Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νόρα Δράκου: “Δεν έχω φτάσει στο όριό μου”

H Νόρα Δράκου σε συνέντευξη που παραχώρησε μοιράστηκε από την πρώτη της ημέρα στην πισίνα μέχρι και σήμερα

Published

on

H Νόρα Δράκου σε συνέντευξη που παραχώρησε μοιράστηκε από την πρώτη της ημέρα στην πισίνα μέχρι και σήμερα. Ας δούμε τι είπε η πατρινή πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού, για τους προπονητές της, τα ρεκόρ της, τα πρωταθλήματα που έχει λάβει μέρος και γενικά για την ενασχόλησή της με την κολύμβηση. Αναλυτικά:

“Θυμάμαι, εκεί γύρω στα τέσσερά μου χρόνια, τον κύριο Αντρέα, τον πρώτο μου προπονητή, που με έπαιρνε αγκαλιά και με πέταγε στη μικρή πισίνα.

Εγώ χαιρόμουν, γελούσα, έβγαινα και ξαναγινόταν το ίδιο.

Πρέπει τότε να φορούσα τουβλάκια, δεν μπορεί, αλλά είχα ήδη την εμπειρία του υγρού στοιχείου, γιατί ο μπαμπάς μου με πήγαινε φουλ στη θάλασσα, στις παραλίες της Πάτρας.

Είχα και την θεία μου, η οποία ήταν προπονήτρια και με είχε από μικρή μέσα στο νερό,

Μέχρι τα 16 μου ήταν χρόνια χαράς και ανεμελιάς, πολύ ωραία χρόνια.

Η πισίνα ήταν η διασκέδασή μου, δηλαδή πήγαινα για να βρω τους φίλους μου, να παίξουμε, να “κλέψουμε”, να μην μας δει ο προπονητής να περιμένουμε τα 25μ. για να τερματίσουν οι πρώτοι και να μην κάνουμε όλη την προπόνηση.

Και μετά περίμενα τους αγώνες που πηγαίναμε όλοι μαζί αποστολή και μέναμε στο ξενοδοχείο.

Νομίζω ότι, μέχρι να έρθει η μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική το 2008, ήμουν τελείως “γεια σου”, ήμουν τόσο στον κόσμο μου.

Μόλις ήρθε εκείνο το Ασημένιο μετάλλιο και κατάλαβα ότι μπορεί να είμαι καλή, ότι μπορώ να κάνω κάτι, εκεί άρχισε να αλλάζει όλη μου η ψυχολογία.

Στο σχολείο δεν ζοριζόμουν, η θεία μου είναι φιλόλογος, ο θείος μου είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και πολύ καλός στα μαθηματικά.

Ο πατέρας μου είναι ηλεκτρολόγος και η μητέρα μου λογίστρια, έχουν μια πολύ μεγάλη αγάπη για τα γράμματα, γενικά διαβάζουν πολύ στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είναι και καλλιτέχνης, ζωγράφος, οπότε είχαμε πολύ “το εικαστικό” στην οικογένεια, όπως και τη μουσική.

Συνεπώς, το διάβασμα για εμένα ήταν κάτι δεδομένο, διάβαζα πάντα και ήξερα ότι πρώτα είναι το σχολείο και μετά το κολύμπι.

Όχι ότι με κούραζε, όχι ότι διάβαζα καταναγκαστικά, ίσα-ίσα.

Μπήκα αρχικά Νομική, αυτό ήθελα, αλλά τότε έμενα και προπονούμουν στην Πάτρα και ήξερα ότι δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τη σχολή από εκεί.

Οπότε συζήτησα με τους δικούς μου και αποφάσισα να πάω στη Φιλολογία, μια σχολή με ευρύ πεδίο, μετά από την οποία θα μπορούσα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό που θα με ενδιέφερε περισσότερο.

