Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Νέα… φιρμάνια και βαριά “καμπάνα” στην Παναχαϊκή

Εφτά περιπτώσεις πήραν τελική μορφή και χρειάζονται άμεσο διακανονισμό.

Published

on

Βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τιμώρησε την Παρασκευή (17/3) τους Αχαιούς με αφαίρεση 21 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές.

Η πατρινή ομάδα δέχτηκε επτά -3 για οφειλές στους Αραβίδη, Λαμπρόπουλο, Μαρκοπουλιώτη, Μπρους, Τσελεπίδη, Παπαδόπουλο και Παπατόλιο ωστόσο οι Αχαιοί έχουν προθεσμία πέντε ημερών για την εξόφληση και την επιστροφή των βαθμών.

Παράλληλα, με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Ηρόδοτος για οφειλές προς τον Βρεττό, αλλά και η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για οφειλές στον Πολίτη, ενώ και εδώ οι δύο ΠΑΕ θα πάρουν πίσω τους βαθμούς αν προχωρήσουν σε εξόφληση εντός πέντε ημερών.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επέβαλε στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” και τον διακριτικό τίτλο “Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Ε.”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ηλία Βρεττού, του συνολικού ποσού των δέκα χιλιάδων εννιακοσίων σαράντα δύο ευρώ και σαράντα λεπτών του ευρώ ( 10.942,40 ), πλέον του ποσού των τριακοσίων ( 300,00 ) ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθ. 571 / 2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. / Ε.Π.Ο. , την ποινή της αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Ρύθμισε την καταβολή της οφειλής της Π.Α.Ε. με την επωνυμία “«ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Π.Α.Ε.”, ως καθολικής διαδόχου της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία “ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 1891 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”, και τον διακριτικό τίτλο “Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891”: α) του ποσού των σαράντα μία χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα τεσσάρων ευρώ και έξι λεπτών (41.864,06€) και β) του ποσού των πεντακοσίων ευρώ (500,00€) ως επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου Αραβίδη, σε τέσσερις(4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, πλέον των νόμιμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την εικοστή (20η) ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και εκάστης των επόμενων μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης.

Ενεργοποίησε κατά της καθ’ ης, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης και εξόφλησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή, τις ποινές που επιβλήθηκαν δυνάμει της υπ’ αριθ. 19/2023 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, ήτοι : α) του ποσού των σαράντα μία χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα τεσσάρων ευρώ και έξι λεπτών (41.864,06€) και β) του ποσού των πεντακοσίων ευρώ (500,00€) ως επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του αιτούντος, πλέον των νόμιμων τόκων, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό της υπ’ αριθ. 354/2021 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

-Επέβαλε στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το διακριτικό τίτλο “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΑΕ” μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50% : α) του 50% του ποσού των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα ενός ευρώ και δεκαοκτώ λεπτών (24.831,18 €), πλέον των νομίμων τόκων και β) του ποσού των διακοσίων ευρώ (200,00 €) για τα καταβλητέα στον αιτούντα ποδοσφαιριστή Ιωσήφ Λαμπρόπουλο έξοδα της διαιτητικής διαδικασίας, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 168/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος, στο οποίο μετέχει.

-Επέβαλε στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και το διακριτικό τίτλο “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΑΕ” μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη, σε ποσοστό 50% : α) του ποσού των δέκα έξι χιλιάδων εξακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ και εβδομήντα τεσσάρων λεπτών (16.668,74 €) για επιδικασθέν κεφάλαιο, και β) του ποσού των τριακοσίων ευρώ (300,00 €) για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 402/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος, στο οποίο μετέχει.

-Επέβαλε στην ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και τον διακριτικό τίτλο “Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Π.Α.Ε.”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πολίτη, του συνολικού ποσού των τεσσάρων χιλιάδων εξήντα εννέα ευρώ και ενενήντα εννέα λεπτών του ευρώ ( 4.069,99 ), πλέον του ποσού των τριακοσίων ( 300,00 ) ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθ. 587 / 2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. / Ε.Π.Ο. , την ποινή της αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Ενεργοποίησε σε βάρος της Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και τον διακριτικό τίτλο “ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή ALBERT BRUCE του JONAS, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 373/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε ποσοστό 50% του ποσού των 7.286,24 ευρώ, για το κεφάλαιο και 100 ευρώ για δικαστική δαπάνη της 373/2021 απόφασης ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ πλέον των νομίμων τόκων, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 17/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Ενεργοποίησε σε βάρος της Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και τον διακριτικό τίτλο “ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗ του Ιωάννη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 249/2021 τελεσίδικης απόφασης  της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε ποσοστό 50% του ποσού των 5.664,13 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 15/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου  ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, εντός προθεσμίας πέντε (5)  εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Ενεργοποίησε σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και τον διακριτικό τίτλο “ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 314/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε ποσοστό 50% α) του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα επτά ευρώ και τριάντα επτά λεπτών (4.957,375 ευρώ), και β) 150,00 για τη δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 16/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3)  βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη  ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Ενεργοποίησε σε βάρος της Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και τον διακριτικό τίτλο “ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΤΟΛΙΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 248/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε ποσοστό 50% α) του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ πλέον δικαστικής δαπάνης των 200,00 ευρώ, ήτοι εν συνόλω (4.200€), πλέον των νομίμων τόκων, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 13/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται,  κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

