Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νόρα Δράκου: “Δεν έχω φτάσει στο όριό μου”

H Νόρα Δράκου σε συνέντευξη που παραχώρησε μοιράστηκε από την πρώτη της ημέρα στην πισίνα μέχρι και σήμερα

Published

on

H Νόρα Δράκου σε συνέντευξη που παραχώρησε μοιράστηκε από την πρώτη της ημέρα στην πισίνα μέχρι και σήμερα. Ας δούμε τι είπε η πατρινή πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού, για τους προπονητές της, τα ρεκόρ της, τα πρωταθλήματα που έχει λάβει μέρος και γενικά για την ενασχόλησή της με την κολύμβηση. Αναλυτικά:

“Θυμάμαι, εκεί γύρω στα τέσσερά μου χρόνια, τον κύριο Αντρέα, τον πρώτο μου προπονητή, που με έπαιρνε αγκαλιά και με πέταγε στη μικρή πισίνα.

Εγώ χαιρόμουν, γελούσα, έβγαινα και ξαναγινόταν το ίδιο.

Πρέπει τότε να φορούσα τουβλάκια, δεν μπορεί, αλλά είχα ήδη την εμπειρία του υγρού στοιχείου, γιατί ο μπαμπάς μου με πήγαινε φουλ στη θάλασσα, στις παραλίες της Πάτρας.

Είχα και την θεία μου, η οποία ήταν προπονήτρια και με είχε από μικρή μέσα στο νερό,

Μέχρι τα 16 μου ήταν χρόνια χαράς και ανεμελιάς, πολύ ωραία χρόνια.

Η πισίνα ήταν η διασκέδασή μου, δηλαδή πήγαινα για να βρω τους φίλους μου, να παίξουμε, να “κλέψουμε”, να μην μας δει ο προπονητής να περιμένουμε τα 25μ. για να τερματίσουν οι πρώτοι και να μην κάνουμε όλη την προπόνηση.

Και μετά περίμενα τους αγώνες που πηγαίναμε όλοι μαζί αποστολή και μέναμε στο ξενοδοχείο.

Νομίζω ότι, μέχρι να έρθει η μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική το 2008, ήμουν τελείως “γεια σου”, ήμουν τόσο στον κόσμο μου.

Μόλις ήρθε εκείνο το Ασημένιο μετάλλιο και κατάλαβα ότι μπορεί να είμαι καλή, ότι μπορώ να κάνω κάτι, εκεί άρχισε να αλλάζει όλη μου η ψυχολογία.

Στο σχολείο δεν ζοριζόμουν, η θεία μου είναι φιλόλογος, ο θείος μου είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και πολύ καλός στα μαθηματικά.

Ο πατέρας μου είναι ηλεκτρολόγος και η μητέρα μου λογίστρια, έχουν μια πολύ μεγάλη αγάπη για τα γράμματα, γενικά διαβάζουν πολύ στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είναι και καλλιτέχνης, ζωγράφος, οπότε είχαμε πολύ “το εικαστικό” στην οικογένεια, όπως και τη μουσική.

Συνεπώς, το διάβασμα για εμένα ήταν κάτι δεδομένο, διάβαζα πάντα και ήξερα ότι πρώτα είναι το σχολείο και μετά το κολύμπι.

Όχι ότι με κούραζε, όχι ότι διάβαζα καταναγκαστικά, ίσα-ίσα.

Μπήκα αρχικά Νομική, αυτό ήθελα, αλλά τότε έμενα και προπονούμουν στην Πάτρα και ήξερα ότι δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τη σχολή από εκεί.

Οπότε συζήτησα με τους δικούς μου και αποφάσισα να πάω στη Φιλολογία, μια σχολή με ευρύ πεδίο, μετά από την οποία θα μπορούσα να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό που θα με ενδιέφερε περισσότερο.

Δεν έχω πάρει το πτυχίο μου ακόμη, είναι μια πικρή ιστορία, καθώς τα δύο πρώτα χρόνια μεν περνούσα τα μαθήματα και ήμουν πολύ ενεργή, αλλά στη συνέχεια ήρθα Αθήνα για τον πρωταθλητισμό και έκανα μια τεράστια κοιλιά.

Ο λόγος για τον οποίον επέστρεψα τώρα στην Πάτρα αφορά στην ολοκλήρωση της σχολής μου και ευελπιστώ μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να έχω πάρει το πτυχίο μου.

