνοντας να τρέχω γρηγορότερα από κούρσα σε κούρσα. Πρώτος στόχος είναι μια καλή εμφάνιση στο εαρινό πρωτάθλημα, όπου θα αγωνιστώ στα 100 και 200 μέτρα και στη συνέχεια μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση τον Ιούλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βόλο. Ο μόνος στόχος που βάζω είναι να κάνω συνέχεια καλύτερους χρόνους και να είμαι υγιής».

– Θα ήθελες να μου σχολιάσεις την ισχυρή παρουσία των τελευταίων χρόνων στο χώρο του στίβου της Ολυμπιάδας;

«Η Ολυμπιάδα είναι ένα ιστορικό σωματείο με μακρόχρονη παρουσία στο στίβο. Είναι εκμαγείο αθλητών-πρωταθλητών με διαχρονική πορεία. Η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές μας και τη διοίκηση είναι συστηματική, το κλίμα μεταξύ των αθλητών είναι πολύ καλό και ο συνδυασμός όλων αυτών βοηθά την ομάδα να βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα σωματεία της χώρας επί χρόνια».

– Ποια θεωρείς μέχρι τώρα καλύτερη στιγμή στην αθλητική σου καριέρα;

«Προσωπικά το μετάλλιο που κατέκτησα στα 200μ το 2019 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Λάρισα. Ήταν η επιστροφή μου μετά από πολλά χρόνια τραυματισμών και μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ».

– Υπάρχει και κάποια στιγμή που δεν θα ήθελες να θυμάσαι;

«Αδιαμφισβήτητα η χειρότερη μου στιγμή ήταν στα 14 μου, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης έπαθα κάταγμα κόπωσης στο μηριαίο οστό λίγες εβδομάδες πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που μου στέρησε πολλά, τόσο εκείνη τη χρόνια που έχασα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, όσο και τις επόμενες χρονιές που δυσκολεύτηκα πολύ για να συνεφέρω το σώμα μου και να φτάσω ξανά σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο».

– Γενικότερα οι μελλοντικοί σου στόχοι ποιοι είναι;

«Στόχος μου είναι να είμαι υγιής και να μπορώ να βελτιώνομαι συνέχεια. Βλέπω σαν αντίπαλο μόνο το χρονόμετρο και κυνηγάω πάντα κάτι καλύτερο από αυτό που έτρεξα την προηγούμενη ημέρα. Όνειρο μου ωστόσο είναι η συμμετοχή με την εθνική ομάδα».

Continue Reading

ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Στο διεθνές μίτινγκ “Δρόμεια” με την Εθνική ομάδα 4χ100 η Πολυτίμη Μαντά

Η αθλήτρια της Ολυμπιάδας θα αγωνισθεί στην ομάδα 4χ100 των γυναικών

Published

on

Οι εθνικές μας ομάδες Ανδρών και Γυναικών (συμμετέχει και η πατρινή Πολυτίμη Μαντά) και Ανδρών Κ23 θα αγωνιστούν το Σάββατο (3/6) στο διεθνές μίτινγκ “Δρόμεια” στη Βάρη, όπου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη δυνατή κούρσα ενόψει των υποχρεώσεων τους στον ανοιχτό.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια είναι ο μεγάλος αγώνας της εθνικής μας, ενώ με προοπτική διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 προετοιμάζεται η εθνική ομάδα των Ανδρών Κ23.

Τα μέλη των εθνικών ομάδα σήμερα το απόγευμα στις 18.00 θα κάνουν αλλαγές στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά υπό την επίβλεψη των προπονητών της ομάδας, Περικλή ΧατζηαναστασιάδηΚώστα ΒογιατζάκηΧρήστο Κατσίκα, της συντονίστριας των ταχυτήτων Ιωάννας Σιώμου και του τεχνικού συμβούλου σκυταλοδρομιών Δημήτρη Ευαγγελόπουλου.

Αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην απογευματινή προπόνηση κι αύριο θα αγωνιστούν στο μίτινγκ της Βάρης. Μάλιστα στον αγώνα του Σαββάτου θα σχηματιστούν δύο ομάδας Ανδρών Κ23.

Άνδρες: Γιάννης Νυφαντόπουλος, Κώστας Δουβαλίδης, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Δημήτρης Χρυσάφης, Παναγιώτης Τριβυζάς, Νίκος Εμπέογλου.

Γυναίκες: Ελισάβετ Πεσιρίδου, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Άρτεμις Αναστασίου, Δήμητρα Τσουκαλά, Στέλλα Μιχαηλίδου, Πολύτιμη Μαντά.

Άνδρες Κ23: Βασίλης Μυριανθόπουλος, Ορέστης Χάιδας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Καριοφύλλης, Γιάννης Γρανιτσιώτης, Θοδωρής Βροντινός, Βασίλης Στέφης.

Continue Reading

ΣΤΙΒΟΣ

Διακρίσεις για τον Πέλοπα στα “Τοφάλεια 2023”

Σημαντικές επιδόσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Ο. Πέλωψ

Published

on

Την Τετάρτη (24/5) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών, διοργανώθηκαν οι αγώνες στίβου “Τοφάλεια 2023” με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ο Α.Ο. Πέλοψ συμμετείχε σε αρκετά αγωνίσματα και οι αθλητές και οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος είχαν τις εξής διακρίσεις:

1η θέση

600μ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΠΟΚΗΣ με χρόνο 1:30.47

3.000μ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΘΗ ΒΥΘΟΥΛΚΑ με χρόνο 10:20.32

2η θέση

400μ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ με χρόνο 50.44

3η θέση

400μ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΓΟΥΡΑΣ με χρόνο 50.84

1.500μ ΕΙΡΗΝΗ ΤΑΝΤΑΡΟΥ με χρόνο 4:49.17

4η θέση

1.500μ ΗΛΙΑΝΑ ΒΑΛΑΧΑ με χρόνο 4:49.56

3.000μ ΑΛΕΞΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΗ με χρόνο 11:16.54

5η θέση

200μ ΜΑΡΙΑ ΚΥΔΩΝΙΑΤΗ με χρόνο 26.61

1.500μ ΜΥΡΤΩ ΒΑΛΑΧΑ με χρόνο 4:49.78

6η θέση

600μ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΤΑΜΟΥΣΗ με χρόνο 1:53.34

3.000μ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΕΠΕΝΟΥ με χρόνο 11:47.07

7η θέση

600μ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με χρόνο 1:41.43

1.500μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ με χρόνο 4:17.23

8η θέση

600μ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ με χρόνο 1:42.94

1.500μ ΝΙΚΟΛΙΑ ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ με χρόνο 5:09.24

9η θέση

600μ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗ με χρόνο 2:09.79

1.500μ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΙΛΙΑΝΟΣ με χρόνο 4:20.41

10η θέση

1.500μ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΙΛΙΑΝΟΣ με χρόνο 4:26.42

1.500μ ΕΥΓΕΝΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ με χρόνο 5:31.73

11η θέση

400μ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ με χρόνο 56.43

1.500μ ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΦΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ με χρόνο 5:38.22

15η θέση

200μ ΙΑΣΟΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ με χρόνο 25.14

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν όλους τους αθλητές και προπονητές του και εύχονται καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες

Continue Reading
Advertisement
SUPER LEAGUE 252 mins ago

Super League 2: Πάνω από τις μισές ομάδες χωρίς άδεια!