-Ενεργοποίησε σε βάρος της Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 1891 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με τον διακριτικό τίτλο “ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ΄αρ. 428/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. α) ποσού 50% των 10.716,15 ευρώ και β) ποσού 300 ευρώ για επιδικασθείσα δαπάνη, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 12/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Οι παίκτες που έκριναν την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τα Χανιά (pics)

Αρνητικοί και θετικοί πρωταγωνιστές των «κοκκινόμαυρων» στη «λευκή» ισοπαλία της Αγυιάς.

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην αρχή κάθε ημιχρόνου, η Παναχαϊκή έμεινε στο «μηδέν» με τα Χανιά στην Αγυιά, για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και την 16η αγωνιστική, στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Αυτή ήταν η τρίτη απώλεια των «κοκκινόμαυρων» στην έδρα τους αυτή τη χρονιά και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-0), όπως είχε συμβεί και απέναντι σε Απόλλωνα και Καλλιθέα αντίστοιχα.

Το παιχνίδι είχε αρνητικούς αλλά και θετικούς πρωταγωνιστές για την Παναχαϊκή, που παρότι δεν τα κατάφερε, έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Ωραίος αλλά και μοιραίος για την Παναχαϊκή ήταν ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος. Ο πατρινός μέσος ξεκίνησε ορεξάτος την αναμέτρηση και ήταν ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών των «κοκκινόμαυρων» στο πρώτο μέρος αλλά με τα δύο απρόσεκτα μαρκαρίσματά του, άφησε την Παναχαϊκή με 10 παίκτες, στερώντας της τις πιθανότητές για νίκη.

Όσο κυλούσε το δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά έπαιρναν μέτρα και άρχισαν να πιέζουν την Παναχαϊκή. Ο Χρήστος Θεοδωράκης ήταν για ακόμα μία φορά σταθερός, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στην άμυνά του και επενέβη όπου χρειάστηκε «σβήνοντας» χωρίς πρόβλημα της επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων. Κάποιες φορές μάλιστα με εντυπωσιακές επεμβάσεις, πιστοποιώντας την φόρμα του.

Πολύ καλός και από τους λίγους διακριθέντες της Παναχαϊκής, ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιάννης Μπουρλάκης. Ο αρχηγός των «κοκκινόμαυρων» και σε αυτή την αναμέτρηση ήταν αρκετά δραστήριος μεσοεπιθετικά, βάζοντας δύσκολα στους αμυντικούς των Χανιών, κερδίζοντας και το πέναλτι που θα μπορούσε να φέρει την Παναχαϊκή μπροστά στο σκορ.

Ο έτερος μοιραίος για την Παναχαϊκή έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν ο Νέστωρας Μυτίδης. Ο έμπειρος επιθετικός που έχει δώσει αρκετές φορές τα διαπιστευτήριά του, αστόχησε στο πέναλτι που θα έβαζε μπροστά τους «κοκκινόμαυρους» νωρίς στην αναμέτρηση, ενώ έχασε μοναδική ευκαιρία και στο ριμπάουντ στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των Χανίων!

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Επισκοπή

Επιστροφή στις προπονήσεις με δύο απόντες.

Published

on

Μετά το ματς με τα Χανιά και μετά από τη μια μέρα ξεκούρασης που είχαν οι παίκτες της Παναχαϊκής, γέμισαν μπαταρίες και γύρισαν σήμερα Τρίτη (27/03) με πολλή όρεξη στις προπονήσεις

Παρά την έντονη βροχόπτωση, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα η προπόνηση συμπεριελάμβανε ασκήσεις passing game, πολλά τρεξίματα και ασκήσεις αερόβιας μορφής. Στο τέλος της προπόνησης οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ

Αυτοί που δεν έπαιξαν την Κυριακή (26/03) δούλεψαν πιο εντατικά σε παιχνίδια σε μικρούς χώρους, ενώ όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή «έκλεισαν» την προπόνησή τους με ασκήσεις κατοχής.

Εκτός προπόνησης έμειναν Ρουγκάλας και Καρλίτος, ενώ επόμενη προπόνηση ορίστηκε για αύριο Τετάρτη (29/03) στο γήπεδο της Αγυιάς.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Άρχισαν τα όργανα…

Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στην Παναχαϊκή, με τους οπαδούς να αντιδρούν στα σενάρια περί εμπλοκής του Δημήτρη Δρόσου

Published

on

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Παναχαϊκή τις τελευταίες εβδομάδες, με τον κόσμο των «κοκκινόμαυρων» να αντιδρά εντόνως στις πρόσφατες εξελίξεις και πλέον να ζητά με κάθε τρόπο εξηγήσεις και απαντήσεις.