Οι γονείς μου αγχώθηκαν να μορφωθώ, να σπουδάσω και τους έχω τόσα χρόνια να περιμένουν το πτυχίο!

Η Νόρα Δράκου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου / Photo by: Eurokinissi (Action Images).

Από μικρή ποτέ δεν είχα ινδάλματα, δεν είχα αφίσες στο δωμάτιό μου με κολυμβητές, ηθοποιούς ή τραγουδιστές.

Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω, όπως η Ρανόμι Κρομοβιτζόγιο, η Φεντερίκα Πελεγκρίνι ή η δική μας Σοφία Δάρα, την οποία δεν έζησα μεν ως κολυμβήτρια, συνεργαζόμασταν όμως αργότερα, ήταν διατροφολόγος μου, και σέβομαι πολύ την καριέρα της.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που μελετούν

Πάντα εκτιμώ όσους έχουν να πουν κάτι στις συνεντεύξεις τους μετά τους αγώνες, αυτά που πρεσβεύουν, δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα μετάλλια, αν για παράδειγμα έχουν πάρει 10 Χρυσά Ολυμπιακά, αλλά δεν έχουν να σου πουν κάτι.

Μιλώντας για μετάλλια, εκείνη την εβδομάδα που κατακτήσαμε το Ασημένιο στη σκυταλοδρομία του Ευρωπαϊκού Νεανίδων το 2008, είχα κολυμπήσει πολύ γρήγορα, είχα έρθει τέταρτη και πέμπτη στα αγωνίσματά μου, δεν είχα πάρει μετάλλιο και αντίστοιχα ήταν πολύ κοντά σε αυτό όλα τα κορίτσια που στελεχώσαμε εκείνη τη σκυτάλη.

Τελευταία μέρα που ήταν η σκυταλοδρομία, λέω «δεν μπορεί, έχουν πάει όλα λάθος, έχουμε δει όνειρο με τη μαμά μου ότι θα πάρω μετάλλιο».

Ήμουν στην τελευταία αλλαγή, μου έδωσε η συναθλήτριά μου ως πέμπτη, μπήκα μέσα και έλεγα «δεν μπορεί, Νόρα, έχεις δει ότι θα πάρεις μετάλλιο, πρέπει να πάρεις μετάλλιο».

Τερμάτισα, είδα δεύτερη θέση, τρελαθήκαμε όλες, γιατί είχαμε φτάσει στην πηγή και δεν είχαμε πιει νερό, ήταν μια μαγική στιγμή, ό,τι πιο ωραίο έχω ζήσει.

Άλλα μετάλλια σε εκείνη την κατηγορία των Νεανίδων δεν έχω πάρει, γιατί άργησα λίγο να “ξυπνήσω”, να ασχοληθώ πολύ ενεργά με την προπόνηση, απλώς έπαιζα, μου άρεσε αυτό, δεν πήγαινα για μετάλλιο.

Όταν η φίλη μου, Κρίστελ Βουρνά, πήγε στο Ευρωπαϊκό, γύρισε με μετάλλιο και πήρε το “άνευ” για το Πανεπιστήμιο, τότε είπα στον εαυτό μου «ξέρεις κάτι, πρέπει να το προσπαθήσεις αυτό, γιατί θα έχεις το όφελος του Πανεπιστημίου και θα συνεχίσεις να κολυμπάς, να κάνεις αυτό που αγαπάς»αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, θα έπρεπε να σταματήσω για να δώσω Πανελλήνιες, οπότε τελικά αυτό ήταν το κίνητρό μου.

Όσον αφορά στην ψυχολογία μου κατά τη διάρκεια των αγώνων, φροντίζω να κάνω θετικές σκέψεις, να είμαι δυνατή, να έχω αυτοπεποίθηση, να λέω ότι είμαι πολύ καλά, ότι είμαι έτοιμη.

Για κάποια χρόνια έλεγα μέσα μου, πριν βγω να κολυμπήσω, «πάμε, πάμε, μπορείς, το ‘χεις, είσαι η καλύτερη, θα τους κερδίσεις όλους», μετά όμως άρχισα να αγχώνομαι και να έχω ερωτηματικά«Μπορείς; Δεν μπορείς;».

