Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Διαγόρας σκληραγωγείται

Published

on

Από ότι φαίνεται ο Διαγόρας και του χρόνου θα κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Γ΄Εθνικής και θα το πράξει για 4η διαδοχική αγωνιστική περίοδο.

Από αυτήν την πορεία του μέσα στα λημέρια του εν λόγω πρωταθλήματος, πολλοί ποδοσφαιριστές «ψήθηκαν», μέτρησαν παραστάσεις σε αρκετά καλό και ανταγωνιστικό επίπεδο και αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από αυτούς δεν είχαν εμπειρία σε Εθνική κατηγορία, αν ανατρέξουμε στην παρθενική σεζόν των «μπλε».

Χρόνια με τα χρόνια όμως και βουτώντας στα βαθιά από την παρθενική χρονιά πήραν τα πάνω τους και βάσει αποτελέσματος δικαιώθηκε και η διοίκηση, που στηρίχθηκε σε νεανική φιλοσοφία, όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό.

Ανδρέας Τρίγκας, Φώτης Γεωργαντόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιάννης Σταυρόπουλος, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος κ.ά. ανταπεξέρχονται με άνεση και έχουν μπει στο «πετσί» των απαιτήσεων εδώ και χρόνια.

Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Εκεί «ψάχνεται» ο Διαγόρας

Published

on

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων μπορεί να βασίζεται στο νεανικό στοιχείο, κοιτάζοντας παίκτες από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Αχαΐας, ωστόσο η Γ΄ Εθνική χρειάζεται και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που θα καθοδηγήσουν τους πιο νέους και φιλόδοξους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Match» η πατρινή ομάδα έχει έρθει σε επαφές με 6-7 περιπτώσεις αθλητών που την απασχολούν και δεδομένα θα αποκτηθούν και έμπειροι παίκτες.

Σε αυτό το στοιχείο εστιάζει ο Χρήστος Τσίκας και σε συγκεκριμένες θέσεις.

Αυτές είναι ο τερματοφύλακας, η άμυνα (κέντρο και άκρα) και ο σέντερ φορ.

Ιδίως στα μετόπισθεν θα δοθεί βαρύτητα στο στοιχείο της εμπειρίας.

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

«Η ομάδα είναι όλης της Αχαγιάς»- Σήμερα η νέα Γ.Σ. της Αχαϊκής

Published

on

Σήμερα η γενική Συνέλευση της Αχαϊκής στις 8:30 το απόγευμα *Σε γενική συστράτευση καλούν Μάνιαρης και Καρβουνιάρης όλους τους συντοπίτες και περιμένουν έμπρακτη στήριξη στην ομάδα, ενόψει Γ’ εθνικής!

 

Σήμερα στις 20:30 στο «Μελίνα Μερκούρη» στη Κάτω Αχαΐα η Αχαϊκή θα τελέσει τη νέα Γενική Συνέλευση και μέσω της «Match» ο πρόεδρος της «Κυρίας» Γιάννης Μάνιαρης (φωτογραφία) και ο παράγοντας της ομάδας, Βασίλης Καρβουνιάρης, στέλνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Μάνιαρης: «Να μην γίνουμε φτωχός συγγενής»

Ο πρόεδρος της Αχαϊκής, Γιάννης Μάνιαρης, τρέχει τις εξελίξεις και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θέλοντας το καλό της ομάδας.

«Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αφού υποβιβάζονται οι μισές ομάδες. Αν θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική Αχαϊκή και όχι απλά να είμαστε ο φτωχός συγγενής στον όμιλο μας χρειαζόμαστε στήριξη και πολλά πρόσωπα να βοηθήσουν. Το ενδιαφέρον για το μέγεθος της Αχαϊκής είναι μικρό.

Αναφέρομαι σε παράγοντες, αλλά και στον κόσμο. Μας έχει μείνει η φανέλα, αλλά στην πράξη κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσκολίες. Για το μέγεθος που έχουμε σαν σύλλογος δεν λέει κάτι το να «κατέβουμε» στην Γ΄ Εθνική.

