Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Νέα σχολή διαιτησίας διοργανώνεται στην Πάτρα

Published

on

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρησης Πελοποννήσου ενημερώνει ότι, ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η σχολή διαιτησίας πετοσφαίρησης σάλας στην Πάτρα το χρονικό διάστημα,

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι :

Για τη συμμετοχή στη σχολή διαιτησίας και κατά την προσέλευση ,οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

1. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (μπορούν να την καταθέσουν και ηλεκτρονικά στο e–mail : [email protected]
2. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η» ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ,
3. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ (ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ) Η» ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Η» ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ,
4. ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ .
5. ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 15€

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να ενημερώνονται τακτικά από το διαδυκτιακο τόπο του ΣΥ.Δ.ΠΕ. (www.syndipe.blogspot.gr)

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το τηλέφωνο

ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6949-120123
ΛΙΝΑΡΔΑΤΟ ΑΝΔΡΕΑ 6932228445

*Το πλήρες πρόγραμμα της σχολής θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρόνο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές & αθλήτριες πάνω από 18 ετών, όπου δίνατε παράλληλα με την αγωνιστική τους δραστηριότητα, να ορίζονται και διαιτητές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ένωσης.

VOLLEY LEAGUE

Επίδομα… on και νέα αναστολή!

Published

on

Ιδιαίτερα ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε για τους συλλόγους και τους αθλητές της Volley League.

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει από το προηγούμενο φύλλο της «Match», με συντονισμένες κινήσεις, τηλεδιασκέψεις και κοινή γραμμή οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας βόλεϊ στην Ελλάδα βρέθηκαν μια «ανάσα» και τελικά εξασφάλισαν την συμμετοχή των εργαζομένων αθλητών στην πλατφόρμα των μέτρων ενίσχυσης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Παράλληλα, μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ε.Σ.Α.Π. προχώρησε στην συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος μέχρι τις 30 Απριλίου, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ μεσοβδόμαδα έρχεται και ακόμη μια συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των σωματείων για τη συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Διάβασε Περισσότερα

ΒΟΛΕΙ

Όλα έχουν «παγώσει…»

Published

on

Μπορεί οι διαδικασίες για το πλάνο επανέναρξης στο πρωτάθλημα στη Volley League να «τρέχουν» με τηλεδιασκέψεις και συνεχόμενες επαφές, ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Τόσο στα πρωταθλήματα της Ε.Ο.Π.Ε. όσο και στα τοπικά αναπτυξιακά φαίνεται να υπάρχει μια (δικαιολογημένη) «παγωμάρα», καθότι ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα με τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες να σκέφτονται πρωτίστως το κομμάτι της υγείας.

Όχι ότι στην μεγάλη τη τάξει κατηγορία δεν τους νοιάζει, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει μια μεγαλύτερη προετοιμασία για τυχόν επανεκκίνηση αφού υπάρχουν και τα οικονομικά δεδομένα στη μέση, με τηλεοπτικά συμβόλαια κλπ, ενώ και οι ίδιοι οι αθλητές δεν θέλουν να παραμείνουν για καιρό ανενεργοί.

Είναι χαρακτηριστικό, πως τα τελευταία παιχνίδια παίχθηκαν στις αρχές Μάρτη, και αν μπει παύλα φέτος θα ξαναπαίξουν τον… Οκτώβριο!

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Διάβασε Περισσότερα

ΒΟΛΕΙ

Ε.Σ.ΠΕ.Π: Οι μεγάλες πρωτοβουλίες που έμειναν στο συρτάρι (pics)

Published

on

Από το καλοκαίρι η Ε.Σ.ΠΕ.Π (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου) είχε κάνει τον σχεδιασμό της και τους στόχους της για τη φετινή σεζόν και μάλιστα έχοντας στο πρόγραμμα της σπουδαίες πρωτοβουλίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς.

Η «Match» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Θεόδωρο Κανελλόπουλο θέλοντας να μάθει ποιες δράσεις είχαν προγραμματιστεί να γίνουν πριν μπει το «λουκέτο» από την Πολιτεία, όπου ενημερωθήκαμε για την διεξαγωγή του Τουρνουά πετοσφαίρισης 4Χ4.

Ο κ.Κανελλόπουλος μας εξήγησε πως η θέληση της Ε.Σ.ΠΕ.Π με αυτές τις δράσεις ήταν να ενισχύσει το ανδρικό στοιχείο στις Ακαδημίες του Πατραϊκού βόλεϊ αλλά και το Beach Volley, όπου μάλιστα το «KONAN-Sand Sports Club» είχε συμφωνήσει με την Ένωση να διαθέσει μια προπονητική ώρα την εβδομάδα με δωρεάν μαθήματα σε παιδιά που ήθελαν να μάθουν, από αρχές Μαρτίου μέχρι τέλη Μαΐου.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κ. Αχαΐας, από τις 9.00-12:30 το πρωί, όπου τα παιδιά χάρηκαν το άθλημα της πετοσφαίρισης, μέσα από επαναλαμβανόμενες συναντήσεις 26 ομάδων (9 αγοριών, 9 κοριτσιών και 8 μικτές) από 8 γυμνάσια των Δήμων Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου (Γυμνάσια Λάππα, Ριόλου, Σαγεϊκων, Μαζαρακίου, Σταυροδρομίου, Λουσικών, Ερυμάνθειας) με 130 παιδιά (57 αγόρια, 73 κορίτσια).

Κάθε συμμετέχουσα ομάδα έπαιξε από τουλάχιστον 4 αγώνες, δηλαδή συνολικά 42 σε 3 ειδικά διαμορφωμένα τερέν και μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης, οι μαθητές/τριες γνώρισαν στοιχεία της τεχνικής και των κανονισμών του αθλήματος, ενώ καλλιέργησαν πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και επικοινωνίας.

Το «παρών» με ενεργή δράση έδωσαν και οι προπονητές των Αστεριών Αχαϊας, Λυκούδης Γιώργος και Ράνια Πανουτσοπούλου.

Μάλιστα, θα γίνονταν αντίστοιχες ενέργειες και στις σχολικές βαθμίδες της Πάτρας και του Αιγίου μέσα στους επόμενους μήνες, με τον κορωνοϊό, όμως, να βάζει «φρένο».  

Αξίζει να σημειωθεί, πως για τη μεγάλη αυτή δράση ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος και η Ε.Σ.ΠΕ.Π θέλησε να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους: Γεώργιο Αφράτη (Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας) για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία Δήμο Δ. Αχαΐας (Νίκο Πετρόπουλο, πρόεδρο Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης Δήμου Δ. Αχαΐας, για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου).

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Στο τέλος της διοργάνωσης, μοιράστηκε στα παιδιά φυλλάδιο γνωριμίας με το άθλημα της πετοσφαίρισης (παραγωγής Ε.Σ.ΠΕ.Π).

Διάβασε Περισσότερα
Διαφήμιση

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.