Connect with us

ΠΟΛΟ

Ο Μ.Λαζαρίδης στο Matchnews.gr μετά τη νίκη της ΝΕΠ επί του ΠΑΟΚ: «Κατέθεσαν ψυχή οι παίκτριες μου»

Ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε πως οι αθλήτριες του τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Published

on

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στο Matchnews.gr ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Λαζαρίδης μετά τη νίκη με 11-10 κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών.

Ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε πως οι αθλήτριες του τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια, αναφέρθηκε σε ορισμένα λανθασμένα διατητικά σφυρίγματα που έβαλαν τον ΠΑΟΚ ξανά στο ματς, ενώ τέλος μίλησε και για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ευχαριστώντας παράλληλα τη διοίκηση και τον κόσμο της ΝΕΠ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου, διότι στο σημερινό ματς κατέθεσαν ψυχή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έδειξαν μεγάλη διάθεση και μαχητικότητα, πιάνοντας αρκετά καλή απόδοση σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Αν, βεβαίως, ήμασταν και πιο αποτελεσματικοί -κυρίως στο ξεκίνημα- η διαφορά θα μπορούσε να είχε μεγαλώσει και πιο πολύ.

Ένα αρνητικό στο παιχνίδι μας ήταν ορισμένα νεκρά διαστήματα που είχαμε και δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε παραπάνω στο σκορ, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μειώνει τη διαφορά. Στο τέλος, κι ενώ η ομάδα μας είχε ξεφύγει με τέσσερα γκολ, θεωρώ πως κάποια σφυρίγματα ήταν λάθος και έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο μας να ξαναμπει στο ματς και να κάνει τη νίκη μας πιο… αγχωτική.

Σίγουρα, οι τρεις βαθμοί μετρούν και το γεγονός πως δεν απειληθήκαμε ουδέποτε ουσιαστικά, αφού ήμασταν σε όλα το ματς μπροστά. Πλέον, θα ξεκουραστούμε και την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε τα πάντα στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών όπου θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και παράλληλα να ετοιμαστούμε και για το παιχνίδι με τον δυνατό Εθνικό Πειραιώς, όπου θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και τη διοίκηση που είναι πάντοτε στο πλευρό μας και μας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΟΛΟ

Σημαντική νίκη για τον ΝΟΠ με 13-6 το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Νίκη και βαθμολογική ανάσα πήρε ΝΟΠ επικρατώντας με 13-6 του Παλαιού Φαλήρου, εκτός έδρας για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Πατρινοί έφθασαν τους 15 βαθμούς και έπιασαν ΝΟ Χανίων και ΑΕΚ, ενώ ο ΑΟΠ Φαλήρου του Κώστα Βαμβακάρη παρέμεινε στους 27 έχοντας εξασφαλίσει μια περήφανη παραμονή στην Α1 ανδρών με άνεση.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Βαριά ήττα για τη ΝΕΠ με 10-3 από τον ΠΑΟΚ

Published

on

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ γνώρισε την ήττα με 10-3 στο «Αντώνης Πεπανός» από τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο «Δικέφαλος» έφτασε τους 19 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση, η ΝΕ Πατρών έμεινε στους 6β στη προτελευταία θέση.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 1-1,1-4

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Χρ.Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Δήμητρα Κοντάκου 1, Λάμπερτ, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Μπαλάτσα, Ζαφειράκη, Κεπενού 1, Κονταλέξη, Λιαπάκη 1, Τύχινα, Παρασκευοπούλου, Μπεκρή, Άρνα, Προδρομίτη.

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη ): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 1, Ταυρίδου, Ντάσιου, Γραικού 2, Γιαμπασάκου 1, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 2, Νιαρχάκου 1, Συκά-Λεριώτη, Κολτσίδα 2, Καλλία.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΘΑ

Μετά τις πρόσφατες εκλογές

Published

on

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΘΑ μετά τις πρόσφατες εκλογές, αναλυτικά:

Πρόεδρος: Μαραγκός Αθανάσιος

Α Αντιπρόεδρος: Τσάκωνας Ηλίας

Β Αντιπρόεδρός: Σγούρδος Δημ. – Γεράσιμος

Γ. Γραμματέας: Τασσόπουλος Κίμων

Ταμίας: Χαμούζας Βασίλειος

Μέλος: Μαργαρώνης Ιωάννης

Μέλος: Τσιμπούκης Κωνσταντίνος

Μέλος: Στρεπέλιας Νικόλαος

Μέλος: Μπένος Χρήστος

Υπεύθυνος Αθλ. Τμήμ: Τασσόπουλος Κιμ.

Υπεύθυνος Κυλικείου: Μαργαρώνης Ιωάννης

Υπεύθυνος Κυλικείου: Τσιμπούκης Κωνσταντίνος

Υπεύθυνος Μαρίνας: Στρεπέλιας Νικόλαος

Continue Reading
Advertisement

Facebook