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κολυμπούν, πισίνα και κείμενο που λέει "DEUS CUSTOMS"

Αυτό με επηρέασε πολύ και πλέον χαλαρώνω, έχοντας ως μόνη σκέψη πως, επιστρέφοντας σπίτι, ο Μπαλού μου θα τρελαθεί από τη χαρά του, ανεξάρτητα από το τι θα έχω κάνει. 

Το 2016 είπα ένα “γιατί” για την τέταρτη θέση στα 50μ. ύπτιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ήμουν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και το είχα πιστέψει ότι θα έπαιρνα μετάλλιο, δεν το πήρα για πολύ λίγα εκατοστά, έτσι είναι με το 50άρι, και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.

Και δεν το κρύβω ότι ένα πολύ μεγάλο απωθημένο μου από όλη την πορεία μου είναι ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Είχα φτάσει και το 2012 πολύ κοντά, μπορεί να ήμουν πέμπτη, αλλά ήμουν και πάλι μόλις επτά εκατοστά από το μετάλλιο.

Το ίδιο και το 2018, αλλά ποτέ δεν έφτανα στην πηγή.

Θα γίνει μια ακόμα προσπάθεια το 2024, αλλά πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Όταν είναι η στιγμή σου, πρέπει να το πάρεις, αν δεν το πάρεις τότε, τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ.

Εκτός των άλλων, το 2013 είχα κάνει μια πολύ μεγάλη ζημιά στον ώμο μου, είχε βγει μετά από ένα γρήγορο 15άρι στην προπόνηση.

Αν δεν είχα τον Μάνο Φανδρίδη στο ΚΑΤ να μου κάνει την επέμβαση και τον Σωκράτη Ηλιάδη στην αποθεραπεία, δεν θα κολυμπούσα τώρα.

Έμεινα ενάμιση χρόνο έξω, το χέρι μου είχε διαλυθεί, ακόμη και τώρα με βλέπει ο Μάνος, με τον οποίον έχουμε κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, και μου λέει «δεν ξέρω τι χειρουργείο έχω κάνει σε εσένα και έχεις αντέξει τόσα χρόνια», η αλήθεια όμως είναι ότι χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο εγώ κολυμπάω σήμερα.

Έμαθα για την πρόκρισή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 (βγήκα 16η στα 50μ. ελεύθερο), όταν βρισκόμουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης, στο οποίο είχα μεν βγει ένατη, αλλά είχα πιάσει το όριο για το Λονδίνο σε ηλικία 20 ετών.

Θυμάμαι ότι έκλαιγα, είχα πάει στον προπονητή μου και αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν, μέσα μου είχε δημιουργηθεί μια πληρότητα, μια ευτυχία στην καρδιά πολύ περίεργη, ένα χαμόγελο, μια ζεστασιά, «Νόρα, θα πας στο μεγαλύτερο γεγονός στον πλανήτη, αυτό που έβλεπες στην τηλεόραση θα το ζήσεις, θα είσαι εκεί, θα είσαι μέσα», με είχε πιάσει μια τρέλα, έβλεπα πυροτεχνήματα.

Το 2022-2023 κατέκτησα επτά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μετά το Χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο έφτασα τις 30 συνολικά νίκες σε ατομικά αγωνίσματα, περνώντας στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Νομίζω όμως ότι όλα αυτά θα τα καταλάβω, αφού τελειώσω την καριέρα μου, τώρα είμαι μέσα στον χορό, τα βλέπω και τα ζω, οπότε θεωρώ ότι είναι στο πλαίσιο της αγωνιστικής διαδικασίας.

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έλεγα ότι θα σταματήσω, είχα πιάσει τον στόχο μου, έζησα το απόλυτο, στην πορεία όμως άλλαξε αυτό και πλέον έχω φτάσει στο να διεκδικώ την πρώτη θέση σε Πανελλήνιες νίκες το 2024, μια ακόμα συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τέταρτη σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ζωή λοιπόν σου δείχνει τον δρόμο διαφορετικά και ακολουθώ το ρυάκι στο οποίο έχω μπει.

Το πιο δύσκολο σε όλη αυτή τη διαδρομή είναι το ψυχολογικό, το να μπορέσεις να βρεις την ισορροπία μέσα σου, να χαίρεσαι αυτό που κάνεις, να αντέξεις την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, να μη σε πνίγει το άγχος της επιτυχίας ή το τι λένε οι γύρω σου, να ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου.

