Connect with us

SUPER LEAGUE 1

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» στο δεύτερο μέρος και πάει φουριόζος για τον «τελικό» με την ΑΕΚ

Με τον Ιωαννίδη να χτυπάει με το καλημέρα στην επανάληψη και τον ερχόμενο από τον πάγκο Σπόραρ να κάνει το 2-0, ο Παναθηναϊκός πέρασε από τον Βόλο, ανέβηκε στο +3 και… περιμένει την ΑΕΚ στον «τελικό»!

Published

on

Με ένα ακόμα «διπλό» στις αποσκευές του αλλά και την τέταρτη σερί νίκη έφυγε από το Παανθεσσαλικό στάδιο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε με 2-ο τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Οι «πράσινοι» δυσκολεύθηκαν στο πρώτα 45λεπτά, όπου είχαν ευκαιρίες πάντως να προηγηθούν και σωστά ακυρωθέν γκολ του Παλάσιος στο 25’. Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο με μπροστάρηδες τον Ιωαννίδη που άνοιξε το σκορ στο 46’ κι έφτασε τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και τον Σπόραρ ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 60’ και «καθάρισε» τη νίκη πέντε λεπτά μετά, έφτασε αρκετά εύκολα στο «τρίποντο»!

Έτσι, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, με 75 πόντους, όντας στο +3 και με ματς περισσότερο από την δεύτερη ΑΕΚ, την οποία υποδέχεται την Κυριακή στη Λεωφόρο…

Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν στην έκτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 40 βαθμούς, αφού η αμυντική τους προσπάθεια δεν στάθηκε αρκετή για το… κάτι παραπάνω.

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (46′ Μπαριάντος), Μεταξάς, Τσιρίνος (67′ Πίρες), Γκάγκι (67′ Σι), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (74′ Πούχατς), Πέρεθ, Τσέριν (69′ Τσόκαϊ), Μαντσίνι, Παλάσιος (60′ Μπερνάρ), Βέρμπις (69′ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (60′ Σπόραρ).

SUPER LEAGUE 1

ΠΑΟΚ: Τρεις συλλήψεις έξω από την Τούμπα πριν από το ματς με Βόλο

Στο πλαίσιο ελέγχων κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο

Published

on

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ένα ναυτικό πυρσό, ένα κατσαβίδι και ποσότητα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

“Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειές της για πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, προκειμένου η πρόσβαση σε χώρους διεξαγωγής αγώνων να είναι ασφαλής για όλους τους πολίτες.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, χθες, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά -3- άτομα.

Ειδικότερα, τα ανωτέρω άτομα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου να φέρουν στην κατοχή τους συνολικά ένα ναυτικό πυρσό, ένα κατσαβίδι και ποσότητα κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει τις συστηματικές δράσεις της, με σκοπό την πρόληψη και την καταστολή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς σε αγωνιστικούς χώρους, τόσο κατά τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων όσο και μακριά από αυτούς”.

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Super League: Ο Παναθηναϊκός θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση στην Τρίπολη, η ΑΕΚ να συνεχίσει το σερί

Η δράση στη Super League συνεχίζεται την Πέμπτη (28/9), με την 6η αγωνιστική να ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια

Published

on

Η δράση στη Super League συνεχίζεται την Πέμπτη (28/9), με την 6η αγωνιστική να ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει το Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τον Ατρόμητο κι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η Ένωση προέρχεται από το διπλό της Λεωφόρου και θέλει να συνεχίσει με νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει στη διάθεσή του τον Αρόλντ Μουκουντί που ταλαιπωρήθηκε από λοίμωξη, όπως και τον Εχσάν Χατζισαφί, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Ορμπελίν Πινέδα και Μίλαντ Μοχαμάντι, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θέλει να σπάσει το αήττητο σερί που διατηρεί ο Αστέρας στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να μετρούν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Η τελευταία φορά που οι πράσινοι επικράτησαν του Αστέρα στην Τρίπολη ήταν στις 18 Φεβρουαρίου 2017 με 5-0. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές με τον Βέρμπιτς να επιστρέφει στην αποστολή, όπως και ο Γερεμέγεφ.

Εκτός έμεινε ξανά ο Αϊτόρ που έκανε ατομικό, ενώ εκτός παρέμειναν ο Βαγιαννίδης και φυσικά ο Μάγκνουσον που θα απουσιάσει αρκετό καιρό.

