Connect with us

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με υψηλές βλέψεις η Γαλήνη

Published

on

Η Γαλήνη ανέβηκε στην Β΄κατηγορία και ουσιαστικά επέστρεψε μετά από 1 χρόνο απουσίας, κατακτώντας τον στόχο της ως δευτεραθλήτρια στον 1ο όμιλο της Γ΄κατηγορίας.

Η συνεπής πορεία της και το έμπειρο ρόστερ που έχει «χτίσει» δεν περνούν απαρατήρητα και η ομάδα τηρεί το μότο «όποιος κερδίζει δεν αλλάζει». Έτσι στην τεχνική ηγεσία θα παραμείνει ο Μπάμπης Παπαγιάννης και φυσικά πολλοί παίκτες του βασικού κορμού, αν εξαιρέσουμε τον Άγγελο Μπανταδάκη, που θα δώσει βάση στην προπονητική, αναλαμβάνοντας τον Αστέρα Μιντιλογλίου.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν 3-4 ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις και η Γαλήνη θα βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών της στην ερχόμενη Β΄κατηγορία.

Advertisement

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεύθερος ο πολύπειρος Νίκος Φράγκος

Published

on

Ο Νίκος Φράγκος δεν θα συνεχίσει στην Αστραπή Ψαροφαίου και έτσι είναι μία εξαιρετική λύση για την επίθεση όποιας ομάδας “ψάχνεται” στην γραμμή κρούσης.

Φέτος είχε “γεμάτη” χρονιά με την “Μπάρτσα” και αρκετά γκολ και η αξία του, όπως και η πολυετή παρουσία του στα ερασιτεχνικά γήπεδα μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά αγωνιστικά οφέλη.

Έχει δεχθεί ήδη προτάσεις και μία είναι αρκετά καλή, ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του και τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να προκύψει κάτι ανακοινώσιμο.

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάφνη Πατρών: Ντεμαραζ μεταγραφών και “βόμβες”

Published

on

Καμία σχέση δεν θα έχει η φετινή Δάφνη Πατρών, με την χρονιά που πέρασε στην Β΄ κατηγορία και τερμάτισε «καταϊδρωμένη» στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου.

Ο Σάκης Κατσαντούλας σε άριστη συνεργασία και άμεση επαφή με τον πρόεδρο Γιώργο Κορφιάτη, «χτίζουν» κάτι νεανικό, καλό και διαφορετικό και ήδη έχουν ανακοινωθεί 4 προσθήκες.

Οι Φώντας Μάρκου, Σπύρος Λούτα, Χρήστος Σπανός και Βα-λσίλης Μεταξάς είναι ήδη παίκτες της ιστορικής ομάδας και θα ακολουθήσουν τρεις νεαροί ηλικιακά και ένας γκολκίπερ, όπου έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα.

Πάει για παικταράδες
Πέραν των ποδοσφαιριστών που προαναφέρθηκαν, η Δάφνη παλεύει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, απ’ αυτές που λέμε «βόμβες».

Η μία θα αφορά τον αμυντικό μέσο και η άλλη τον επιθετικό μέσο.

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκανε σεφτέ με Μάρκου η Δάφνη Πατρών

Published

on

Η Δάφνη Πατρών ξεκίνησε τις μεταγραφές της και προσέθεσε στο δυναμικό της έναν ικανό παίκτη.

Ο αμυντικός Φώντας Μάρκου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αετό Ρίου αποτελεί απόκτημα της ομάδας του Σάκη Κατσαντουλα και έπονται νέες ελευσεις, που θα δυναμώσουν την ιστορική ομάδα.

Ο Κατσαντουλας με τον Μάρκου είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Αετό Ρίου και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αυτός ήταν βασικός λόγος για την έλευση του παίκτη στην ιστορική ομάδα, που θα είναι πιο ανταγωνιστική στη νέα Β’ κατηγορία.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.