Δεν έχω πάρει το πτυχίο μου ακόμη, είναι μια πικρή ιστορία, καθώς τα δύο πρώτα χρόνια μεν περνούσα τα μαθήματα και ήμουν πολύ ενεργή, αλλά στη συνέχεια ήρθα Αθήνα για τον πρωταθλητισμό και έκανα μια τεράστια κοιλιά.

Ο λόγος για τον οποίον επέστρεψα τώρα στην Πάτρα αφορά στην ολοκλήρωση της σχολής μου και ευελπιστώ μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να έχω πάρει το πτυχίο μου.

Οι γονείς μου αγχώθηκαν να μορφωθώ, να σπουδάσω και τους έχω τόσα χρόνια να περιμένουν το πτυχίο!

Η Νόρα Δράκου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου / Photo by: Eurokinissi (Action Images).

Από μικρή ποτέ δεν είχα ινδάλματα, δεν είχα αφίσες στο δωμάτιό μου με κολυμβητές, ηθοποιούς ή τραγουδιστές.

Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω, όπως η Ρανόμι Κρομοβιτζόγιο, η Φεντερίκα Πελεγκρίνι ή η δική μας Σοφία Δάρα, την οποία δεν έζησα μεν ως κολυμβήτρια, συνεργαζόμασταν όμως αργότερα, ήταν διατροφολόγος μου, και σέβομαι πολύ την καριέρα της.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που μελετούν

Πάντα εκτιμώ όσους έχουν να πουν κάτι στις συνεντεύξεις τους μετά τους αγώνες, αυτά που πρεσβεύουν, δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα μετάλλια, αν για παράδειγμα έχουν πάρει 10 Χρυσά Ολυμπιακά, αλλά δεν έχουν να σου πουν κάτι.

Μιλώντας για μετάλλια, εκείνη την εβδομάδα που κατακτήσαμε το Ασημένιο στη σκυταλοδρομία του Ευρωπαϊκού Νεανίδων το 2008, είχα κολυμπήσει πολύ γρήγορα, είχα έρθει τέταρτη και πέμπτη στα αγωνίσματά μου, δεν είχα πάρει μετάλλιο και αντίστοιχα ήταν πολύ κοντά σε αυτό όλα τα κορίτσια που στελεχώσαμε εκείνη τη σκυτάλη.

Τελευταία μέρα που ήταν η σκυταλοδρομία, λέω «δεν μπορεί, έχουν πάει όλα λάθος, έχουμε δει όνειρο με τη μαμά μου ότι θα πάρω μετάλλιο».

Ήμουν στην τελευταία αλλαγή, μου έδωσε η συναθλήτριά μου ως πέμπτη, μπήκα μέσα και έλεγα «δεν μπορεί, Νόρα, έχεις δει ότι θα πάρεις μετάλλιο, πρέπει να πάρεις μετάλλιο».

Τερμάτισα, είδα δεύτερη θέση, τρελαθήκαμε όλες, γιατί είχαμε φτάσει στην πηγή και δεν είχαμε πιει νερό, ήταν μια μαγική στιγμή, ό,τι πιο ωραίο έχω ζήσει.

Άλλα μετάλλια σε εκείνη την κατηγορία των Νεανίδων δεν έχω πάρει, γιατί άργησα λίγο να “ξυπνήσω”, να ασχοληθώ πολύ ενεργά με την προπόνηση, απλώς έπαιζα, μου άρεσε αυτό, δεν πήγαινα για μετάλλιο.

Όταν η φίλη μου, Κρίστελ Βουρνά, πήγε στο Ευρωπαϊκό, γύρισε με μετάλλιο και πήρε το “άνευ” για το Πανεπιστήμιο, τότε είπα στον εαυτό μου «ξέρεις κάτι, πρέπει να το προσπαθήσεις αυτό, γιατί θα έχεις το όφελος του Πανεπιστημίου και θα συνεχίσεις να κολυμπάς, να κάνεις αυτό που αγαπάς»αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, θα έπρεπε να σταματήσω για να δώσω Πανελλήνιες, οπότε τελικά αυτό ήταν το κίνητρό μου.