ΑΘΛΗΜΑΤΑ10 hours ago

Διαβάστε στη «Match»: Προς το παρόν ούτε «ενόχληση» για την ΠΑΕ

ΔΙΕΘΝΗ11 hours ago

Πατέρας Μέσι: «Ο Λέο θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, υπάρχουν πολλά ακόμα να συζητήσουμε»

ΔΙΕΘΝΗ12 hours ago

«Βόμβα» στο NBA: «Ο Καϊρί Ίρβινγκ μίλησε με τον Λεμπρόν Τζέιμς για να πάει μαζί του στους Ντάλας Μάβερικς»

ΔΙΕΘΝΗ12 hours ago

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Τα εκπληκτικά γκολ, ο θαυμασμός προς τον Ρονάλντο και οι απίστευτες ατάκες

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Μπάσκετ: Ο Άγγελος Τσάμης αποχωρεί από τη δράση, η συγκινητική ανάρτησή του 

ΤΕΝΙΣ14 hours ago

Κάρλος Αλκαράθ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Βραδινός ο «μεγάλος» προημιτελικός στο Roland Garros

ΡΟΗ15 hours ago

Γιώργος Γεωργίου: Τα συλλυπητήρια του χώρου του αθλητισμού για τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ18 hours ago

Μπάσκετ: Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Κόροιβου στον Κώστα Δελέγκο, χωρίζουν οι δρόμοι τους 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ21 hours ago

Τρίγκας στο matchnews: “Πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή”

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ21 hours ago

Τρίγκας στο matchnews: “Πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή”

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ18 hours ago

Μπάσκετ: Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Κόροιβου στον Κώστα Δελέγκο, χωρίζουν οι δρόμοι τους 

Γ ΕΘΝΙΚΗ22 hours ago

Πανηγύρισε την άνοδο μαζί με τον κόσμο του ο Παναιγιάλειος

ΡΟΗ22 hours ago

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Μπάσκετ: Ο Άγγελος Τσάμης αποχωρεί από τη δράση, η συγκινητική ανάρτησή του 

ΑΘΛΗΜΑΤΑ10 hours ago

Διαβάστε στη «Match»: Προς το παρόν ούτε «ενόχληση» για την ΠΑΕ

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ24 hours ago

Ιστορική άνοδος για την Νεάπολη Πατρών

ΡΟΗ15 hours ago

Γιώργος Γεωργίου: Τα συλλυπητήρια του χώρου του αθλητισμού για τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου

ΤΕΝΙΣ14 hours ago

Κάρλος Αλκαράθ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Βραδινός ο «μεγάλος» προημιτελικός στο Roland Garros

ΔΙΕΘΝΗ12 hours ago

«Βόμβα» στο NBA: «Ο Καϊρί Ίρβινγκ μίλησε με τον Λεμπρόν Τζέιμς για να πάει μαζί του στους Ντάλας Μάβερικς»

SUPER LEAGUE 252 mins ago

Super League 2: Πάνω από τις μισές ομάδες χωρίς άδεια!

ΑΘΛΗΜΑΤΑ10 hours ago

Διαβάστε στη «Match»: Προς το παρόν ούτε «ενόχληση» για την ΠΑΕ

ΔΙΕΘΝΗ11 hours ago

Πατέρας Μέσι: «Ο Λέο θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, υπάρχουν πολλά ακόμα να συζητήσουμε»

ΔΙΕΘΝΗ12 hours ago

«Βόμβα» στο NBA: «Ο Καϊρί Ίρβινγκ μίλησε με τον Λεμπρόν Τζέιμς για να πάει μαζί του στους Ντάλας Μάβερικς»

ΔΙΕΘΝΗ12 hours ago

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Τα εκπληκτικά γκολ, ο θαυμασμός προς τον Ρονάλντο και οι απίστευτες ατάκες

ΜΠΑΣΚΕΤ14 hours ago

Μπάσκετ: Ο Άγγελος Τσάμης αποχωρεί από τη δράση, η συγκινητική ανάρτησή του 

ΤΕΝΙΣ14 hours ago

Κάρλος Αλκαράθ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Βραδινός ο «μεγάλος» προημιτελικός στο Roland Garros

ΡΟΗ15 hours ago

Γιώργος Γεωργίου: Τα συλλυπητήρια του χώρου του αθλητισμού για τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ18 hours ago

Μπάσκετ: Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Κόροιβου στον Κώστα Δελέγκο, χωρίζουν οι δρόμοι τους 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ21 hours ago

Τρίγκας στο matchnews: “Πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή”

Facebook