Επιβάλλεται ότι η ομάδα πρέπει να έχει υψηλές βλέψεις και για αυτό τον λόγο πρέπει να συνδράμουμε όλοι μαζί και ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, για να έχουμε την Αχαϊκή που πρέπει».

Καρβουνιάρης: «Ομάδα όλης της Αχαγιάς»

«Οι Αχαγιώτες αργούν λίγο, αλλά την κρίσιμη στιγμή πάντα στέκονται δίπλα στην ομάδα» τονίζει ο παράγοντας της Αχαϊκής Βασίλης Καρβουνιάρης και συνεχίζοντας αναφέρει: «Η Αχαϊκή δεν ανήκει μόνο στα μέλη της διοίκησης, είναι ομάδα όλης της Αχαγιάς. Θα πρέπει να πάρουμε βοήθειες και στο οικονομικό σκέλος με ότι ο καθένας μπορεί να προσφέρει, αλλά και σε επίπεδο υπηρεσιών, δηλαδή στο οργανωτικό κομμάτι.

Μια μεγάλη ομάδα όπως η Αχαϊκή χρειάζεται αρκετό τρέξιμο, πόσα να κάνουμε κι εμείς οι παλιοί; Να έρθει και η νεολαία, με διάθεση και μεράκι να μας βοηθήσει. Δεν είναι μόνο το οικονομικό που σίγουρα θέλουμε στηρίγματα.

Είναι και τόσα πράγματα σε επίπεδο υπηρεσιών που χρειάζεται ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Αχαϊκή. Να μπει φρέσκο αίμα, νέα παιδιά, τους θέλουμε δίπλα μας».

Έρχονται εκλογές

Όπως πληροφορήθηκε η «Match», στη Γ.Σ. που θα γίνει σήμερα θα οριστεί και η ημερομηνία για τις εκλογές που θα γίνουν στο προσεχές μέλλον, στις οποίες θα βγει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αχαϊκής, καθώς βάσει του νέου κυβερνητικού νόμου, πρέπει όλες οι εκλογές να διεξάγονται υπό την παρουσία δικαστικού λειτουργού. Άρα, παρά το γεγονός ότι στην Αχαϊκή έγιναν πέρυσι εκλογές, θα ξαναγίνουν άμεσα λόγω της αλλαγής στη νομοθετική διάταξη.

Αλλά προς το παρόν αυτό που «καίει» τη διοίκηση δεν είναι άλλο από τη συστράτευση που πρέπει να γίνει απ’ όλη την Αχαγιά και τις γύρω περιοχές, για να στηριχθεί η ομάδα ενόψει των υποχρεώσεων στη Γ’ εθνική. Κι αυτό δεν χωράει πολλές κουβέντες και αναβολές. Σήμερα, στις 20:30, η ώρα της αλήθειας…

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ ΄Εθνική: Αρκετοί «free agent» που αρέσουν

Published

on

Είναι δεδομένο ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατάγονται από την Αχαΐα, αλλά δεν αγωνίστηκαν φέτος σε ομάδες του Νομού μας στην Γ΄Εθνική, δεν θα συνεχίσουν εκεί που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους την αγωνιστική περίοδο που παρήλθε.

Για παράδειγμα ο Σταύρος Σούλης κέρδισε την άνοδο με την Ρόδο, αλλά έμεινε ελεύθερος από τους νησιώτες και αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του. Μία καλή περίπτωση είναι ο Σωτήρης Ζέλιος, που επίσης αποχώρησε από τον Άγιο Νικόλαο και μπορεί να προσφέρει στο κέντρο, ενώ ο Γιώργος Γραμματικόπουλος δεν μένει στο Διαβολίτσι και ο Γιώργος Κυριαζόπουλος ενδέχεται να ακολουθήσει την ίδια πορεία, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ηλία Παναγόπουλο, που φέτος είχε σταθερή παρουσία στην Ερμιονίδα και έχει περάσει από Διαγόρα, ΠΑΟΒ, Τριταιϊκό και Καταστάρι. Δύσκολα θα ανανεώσει και ο Δημήτρης Πολυχρόνης με την Επισκοπή, αν και στην δική του περίπτωση οι πιθανότητες είναι ακόμα μοιρασμένες.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.