Όσον αφορά στην ψυχολογία μου κατά τη διάρκεια των αγώνων, φροντίζω να κάνω θετικές σκέψεις, να είμαι δυνατή, να έχω αυτοπεποίθηση, να λέω ότι είμαι πολύ καλά, ότι είμαι έτοιμη.

Για κάποια χρόνια έλεγα μέσα μου, πριν βγω να κολυμπήσω, «πάμε, πάμε, μπορείς, το ‘χεις, είσαι η καλύτερη, θα τους κερδίσεις όλους», μετά όμως άρχισα να αγχώνομαι και να έχω ερωτηματικά«Μπορείς; Δεν μπορείς;».

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κολυμπούν, πισίνα και κείμενο που λέει "DEUS CUSTOMS"

Αυτό με επηρέασε πολύ και πλέον χαλαρώνω, έχοντας ως μόνη σκέψη πως, επιστρέφοντας σπίτι, ο Μπαλού μου θα τρελαθεί από τη χαρά του, ανεξάρτητα από το τι θα έχω κάνει. 

Το 2016 είπα ένα “γιατί” για την τέταρτη θέση στα 50μ. ύπτιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ήμουν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και το είχα πιστέψει ότι θα έπαιρνα μετάλλιο, δεν το πήρα για πολύ λίγα εκατοστά, έτσι είναι με το 50άρι, και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.

Και δεν το κρύβω ότι ένα πολύ μεγάλο απωθημένο μου από όλη την πορεία μου είναι ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Είχα φτάσει και το 2012 πολύ κοντά, μπορεί να ήμουν πέμπτη, αλλά ήμουν και πάλι μόλις επτά εκατοστά από το μετάλλιο.

Το ίδιο και το 2018, αλλά ποτέ δεν έφτανα στην πηγή.

Θα γίνει μια ακόμα προσπάθεια το 2024, αλλά πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Όταν είναι η στιγμή σου, πρέπει να το πάρεις, αν δεν το πάρεις τότε, τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ.

Εκτός των άλλων, το 2013 είχα κάνει μια πολύ μεγάλη ζημιά στον ώμο μου, είχε βγει μετά από ένα γρήγορο 15άρι στην προπόνηση.

Αν δεν είχα τον Μάνο Φανδρίδη στο ΚΑΤ να μου κάνει την επέμβαση και τον Σωκράτη Ηλιάδη στην αποθεραπεία, δεν θα κολυμπούσα τώρα.

Έμεινα ενάμιση χρόνο έξω, το χέρι μου είχε διαλυθεί, ακόμη και τώρα με βλέπει ο Μάνος, με τον οποίον έχουμε κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, και μου λέει «δεν ξέρω τι χειρουργείο έχω κάνει σε εσένα και έχεις αντέξει τόσα χρόνια», η αλήθεια όμως είναι ότι χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο εγώ κολυμπάω σήμερα.

Έμαθα για την πρόκρισή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 (βγήκα 16η στα 50μ. ελεύθερο), όταν βρισκόμουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης, στο οποίο είχα μεν βγει ένατη, αλλά είχα πιάσει το όριο για το Λονδίνο σε ηλικία 20 ετών.

Θυμάμαι ότι έκλαιγα, είχα πάει στον προπονητή μου και αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν, μέσα μου είχε δημιουργηθεί μια πληρότητα, μια ευτυχία στην καρδιά πολύ περίεργη, ένα χαμόγελο, μια ζεστασιά, «Νόρα, θα πας στο μεγαλύτερο γεγονός στον πλανήτη, αυτό που έβλεπες στην τηλεόραση θα το ζήσεις, θα είσαι εκεί, θα είσαι μέσα», με είχε πιάσει μια τρέλα, έβλεπα πυροτεχνήματα.

