Σε τρία, ξεχωριστά επιτεύγματα έφτασε ο Ζώης Καράμπελας μέσα από το παιχνίδι με τον Άρη. Πιο σημαντικό εκείνο της εισόδου του στη 10άδα των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία του Απόλλωνα Carna στην Basket League.

*Με τις επτά ασίστ που μοίρασε, ο Καράμπελας έφτασε στις 81 στη σεζόν και «σκαρφάλωσε» δύο θέσεις στην ιστορική λίστα της αχαϊκής ομάδας για να βρεθεί στην 9η. Για να συμβεί αυτό ξεπέρασε δύο σημαντικούς παίκτες του Απόλλωνα Carna από τη δεκαετία του ΄90. Τον Ντούσαν Βούκσεβιτς που είχε 78 ασίστ στη διετία 1995-97 και τον Πλάτωνα Χοτοκουρίδη που είχε 80 ασίστ στην τριετία 1992-95.

*Παράλληλα, μέσα από την 105η εμφάνιση του στην Basket League, ο διεθνής γκαρντ έφτασε σε δύο milestones. Ξεπέρασε τους 500 πόντους και τις 300 ασίστ.

Ακόμη για τον Απόλλωνα Carna…

*Ο Γιώργος Μπόγρης είχε πέντε αμυντικά ριμπάουντ και έγινε ο 31ος στην ιστορία της αχαϊκής ομάδας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό.

*Ο Αλόνσο Βερτζ σημείωσε την κορυφαία επίδοση, μεταξύ των παικτών του Απόλλωνα Carna, στον συντελεστή ασίστ/λαθών. Είχε +8 (10 ασίστ / 2 λάθη) ξεπερνώντας το +7 που είχε ο Ζώης Καράμπελας στο ματς της 9ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα (8 ασίστ / 1 λάθος).

*Μέσα από την 25η εμφάνιση του στην Basket League, ο Έι Τζέι Ντέιβις έφτασε και ξεπέρασε τους 200 πόντους.

*Ο Απόλλων Carna υποχρεώθηκε στην 8η διαδοχική ήττα του και ισοφάρισε το δεύτερο μεγαλύτερο σερί ηττών της φετινής σεζόν αφού με οχτώ ήττες μπήκε στο Πρωτάθλημα το Λαύριο Megabolt. Το μεγαλύτερο σερί έχει η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό με 11 σερί ήττες.