Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Νεϊμάρ αθωώθηκε από το δικαστήριο για την υπόθεση οικονομικής απάτης

Published

on

«Καθάρισε» προς το παρόν ο Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με ενημέρωση, μαζί με άλλα οκτώ άτομα κατηγορήθηκε για την υπόθεση οικονομικής απάτης που αφορά τη μετακίνησή του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Μεταξύ των άλλων οκτώ κατηγορουμένων είναι οι γονείς του Νεϊμάρ, οι πρώην πρόεδροι της Μπαρστελόνα, Σάντρο Ροσέλ, για τον οποίο η εισαγγελία ζήτησε φυλάκιση πέντε ετών και Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά και ο πρώην παράγοντας της Σάντος, Οντίλιο Ροντρίγκεζ Πίλιο.

Την Τρίτη (13/12) ωστόσο, το ισπανικό δικαστήριο απάλλαξε τον Βραζιλιάνο σταρ από τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να δικαιώνεται για τα όσα υποστήριζε εξαρχής

ΔΙΕΘΝΗ

Champions League: Απόψε οι πρώτες μεγάλες ρεβάνς για τα εισιτήρια των ημιτελικών

Published

on

Σήμερα το βράδυ οι επαναληπτικοί για την φάση των «8» του Champions League με δύο μεγάλα παιχνίδια να γίνονται σε Ισπανία και Γερμανία, με το Μπαρτσελόνα – Παρί να έχει τα περισσότερα βλέμματα στραμμένα πάνω του.

Συγκεκριμένα το αποψινό μενού περιλαμβάνει:

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, Cosmote Sport 2 HD)

Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 2-3 αποκτώντας πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό βάζοντας έτσι πίεση στους Γάλλους που πρέπει να βγάλουν αντίδραση αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση.

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport 3 HD)

Οι Ισπανοί πήραν τη νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους και πλέον κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο για τους «8». Από την άλλη πλευρά, οι «Βεστφαλοί» ναι μεν έχασαν αλλά έμειναν ζωντανοί και τώρα θα τα δώσουν όλα μέσα στην καυτή έδρα τους για να είναι αυτοί που θα βρίσκονται στην κλήρωση της Παρασκευής.

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Ψάξτε τον δεύτερο: Μυθικό ρόστερ οι ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι ΗΠΑ κατεβάζουν ομάδα που δεν… χάνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Published

on

Ένα ρόστερ που παραπέμπει σε νέα Dream Team αναμένεται να κατεβάσουν οι ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σύμφωνα με το ESPN, η ομοσπονδία (USA Basketball) βρίσκεται στο τελικό στάδιο για τον σχηματισμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη μεγάλη διοργάνωση.

Τα ονόματα που είναι κοντά στο να «κλειδώσουν» προκαλούν… ζάλη και τρόμο στους αντιπάλους. Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Λεμπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Κέβιν Ντουράντ (Σανς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Πέισερς), Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλβς), Τζρου Χόλιντεϊ (Σέλτικς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ) και Άντονι Ντέιβις (Λέικερς) είναι οι έντεκα, ενώ μια θέση παραμένει ακόμη κενή.

Η Team USA, που είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο στην τελευταία διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τη Σερβία, το Νότιο Σουδάν και την ομάδα που θα προκύψει από το Προολυμπιακό Τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο.

Το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ θα γίνει 27 Ιουλίου με 10 Αυγούστου. Η φάση των ομίλων θα γίνει στο «Πιέρ Μορουά» της Λιλ και οι νοκ άουτ φάσεις θα διεξαχθούν στο «Παλέ Ντε Μπερσί» του Παρισιού.

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Αμφίβολος για το Game 1 με τους Πέισερς ο Γιάννης!

Published

on

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πιθανό να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στα playoffs του NBA οι Μπακς.

Ο Έλληνας σταρ τραυματίστηκε στη γάμπα στο ματς με τους Σέλτικς (10/4) και έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια της Regular Season. Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Σαμς Χαράνια, η συμμετοχή του «Greek Freak» είναι αμφίβολη στο Game 1 των playoffs.

Όπως τονίζει ο έγκυρος insider της λίγκας, η αποθεραπεία του Γιάννη γίνεται συνήθως με γοργούς ρυθμούς, ωστόσο ακόμη κι έτσι παραμένει άγνωστη η κατάστασή του για τα playoffs.

Υπενθυμίζουμε πως οι Μπακς τερμάτισαν τρίτοι και θα παίξουν στα playoffs με τους Πέισερς, οι οποίοι μάλιστα έχουν κερδίσει τα «ελάφια» σε 4 από τις 5 φετινές τους αναμετρήσεις.

Continue Reading
Advertisement
Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το Βαρθολομιό μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας, η τύχη στα χέρια του * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σπουδαίος «άσος» της Απολλωνιάδας με Καφέζα και Κογιώνη επί Κεραυνού Αιγίου 

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Αγυιά με «καυτή» τριάδα πέρασε το εμπόδιο της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η ΕΑΠ με νέο «αίμα» νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Πύργου, ο Κατοχιανός 37π. (pics)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ15 hours ago

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Α1 ΕΣΚΑΗ21 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Γαλήνη επέστρεψε χωρίς προβλήματα στις νίκες (με Αραχωβίτικα/Ακταίο)

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με μια 7άδα οι Νέοι Γλαύκου «καθάρισαν» την Ανδραβίδα εκτός

Α1 ΕΣΚΑΗ22 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη ’07 πήρε το ντέρμπι με τα Ροΐτικα στην Κ. Αχαΐα

Α1 ΕΣΚΑΗ15 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ο MVP της 25ης στροφής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23 hours ago

Η ΕΠΟ ενημέρωσε την Cosmote ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στις 18 Μαΐου

Facebook