Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Μικρά-μικρά από το ματς με Απόλλωνα Λάρισας

Published

on

Πηγαίνοντας σκαλί-σκαλί, ροκανίζοντας κάθε αγωνιστική όλο και πιο πολύ την διαφορά από τις 2 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Super League, η Παναχαϊκή υπέταξε με το αγαπημένο της 1-0 και τον Απόλλων Λάρισας στην Αγυιά και μετά την 18η αγωνιστική της Football League είναι στο -2 από την 2η θέση.

Πάμε να δούμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα “Match” Αχαΐας.

ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αθόρυβος και… θαυματουργός ο Τζέιμς Σταμόπουλος, μπορεί να μην φαίνεται με εντυπωσιακές κούρσες και επιθετικές δημιουργίες, αλλά κάνει απίστευτη δουλειά στην αριστερή πλευρά και δεν είναι τυχαίο ότι είναι αναντικατάστατος. Ο βραχύσωμος μπακ έδωσε ομηρικές μάχες και το Σάββατο, τις περισσότερες από τις οποίες κέρδισε.

ΜΟΝΤΙΕΛ

Ντεμπούτο για τον Χοσέ Νούνιεζ Μοντιέλ, που αν και δηλώθηκε ως ο πιο ανέτοιμος τις προηγούμενες ημέρες, τελικά αγωνίστηκε για μόλις 6 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί. Μπορεί εύκολα όμως να… τσιγκλήσει το ενδιαφέρον, με το σπριντ και την πίεση στη φάση του 85’.

ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ

«Πολεμιστής» για ακόμη ένα ματς ο Μιχάλης Μπαστακός, δεν σταμάτησε λεπτό να κάνει κίνηση στο χώρο, να «σπάει» μπάλες και να δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους του. Ένα παιδί που κάθε αγωνιστική μας διαψεύδει -εννοείται ευχάριστα- και αποδεικνύει πως με δουλειά και προσήλωση μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πεσμένος είναι ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος που περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο νεαρός Ημαθιώτης ακόμη αναζητά το 1ο του γκολ και ίσως αυτό να του επιφέρει μεγαλύτερο βάρος.

ΠΛΕΓΑΣ

Γύρισε στις μεστές εμφανίσεις ο Πλέγας. Ξεκούραστος, με καθαρό μυαλό χάρισε την ποιότητα του στο άξονα, χωρίς λάθη, με σίγουρες μπάλες και στοιχεία που φυσικά η Παναχαϊκή τα έχει ανάγκη.

ΜΑΥΡΙΑΣ

«100σταρης» ο Μαυριάς στη «Football League». Ο 22χρονος επιθετικός, είχε 5 συμμετοχές με την Γλυφάδα και 55 στα 2,5 χρόνια που βρέθηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, καταγράφοντας 29 ματς και με την 11η φετινή του με τα «κοκκινόμαυρα» έφτασε το στρογγυλό… 100.

ΣΟΥΛΗΣ

Φόρεσε πορτοκαλί ο Βασίλης Σούλης, που μας είχε συνηθίσει να φοράει λαχανί εμφάνιση, όμως ίδιο ακριβώς χρώμα φορούσε η ομάδα της Λάρισας, με αποτέλεσμα ο Πατρινός υψηλόσωμος «κίπερ» να παρουσιαστεί με την εναλλακτική του φορεσιά, με «οράνιε» απόχρωση.

ΠΙΝΑΚΙΔΑ

Δυνατός αέρας το Σάββατο και έγινε… viral η σκηνή με την πινακίδα που από τον αέρα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πίσω από τον Σούλη, με αποτέλεσμα μια μικρή διακοπή μέχρι να απομακρυνθεί από τον χώρο. Μάλιστα η Παναχαϊκή είχε κόντρα άνεμο στο α’ μέρος, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος.

ΚΑΡΤΕΣ

Αρκετές κάρτες στο ματς από τον Χανιώτη ρέφερι. 6-2 ο τελικός απολογισμός, με την Παναχαϊκή να βλέπει με μεγάλη ευκολία το… κιτρίνισμα από τον Τσαγκαράκη. Φουρλάνος (33’), Σούλης (45’), Σταμόπουλος (53’), Μπαστακός (60’), Πολίμος (63’) και Παπατόλιος (89’) οι «ροσονέρι» που γράφτηκαν στο μπλοκάκι, όπως και οι Σουλιώτης (2’) και Καμπέρης (11’) από τον Απόλλωνα.

