Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι εκκρεμότητες για τη νέα Α΄κατηγορία
Λίγα κομμάτια απέμειναν για να συμπληρωθεί το παζλ της Α’ κατηγορίας

Έπεσε η αυλαία στα πλέι-άουτ της Α΄κατηγορίας και ο Παναιγιάλειος παλεύει για άνοδο στην Γ΄Εθνική, με τα πλέι-οφ σε εξέλιξη.
Ωστόσο υπάρχει ο υποβιβασμός του Πάτραι και παράλληλα οι πρωταθλητές από την Β΄κατηγορία, Ροΐτικα και Θύελλα Αιγίου.
Με την ολοκλήρωση των πλέι-άουτ στην Β΄κατηγορία υποβιβάστηκαν το Λιμνοχώρι, ο Ίκαρος Λακκόπετρας, ο Αστέρας Μιντιλογλίου, η Πάτρα 2005 και ο Πανιώνιος/Αχιλλέας, ενώ ως τελευταίοι κούνησαν…μαντήλι ο Δίας και ο Απόλλων Εγλυκάδας.
Αναμένονται οι δύο πρώτοι των μπαράζ ανόδου, με Αχαϊκό και Καλάβρυτα να έχουν το αβαντάζ για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ενώ σε περίπτωση που ανέβει ο Παναιγιάλειος στις Εθνικές κατηγορίες, τότε οι δύο δεύτεροι από τους ομίλους των μπαράζ θα δώσουν μονό αγώνα και ο νικητής θα αγωνίζεται από του χρόνου στην Α΄ΕΠΣΑ.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αποχώρησαν οι Καραβίας και Νικολακόπουλος από τον Εθνικό Πατρών
Σε αναζήτηση προπονητή πλέον ο ιστορικός σύλλογος

Οι Βύρωνας Καραβίας και Θόδωρος Νικολακόπουλος δεν θα συνεχίσουν το έργο τους στον Εθνικό Πατρών.
Πριν από λίγο ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους, έχοντας επιδείξει μεθοδικό έργο στις τάξεις της ιστορικής ομάδας.
Το μήνυμα τους αναφέρει:
Όλα τα όμορφα φθάνουν στο τέλος τους και πάμε για καινούρια.
Ύστερα από 32 μήνες σκληρής προπόνησης, ήττες, νίκες και ισοπαλίες αποχαιρετούμε με γεμάτη καρδιά τον Εθνικό…..
Ευχαριστουμε ιδιαίτερα τους Γεροντίδη Γεώργιο, Γεροντίδη Λεωνίδα, Μπίκο Αλέξανδρο και όλη την διοίκηση του Εθνικού, τους ποδοσφαιριστές μας που δώσανε και την ψυχή τους για να πετύχουμε τους στόχους μας και τον απλό κόσμο της ομάδας που μας στηριξε, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλο αυτό το διάστημα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους με λιγότερες ανησυχίες και προβλήματα και περισσότερες επιτυχίες.
Εις το επανιδείν!
Βύρωνας Καραβίας
Θεόδωρος Νικολακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Έκλεισε με τραπέζι η σεζόν για τον Εθνικό Πατρών

Ο Εθνικός Πατρών πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στον απαιτητικό 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο με ρόστερ που είχε πολλαπλές λύσεις και εμπειρίας.
Παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση ήταν μια γροθιά και χθες μπήκε το κερασάκι στην τούρτα, με τους διοικούντες να παραθέτουν τραπέζι στην ψησταριά “Ο Βασίλης” στην Πλατεία Ομονοίας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Λεωνίδας Γεροντίδης, ανέφερε τα εξής, μέσω ανάρτησης του:
“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους είναι πολύ λίγο σε αυτό που μας κάνατε φέτος να νιώσουμε…
Από αύριο σηκώνουμε μανίκια και ετοιμάζουμε τον Εθνικό της επόμενης χρονιάς! Εθνικός Πατρών.”
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ράντος στον πάγκο και τη νέα σεζόν
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου θα πορευθεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Χάρη Ράντο στον πάγκο.
Φέτος διαδέχθηκε τον Χρήστο Καραπίτσο στα μέσα της σεζόν.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Συνεχίζουμε μαζί!
Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή Χάρη Ράντο ο οποίος θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας. Στο πλευρό του θα συνεχίσει επίσης ο συνεργάτης του και προπονητής φυσικής κατάστασης Νίκος Κατσαρέλης.
Ευχόμαστε και στους δύο να έχουν μία καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες με τον Κεραυνό μας!
#keravnosfc #CharisRantos #coach #NikosKatsarelis #Goodluck