Το 2022-2023 κατέκτησα επτά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μετά το Χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο έφτασα τις 30 συνολικά νίκες σε ατομικά αγωνίσματα, περνώντας στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Νομίζω όμως ότι όλα αυτά θα τα καταλάβω, αφού τελειώσω την καριέρα μου, τώρα είμαι μέσα στον χορό, τα βλέπω και τα ζω, οπότε θεωρώ ότι είναι στο πλαίσιο της αγωνιστικής διαδικασίας.

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έλεγα ότι θα σταματήσω, είχα πιάσει τον στόχο μου, έζησα το απόλυτο, στην πορεία όμως άλλαξε αυτό και πλέον έχω φτάσει στο να διεκδικώ την πρώτη θέση σε Πανελλήνιες νίκες το 2024, μια ακόμα συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τέταρτη σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ζωή λοιπόν σου δείχνει τον δρόμο διαφορετικά και ακολουθώ το ρυάκι στο οποίο έχω μπει.

Το πιο δύσκολο σε όλη αυτή τη διαδρομή είναι το ψυχολογικό, το να μπορέσεις να βρεις την ισορροπία μέσα σου, να χαίρεσαι αυτό που κάνεις, να αντέξεις την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, να μη σε πνίγει το άγχος της επιτυχίας ή το τι λένε οι γύρω σου, να ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου.

Εδώ και πολλά χρόνια πρέπει να φάω, να προπονηθώ, να κοιμηθώ συγκεκριμένες ώρες.

Δεν μπορώ να βγαίνω, να πίνω, να καπνίζω, αυτά τα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι από μια ηλικία και μετά.

Πολλές φορές με κουράζει αυτή η ρουτίνα, το ότι για παράδειγμα στις 12.30 πρέπει να φάω τα μακαρόνια μου και να κοιμηθώ στις 13.30, γιατί στις 14:45 πρέπει να σηκωθώ για να πάω προπόνηση.

Κάποιες φορές θέλω να φάω πιο αργά και να πάω για προπόνηση στις 17:00 ας πούμε, αλλά αυτό δεν γίνεται, η ρουτίνα είναι ρουτίνα.

Προφανώς δεν λέω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό ή που εργάζονται, κι εγώ μια δουλειά κάνω.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ναός και κείμενο

Όσον αφορά στα Πανελλήνια ρεκόρ μου, ούτε που ξέρω πόσα είναι, είναι πάντως αρκετά.

Τερματίζεις, γυρνάς και βλέπεις τον χρόνο, έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου και έχεις κάνει ρεκόρ, λες «μπράβο, τα κατάφερα, ήταν πολύ ωραίο αυτό που έκανα».

Το Πανελλήνιο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα το 2023 ήταν κάτι διαφορετικό, έρχομαι από μια αρκετά δύσκολη τετραετία, δεν κατέβαζα χρόνους, είχα κολλήσει, θεωρούσα ότι είχα φτάσει στο ταβάνι μου, είχα πέσει ψυχολογικά, ήταν σαν να είχα φτάσει σε ένα τέλμα, «Νόρα, μάλλον πρέπει να σταματήσεις, δεν μπορείς άλλο».

Επιστρέφοντας λοιπόν πίσω σε χρόνους που πιστεύω ότι μου αξίζουν και έπρεπε να είχα κάνει από καιρό πριν, ένιωσα πολύ χαρά, είπα «μπράβο σου, τα κατάφερες, ανέτρεψες κι αυτά που σου έλεγαν οι γύρω σου», καθώς κάποιοι μού έλεγαν να σταματήσω, ότι έχω φτάσει στα 30 και πρέπει να κάνω κάτι άλλο με τη ζωή μου, αλλά εγώ είχα να δώσω πολλά περισσότερα.