 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό, αλλά στο ματς με τον Απόλλωνα κρατήθηκαν μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεων… Όχι δεν κάναμε λάθος, ούτε εννοούμε μόνο το ένα ημίχρονο. 0 λεπτά στο α’ μέρος και 3 στο β’, τα λιγότερα που έχουμε δει εντός και εκτός Αγυιάς, χωρίς καμία λογική από τον ρέφερι.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Τέταρτο ματς με αμιγώς Ελληνική αρχική 11αδα, αφού τα προηγούμενα ήταν με Εργοτέλη και ΝΠΣ Βόλου (εκτός έδρας ήττες με 2-1) και το ματς στην Σπάρτη. Έτσι μετά τις δύο νίκες, οι «Έλληνες» ισοφάρισαν τη συγκομιδή, αν και σε όλα εκτός της Σπάρτης είχαμε αλλαγή με συμμετοχή ξένου. Κολ στη Κρήτη, Καρατσανάκοφ στο Βόλο, Μοντιέλ με Απόλλωνα και όλοι αντί του… Αργυρόπουλου (!).

Βαγγέλης Μιχάλης

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Και τώρα τρέχει…

Ακολουθούν δύο κρίσιμα εκτός έδρας ματς.

Published

on

Με μία μόλις αναμέτρηση άνοιξε η αυλαία των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα, καθώς οι δύο στις τρεις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν λόγω παρουσίας των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Β’ και του Παναθηναϊκού Β’ στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Η Παναχαϊκή έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή από το ξεκίνημα, αντιμετωπίζοντας το πιο βατό της αντίπαλο, στην έδρα της και πλέον μπλέκει σε… περιπέτειες, καθώς θα πρέπει να ψάξει τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε μακριά από την Πάτρα, ενώ ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τις κορυφαίες -βαθμολογικά- ομάδες του Ολυμπιακού Β’ και του Διαγόρα. 

Το πρόγραμμα της Παναχαϊκής

1η αγωνιστική (24/03) – 6η αγωνιστική (21/04)

Παναχαϊκή – Γιούχτας  0-1,

2η αγωνιστική (30/03) – 7η αγωνιστική (28/04)

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή  16:00

3η αγωνιστική (03/04) – 8η αγωνιστική (08/05)

Διαγόρας – Παναχαϊκή

4η αγωνιστική (07/04) – 9η αγωνιστική (15/05)

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β’

5η αγωνιστική (14/04) – 10η αγωνιστική (22/05)

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

* Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές για την κύρια μέρα της κάθε αγωνιστικής.

** Η 3η αγωνιστική θα είναι εμβόλιμη, ενώ από το Πάσχα και μετά ακολουθούν 3 Τετάρτες μέχρι το φινάλε της ειδικής διαδικασίας.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Πότε παίζει με Διαγόρα και Παναθηναϊκό Β’

Οι ημερομηνίες της 3ης και της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Μετά τον ορισμό της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, με την Παναχαϊκή να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β’ το Σάββατο (30/03, 16:00) στο Ρέντη, οι «κοκκινόμαυροι» απέκτησαν και μία εικόνα για το πότε θα διεξαχθούν και οι δύο επόμενες αγωνιστικές.

Έτσι, όπως όλα φαίνονται στην 3η αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Ρόδο την Πέμπτη (04/04) για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα, ενώ στην 4η θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Β’ στην Αγυιά, με την αναμέτρηση να πηγαίνει για την Δευτέρα (08/04).

Continue Reading
Advertisement
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ22 hours ago

Προμηθέας: Ο Νάσος Μπαζίνας ανεβαίνει σε συμμετοχές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ20 hours ago

Ήταν «φίσκα» η Περιβόλα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 hours ago

Ολυμπιακός: Αύριο 29/3 σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ21 hours ago

Η ΕΛ.ΑΣ. ανέβαλε τον αγώνα της Κυριακής του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ17 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (30-31/03) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

ΧΑΝΤΜΠΟΛ23 hours ago

Αυλαία για την Ακαδημία των Σπορ στην Νέα Ιωνία

SUPER LEAGUE 216 hours ago

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ13 hours ago

Παρτίζαν – Ολυμπιακός 69-74: «Θρυλική» ανατροπή και μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι

ΔΙΕΘΝΗ15 hours ago

Premier League: Τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους παίκτες

SUPER LEAGUE 217 hours ago

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Super League 2 ο Σταμούλης

Facebook