Το πρόγραμμα της ημέρας

17:30 Stoiximan Super League: Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα / Novasports Prime

20:30 Stoiximan Super League: Αστέρας – Παναθηναϊκός / Novasports Prime

21:00 Stoiximan Super League: ΑΕΚ – Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD

 

Πηγή

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Άρη και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή

Mε τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας τεσσάρα στη Super League επικράτησε 4-1 του Άρη για την 6η αγωνιστική.

Published

on

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός το βράδυ της Τετάρτης (27/9). Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με ευκολία και το εμπόδιο του Άρη επικρατώντας 4-1 στο Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική της Super League. Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας τεσσάρα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα.

Πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Αγιούμπ ελ Κααμπί, ο οποίος κατάφερε με δύο γκολ του στο 62′ και το 70΄, ενώ το παιχνίδι ήταν 1-1, να δώσει “αέρα” στον Ολυμπιακό.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Μπράμπετς στο 21ο λεπτό, με τον Πάρντο να ισοφαρίζει στο 47′, πριν από τα δύο γκολ του Μαροκινού επιθετικού. Ο Στέβαν Γιόβετιτς στο 84′ διαμόρφωσε το σκορ.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στην κορυφή με 16 βαθμούς, αξιοποιώντας στο έπακρο την έδρα του. Στην 7η θέση ο Άρης έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Έσε, Μαντί, Φορτούνης, Σολμπάκεν, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπράμπετς (37′ Βέλεθ), Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (46′ Πάρδο), Νταρίντα, Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ, Μοντόγια, Μενέντες, Μορόν.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ18 mins ago

Δείτε στιγμιότυπα από τον Αγιασμό της Παναχαϊκής

ΜΠΑΣΚΕΤ37 mins ago

Μπάσκετ: Η Ελλάδα θα καταθέσει υποψηφιότητα για να πάρει το προολυμπιακό του 2024!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ41 mins ago

Καλαμάτα και Καλλιθέα παλεύουν για την πρόκριση στους «16» Κυπέλλου Ελλάδας

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ1 hour ago

Τάε κβον ντο: Χάλκινο μετάλλιο ο Παναγόπουλος της Αστραπής

SUPER LEAGUE 12 hours ago

ΠΑΟΚ: Τρεις συλλήψεις έξω από την Τούμπα πριν από το ματς με Βόλο

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ2 hours ago

Πυγμαχία: Δυνατά για ένα βαλκανικό μετάλλιο η Αντωνία Γιαννακοπούλου της Παναχαϊκής

ΒΟΛΕΙ3 hours ago

Τέσταραν δυνάμεις οι γυναίκες της Παναχαϊκής και του Απόλλωνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ3 hours ago

Πρόβα τζενεράλε ενόψει Καρδίτσας για τον Απόλλωνα

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Super Cup 2023: Σπανούλης και Μπαρτζώκας κάθισαν μαζί στο αεροπλάνο για Ρόδο

ΑΘΛΗΜΑΤΑ4 hours ago

Οι Ηλιόπουλος και Μεσίρη θέλουν να πάνε Παρίσι μέσω Αμβέρσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ18 mins ago

Δείτε στιγμιότυπα από τον Αγιασμό της Παναχαϊκής

ΜΠΑΣΚΕΤ37 mins ago

Μπάσκετ: Η Ελλάδα θα καταθέσει υποψηφιότητα για να πάρει το προολυμπιακό του 2024!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ41 mins ago

Καλαμάτα και Καλλιθέα παλεύουν για την πρόκριση στους «16» Κυπέλλου Ελλάδας

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ1 hour ago

Τάε κβον ντο: Χάλκινο μετάλλιο ο Παναγόπουλος της Αστραπής

SUPER LEAGUE 12 hours ago

ΠΑΟΚ: Τρεις συλλήψεις έξω από την Τούμπα πριν από το ματς με Βόλο

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ2 hours ago

Πυγμαχία: Δυνατά για ένα βαλκανικό μετάλλιο η Αντωνία Γιαννακοπούλου της Παναχαϊκής

ΒΟΛΕΙ3 hours ago

Τέσταραν δυνάμεις οι γυναίκες της Παναχαϊκής και του Απόλλωνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ3 hours ago

Πρόβα τζενεράλε ενόψει Καρδίτσας για τον Απόλλωνα

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Super Cup 2023: Σπανούλης και Μπαρτζώκας κάθισαν μαζί στο αεροπλάνο για Ρόδο

ΑΘΛΗΜΑΤΑ4 hours ago

Οι Ηλιόπουλος και Μεσίρη θέλουν να πάνε Παρίσι μέσω Αμβέρσας

Facebook