Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

«Οδηγούμαστε σαν πρόβατα επί σφαγή»

Published

on

Η ανησυχία στη Γ’ Εθνική ολοένα και θεριεύει.

Τα τηλέφωνα των παραγόντων δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν και οι διαβουλεύσεις δίνουν και παίρνουν μεταξύ των ομάδων, αφού επικρατεί έντονος προβληματισμός για το μέλλον του πρωταθλήματος, στο οποίο θα είναι δύσκολο για τον οποιοδήποτε να ανταπεξέλθει με μηδαμινά έσοδα.

Η «Match» ανοίγει ακόμα μια φορά ευρύ διάλογο για την τύχη της Γ’ Εθνικής, με δυο προέδρους από τον 5ο Όμιλο, δηλαδή τον Τάκη Παπαβασιλείου της Αναγέννησης Άρτας (φωτό στη μέση) και τον Ρεκατσίνα Σπύρο του ΠΑΣ Πρέβεζας (δεξιά φωτό) και από τον 6ο Όμιλο τον πρόεδρο του Πανναξιακού Α.Ο. Γιάννη Πολυχρονάκο (αριστερή φωτό).

Οι τρεις άνδρες τα λένε «έξω από τα δόντια» για την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα πάνε «σαν πρόβατα επί σφαγή» επειδή το θέλει η ΕΠΟ, ενώ δεν παρέλειψαν να πουν και δυο λόγια για την προσπάθεια των ομάδων τους, για να πληροφορηθεί και το κοινό της Δυτικής Ελλάδας.

Όσα είπαν στον Κυριάκο Δημητρόπουλο

Παπαβασιλείου Τάκης (Αναγέννηση Άρτας): «Η ομάδα μας έχει συνηθίσει στην αδικία, το έχει περάσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο, καθώς πέρσι η Σαντορίνη ανέβηκε και εμείς που ήμασταν με τρεις αγώνες λιγότερους και πίσω από την Κοζάνη μείναμε εκτός ανόδου.

Κάναμε φέτος μια πολύ καλή προεργασία και μετά από τρεις μήνες ήμασταν απόλυτα συνεπείς σε όλες μας τις υποχρεώσεις, δεν χρωστάμε σε κανέναν, όμως και πάλι μείναμε εκτός παιχνιδιού.

Αν δεν αλλάξει κάτι με τη στάση της ΕΠΟ -όπου θα ζητήσουμε και εμείς σαν 5ος όμιλος ελάφρυνση και βοήθεια για τις οικονομικές μας υποχρεώσεις- οι ομάδες είναι δύσκολο να συνεχίσουν. Όταν δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, όταν είναι πολλά τα κόστη της διαιτησίας, των ταξιδιών και των παραβόλων, είναι κουτό για τον οποιονδήποτε να βγάζει συνεχώς λεφτά από την τσέπη του χωρίς κανένα αντίκρισμα και να συνεχίζει να επιμένει για κάτι που δεν βγαίνει. Αν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα χρειαστεί ένα μεγάλο διάστημα για να κάνουν πρώτα προετοιμασία οι ομάδες και μετά θα μας πάρει το καλοκαίρι μέχρι να τελειώσουμε.

Θα μιλήσουμε και με άλλες ομάδες μέσω τηλεδιάσκεψης αλλά άποψη μας είναι πως τα τωρινά δεδομένα δεν μας επιτρέπουν να ξεκινήσουμε. Όσο για την φετινή μας προσπάθεια στην Αναγέννηση Άρτας, ξεκινήσαμε με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε με προετοιμασία από τις 31 Ιουλίου. Κάναμε 5-6 προσθήκες ποιοτικών παικτών, είχαμε βέβαια και κάποιες και ατυχίες στα παιχνίδια μας, αλλά έχουμε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Πολυχρονάκος Γιάννης (Πανναξιακός): «Στον 6ο Όμιλο κάναμε ήδη μια τηλεδιάσκεψη την περασμένη Τρίτη και βγάλαμε και ανακοίνωση.

