Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο εντυπωσιακός απολογισμός του 2019 για τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών

Published

on

Μετά τα επίσημα αποτελέσματα της στατιστικής υπηρεσίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την τελική βαθμολογία των σωματείων έτους 2019, ο Όμιλος μας τερμάτισε 5ος στη Γενική κατάταξη και 2ος στη Γενική κατάταξη Δρόμου μεταξύ των 103 σωματείων.

Η κατάληψης της 2ης και 5ης θέσης μας κάνει όλους υπερήφανους με τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας εντός κι εκτός Ελλάδος.

Τα μέλη της διοίκησης από την αρχή του χρόνου μαζί με το προπονητικό τιμ στον σχεδιασμό που έκανε, σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλη η χώρα και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, είχε βάλει ως στόχο να παραμείνει το σωματείο μέσα στην πρώτη δεκάδα των ισχυρών σωματείων της Χώρας μας

Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής με την καθοδήγηση του προπονητικού ΤΙΜ (ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΛΑΙΝΑΣ ΤΑΚΗΣ – ΚΑΡΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) κατάφεραν να φέρουν στην πόλη μας 14 Πανελλήνια μετάλλια σε αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ένα Βαλκανικό και ένα μετάλλιο σε Διεθνή αγώνα UCI με τον πρωταθλητή μας ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΜΙΛΤΟ. Ακόμα πάρα πολλά μετάλλια στα Τοπικά Πρωταθλήματα και στους διασυλλογικούς αγώνες που συμμετείχαν.

Οι Πανελληνιονίκες αθλητές μας για το 2019 είναι:
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (5 μετ.) ΑΧΤΥΠΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (1μετ.) ) – ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ (1 μετ.) – ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ (2 μετ.) ––ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (1 μετ.), ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (1 μετ.) – ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (1 μετ.) – ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1 μετ.), ΤΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (1 μετ.)

Επίσης εντός εξάδας στην γενική κατάταξη είναι οι:
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ Μ. (1ος κατ. Νέων Δρόμος και 3οςΠίστα) – ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (2ος κατ. Παμπαίδων δρόμος) – ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (3ος ΜΙΝΙ Μεγάλα) – ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ(4η Κορασίδα σε Πίστα και 5η στο Δρόμο) – ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (4ος Παμπαίδων στο Δρόμο) ΤΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (5ος κατ. ΜΒ στο δρόμο) – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ (5ος κατ. Ανδρών στο ΜΤΒ).

Η 5η θέση επετεύχθη από τους 104 αθλητές και αθλήτριές μας, που αγωνίστηκαν φέτος επισκεπτόμενοι σχεδόν όλοι την Ελλάδα με τα χρώματα του Ομίλου μας, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών μας, τους αξίζουν δε τα συγχαρητήρια μας και η ευγνωμοσύνη μας. Καμάρι μας που μαζί με τον ΤΑΛΩ Χανίων είμαστε τα πολυπληθέστερα σωματεία στην Χώρα μας.

Το 2019 ο Όμιλός μας διοργάνωσε 5 αγώνες στο νομό Αχαΐας, με σημαντικότερο τον 42ο αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» με πάνω από 400 αθλητές και αθλήτριες (ρεκόρ συμμετοχών). Αυτές οι επιτυχίες πρέπει να εκτιμηθούν περισσότερο από τους φορείς του νομού μας, για μεγαλύτερη στήριξη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογός μας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την οικονομική βοήθεια, και όχι μόνο, που προσέφεραν στον Όμιλο μας οι 2 μεγάλοι χορηγοί μας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και η IDEAL καθώς επίσης και οι χορηγοί μας : ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ – PROFI AL Δ&Ι ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ και BIORACER. Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε για την πολυετή συνεργασία που έχουμε κύρια για την διοργάνωση του αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Καλαβρύτων, και τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Με την ευκαιρία να καλωσορίσουμε στις τάξεις του Ομίλου μας τους μεταγραφέντες αθλητές που θέλησαν να έλθουν στον Όμιλό μας, πιστεύουμε δε ότι θα βοηθήσουν προκειμένου ο Π.Ο.Πατρών να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής στα ποδηλατικά δρώμενα. Οι αθλητές που επίσημα θα ανήκουν στον Όμιλο μας μετά την ανακοίνωση της επιτροπής μεταγραφών είναι οι :
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. επιστροφή μετά την υποσχετική ενός χρόνου στον Π.Ο.ΒΟΛΟΥ.
ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ- ΤΖΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να έχουν καλούς και ασφαλείς αγώνες.

Οι σημαντικές επιτυχίες των αθλητών μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στους Διεθνείς αγώνες:

1. Γιαννούτσος Μιλτιάδης κατηγορία Νέων
3ος Βαλκανικό Πρωτάθλημα δρόμου Ατομ. χρονομέτρηση Βοσνια
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα elite ατομ. χρονομέτρηση
2ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ατομ χρονομέτρηση
2ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Αγώνας Αντοχής
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας 4000μ ατομ.πουρσουϊτ
3ος Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας 4000μ Ομαδικό πουρσουίτ
2ος Yildirim Βeyazit Race Uci  cat 2.1 Τουρκία

2. Αχτύπης Αντώνιος κατηγορία Ανδρών
3ος Πανελλήνιο πρωταθλημα πιστας 4000μ Ομαδικο πουσουιτ

3. Μπουτόπουλος Γεώργιος κατηγορία Ανδρών
3ος Πανελλήνιο πρωταθλημα πιστας 4000μ Ομαδικο πουσουιτ

4. Βουκελάτος Νικόλαος κατηγορία Ανδρών
3ος Πανελλήνιο πρωταθλημα πιστας 4000μ Ομαδικο πουσουιτ

5. Τέκος Αποστόλης κατηγορία Μάστερ Β΄
3ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου αντοχής.