Πρέπει να κάνω μια τεράστια υπέρβαση για να μπορέσω να τα πιάσω και να καταλάβω ότι η ηλικία μου είναι απλώς ένας αριθμός, όπως είπε κι ο Τζόκοβιτς «τα 36 είναι να νέα 26», θα κάνω λοιπόν την προσπάθειά μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά είμαστε εδώ για να το ξανασυζητήσουμε, αλλά το 2024 θα είναι για εμένα μια πολύ κομβική χρονιά όσον αφορά στο μέλλον μου.

Έπρεπε να σταματήσω, αν άκουγα τους γύρω μου, «κάνε οικογένεια, κάνε παιδιά, ασχολήσου με τη ζωή σου, δούλεψε, κάνε κάτι άλλο, φτάνει πια το κολύμπι».

Κατάλαβα όμως ότι τελικά στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί, σε κάνει να νιώθεις ωραία και σε γεμίζει, ότι, πηγαίνοντας να ξαπλώσουμε και να κλείσουμε τα μάτια μας, πρέπει να νιώθουμε ευτυχισμένοι και πλήρεις.

Κι εγώ, όταν κλείνω τα μάτια μου, σχεδόν χαμογελάω!

Πηγή: athletestories.gr

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δύο πανελλήνια ρεκόρ από τον Φάνη Κουρή της ΝΕΠ

Στα 100μ. και 50μ. πεταλούδα στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄

Published

on

Δύο πανελλήνια ρεκόρ σημείωσε ο Φάνης Κουρής της ΝΕΠ στα «30α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ», ο οποίος το πρώτο το έκανε στα 100μ πεταλούδα, στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄ με επίδοση 57.81, καταρρίπτοντας το προηγούμενο που ανήκε εδώ και 15 χρόνια στον Ανδρέα Βαζαίο με 57.83 από τις 29/6/2008.

Στη συνέχεια σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στη κατηγορία Παμπαίδων Α΄ (14 ετών) και στα 50μ πεταλούδα με επίδοση 25.58 στη τελευταία ημέρα  που ολοκληρώθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος στα πρωϊνά προκριματικά με 25.96 κατέρριψε το 26.01 που είχε πετύχει ο ίδιος στις 16/7/2023 στο ΟΑΚΑ.

Μία επιτυχία η οποία επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που γίνεται στο κολυμβητικό τμήμα της ΝΕΠ, από αθλητές και αθλήτριες, καθώς και από την προπονήτρια Λίνα Μαστροπάσκουα.

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έτοιμη η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΠ

Θα αγωνισθούν στην 1η Χειμερινή Ημερίδα κολύμβησης

Published

on

Η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΠ θα λάβει μέρος στην 1η Χειμερινή Ημερίδα κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο “A. Πεπανός” στην Πάτρα στις 25/11/23.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Αγωνιστική:

Βουκελατος Χρήστος 50ελ,50πεταλ.

Σκεπαρνιας Νικόλας 100ελ,800ελ,50υπτιο, 100υπτιο

Ζαχιωτης Αριστείδης 50ελ,50πεταλ,50υπτιο, 100υπτιο.

Τσόγκας Κυριάκος 50ελ, 100 Ελ, 50προσθιο, 100 πρόσθιο.

Τολιας Δημήτριος 50ελ,100ελ, 50πεταλ, 100πεταλ.

Φωτόπουλος Γεωργίος 50ελ, 100ελ, 200ελ, 50υπτιο

Παπαδημητροπουλος Γεωργίος 50,100,200ελ, 100υπτιο

Βογλης Δημήτριος 50,100ελ, 50,100προσθιο.

Βασιλακοπουλος Διονύσιος 100ελ, 50,100,200προσθιο.

Βαλλιανατος Κωνσταντίνος 50,100ελ, 50υπτιο, 50πεταλ.

Βαλλιανατος Γεωργίος 200ελ, 100υπτιο, 200,400Μ.Α

Τζωλος Γρηγόρης 50ελ, 50προσθιο

Γιολδασης Ανδρέας 50,100ελ, 50,100πεταλ.