Η αποχή των ποδοσφαιριστών, που προήλθε από την έλλειψη πληρωμών στο τμήμα, μαζί με τα διοικητικά σενάρια εμπλοκής σε συμμαχίες αλλά και την οριακή κατάσταση που έχει προέλθει η ΠΑΕ από τις προσφυγές, ήταν οι… σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Η αρχή έγινε στην επιστροφή του πρωταθλήματος στη δράση με τον Ολυμπιακό Β’ στην Αγυιά (αποδοκιμασίες από την σκεπαστή προς τον Πέτρο Σταθάκη) και στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι συνεχίστηκε με ακόμα πιο έντονο τρόπο και απ’ ότι φαίνεται η αντίδραση δεν έχει κορυφωθεί!

Το παιχνίδι με τα Χανιά μύριζε μπαρούτι από το ημίχρονο, όταν και η πλευρά της σκεπαστής αντιλήφθηκε την παρουσία του Δημήτρη Δρόσου στις εξέδρες του γηπέδου της Αγυιάς. Τα σενάρια των τελευταίων ημερών που μιλούν για εμπλοκή του πρώην παράγοντα της Παναχαϊκής, για ακόμα μία φορά με τα κοινά της ομάδας, φαίνεται ότι αποτέλεσε την αφορμή της… έκρηξης σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα.

Έντονος… διάλογος με Σταθάκη

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής έκαναν τον γύρο του γηπέδου φτάνοντας έξω από τα επίσημα, ζητώντας σε έντονο ύφος τον λόγο από τον Πέτρο Σταθάκη, ο οποίος και με την παρουσία της αστυνομίας θέλησε να δώσει μία απάντηση στον κόσμο, με την ένταση σε κάποιες στιγμές να ανεβαίνει.

Το βασικό ερώτημα των «κοκκινόμαυρων» προς τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής ήταν το αν ισχύουν τα σενάρια εμπλοκής του Δ. Δρόσου στην ομάδα, με τον Π. Σταθάκη να το αρνείται κατηγορηματικά, αλλά να μην πείθει τους φίλους της ομάδας. Το κλίμα αρκετές φορές πήγε να ξεφύγει με τον κόσμο της Παναχαϊκής να μην έχει άλλη υπομονή, βλέποντας το σενάριο να επαναλαμβάνεται για την ομάδα διοικητικά και οικονομικά με ημερολογιακή ακρίβεια!

Θα τα… ξαναπούν

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού δεν κατέστη δυνατό να γίνει εκείνη τη στιγμή όπως ζήτησαν οι οπαδοί, οι οποίοι θέλουν αποδείξεις για τα πεπραγμένα της διοίκησης. Τόσο ως προς την πλήρη απόρριψη του σεναρίου εμπλοκής ανθρώπων στη διοίκηση όπως του Δημήτρη Δρόσου, όσο και για τις πληρωμές στους ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί ότι μέλη συνδέσμων στηρίζουν τους «κοκκινόμαυρους» παίκτες οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία! Πάντως ο Πέτρος Σταθάκης πέρα από το ραντεβού με αντιπροσωπεία των οπαδών, δεσμεύτηκε στους ίδιους πως προχωράει κανονικά η έγκαιρη αποπληρωμή των χρεών και πως η ομάδα δεν θα χρειαστεί να μπλέξει σε περιπέτειες με επιβολή ποινών και αφαιρέσεις βαθμών. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ομάδα θα ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα τη χρονιά…

Τα άκουσε για τα καλά ο Δ. Δρόσος

Από το δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση στο γήπεδο της Αγυιάς έμοιαζε έκρυθμη. Με το που αντιλήφθηκαν οι οργανωμένοι την παρουσία του Δημήτρη Δρόσου στις κερκίδες (θύρα 2), ξεκίνησαν από την σκεπαστή έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα προς το πρόσωπό του, οι οποίες και συνεχίστηκαν για αρκετό διάστημα.

Μάλιστα από αυτές δεν γλίτωσε για δεύτερο σερί παιχνίδι ούτε ο Πέτρος Σταθάκης, που τα άκουσε με τη σειρά του… για τα καλά. Οι φίλοι της Παναχαϊκής δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν το σενάριο νέας εμπλοκής του Δημήτρη Δρόσου στα κοινά της ομάδας (ρεπορτάζ παραπλεύρως). Μάλιστα τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής χειροκρότησε και μέρος της θύρας 2 για τα συνθήματά τους κατά Δρόσου και διοίκησης.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2023 Match Αχαΐας
Διεύθυνση: Κορίνθου 159, Πάτρα. τ.κ. 26334
Τηλ. Kέντρο: 2611 120696 / Σύνταξη: info@politeianews.gr
powered by Mikad Media Group