Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Ν. Ρουμελιώτης: “Μονόδρομος για την Παναχαϊκή η αποχώρηση από το πρωτάθλημα εκτός αν…”

Published

on

Ο Νίκος Ρουμελιώτης αποτελεί παρελθόν από την Παναχαϊκή, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και και σε διοικητικό επίπεδο, εξηγώντας με γραπτή δήλωσή του, τους λόγους που πήρε την παραπάνω απόφαση.
Αναλυτικά:
“Μετά τον υποβιβασμό μας το περασμένο Μάιο, έκανα μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βρεθούν οι πόροι ώστε η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Όμως δεν έχω καταφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσα. Για αυτό το λόγο ανακοινώνω την ολοκληρωτική μου αποχώρηση από την Παναχαϊκή και μάλιστα συμφώνησα με τον Παμβοχαϊκό, με τον οποίο θα αγωνιστώ στο φετινό πρωτάθλημα της volleyleague.
Με δική μου πρωτοβουλία το καλοκαίρι έκανα σειρά συζητήσεων με Πατρινούς παράγοντες, που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στο βόλεϊ και το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι πάλι σε συζητήσεις μαζί τους ώστε να συσπειρωθούν οι υγιείς δυνάμεις και να βρεθεί μια διάδοχη λύση που θα βοηθήσει το Πατρινό βόλεϊ να μην δεχτεί ένα ακόμα πλήγμα.
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας, η Παναχαϊκή, έχει προσφέρει στο Πατρινό βόλεϊ, πανηγυρίσαμε δύο ανόδους και συμμετείχαμε για μια τριετία με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Volleyleague.
Προσωπικά προσέφερα αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Η ομάδα είναι υγιής. Πρόθεση μου είναι να παραδώσω τη σκυτάλη σε παράγοντες από την Πάτρα για τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, ίσως με νέο όνομα που θα αφήσει το στίγμα της στο Πατρινό βόλεϊ και ελπίζω σύντομα να έχουμε νεότερα, ειδάλλως για την Παναχαϊκή η αποχώρηση από το πρωτάθλημα θα είναι μονόδρομος.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Παπασταθόπουλο, τον Γιάννη Λιβαθηνό, τον Μένιο Ρουμελιώτη, τον Τάσο Ρουμελιώτη αλλά και τους δύο προπονητές μας, τον Σταύρο Σταματόπουλο και τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο για την βοήθεια τους όλα τα χρόνια που συνεργαστήκαμε με γνώμονα πάντα το καλό της Παναχαϊκής και του βόλεϊ της Πάτρας γενικότερα».

Α2 ΒΟΛΕΙ

Στην αναμονή των πλέι άουτ της Pre League η Ολυμπιάδα

Published

on

Η Ολυμπιάδα μπορεί να έχει ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών στην προτελευταία θέση δεν έχει εξασφαλίσει όμως την παραμονή της.

Και αυτό γιατί περιμένει το αποτέλεσμα των πλέι άουτ της Pre League προκειμένου να μάθει και το δικό της μέλλον για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Το ζευγάρι που παρακολουθεί από κοντά η πατρινή ομάδα είναι αυτό του Πανερυθραϊκού με τον Εθνικό, με τον πρώτο αγώνα την Τετάρτη να ολοκληρώνεται υπέρ της ομάδας της Ερυθραίας και ο δεύτερος να φέρνει τα παιχνίδια στα ίσια τους, αφού το συγκρότημα της Αλεξανδρούπολης έκανε το 1-1 στις νίκες επικρατώντας με 3-2 σετ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ολυμπιάδα θα ξέρει αν παραμένει στην Α2 Εθνική από το αποτέλεσμα του τρίτου αγώνα την Τετάρτη, θέλοντας νίκη του Πανερυθραϊκού.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Βήμα παραμονής του Πανερυθραϊκού στην Αλεξανδρούπολη – Ελπίζει η Ολυμπιάδα

Η παραμονή της Ολυμπιάδας θα κριθεί από το αν θα μείνει στην Pre League ο Πανερυρθαϊκός

Published

on

Σπουδαίο προβάδισμα για την παραμονή του στην Pre League Ανδρών πήρε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους τελικούς των πλέι άουτ.

Στην περίπτωση που μείνει ομάδα που θα καλύψει θέση στο Νότιο Όμιλο δηλαδή ο Πανερυθραϊκός αυτόματα παραμένει στην Α2 Εθνική και η Ολυμπιάδα.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έχει πλέον την ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Pre League και την νέα αγωνιστική περίοδο, αρκεί να επικρατήσει στην έδρα της το προσεχές Σάββατο.

Αν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καταφέρει να επικρατήσει θα ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας που είχε και η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, ξανά στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική Ανδρών.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Δήμου.

Τα σετ: 17-25, 25-20, 29-31, 13-25.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): 
Καβαρατζής, Κεσκίνης, Μπουφίδης, Παπάζογλου, Κυριακίδης, Δημητριάδης / Ποιμενίδης (λ), Βαφειάδης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος): 
Παπαδόπουλος, Δημητούλης, Ρεστέμης, Μάρκου, Τασάκος, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Καρύκας, Ταραμίγκος, Καβαρινός.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Φινάλε στην Α2 Εθνική με 6η θέση για τον Ερμή Πατρών

Published

on

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ερμή με 3-1 σετ, από το Παγκράτι στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Τα σετ: 22-25, 17-25, 25-18, 21-25.

Ερμής (Π. Έρδας): Δρακόπουλος, Κάπτης, Κάββουρας, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Τιμπιλής, λίμπερο ο Αλιάι, Μαυρομάτης, Μπακούλιας, Παρδαλάκης, Τραχανάς.

Continue Reading
Advertisement

Facebook