Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Αγυιά πήρε την 3η θέση στο τουρνουά του Βαρθολομιού

Επικράτησε της Ανδραβίδας με 59-52, στο κλειστό της Γασατούνης.

Published

on

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο μικρός τελικός στο τουρνουά του Βαρθολομιού που φιλοξενείται στο κλειστό της Γαστούνης με την Αγυιά να νικάει την Ανδραβίδα 59-52 κατακτώντας την 3η θέση.

Σε λίγο θα γίνει το τζάμπολ του μεγάλου τελικού με αντιπάλους Αστέρα Τέμενης και Βαρθολομιό. 

Μίλτος Σπυρόπουλος

Α1 ΕΣΚΑΗ

Α.Ο. Γαλήνη: Αυτές είναι οι δυο στολές για τη φετινή σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Published

on

Εξαιρετική οργάνωση υπάρχει στην Γαλήνη όλα τα τελευταία χρόνια κι έτσι πριν λίγες ημέρες έγινε η παρουσίαση των δυο εμφανίσεων της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας στην Α1 ΕΣΚΑ-Η που πλησιάζει.

Οι καινούργιες εμφανίσεις είναι προσφορά των χορηγών Πέτρου και Χρήστου Χαρίτου που έχουν τα ξενοδοχεία Castello City και MegaParking, ενώ οι παίκτες που παρουσίασαν τις στολές είναι με το Νο 4 Νίκος Κτωρίδης και το Νο 14 Παναγιώτης Τριαντάφυλλου.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Με τη στήριξη και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το τουρνουά Τέμενης

Published

on

Άψογα ο Αστέρας Τέμενης διοργάνωσε το τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Μιχάλη Δημητρακόπουλου με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιάλειας, της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ-Η.

Ο Αίολος Αγυιάς κατέκτησε το τρόπαιο (το οποίο παρέλαβε από τα χέρια του αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλου ο Θανόπουλος), κερδίζοντας την Τέμενη στον μεγάλο τελικό με 77-54.

Ο Αστέρας Τέμενης B.C, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του και στις 3 ομάδες (Αίολο Αγυιάς, Α.Ε Γλαύκου/Εσπερου και Προμηθέα 2014) για την τιμή που του έκαναν να συμμετάσχουν στο τουρνουά, και τους εύχεται καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων τους, αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη σημαντική της συμβολή στην διοργάνωση του τουρνουά.

«Ραντεβού του χρόνου, τέτοια εποχή να τιμήσουμε ξανά τη μνήμη του Μιχάλη μας», ήταν το μήνυμα της διοίκησης των Αιγιωτών.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Η Αχαγιά ’82 νίκησε την Απολλωνιάδα, 1η θέση στο «Ν. Τζελετόπουλος»

Published

on

Η Αχαγιά ’82 κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά της ΕΑΠ στη μνήμη του Νίκου Τζελετόπουλου που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία οργανωτικά και αγωνιστικά, επικρατώντας 93-72 της Απολλωνιάδας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν το βασικό στοιχείο που έκρινε τον μεγάλο τελικό.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

Παναχαϊκή: Ποιοι ξεχώρισαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β’

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ24 hours ago

Νίκος Βετούλας: «Το καλύτερο ρόστερ της τριετίας, να το δείξουμε και στην πράξη!»

Α1 ΕΣΚΑΗ17 hours ago

Α.Ο. Γαλήνη: Αυτές είναι οι δυο στολές για τη φετινή σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ23 hours ago

Β’ κατηγορία: Δεπούντης και Φραγκούλιας ξεκίνησαν δυναμικά

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ20 hours ago

Μπάσκετ: Με τη στήριξη και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το τουρνουά Τέμενης

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ24 hours ago

Αντίπαλοι στο τερέν τα αδέρφια Σουγλέρη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ20 hours ago

Απόλλων Carna: Media Day αύριο Τρίτη στην Περιβόλα και φουλ για πρεμιέρα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ19 hours ago

Απόλλων: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια ενόψει Καρδίτσας

ΑΘΛΗΜΑΤΑ19 hours ago

Με εγκεκριμένη χρηματοδότηση 8 εκατ. ευρώ η αναβάθμιση του παλιού Κολυμβητηρίου Αγυιάς (ΦΩΤΟ)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ22 hours ago

Α’ κατηγορία: Οι πρωταγωνιστές της 3ης αγωνιστικής

Facebook