Εδώ και πολλά χρόνια πρέπει να φάω, να προπονηθώ, να κοιμηθώ συγκεκριμένες ώρες.

Δεν μπορώ να βγαίνω, να πίνω, να καπνίζω, αυτά τα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι από μια ηλικία και μετά.

Πολλές φορές με κουράζει αυτή η ρουτίνα, το ότι για παράδειγμα στις 12.30 πρέπει να φάω τα μακαρόνια μου και να κοιμηθώ στις 13.30, γιατί στις 14:45 πρέπει να σηκωθώ για να πάω προπόνηση.

Κάποιες φορές θέλω να φάω πιο αργά και να πάω για προπόνηση στις 17:00 ας πούμε, αλλά αυτό δεν γίνεται, η ρουτίνα είναι ρουτίνα.

Προφανώς δεν λέω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό ή που εργάζονται, κι εγώ μια δουλειά κάνω.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ναός και κείμενο

Όσον αφορά στα Πανελλήνια ρεκόρ μου, ούτε που ξέρω πόσα είναι, είναι πάντως αρκετά.

Τερματίζεις, γυρνάς και βλέπεις τον χρόνο, έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου και έχεις κάνει ρεκόρ, λες «μπράβο, τα κατάφερα, ήταν πολύ ωραίο αυτό που έκανα».

Το Πανελλήνιο ρεκόρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα το 2023 ήταν κάτι διαφορετικό, έρχομαι από μια αρκετά δύσκολη τετραετία, δεν κατέβαζα χρόνους, είχα κολλήσει, θεωρούσα ότι είχα φτάσει στο ταβάνι μου, είχα πέσει ψυχολογικά, ήταν σαν να είχα φτάσει σε ένα τέλμα, «Νόρα, μάλλον πρέπει να σταματήσεις, δεν μπορείς άλλο».

Επιστρέφοντας λοιπόν πίσω σε χρόνους που πιστεύω ότι μου αξίζουν και έπρεπε να είχα κάνει από καιρό πριν, ένιωσα πολύ χαρά, είπα «μπράβο σου, τα κατάφερες, ανέτρεψες κι αυτά που σου έλεγαν οι γύρω σου», καθώς κάποιοι μού έλεγαν να σταματήσω, ότι έχω φτάσει στα 30 και πρέπει να κάνω κάτι άλλο με τη ζωή μου, αλλά εγώ είχα να δώσω πολλά περισσότερα.

Πρέπει να κάνω μια τεράστια υπέρβαση για να μπορέσω να τα πιάσω και να καταλάβω ότι η ηλικία μου είναι απλώς ένας αριθμός, όπως είπε κι ο Τζόκοβιτς «τα 36 είναι να νέα 26», θα κάνω λοιπόν την προσπάθειά μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά είμαστε εδώ για να το ξανασυζητήσουμε, αλλά το 2024 θα είναι για εμένα μια πολύ κομβική χρονιά όσον αφορά στο μέλλον μου.

Έπρεπε να σταματήσω, αν άκουγα τους γύρω μου, «κάνε οικογένεια, κάνε παιδιά, ασχολήσου με τη ζωή σου, δούλεψε, κάνε κάτι άλλο, φτάνει πια το κολύμπι».

Κατάλαβα όμως ότι τελικά στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί, σε κάνει να νιώθεις ωραία και σε γεμίζει, ότι, πηγαίνοντας να ξαπλώσουμε και να κλείσουμε τα μάτια μας, πρέπει να νιώθουμε ευτυχισμένοι και πλήρεις.

Κι εγώ, όταν κλείνω τα μάτια μου, σχεδόν χαμογελάω!

Πηγή: athletestories.gr

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ρεκόρ 20 χρόνων κατέρριψε η Πυρίλη στα 200μ ύπτιο

Published

on

Τα 200μ ύπτιο ήταν το αγώνισμα των ρεκόρ κατά τη πρώτη ημέρα του 93ου Εθνικού Πρωταθλήματος Κολύμβησης που διεξάγεται στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης. Ο Απόστολος Χρήστου πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών και η Δέσποινα Πυρίλη (ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) επικράτησε με πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων 2:14.45. Το προηγούμενο είχε σημειώσει τον Ιούνιο του 2004 η Στέλλα Μπούμη με 2:14.53.