6. Κάρλου Κωνσταντίνα κατηγορία Κορασίδων
3η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ατομικό πουρσουίτ 2000μ.
3η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Όμνιουμ.

7. Λουκόπουλος Ανδρέας κατηγορία Παίδων.
3ος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ατομικό πουρσουίτ 2000μ
2ος Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων στην Ατομική Χρονομέτρηση.

8. Πολυδερόπουλος Αλέξανδρος κατηγορία Παμπαίδων
2ος Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας αγώνας αντοχής.

9. Λουκόπουλος Ταξιάρχης κατηγορία ΜΙΝΙ Μεγάλα.
2ος Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας αγώνας 4cross.

10. Βαρώτσος Γιάννης κατηγορία Εφήβων
1ος Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στην Ατομική Χρονομέτρηση.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τρεις μελέτες για το βοηθητικό του “Τόφαλος”

Published

on

Πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα για τη διοίκηση του ΠΕΑΚ και ένα από τα πιο σημαντικά αφορά την τύχη του βοηθητικού κλειστού γυμναστηρίου στο Τόφαλος.

Χώρος που παραμένει ερμητικά κλειστός εδώ και αρκετά χρόνια και η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚ αναζητά λύσεις για να το θέσει εκ νέου σε λειτουργία.

Οι πληροφορίες της «Πολιτείας» αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη τρεις μελέτες με ξεχωριστό κόστος η κάθε μία στη διάθεση του Νίκου Παπαδημάτου, όλες πάντως κάνουν λόγο για έργα υποστύλωσης του κλειστού και όχι να γκρεμιστεί και να χτιστεί από την αρχή, καθώς αυτό δεν συμφέρει οικονομικά και μια τέτοια περίπτωση έχει ήδη αποκλειστεί.

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Επανέρχεται το τουρνουά “Quick Stages” από την Stratego Team

Published

on

Το τουρνουά QUICK Stages της κατηγορίας Duel, επανέρχεται από την Patras Stratego Team, μετά την απουσία ενός χρόνου. Είναι η κατηγορία που οι παίκτες αγωνίζονται με τα 10 πιόνια (αντί του κλασσικού των 40) με αποτέλεσμα γρήγορες και ανατρεπτικές αναμετρήσεις.

Σε αυτό το τουρνουά είναι ευκαιρία νέοι παίκτες να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το παιγνίδι του Stratego. Επίσης οι παίκτες της Patras Stratego Team θα ξεκινήσουν με αυτό το τουρνουά, την προετοιμασία τους για το σπουδαίο διεθνές τουρνουά Patras Battles 2020 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους.

Κάθε παίκτης θα αγωνιστεί σε έναν όμιλο των τεσσάρων αντιπάλων. Οι τρεις αγώνες του κάθε ομίλου θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα. Οι πρώτοι δύο του ομίλου προκρίνονται σε νέο όμιλο. Με την ίδια διαδικασία για όλο το μήνα, θα φτάσουμε στον τελικό όμιλο, για την ανάδειξη του τελικού νικητή του τουρνουά.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο cafe-snack & food “NN Double Shot” στην Πανεπιστημίου 275.

Για να λάβει μέρος ένας ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει μέχρι και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο 6982221639 ή να στείλει email στο: [email protected] Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ομάδας patrasstratego.gr και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο Facebook.

Για την οργάνωση των δράσεων της Patras Stratego Team, συμβάλλουν σημαντικά τα καταστήματα παιχνιδιών “efantasy.gr”, οι εκδόσεις “το Δόντι”, το café “το Νέον”, το coffee-snack & food “NN Double Shot”, το φωτοτυπικό κέντρο “copy25” και το café-μπιλιάρδο “Poolevard”.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το “IONIAN TV”, ο “Wave97.4”, το “Τέταρτο-tetartopress.gr”, ο “kyrix.gr”, το “Tempo24.gr”, η “VPRESS”, η “Match Αχαΐας”, ο “dytikosaxonas.gr” και τα “DytikaNea.gr”.

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έρχεται… κοπή πίτας στον σύλλογο του Αίολου

Published

on

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Κυριακή (11.30π.μ.) ο Αίολος Αγυιάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο στον πολυχώρο «Three Action» και θα περιλαμβάνει και τις εξής βραβεύσεις:

Σε αθλητές για την εισαγωγή τους σε Σχολές: Παναγιώτης Δημητράκης, Στέλιος Ματαράς, Κώστας Ματαράς, Σάββας Ματαράς, Ανδρέας Πανάρετος, Νίκος Μικές, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, Αγγελος Θεοδωρόπουλος, Στάθης Τσουκαλάς, Σταύρος Μητρόπουλος.

Για την προσφορά τους στον Σύλλογο: Αντώνης Γεωργακόπουλος, Βασίλης Βλαχόπουλος, Περικλής Κατσαντώνης, Σωτήρης Μαράτος, Γρηγόρης Μπιθέλης, Γιώργος Σίψας, Δημήτρης Τσαγκρώνης, Αντώνης Σαραντόπουλος, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Αλέξης Νικολάου, Μενέλαος Σαρρής.

Ο συνεπής φίλαθλος της Ανδρικής ομάδας: Φίλιππος Κόλλιας.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.