ΜΠΑΣΚΕΤ
Μπάσκετ: Η Αχαγιά ’82 με ελλείψεις ήττα από τον Μίλωνα στην Αθήνα
Βαριά ήττα με 94-60 από τον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ήττα εντός προγράμματος για την Αχαγιά’82 από τον αήττητο Μίλωνα στην Αθήνα με 94-60 και με το Θ. Λιόνα να προφυλάσσει για τα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια τους Οικονομόπουλο και Νεόφυτο.
Στο α’ μέρος πάντως η Αχαγιά’82 κοίταξε στα μάτια τους επίδοξους πρωταθλητές (50-43), δεν άντεξε όμως στους ίδιους επιθετικά ρυθμούς και στην επανάληψη.
Τα 10λεπτα: 35-19, 15-24, 22-14, 22-12.
ΜΙΛΩΝΑΣ (Καραγιάννης): Τσρνιτς 10 (2), Χατζηκυριάκος, Ανέστης 8 (1), Ετζιάκα 9 (1), Μοτσενίγος 20 (6), Δομπρογιάννης 17 (2), Χριστόπουλος 12 (2), Μαλούκος 6, Χατζηλεοντής, Ζούμπος 7 (1), Δήμακος 5.
ΑΧΑΓΙΑ’82 (Λιόνας): Ουαντίτζο 2, Τζίμης 3, Κανελλάκης 6 (2), Καλογιάννης, Νεόφυτος 3, Φραντζής 19 (3), Σπηλιόπουλος 7 (1), Τάρναρης 9 (3), Σέρμπος, Μάρκοβιτς 11, Κοντόγεωργας.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Απόλλων Carna: Δείπνο επιβράβευσης από χορηγό

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλων Carna.
Ένας εκ των φετινών χορηγών των «μελανόλευκων», το bar restaurant «Τalks», παρέθεσε δείπνο σε όλα τα μέλη του τμήματος μπάσκετ ως μία επιβράβευση της προσπάθειας που έκανε η ομάδα η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στη επίτευξη του φετινού στόχου της.
Η ΚΑΕ Απόλλων Carna θέλει να ευχαριστήσει τον εκ των ιδιοκτήτων του bar restaurant «Talks», Θεόδωρο Κασσιανό και όλο το προσωπικό για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.
Από εκεί και πέρα, οι «μελανόλευκοι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Προμηθέας: Η βαθμολογία στον όμιλο του EuroCup πριν τα τελευταία παιχνίδια
Βαριά ήττα, αλλά χωρίς τίμημα, γνώρισε ο Προμηθέας από την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Προμηθέας ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση με την Χάποελ που θα έκλεινε και τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του EuroCup.
Παρά την βαριά ήττα που γνώρισαν με 108-69, είχαν ήδη εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας και την τέταρτη θέση.
Έτσι, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο της επόμενης φάσης, με τους αγώνες να ολοκληρώνονται το βράδυ της Τετάρτης (28/03).
Η βαθμολογία στον όμιλο του Προμηθέα
1. Γκραν Κανάρια 14-3
2. Χάποελ Τελ Αβίβ13-5
3. Τουρκ Τέλεκομ 12-5
4. Προμηθέας 11-7
5. Παρί 10-7
6. Μπούντουτσνοστ 9-8
7. Λόντον Λάιονς 7-10
8. Χάμπουργκ Τάουερς 6-11
9. Τρέντο 3-14
10. Σλασκ 1-16
BASKET LEAGUE
Οι διαιτητές στα παιχνίδια του Προμηθέα και του Απόλλωνα
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής της Basket League

Η 21η αγωνιστική είναι η προτελευταία στην κανονική διάρκεια της τρέχουσας σεζόν της Basket League.
Ο Προμηθέας δίνει κρίσιμο παιχνίδι με το Περιστέρι στην Πάτρα και ο Απόλλωνας χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Και οι δύο Αχαιοί της μεγάλης κατηγορίας θα παίξουν την Κυριακή 2 Απριλίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σάββατο 1/4
Καλλιθέας 16.00 Κολοσσός Ρ.-Άρης Τσολάκος-Σώμος-Αναστόπουλος (Βιντζηλαίος)
Πλάτων 16.00 Ιωνικός Ν.-Λαύριο Κορομηλάς-Λόρτος-Μηλαπίδης (Διμπινούδης)
ΠΑΟΚ 19.15 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Τσαρούχα-Πιτσίλκας-Θεονάς (Ελευθεριάδης)
Κυριακή 2/4
ΟΑΚΑ 15.45 Παναθηναϊκός-Απόλλων Π. Ταρενίδης Στ.-Γερακίνης-Ελευθεριάδης Πλ. (Κάλφα)
Δ. Τόφαλος 17.00 Προμηθέας Π.-Περιστέρι Πουρσανίδης Γ.-Συμεωνίδης-Κάρδαρης (Δημόπουλος)
ΣΕΦ 19.15 Ολυμπιακός-Καρδίτσα Ξενικάκης-Σκαλτσής-Κατωτικίδης (Ντίνος)