Η Πυρίλη που ήταν…αγέννητη βεβαίως τότε (γεννήθηκε το 2008) «έσπασε» την εξάχρονη κυριαρχία στο αγώνισμα της Ιωάννας Σαχά. Δεύτερη η συναθλήτρια της στον ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Μαριάννα Φαρδέλλα με ατομικό ρεκόρ 2:17.70 και τρίτη η Αφροδίτη Γιαρένη (ΠΑΛΑΙΜΩΝ) με 2:19.50.

Στα 200μ πρόσθιο, κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με τον Σάββα Θώμογλου που πέτυχε χρόνο 2:11.94 και νίκησε για 4η συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 2:15.44, και ο Δανιήλ Γιουρτζίδης (Ν.Ο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) με 2:16.12.

Στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο για 6η φορά στη καριέρα της και τρίτη συνεχή, κατέκτησε η Ελένη Κοντογεώργου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με 2:28.60. Δεύτερη τερμάτισε η Χαρά Αγγελάκη (Α.Ο.ΩΚΕΑΝΟΣ) με 2:31.57, και τρίτη η Ανδρομάχη Τασάκου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) με ατομικό ρεκόρ 2:34.03.

Τις απονομές έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Στέφανος Αυγουλέας.

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κοινό καμπ προετοιμασίας για ΝΕΠ και Ηλυσιακό

Published

on

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» το κοινό καμπ προετοιμασίας της NEΠ και του Ηλυσιακού Α.Ο. με διπλές καθημερινά προπονήσεις αρκετά σκληρής και επίπονης δουλειάς.

Μαζί με τις δύο ομάδες συμμετέχουν στις προπονήσεις και τέσσερις επιπλέον δυνατοί και δυνατές κολυμβητές και κολυμβήτριες που με την παρουσία τους τονώνουν και ενισχύουν τη δυναμική του συγκεκριμένου camp.

Πρόκειται για δύο παιδιά του ΑΟΠΦ: τον Κων/νο Στάμου, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει την πρόκριση του στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες ως μέλος της σκυτάλης 4Χ200 ελεύθερο και τη Χρύσα Μητσάκου, καθώς και δύο μέλη του ΟΣΦΠ: τον Στράτο Πατσουρέα και τη Δανάη Καπρίνη.

Όλοι μαζί λοιπόν και υπό την καθοδήγηση των Δημήτρη Αθυμαρίτη, Φανής Γαρίνη και Λίνας Μαστροπάσκουα συνεχίζουν δυναμικά και προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο για τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Μαστροπάσκουα: “Η σκληρή δουλειά έφερε το αποτέλεσμα”

Published

on

Ένας από τους πρωταγωνιστές, των αγώνων του διεθνούς Ακρόπολις μίτινγκ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Πατρινός Φάνης Κουρής. Ο αθλητής της ΝΕΠ διακρίθηκε και κατέρριψε ρεκόρ, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Η προπονήτρια του Λίνα Μαστροπάσκουα μίλησε για τις προοπτικές του αθλητή, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δείτε τη δήλωση της προπονήτριας:

«Η παρουσία του Φάνη στο Acropolis ήταν πολύ καλή πραγματικά.

Τόσο η επίδοσή του στα 50 πεταλούδα(25.17), όσο και στα 100( 55.77) ήταν ένα αποτέλεσμα που μας κάνει πολύ χαρούμενους και αισιόδοξους για το μέλλον.

Και οι δύο αυτοί χρόνοι είναι πανελλήνια ρεκόρ Παίδων Β μιας και ο Φάνης είναι γεννημένος το 2009 .

Μην ξεχνάτε, ότι αυτό το παιδί προέρχεται από την επαρχία, πράγμα που σημαίνει αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες (π.χ. κρύο νερό στην πισίνα όλο τον χειμώνα).

Παρόλα αυτά η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στον στόχο του, έφεραν αυτό το καλό αποτέλεσμα στο Αcropolis.

Προχωράμε μπροστά πια με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα».