Επειδή όλοι μας πιστεύουμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, συμφωνήσαμε πως το πρωτάθλημα θέλουμε να ξεκινήσει, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις που να μας ικανοποιούν αγωνιστικά και οικονομικά. Θα χρειαστούν κάποιες επιχορηγήσεις από την ΕΠΟ ή την Πολιτεία, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, ενώ και τα τεστ covid δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε οικονομικά. Ωστόσο, υπάρχουν και αγωνιστικοί λόγοι που το πρωτάθλημα είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί. Μην ξεχνάμε πως σαν ερασιτεχνικά σωματεία έχουμε αθλητές που εργάζονται καθημερινά και είναι δύσκολο να τους ζητήσουμε να παίξουν μέχρι τον Ιούλιο όταν η τουριστική σεζόν στη Νάξο ξεκινάει τον Μάρτιο. Από την άλλη, είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε στο ρόστερ 5-6 αθλητές κάτω των 20 ετών που έχουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις οπότε δεν μπορούμε να τους αναγκάζουμε να παίζουν μεσοβδόμαδα, ειδικά σε περιόδους που θα δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις. Τι θα πούμε στους γονείς τους;

Γι’ αυτό λέμε ότι είναι πολλά τα προβλήματα και δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις εν μια νυκτί και ούτε θα πάμε σε ένα πρωτάθλημα με διαδικασία fast-track 3,5 μηνών και με πολλές εμβόλιμες «σαν πρόβατα επί σφαγή».

Κανένα σωματείο δεν το θέλει αυτό, ζητάμε ένα πρωτάθλημα δίκαιο και ίσο για όλους, όπου πρέπει να μας αναγνωριστεί πως έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια τριών μηνών χωρίς κανένα έσοδο. Όσον αφορά τον Πανναξιακό, στην ομάδα κάθε χρόνο θέλουμε μίνιμουμ 60-65 χιλ. ευρώ μόνο για τις μετακινήσεις μας, όταν οι Αθηναϊκές ομάδες δίνουν αυτά τα χρήματα μόνο για τις μισθοδοσίες, χωρίς να επιβαρύνονται με τέτοιου είδους έξοδα.

Είμαστε μια ομάδα με 60 χρόνια ιστορίας, πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα στις Κυκλάδες. Μετά από 6 χρόνια είμαστε και πάλι στη Γ’ Εθνική, το ξεκίνημα μας είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά κλείσαμε με ένα σημαντικό «διπλό». Η βάση της ομάδας είναι τα παιδιά από τη Νάξο και θέλουμε να αποδείξουμε πως ο σύλλογος μας έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία».

Ρεκατσίνας Σπύρος (ΠΑΣ Πρέβεζας): «Είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε σε όλο αυτό.

Ήδη μας έφυγαν και οι 5 ξένοι παίκτες που είχαμε, καθώς δεν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε στην αβεβαιότητα και δεν είχαν κανέναν από την οικογένεια τους κοντά. Μας έβαλαν να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα με ένα τεράστιο πρόβλημα υγείας στις πλάτες όλων, πληρώσαμε όλες τις υποχρεώσεις μας σε τρεις μήνες για να παίξουμε μονάχα δυο παιχνίδια!

Τώρα όμως, θα πρέπει να πάρουμε ένα μέρος των χρημάτων μας πίσω. Δεν είμαστε μεγιστάνες, αλλά άνθρωποι που χρηματοδοτούμε τις ομάδες μας από τις δουλειές που κάνουμε στην καθημερινότητα μας. Δεν μπορούμε για το χόμπι που αγαπάμε να ικανοποιούμε τα παράλογα χατίρια των από πάνω. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι ακόμα και αν ξεκινήσουμε δεν θα μας σταματήσουν ξανά αφού οι συνθήκες που βιώνουμε στη χώρα είναι απρόβλεπτες. Κάποια στιγμή οι υγιείς παράγοντες θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν οριστικά.

Μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό. Εμείς στον ΠΑΣ Πρέβεζας ξεκινήσαμε με όρεξη και διάθεση τη χρονιά και στοχεύσαμε φέτος σε υλικό από την περιοχή μας, φέραμε πολλούς πιτσιρικάδες με μέσο όρο στο ρόστερ τα 21 έτη και αυτό είναι και το νόημα των ερασιτεχνικών κατηγοριών. Να αποτελούν την «τροφοδοσία» του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Παράταση στην… παράταση και εκνευρισμός

Published

on

Την περασμένη εβδομάδα σας η «Match» έγραψε πως θα υπάρξει σύσκεψη για το θέμα Γ’ Εθνικής και Football League από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων και της Κυβέρνησης, ωστόσο παρά το γεγονός πως η πληροφόρηση αυτή ήταν επίσημη, δεν έγινε ποτέ πράξη.

Η Τρίτη έγινε Πέμπτη, η Πέμπτη… Παρασκευή και έτσι καταλήξαμε σε ένα φιάσκο με την αγωνία να παρατείνεται και τον εκνευρισμό στους παίκτες των δυο κατηγοριών να «απογειώνεται», με την ανακοίνωση-επιστολή προς Μητσοτάκη και Αυγενάκη που ακολούθησε από τον ΠΣΑΠ να είναι ενδεικτική της οργής που υπάρχει στο Συνδικαλιστικό όργανο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η χθεσινή ανακοίνωση των παικτών της Γ’Εθνικής φυσικά.

