Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολη Πατρών: Λάμψη και πάλι για τον Σπύρο (pics)

Το 4ο διεθνές τουρνουά αφιερωμένο στον Σπύρο Αβράμη διεξήχθη στο γήπεδο «Σπύρος Αβράμης» του ΠΕΑΚ, από τις 18 έως τις 20 Μαΐου.

Published

on

Στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και το γήπεδο «Σπύρος Αβράμης» διεξήχθη από την Πέμπτη 18 έως και το Σάββατο 20 Μαΐου το 4ο τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου άσου και συνιδρυτή της Νάπολη Πατρών.

Η Μπόκα Γκντανσκ κατέκτησε για δεύτερη φορά την κορυφή (μετά το πρώτο τουρνουά του 2019), με την οικοδέσποινα Νάπολη Πατρών να ακολουθεί, σε έναν συναρπαστικό τελικό με τους Πολωνούς να κάνουν την ολική ανατροπή και να επικρατούν με 3-2.

Την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα  της Γύμνασις, η οποία αποτελείται από παιδιά των ακαδημιών της Νάπολη, ενώ στην τελευταία θέση τερμάτισε η ομάδα της Παναχαϊκής.

Για τη νέα Ευρωπαϊκή διάκριση

Αντιμέτωπη με την Σπάρτακ Βάρνα από την Βουλγαρία, την Φαλφάλα από το Ισραήλ και την Άιλ οφ Γουίτ από την Αγγλία κληρώθηκε η Νάπολη στον 8ο όμιλο του Euro Winners Cup.

Το ραντεβού δίνεται για τις 12 Ιουνίου και την 1η αγωνιστική στα γήπεδα της Πορτογαλίας και του Ναζαρέ, όπου η πατρινή ομάδα θα κυνηγήσει για ακόμη μία φορά την διάκριση ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, μετά την περσινή συμμετοχή της στον τελικό!

Η Ευρωπαία Νάπολη στο τελευταίο της τεστ πριν το Ναζαρέ και μία ακόμα διεθνή… περιπέτεια.
Η πρωταθλήτρια ομάδα της Μπόκα Γκντανσκ σε πλήρη παράταξη, με τα αδέρφια του Σπύρου Αβράμη, Ιωάννα και Γιώργο.
Κατάμεστη η εξέδρα του «Σπύρος Αβράμης» στο ΠΕΑΚ Πάτρας, παρά τον προεκλογικό… πυρετό και τον άστατο καιρό.
Η πρώτη εμφάνιση του Άρη Θωμά σε αγώνα, έστω και στην άμμο, μετά το σοβαρό τραυματισμό του από ηλεκτρικό ρεύμα.
Οι κορυφαίοι των… κορυφαίων σε ένα ακόμα τουρνουά «Σπύρος Αβράμης» που γίνεται θεσμός! (Με τον αντιπρόεδρο του ΠΕΑΚ, Μιχάλη Κουρέτα)
Η ομάδα της Παναχαϊκής σε πλήρη παράταξη στα ημιτελικά.
Σκούτας και Βαλσαμής έδωσαν πολλές και εντυπωσιακές μάχες στην άμμο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Κλείδωσαν» οι 11 του Τερίμ για ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 18:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που με νικηφόρο αποτέλεσμα θα δώσει ακόμη περισσότερες πιθανότητες στους «πράσινους» για διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Φατίχ Τερίμ δουλεύει ξεχωριστά όλες αυτές τις ημέρες πάνω στα πλάνα που θέλει να καταστρώσει για το συγκεκριμένο ματς, ενώ φαίνεται πως έχει βρει και τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα: Στο τέρμα θα είναι ο Ντραγκόφσκι, στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι ο Μλαντένοβιτς με τον Κώτσιρα, οι στόπερ θα είναι ο Αράο με τον Γεντβάι, με τους Περεθ, Τσέριν και Μπακασετα στο χώρο του κέντρου. Στα φτερά της επίθεσης θα είναι ο Μπερνάρ και ο Παλάσιος, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ιωαννίδης.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Οι μοιρασιές με τον Ολυμπιακό Β΄

Published

on

Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται το Σάββατο (30/3-16:00) στο γήπεδο Ρέντη και αντίπαλο δέος είναι ο Ολυμπιακός Β΄ για την 2η στροφή των πλέι-άουτ της Super League 2. 

Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου η μπίλια έκατσε στη μέση. Στην Αγυιά για τον 1ο γύρο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα από νωρίς (11΄) με τον Μπα και ο Μπαρέ ισοφάρισε στο 92΄, με τον Χριστόπουλο να αστοχεί σε πέναλτι στο 76΄. 

Στη μάχη του 2ου γύρου οι “ερυθρόλευκοι” πήραν γρήγορο προβάδισμα με Μπά (4΄) και Πινακά (11΄), αλλά η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε αντιδράσει στο τέλος, χάρη στα γκολ τουΠατρινού στο 82΄και του Γαϊτανίδη στο 88΄. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Και τώρα τρέχει…

Ακολουθούν δύο κρίσιμα εκτός έδρας ματς.

Published

on

Με μία μόλις αναμέτρηση άνοιξε η αυλαία των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα, καθώς οι δύο στις τρεις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν λόγω παρουσίας των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Β’ και του Παναθηναϊκού Β’ στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Η Παναχαϊκή έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή από το ξεκίνημα, αντιμετωπίζοντας το πιο βατό της αντίπαλο, στην έδρα της και πλέον μπλέκει σε… περιπέτειες, καθώς θα πρέπει να ψάξει τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε μακριά από την Πάτρα, ενώ ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τις κορυφαίες -βαθμολογικά- ομάδες του Ολυμπιακού Β’ και του Διαγόρα. 

Το πρόγραμμα της Παναχαϊκής

1η αγωνιστική (24/03) – 6η αγωνιστική (21/04)

Παναχαϊκή – Γιούχτας  0-1,

2η αγωνιστική (30/03) – 7η αγωνιστική (28/04)

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή  16:00

3η αγωνιστική (03/04) – 8η αγωνιστική (08/05)

Διαγόρας – Παναχαϊκή

4η αγωνιστική (07/04) – 9η αγωνιστική (15/05)

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β’

5η αγωνιστική (14/04) – 10η αγωνιστική (22/05)

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

* Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές για την κύρια μέρα της κάθε αγωνιστικής.

** Η 3η αγωνιστική θα είναι εμβόλιμη, ενώ από το Πάσχα και μετά ακολουθούν 3 Τετάρτες μέχρι το φινάλε της ειδικής διαδικασίας.

Continue Reading
Advertisement

Facebook