Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κόνιαρης νίκησε τον Σκούφη στον διαγωνισμό τριπόντων

Published

on

Ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων στους Rising Stars, επιβεβαιώνοντας την ταμπέλα του… φοβορί.

Οδηγήθηκε στον τελικό με αντίπαλο τον Δημήτρη Σκούφη του Προμηθέα, τον οποίο και νίκησε, κερδίζοντας τον διαγωνισμό τριπόντων. Συγκεκριμένα, ο Κόνιαρης πέτυχε 18 πόντους στον β’ γύρο, ενώ ο άσος των Πατρινών 13. Μάλιστα, ο Σκούφης μπήκε από το παράθυρο, καθώς ο Τολιόπουλος δεν αγωνίστηκε.

Πέρα από τους δύο προαναφερθέντες στον διαγωνισμό τριπόντων βρέθηκαν οι: Βασίλης Μουράτος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης και Πέτρος Κατσουλάκος επίσης του Προμηθέα.

Στον α’ γύρο, ο Σκούφης συγκέντρωσε 16 πόντους, ο Μουράτος 9, ο Τσαλμπούρης 11, ο Φλιώνης 14, ο Κόνιαρης 19 πόντους, ενώ ο τελευταίος διαγωνιζόμενος, ο Πέτρος Κατσουλάκος συγκέντρωσε 13.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Θέλει νέα προσθήκη στο ρόστερ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Δεν έχει καλυφθεί ακόμα η αποχώρηση του Τζαμάλ Τζόουνς από το ρόστερ

Published

on

Δεν έχει καλυφθεί ακόμα η αποχώρηση του Τζαμάλ Τζόουνς από το ρόστερ, κάτι που θα γίνει λίαν συντόμως βάσει των ισχυόντων της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εδώ και καιρό είναι σε επικοινωνία με μάνατζερ προκειμένου να δει τι αξιόλογο υπάρχει ελεύθερο στην ξένη αγορά, πριν ο ίδιος πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν πρόκειται να βιαστεί, θέλοντας ο παίκτης που θα αποκτηθεί να ταιριάξει όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και γενικότερα με το κλίμα και την φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα, κάτι όχι τόσο εύκολο αυτή την περίοδο.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

BASKET LEAGUE

Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Published

on

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, με το Περιστέρι, στα Λιόσια.

Continue Reading

ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Εφήβων: Αναχωρεί για Γερμανία με Ρουμελιώτη στο ρόστερ

Published

on

Η Εθνική Ελλάδος Εφήβων ταξιδεύει σήμερα για την Γερμανία, αφού αύριο (30/3) ξεκινά το τουρνουά “Άλμπερτ Σβάιτσερ”, όπου θα λάβει μέρος. 

Στη σύνθεση της ομάδας βρίσκεται ο άσσος του Γλαύκου/Έσπερου, Διονύσης Ρουμελιώτης, ενώ οι αγώνες θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Απριλίου. 

Ο προπονητής της Εθνικής, Σήφης Νικολαΐδης, επέλεξε τους εξής παίκτες για την αποστολή, που απαρτίζεται από 14 αθλητές. 

Σερμπέζης (Μπάγερν Μονάχου), Λιοτόπουλος (ΔΕΚΑ), Πατρίκης (ΔΕΚΑ), Παπαζώτος (Πανερυθραϊκός), Παγώνης (Μίλων), Καζαμίας (Άρης), Τσαχτσίρας (Άρης), Μανθόπουλος (ΠΑΟΚ), Σπάρταλης (Ολυμπιακός), Αλεξάκης (Περιστέρι), Κομνιανίδης (ΧΑΝΘ), Χαντζής (Πρωτέας Σχηματαρίου), Ξανθόπουλος (ΕΦΑΟΖ), Ρουμελιώτης (Γλαύκος/Έσπερος) 

Continue Reading
Advertisement

Facebook