Η αιτία και η νέα ημερομηνία

Κι αν αναρωτηθεί και ψάξει κανείς τους λόγους που η Κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι έδιναν συνεχώς παρατάσεις στα ποδοσφαιρικά ζητήματα, η απάντηση είναι μια: Τα σχολεία!

Οι ειδικοί επικεντρώθηκαν σε τεράστιο βαθμό στο άνοιγμα των μεγαλύτερων βαθμίδων εκπαίδευσης (Γυμνάσια-Λύκεια) και πήγαν πίσω όλα τα υπόλοιπα θέματα, χωρίς φυσικά αυτό να δικαιολογεί τον τρόπο που έχουν χειριστεί ως τώρα την κατάσταση.

Όπως μαθαίνουμε -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- η συζήτηση θα γίνει μέσα στην προσεχή εβδομάδα (την Παρασκευή 29/1), ενώ κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από την 1η Φεβρουαρίου και μετά.

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση παικτών Γ’Εθνικής: Θα πατήσετε την σκανδάλη ή θα αφοπλίσετε τελικά;

Published

on

Επίσημη τοποθέτηση για τις εξελίξεις αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής εξέδωσε η ειδική επιτροπή των παικτών.

Η ανακοίνωση ουσιαστικά αφορά την καθυστέρηση που παρατηρείται εδώ και 1,5 εβδομάδα αναφορικά με τη συζήτηση για επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά παρακάτω το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Δυστυχώς, η πανδημία του Covid-19 που βιώνει όλος ο πλανήτης είναι πλέον συνυφασμένη και εδραιωμένη με την καθημερινότητα μας, αποτελώντας ακόμα μια τραγική νέα τάξη δεδομένων, και παρόλο που δεν έχουμε ακόμα βιώσει εξ ολοκλήρου στο πετσί μας το τεράστιο μέγεθος των απερίγραπτων αρνητικών συνεπειών της που θα επιφέρει στο μέλλον σε πολυμορφικό επίπεδο, ταυτόχρονα όμως, μας υποχρεώνει να πορευτούμε μαζί της, σε κάθε πτυχή της ζωή μας. Αυτή η θλιβερή ‘’συμβίωση’’ όμως, απαιτεί αποφάσεις και μέτρα που ναι μεν θα δίνουν καθολική προτεραιότητα εμπράκτως στην διαφύλαξη της υγείας των πολιτών αλλά με αξιοκρατική, ισότιμη, δίκαιη και βασισμένη σε κάθε λογής αντικειμενική και ανεξάρτητη επιστημονική αξιολόγηση ώστε όλοι να εισπράττουμε το αίσθημα του δικαίου, πέραν του πρωταρχικού στόχου που δεν είναι άλλη από την ανθρώπινη ζωή.

Γιατί, ναι μεν η ανθρώπινη ζωή αποτελεί την μέγιστη προτεραιότητα, αλλά όχι με την έννοια του ‘’υπάρχω’’, αλλά του ‘’Ζω’’!

Οφείλουμε λοιπόν, να μην συμβιβαστούμε με την ψευδαίσθηση του να ‘’υπάρχουμε’’ , έτσι απλά, ώστε να καταγράφουμε μόνο τις ώρες, μέρες που περνούν μέχρι να επέλθει το τέλος της εν λόγω καταγραφής, αλλά να ΖΗΣΟΥΜΕ την κάθε στιγμή μας με τον ‘’πλούτο’’ που της αναλογεί !

Βάση αυτού, πριν λίγο καιρό, όλοι εμείς που ‘’υπηρετούμε’’ τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και συγκεκριμένα όλοι οι ποδοσφαιριστές των εκάστοτε Ερασιτεχνικών Σωματείων ανά την Ελλάδα, ορθώσαμε το ‘’ανάστημα’’ μας μέσω του λόγου μας, βγάζοντας μια ύστατη ‘’κραυγή αγωνίας’’ ώστε όλοι εσείς που εμπλέκεστε με τον Αθλητισμό (και ειδικότερα με αυτό, που μόνο στα χαρτιά, ονομάζεται Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, αφού ‘’βαδίζει’’, διαμορφώνεται αλλά και στη ουσία τελείται σε επαγγελματικά πρότυπα ) να μπαίνατε στην διαδικασία να μας ανακοινώσετε ξεκάθαρα και με συγκεκριμένο πλάνο στο τι μέλλει γενέσθαι ώστε ο καθένας από εμάς να διαχειριστεί σε μια σταθερή βάση, το ζοφερό μέλλον του, αφού ένα σημαντικό ποσοστό πλειοψηφίας του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ‘’ζει’’, αυτός αλλά και η οικογένεια του συνάμα, αποκλειστικά και μόνο με το εισόδημα που του προσφέρει το Αθλητικό Σωματείο που αγωνίζεται, και που εδώ και τρεις μήνες είναι άνεργος και ξεκρέμαστος χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια, χωρίς πότε να έχει μπει σε αναστολή, ο οποίος φλερτάρει εντονότατα πλέον με την εξαθλίωση !