 

Πηγή: pisina.net

Continue Reading
Advertisement
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10 hours ago

«15 χρόνια αγώνας με κορυφαίες στιγμές! Αγάπη και στήριξη στην ομάδα ΜΑΣ!»: Αποσύρθηκε από την Εθνική ο Τζαβέλλας

NATIONAL LEAGUE 111 hours ago

Η Νήαρ Ηστ στην Elite League, νίκησε 57-45 τα Τρίκαλα στους τελικούς της National League 1

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ12 hours ago

Η “απρόσμενη” πολ ποζίσιον του Φερστάπεν και το ρεκόρ του Σένα που ισοφάρισε στην Ίμολα

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ12 hours ago

Β΄κατηγορία, πλέι-οφ: Πανηγύρισαν την άνοδο στην Α΄κατηγορία, Πυρσός και Ηρακλής Πατρών (+pic)

BASKET LEAGUE13 hours ago

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 68-100: Καθάρισε την πρόκριση και φτιάχνει βαλίτσες για το Βερολίνο

ΠΟΛΟ14 hours ago

Ο ΝΟΠ επικράτησε με 18-8 της ΝΕΠ στο τοπικό ντέρμπι των εφήβων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ14 hours ago

Απόλλων: Ιστορική πρόκριση των Κορασίδων στο Final-8 με δεύτερη νίκη!

ΔΙΕΘΝΗ15 hours ago

Premier League: Για το τρίποντο – τίτλου η Σίτι, νίκη και… θαύμα θέλει η Άρσεναλ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ16 hours ago

Προμηθέας: Οι Νεανίδες πήραν την κούπα κατάκτησης του τοπικού πρωταθλήματος

ΔΙΕΘΝΗ17 hours ago

Premier League: Ο Φόντεν ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ20 hours ago

Β΄κατηγορία, πλέι-οφ: Φινάλε θρίλερ σε Ζαρουχλέικα και Καμάρες

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ20 hours ago

Τότε πέφτει η αυλαία για την Παναχαϊκή με Αιγάλεω

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ16 hours ago

Προμηθέας: Οι Νεανίδες πήραν την κούπα κατάκτησης του τοπικού πρωταθλήματος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ14 hours ago

Απόλλων: Ιστορική πρόκριση των Κορασίδων στο Final-8 με δεύτερη νίκη!

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ12 hours ago

Β΄κατηγορία, πλέι-οφ: Πανηγύρισαν την άνοδο στην Α΄κατηγορία, Πυρσός και Ηρακλής Πατρών (+pic)

SUPER LEAGUE 117 hours ago

Μάντζιος για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας»

BASKET LEAGUE19 hours ago

Basket League: Για την πρόκριση οι “αιώνιοι” πριν φύγουν για Βερολίνο

ΔΙΕΘΝΗ17 hours ago

Premier League: Ο Φόντεν ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς

ΔΙΕΘΝΗ15 hours ago

Premier League: Για το τρίποντο – τίτλου η Σίτι, νίκη και… θαύμα θέλει η Άρσεναλ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ17 hours ago

Διπλό ρεκόρ για Κάουαν στη νίκη επί του Άρη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10 hours ago

«15 χρόνια αγώνας με κορυφαίες στιγμές! Αγάπη και στήριξη στην ομάδα ΜΑΣ!»: Αποσύρθηκε από την Εθνική ο Τζαβέλλας

NATIONAL LEAGUE 111 hours ago

Η Νήαρ Ηστ στην Elite League, νίκησε 57-45 τα Τρίκαλα στους τελικούς της National League 1

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ12 hours ago

Η “απρόσμενη” πολ ποζίσιον του Φερστάπεν και το ρεκόρ του Σένα που ισοφάρισε στην Ίμολα

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ12 hours ago

Β΄κατηγορία, πλέι-οφ: Πανηγύρισαν την άνοδο στην Α΄κατηγορία, Πυρσός και Ηρακλής Πατρών (+pic)

BASKET LEAGUE13 hours ago

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 68-100: Καθάρισε την πρόκριση και φτιάχνει βαλίτσες για το Βερολίνο

ΠΟΛΟ14 hours ago

Ο ΝΟΠ επικράτησε με 18-8 της ΝΕΠ στο τοπικό ντέρμπι των εφήβων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ14 hours ago

Απόλλων: Ιστορική πρόκριση των Κορασίδων στο Final-8 με δεύτερη νίκη!

ΔΙΕΘΝΗ15 hours ago

Premier League: Για το τρίποντο – τίτλου η Σίτι, νίκη και… θαύμα θέλει η Άρσεναλ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ16 hours ago

Προμηθέας: Οι Νεανίδες πήραν την κούπα κατάκτησης του τοπικού πρωταθλήματος

ΔΙΕΘΝΗ17 hours ago

Premier League: Ο Φόντεν ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς

Facebook