Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο κύκλος της ζωής: Ο ίδιος δάσκαλος δύο γενεών χάντμπολ – ΦΩΤΟ

Published

on

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη  γιορτή των παιδιών – γονιών και των ανδρών – γυναικών της Ακαδημίας των Σπορ πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη στην Πάτρα. Η γιορτή ξεκίνησε με την κοινή προπόνηση ανδρικού και γυναικείου τμήματος,  όπου κατέληξε και διπλό παιχνίδι μεταξύ τους.

Την συνέχεια πήραν οι γονείς με τα παιδιά τους των κατηγοριών μίνι και παμπαίδων Β΄ όπου έκαναν πρώτα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού μέσα στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων, έκαναν ζέσταμα μόνοι τους, έπαιξαν αντίπαλοι οι γονείς με τα παιδιά τους, έκαναν γραμματεία τα παιδιά, έπαιξαν με δικούς τους κανόνες μέχρι και όλοι εναντίον όλων, φωτογραφήθηκαν μεταξύ τους και στο τέλος  είχαν σειρά τα παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών και η ανταλλαγή ευχών ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 2022.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και η Βάσω Βουκελάτου δήλωσαν συγκινημένοι:

«Πριν 30 χρόνια περίπου, στο ίδιο γήπεδο, μαζεύαμε παιδιά τότε τους σημερινούς πατεράδες και μανάδες των σημερινών μίνι και παμπαίδων Β΄ αθλητών-τριών μας.  Στο ίδιο γήπεδο σήμερα έπαιξαν μεταξύ τους,  τα τότε παιδιά με τα παιδιά τους!

Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής, τι ποιο όμορφο τι ποιο καλύτερο να απολαμβάνεις το παιχνίδι δύο γενεών και να είσαι ο δάσκαλος και των δύο. Ιδιαίτερη απολαυστική στιγμή στο τέλος: ενώ τα παιδιά έτρωγαν τα παραδοσιακά γλυκίσματα, οι γονείς τους συνέχιζαν να ‘κάνουν τα παιδιά’ παίζοντας χάντμπολ αναπολώντας τα νιάτα τους στο άθλημα. Καλές γιορτές σε όλους και καλή πρωτοχρονιά».

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στα κλιμάκια της Εθνικής η Αθηνά Αναστοπούλου της Ακαδημίας των Σπορ 

Published

on

Η αθλήτρια χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ  Αθηνά Αναστοπούλου κλήθηκε να   παρευρίσκεται την Δευτέρα 16/05/2022 και ώρα 17:30 – 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, για να συμμετάσχει στην προπόνηση του κλιμακίου κορασίδων  νοτίου Ελλάδας μαζί με 17 αθλήτριες ακόμη.

Η προπόνηση  θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη του συντονιστή νοτίου Ελλάδας κ. Γεωργίου Κρανάκη  και του τεχνικού επιτελείου της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η χαντμπολίστρια της Ακαδημίας των Σπορ, Αθηνά Αναστοπούλου, κλήθηκε για προπόνηση στο κλιμάκιο νοτίου Ελλάδας

Published

on

Η αθλήτρια χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ  Αθηνά Αναστοπούλου κλήθηκε να παρευρίσκεται την Δευτέρα 16/05/2022 και ώρα 17:30 – 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, για να συμμετάσχει στην προπόνηση του κλιμακίου κορασίδων νοτίου Ελλάδας μαζί με 17 αθλήτριες ακόμη.

Η προπόνηση  θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη του συντονιστή νοτίου Ελλάδας κ. Γεωργίου Κρανάκη  και του τεχνικού επιτελείου της ΕΑΠ/ΟΧΕ.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ημέρα χάντμπολ στη Νέα Κίο από Διομήδη Άργους και Ακαδημία των Σπορ

Published

on

Πανδαισία χάντμπολ  στο κλειστό της Νέας Κίου από δύο ομάδες της Πελοποννήσου που κρατούν στις μέρες μας στα χέρια τους την τύχη  του αθλήματος.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 17 Απριλίου, σχεδόν μία ολόκληρη μέρα από το πρωί έως το απόγευμα, τα αναπτυξιακά τμήματα του Διομήδη Άργους της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας στο κλειστό της Νέας Κίου, έδωσαν αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομών της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης Πελοποννήσου, καθώς επίσης και φιλικούς αγώνες τμημάτων μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα παίδων ο Διομήδης Άργος νίκησε την Ακαδημία των Σπορ με σκορ 25-12 (ημίχρ. 6-3).

Για το πρωτάθλημα παμπαίδων Α΄ ο Διομήδης Άργους νίκησε με σκορ 38-15 (ημίχρ. 20-4).

Για το πρωτάθλημα παμπαίδων Β΄ η ομάδα της Πάτρας νίκησε με σκορ 15-28 (ημίχρ. 7-13).

Για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών ο αγώνας τελείωσε ισοπαλία με σκορ 12-12 (ημίχρ. 6-6) και στην διαδικασία των shout out ο Διομήδης Άργους νίκησε 15-13.

Στα ενδιάμεσα των αγώνων οι ομάδες των παγκορασίδων Α΄  και Β΄ της Ακαδημίας των Σπορ έδιναν φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ομάδες Διομήδη Άργους στα αγόρια.

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης και  τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας για την Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου Γιάννης Παπαγιαννόπουλος που ήταν  παρόν στην Νέα Κίο, δήλωσε:

«Διομήδης Άργους και Ακαδημία των Σπορ Πάτρας είναι δύο από τις ομάδες το προσπαθούν να κρατήσουν το άθλημα ζωντανό σε υψηλό επίπεδο στην Πελοπόννησο.

Μπορεί μία ολόκληρη ημέρα χάντμπολ να είναι κουραστική για τους παράγοντες των ομάδων και τους γονείς, η χαρά όμως που εισέπραξαν όλα αυτά τα παιδιά που βρέθηκαν σε ένα γήπεδο για αρκετές ώρες, έπαιξαν, γνωρίστηκαν μεταξύ τους,  φώναξαν και υποστήριξαν τις ομάδες είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους και για τα ίδια τα παιδιά που προσπαθούν να φέρουν το άθλημα ψηλά, παρά τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες, λόγω των μεγάλων αποστάσεων των πόλεων μεταξύ τους».

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.