Γιολδασης Νικόλαος 50,100ελ, 50,100πεταλ.

Κυριαζης Κωνσταντίνος 50,100ελ, 50,100υπτιο.

Κασσιας Βασίλης 50ελ, 50πεταλ, 50,100προσθιο

Τατσιου Βασιλική 400ελ, 200υπτιο, 200Μ.Α, 400Μ.Α

Παπαδημητροπουλου Παναγιώτα 800ελ, 50, 100πεταλ, 200Μ.Α

Τολια Γεωργία 100ελ, 50,100υπτιο, 50προσθιο.

Ριτσινια Ιωάννα 100,400,800ελ, 50υπτιο.

Κεκη Αθανασια 800ελ, 50,100προσθιο, 200Μ.Α

Βασιλοπουλου Ιουλία 50,100ελ, 50,100υπτιο, 50πεταλ.

Κοσμοπουλου Δωροθέα 100ελ, 50,100υπτιο, 200προσθιο.

Σιπητανου Αναστασία 50,100,200ελ, 50πεταλ, 200,400Μ.Α

Διδαχου Χαρίκλεια 50,100ελ, 100,200υπτιο,200Μ.Α

Σουλη Δήμητρα 50,100ελ, 50,100υπτιο.

Οι αθλητές Σκεπαρνιας, Κυριαζής και Σιπητανου αγωνίζονται με τα χρώματα του Ηρακλή και Κασσιας με τα χρώματα του ΝΟΑ

Προαγωνιστικη

Καλιακουδας Νίκος 50,100,200ελ.

Σαββόπουλος Σάββας 50,100,200ελ.

Αντύπας Βασίλης 100πεταλ, 100προσθιο, 200Μ.Α.

Ζαφείρης Κωνσταντίνος 50,100,200υπτιο.

Μικες Κωνσταντίνος 50,100ελ, 50υπτιο.

Πανετας Δημήτρης 50,100ελ, 50προσθιο.

Ζάχαρης Αχιλλέας 50υπτιο, 50,100προσθιο.

Γιαννακοπουλος Παναγιώτης 50,100ελ, 50πεταλ.

Βαρης Ανδρέας 50,100ελ, 50υπτιο.

Καζανας Κωνσταντίνος 100ελ, 50,100υπτιο.

Παπανικολοπουλος Παναγιώτης 100,200ελ,50πεταλ.

Χασαμπαλης Ανδρέας 50ελ, 50,100υπτιο.

Χατζηπαναγιωτου Γεωργίος 50,100ελ, 50προσθιο.

Χεινοπωρου Αριάδνη 100,200ελ, 50πεταλ.

Γκεκα Ελεονόρα 100,200προσθιο,200Μ.Α.

Στεφανιδη Ζωή 100,200ελ, 50προσθιο.

Νταβλα Κατερίνα 50,100ελ, 100προσθιο.

Νταλαχανη Δήμητρα 200ελ, 50πεταλ, 200Μ.Α.

Καραβα Ξένια 100,200ελ, 50υπτιο.

Γαλανη Μάρθα 100ελ, 50πεταλ, 50προσθιο.

Πετροπουλου Καλλιόπη 100ελ, 100υπτιο, 100προσθιο.

Ροκανα Λυδία 50,100ελ, 50υπτιο.

Παπαδοπουλου Ευγενία 100ελ, 50πεταλ, 50προσθιο.

Αλεξόπουλου Μαρία Ελένη 50,100ελ, 100προσθιο.

Κωνσταντινοπουλου Ελένη 50,100ελ, 50υπτιο.

