Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο ΝΟΠ γιορτάζει την 94η επέτειο από την ίδρυσή του

Ο ΝΟΠ καταγράφεται ως ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία με συνεχή και σημαντική παρουσία στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της Πάτρας

Published

on

Ο ΝΟΠ έκλεισε 94 χρόνια από την ίδρυσή του και ο πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος Μάνεσης, απηύθυνε τον παρακάτω χαιρετισμό:

“Αγαπητοί φίλοι, μέλη, συνεργάτες , αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Πατρών,

Ταξιδεύοντας νοερά πίσω στο παρελθόν, στις 18 Απριλίου του 1929 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Πατρών, στη οδό Ρ. Φεραίου όπου συνήλθε η ιδρυτική συνέλευση του ΝΟΠ, θα συναντήσουμε το πρώτο οκταμελές διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον σπουδαίο πατρινό επιχειρηματία Σοφοκλή Κόλλα .

Σήμερα γιορτάζουμε τα 94 χρόνια σπουδαίας ιστορίας του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και είμαι υπερήφανος να τον υπηρετώ.

Ο ΝΟΠ καταγράφεται ως ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία με συνεχή και σημαντική παρουσία στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της Πάτρας και της Ελλάδος.

Στη διάρκεια σχεδόν ενός αιώνα λειτουργίας, δεκάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της πόλης έχουν μάθει κολύμπι στο ΝΟΠ, έχουν φορέσει την μπλούζα με το σταυρό και το δελφίνι στο στήθος τους, έχουν φωνάξει το σύνθημα ΧΙ ΠΙ ΡΑ, έχουν χαρεί με τις διακρίσεις και έχουν κλάψει από τις αποτυχίες, έχουν συμμετάσχει και έχουν διασκεδάσει στις κοινωνικές δράσεις. Χιλιάδες πατρινοί και Πατρινές αισθάνονται υπερήφανοι για το ΝΟΠ και την Πάτρα.

Ο ΝΟΠ πιστεύουμε ότι έχει εκπληρώσει στο μέγιστο το σκοπό της ίδρυσής του, που είναι η διάδοση της αγάπης για την θάλασσα και τον ναυτικό αθλητισμό στην νεολαία και στους πολίτες της πόλης.

Συνεχίζουμε να προσπαθούμε με βάση τις αρχές και αξίες του αθλητισμού και του ολυμπισμού επενδύοντας σε νέα αθλήματα και σε υψηλό επίπεδο αθλητικής προετοιμασίας από διακεκριμένους προπονητές.

Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη υποστήριξή προς τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών και στο κοινό όραμά για την πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία του ναυταθλητικού κέντρου του Ομίλου, ως προσφορά στη νεολαία και τους πολίτες της Πάτρας για τον επόμενο αιώνα

Εύχομαι καλή συνέχεια στο ΝΟΠ και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με νέες και σημαντικές επιτυχίες”

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο ΑΣ ΑΚΡΟΣ με 50 παιδικά χαμόγελα στο Κύπελλο Άνοιξης

Published

on

Πολυπληθής η αποστολή του κολυμβητικού τμήματος του ΑΣ ΑΚΡΟΣ στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε επιτυχημένα ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών στο κολυμβητήριο “Α. Πεπανός”.

Τα στοιχεία που επισφραγίζουν ότι η  πορεία του κολυμβητικού τμήματος προχωράει βάση προγραμματισμού,  την οποία διαπίστωσαν οι προπονητές του συλλόγου Μαλλιά Σοφία, Παρασκευοπούλου Σπυριδούλα και Λεκάκης Γιώργος στους αγώνες, είναι:  η χαρά της συμμετοχής, η διαρκώς βελτιωμένη ατομική εξέλιξη, το κλίμα ομαδικότητας και οι διακρίσεις που έρχονται σαν αποτέλεσμα, σε ένα περιβάλλον οικογενειακό και επαγγελματικό ταυτόχρονα.

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες ανά κατηγορία.

ΜΙΝΙ

ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΡΑΝΩΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

ΜΟΥΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΓΚΙΝΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΣΑΡΑΜΠΕΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΣΙΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΙΤΑΝΙΑ

ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΗ ΜΥΡΤΩ

ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΟΡΔΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΛΕΚΑΚΗΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΖΕΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΣΙΩΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΑΡΓΥΡΩ

ΛΕΚΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΛΕΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΓΕΩΡΓΙ

ΠΟΛΥΖΩΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΓΙΩΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΚΑΙΑΦΑ ΝΙΚΗ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΝΤΕΜΙΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΝΕΠ: Στην Εθνική ομάδα ο Φάνης Κουρής για την Πολυεθνή συνάντηση κολύμβησης 2024

Published

on

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για την κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ, με την κλήση του αθλητή της Φάνη Κουρή (Κ15) στην Εθνική ομάδα κολύμβησης για την Πολυεθνή συνάντηση κολύμβησης 2024 (Μultination Swimming Meet 2024), Aγοριών και Κοριτσιών ηλικίας 13-14-15 ετών (Youth) που θα διεξαχθεί στις 6-7 Απριλίου στα Σκόπια.

Ο αθλητής της Λίνας Μαστροπάσκουα κλήθηκε για τα 100μ. πεταλούδα χάρη στον χρόνο του 57.31 που αποτελεί τον καλύτερο χρόνο της κατηγορίας του.

Τέλος να θυμίσουμε ότι προσφάτως κλήθηκε και η αθλήτριά της ΝΕΠ Αποστολία Σκούτα.

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην Πολυεθνή Συνάντηση η Αποστολία Σκούτα της ΝΕΠ

Published

on

Μια ακόμη διάκριση για τη ΝΕΠ, με την Αποστολία Σκούτα να συμμετάσχει στην Πολυεθνή Συνάντηση Αγοριών και Κοριτσιών ηλικίας 16-17-18 ετών, που θα διεξαχθεί στην πόλη Γκρατζ της Αυστρίας το διήμερο 6-7 Απριλίου.

Η πρωταθλήτρια της ΝΕΠ, η οποία είναι γεννημένη το 2007, θα κολυμπήσει στα 100μ. πεταλούδα.

Continue Reading
Advertisement

Facebook