Επιπροσθέτως, διακυβεύεται ακόμα και η ψυχική του ισορροπία για τον απλούστατο λόγο, ότι ο Αθλητισμός γενικότερα αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της Σωματικής αλλά και τις Ψυχικής υγείας που με τέτοιες αναβλητικές και προκλητικά ανισότιμες (ανύπαρκτες) ‘’αποφάσεις’’ σας, τον κατακεραυνώνεται , τον καταρρακώνεται με τον πιο αναίσχυντο, άδικο και μη αξιοκρατικό τρόπο !

Με απόγνωση αλλά και μια μικρή ελπίδα προσδοκούσαμε την ανάσταση αλλά και την ανάταση του δύσμοιρου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με αξιοκρατία αλλά και ισοτιμία όπως προαναφέραμε.

Αντί αυτού όμως, συνεχίζουμε να βιώνουμε ένα παροιμιώδες Θέατρο του Παραλόγου που ακόμα και ο Αριστοφάνης (μέγιστος κωμικός της αρχαιότητας) αλλά και ο Αισχύλος (μεγάλος τραγωδός της Αρχαίας Ελλάδας) θα το ζήλευαν αλλά και θα αποτελούσε μοναδική πηγή έμπνευσης για αυτούς, με όλες αυτές τις αναβολές που εξελίσσονται πλέον σε περίγελο και έχουν ήδη οδηγήσει την υπομονή μας, σε υπό το μηδέν καταστάσεις !!!

Εκτίθεστε όλοι εσείς που κρατάτε τα κλειδιά του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού στα χέρια σας και εκτίθεστε με τον πιο φαιδρό τρόπο από την στιγμή που όχι μόνο αγνοείτε προκλητικά την βαρύνουσα σημασία της υπόστασης όλων εκείνων των εναπομεινάντων Ερασιτεχνικών Σωματείων , που όπως ήδη τονίσαμε, αποτελούν την ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ της ποδοσφαιρικής ελίτ, που τόσο ιδιοτελώς και μονομερώς εξυπηρετείτε!

Πως είναι δυνατόν λοιπόν, να υποτιμάτε τόσο ξεδιάντροπα την νοημοσύνη μας, πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ίχνος ευθιξίας ώστε να δοθεί το πράσινο φως για να πατήσουμε ξανά το ‘’χορτάρι’’ το συντομότερο δυνατό, πώς είναι δυνατόν να μην έχετε ήδη σκύψει με ευλάβεια και στο δικό μας πολύ ευαίσθητο κομμάτι το οποίο συνεπάγεται με το ‘’οξυγόνο’’ και τα ‘’θεμέλια’’ του Αθλητισμού γενικότερα, πόσο μάλλον όταν πλέον υπάρχουν επίσημες και θεσμικές διαβεβαιώσεις, για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ και στο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ γενικότερα (με όλες εκείνες τις πρέπουσες λεπτομέρειες και προεκτάσεις του φυσικά) καθώς και για υποχρεωτικό προληπτικό έλεγχο με τεστ COVID 19 από διαπιστευμένα εργαστήρια πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις/αγώνες, ειδικότερα!

Αναρωτιόμαστε βαθύτατα πλέον, γιατί δεν λαμβάνουμε με συνοπτικές διαδικασίες την έγκριση των λοιμωξιολόγων για την άμεση επανεκκίνηση των προπονήσεων μας, ώστε να τελειώσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (παρ ’όλο που δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική πίεση επ’ αυτού) το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για όλους τους ομίλους.

Για ποιον/ους λόγο/ους λοιπόν, οδηγούμαστε σε όλο αυτό το φαιδρό μπαράζ αναβολών για την εν λόγω έγκριση ή μη?

Υπάρχει κάτι ή κάποιοι που κρύβονται ή πιέζουν για κάτι διαφορετικό από αυτό που επιτάσσει η λογική αλλά και η ισοτιμία ? Ρητορικές οι ερωτήσεις !

Και στην περίπτωση που δεν δοθεί τελικά το ‘’πράσινο φως’’ (κάτι που ούτε η φαντασία αρνείται να δεχθεί ότι θα συμβεί), παρόλο τις προαναφερθέντες διαβεβαιώσεις περί υγειονομικού πρωτόκολλου με όλες τις προεκτάσεις του, που θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα αν τυχόν δώσετε ‘’κόκκινη σήμανση’’, θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και φυσικά απαίτηση μας, να διαβάσουμε τα πρακτικά αλλά και τις επιστημονικές τοποθετήσεις / επιχειρήματα που ενδεχομένως να τελεσιδικήσουν σε μια τέτοια απόφαση !

Εκτίθεστε λοιπόν κύριοι μέρα με την μέρα, για τις μονομερείς και ιδιοτελείς αποφάσεις σας, που μόνο ουσιαστική μερίμνα για την υγεία του πολίτη δεν αποδεικνύουν, από την στιγμή που σχεδόν πλέον τα πάντα είναι ‘’ανοιχτά’’, με πλήθος κόσμου να ερωτοτροπεί με τον ιό (άπειρα τα παραδείγματα που βλέπουν και διαβάζουν τα ματάκια μας εδώ και τόσους μήνες με αποκορύφωμα τις εικόνες των τελευταίων ημερών από ‘’στοιβαγμένα πλήθη’’) χωρίς καμία ουσιαστική δικλίδα υγειονομικής προστασίας, αφήνοντας τελευταίο και βαριά λαβωμένο τον Ερασιτέχνη αθλητή/ποδοσφαιριστή να ψυχορραγεί χωρίς ίχνος ελέους.

Λάβετε υπόψη σας όμως, ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτή την ανυπέρβλητη κοροϊδία και ταυτόχρονα απαιτούμε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την παρωδία χωρίς κάποια περαιτέρω αναβολή από αυτήν, της 29ης Ιανουαρίου του 2021

Είναι πλέον πασιφανές, ότι εκτός των άλλων, δολοφονείται ΚΑΙ το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο . . . . απομένει μόνο να δούμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα πατήσουν την σκανδάλη ή θα προσφέρουν μια ελπιδοφόρα σανίδα σωτηρίας σε ότι πιο υγιές διαθέτει το Αθλητικό ιδεώδες.

Με την σύμφωνη αλλά και σύσσωμη γνώμη και θέση ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών από ΟΛΟΥΣ τους Ομίλους της Γ’ Εθνικής.

*** Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για ακόμα μια φορά, τον πιο ρομαντικό ΟΠΑΔΟ των Ελληνικών γηπέδων που βοήθησε στα μέγιστα για την σύνταξη της εν λόγω ανακοίνωσης και όχι μόνο.

*** Προσυπογράφουν εξ‘ αυτών, ως εκπρόσωποι των όλων, οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΤΑΣΟΣ

ΒΕΡΤΖΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΑΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΤΕΝΙΖ ΜΠΑΙΚΑΡΑ

ΙΣΜΑΕΛ ΜΠΛΑΝΚΟ

 

 

 

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

«Match»-Αποκλειστικό: Συνάντηση Αντωνόπουλου-Βορίδη

Published

on

Κρίσιμη η συνάντηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε (μπορεί και σήμερα Δευτέρα 25/1), όπως πληροφορήθηκε «Match» και αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και υπεύθυνος για το υγειονομικό πρωτόκολλο, Στέργιος Αντωνίου, θα βρεθεί δια ζώσης με τον Υπουργό Εσωτερικών της χώρας, Μάκη Βορίδη για να συζητήσουν για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Ποιο θα είναι αυτό; Να αναλύσουν ενδελεχώς το πλάνο που υπάρχει έτσι ώστε να διασφαλίσουν πως θα γίνονται τεστ κορωνοϊού σε όλες της ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Το σχετικό κείμενο από το σημερινό φύλλο της «Match»

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο της φύλλο, ο Διακοφώτης είχε διαβεβαιώσει τους παίκτες πως η ΕΠΟ και η Πολιτεία θα αναλάβουν το κόστος των εξετάσεων και πως δεν θα το επωμιστούν οι ομάδες. Θα υπάρξει δηλαδή άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ έτσι ώστε κλιμάκια του να βρίσκονται στις περιοχές των ομάδων για να πραγματοποιούν το εβδομαδιαίο τεστ πριν τις αναμετρήσεις.

Το φλέγον ζήτημα φαίνεται, λοιπόν, να έχει πάρει το δρόμο του, ανοίγοντας τον δρόμο για σημαντικές εξελίξεις, ίσως και ανακοινώσεις.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.