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έτοιμη για αποκόμιση εμπειριών η Προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης της ΝΕΠ

Θα πάρει μέρος με πολυπληθή συμμετοχή στη Χειμερινή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στην Πάτρα

Published

on

Η Προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης της ΝΕΠ θα πάρει μέρος με πολυπληθή συμμετοχή στη Χειμερινή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

Αναλυτικά όλες οι συμμετοχές:

1 Γκόργκου Κωνσταντίνα 2012 100 Ελεύθ. 50 Ύπτιο 100 Ύπτιο

2 Δατσέρης Δημήτριος 2012 200 Ελεύθ. 50 Ύπτιο 200 Μ.Α.

3 Ζαφειροπούλου Βασιλική 2012 800 Ελεύθ. 100 Πεταλ. 200 Μ.Α.

4 θεοδωρακοπουλος Αλέξανδρος 2012 200 Ελεύθ. 800 Ελεύθ. 200 Μ.Α.

5 Κάτσης Πάνος 2012 100 Ελεύθ. 200 Ελεύθ. 50 Πεταλ.

6 Κοτσάφτης Ανδρέας 2012 800 Ελεύθ. 100 Ύπτιο 200 Μ.Α.

7 Κωνσταντάτου Δήμητρα 2012 200 Ελεύθ. 50 Πεταλ. 200 Μ.Α.

8 Παπαδόπουλος Μάρκος 2012 200 Ελεύθ. 50 Πεταλ. 200 Μ.Α.

9 Μπαιλός Γεώργιος 2012 50 Ελεύθ. 100 Ελεύθ. 50 Ύπτιο

10 Πασβαντίδης Παναγιώτης 2012 50 Πεταλ. 100 Πεταλ. 200 Μ.Α.

11 Σιμώνης Κων/νος 2012 50 Ελεύθ. 100 Πρόσθ. 200 Μ.Α.

12 Αντωνακόπουλος Σπύρος 2013 100 Ελεύθ. 200 Ελεύθ. 50 Πεταλ.

13 Δριμάλας Βασίλης 2013 50 Ελεύθ. 100 Ελεύθ. 100 Ύπτιο

14 Κοτσάφτης Γιώργος 2013 100 Ελεύθ. 200 Ελεύθ. 50 Ύπτιο

15 Ξυγκάκη Αν 2013 50 Ύπτιο 100 Ύπτιο 50 Πρόσθ.

16 Πολίτη Λυδία 2013 50 Ελεύθ. 50 Ύπτιο 200 Μ.Α.

17 Σκεπετάρη Γεωργία-Ελένη 2013 100 Ελεύθ. 200 Ελεύθ. 50 Πεταλ.

18 Τρίγκος Αλέξανδρος 2013 200 Ελεύθ. 400 Ελεύθ. 50 Ύπτιο

19 Τσαγρή Βικεντία 2013 200 Ελεύθ. 50 Πεταλ. 200 Μ.Α.

20 Αβραμίδης Μιλτιάδης 2014 50 Ελεύθ. 50 Ύπτιο 50 Πρόσθ.

21 Δατσέρης Παύλος 2014 200 Ελεύθ. 50 Ύπτιο 200 Μ.Α.

22 Δριμάλα Μαρία 2014 50 Ελεύθ. 100 Ελεύθ. 50 Ύπτιο

23 Ευαγγελάτος Γεώργιος 2014 50 Ύπτιο 100 Ύπτιο 50 Πρόσθ.

24 Ζαφειρόπουλος Χρήστος 2014 100 Ελεύθ. 50 Ύπτιο 100 Ύπτιο

25 Ηλιόπουλος Αλ 2014 100 Ελεύθ. 50 Πρόσθ. 100 Πρόσθ.

26 Κανδιλιωτη Φιλίππα 2014 50 Ελεύθ. 100 Ελεύθ. 50 Ύπτιο

27 Κάντζαρη Άννα 2014 200 Ελεύθ. 50 Πεταλ. 200 Μ.Α.

28 Κόλια Δανάη 2014 100 Ελεύθ. 50 Ύπτιο 100 Ύπτιο

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook