Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι προτάσεις της Ακαδημίας Των Σπορ στην Ο.Χ.Ε.

Published

on

Ερωτηματολόγιο απέστειλε η Ομοσπονδία Χάντμπολ (Ο.Χ.Ε.) σε όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα αναφορικά με την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 και τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Η επιστολή της Ομοσπονδίας ζητούσε από τους συλλόγους να απαντήσουν μέχρι χθες Δευτέρα (8/6) και περιείχε τέσσερις βασικούς άξονες:

1. Αριθμός ομάδων-Σύστημα Αγώνων.

2. Αξιολόγηση με βάση το κάθε σωματείο για τις αντικειμενικές οικονομικές και χορηγικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

3. Εκτίμηση και αξιολόγηση για τη περίοδο μετά τον κορωνοϊό.

4. Γενικές Παρατηρήσεις και Προτάσεις.

Η «δική μας» Ακαδημία των Σπορ απάντησε στο ερωτηματολόγιο και απέστειλε τις προτάσεις της αναφορικά με τα παραπάνω ζητήματα και πιο συγκεκριμένα σας τις παρουσιάζει η «Match».

Οικονομικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα των επαρχιακών ομάδων την νέα χρονιά.

Έξοδα διαιτησίας (μετακινήσεις-αποζημίωση): Είναι ο μεγάλος βραχνάς και πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή των εξόδων προς τα κάτω ή να αναλάβει η Ο.Χ.Ε. μέρος των εξόδων ή την αμοιβή του αγώνα ή τα οδοιπορικά. Τα έξοδα μισθώματος αθλητικών εγκαταστάσεων είναι πάρα πολύ μεγάλα που επιφορτίζονται και για αυτό τα σωματεία και οι οικογένειες των αθλητών. Μέχρι πότε;

Χορηγίες: Ήδη σε επαφές με χορηγούς για την νέα χρονιά το μέλλον θεωρείται αβέβαιο μιας και είναι η κύρια πηγή των εσόδων μας.

Παίκτες: Σχεδόν αδύνατη είναι η ενίσχυση με παίκτες μη γηγενείς διότι το κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Γηπεδικό: Υπάρχει μόνον ένα κλειστό στην Πάτρα που δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες των ομάδων και των τμημάτων τους.

Η Ακαδημία, με βάση και τα παραπάνω ζητά επί της ουσίας με την πρόταση της να χωριστούν οι ομάδες: Ανά περιφέρειες, ούτως ώστε και να εξοικονομήσουν χρήματα τα σωματεία, διότι αναμένεται η νέα αγωνιστική χρονιά από οικονομικής άποψης να είναι πολύ δύσκολη για τους συλλόγους, αλλά ταυτόχρονα να γίνουν περισσότεροι αγώνες με λιγότερο οικονομικό κόστος.

Επίσης σύμφωνα με το σύστημα των αγώνων που πρότεινε η Ακαδημία, οι ομάδες δεν θα μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων Α’ και Β’ φάσης, διότι θα χρειάζονται τους βαθμούς για τους επόμενους αγώνες τους.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

“Νεα ζωή” ήρθε στην Ακαδημία Των Σπορ

Published

on

Άλλη μία γέννηση έγινε στην ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, όπου η Ελένη Αραβαντινού με το σύζυγό της Γιάννη Τριανταφύλλου έφεραν στη ζωή την δεύτερη κόρη τους.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Τριανταφύλλου είναι αθλητής της ανδρικής, ενώ Ελένη Αραβαντινού γυμνάστρια στο επάγγελμα ήταν για πολλά χρόνια αθλήτρια στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου, καθώς και προπονήτρια στις υποδομές της ομάδος και είναι ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Tonosis studio.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας των Σπορ και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας εύχονται στο ζευγάρι η κόρη τους να είναι πάντα γερή και να δουν όπως επιθυμούν.

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τα επόμενα «βήματα» της Ακαδημίας Των Σπορ

Published

on

Μέχρι την περασμένη Πέμπτη (31/7) η Ακαδημία έπρεπε (όπως και έκανε) να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Παράλληλα, εστάλη από την Ομοσπονδία (Ο.Χ.Ε.) ειδική προκήρυξη για την κατηγορία που ορίζει έναρξη και τρόπο διεξαγωγής για τις 10 Οκτωβρίου του 2020.

Από 1/8 έως και 10/8 θα πρέπει να στείλει η Ακαδημία στο Μητρώο τις καταστάσεις αθλουμένων της νέας χρονιάς, ενώ όσον αφορά το ρόστερ, παραμένει το έμψυχο δυναμικό ως έχει.

Ο σύλλογος θεώρησε πως εφόσον υπάρχει ασαφές μέλλον ελέω… κορωνοϊού δεν έπρεπε να ενισχύσει την ομάδα με κάποιο ξένο  παίκτηπου ήταν στα σχέδια της, διότι θα έπρεπε ανεξαρτήτως με την τύχη των πρωταθλημάτων να καταθέσουν όλο το χρηματικό μέρος του συμβολαίου στον αθλητή, γεγονός που θα αποτελούσε ένα «άνοιγμα»… ρίσκο.

Τέλος, όπως μας τόνισε ο έφορος Αλέξανδρος Μεντζελόπουλος:

«Η Πλειοψηφία των Εφήβων της Ακαδημίας θα μπουν με βάση τις εκτιμήσεις σε Πανεπιστήμια της πόλης μας και θα πάρουν αρκετές ευκαιρίες του χρόνου, καθώς πάντα επιθυμία του συλλόγου μας είναι να τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα με «νέο αίμα».

Continue Reading

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το πρόγραμμα του 21ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball

Published

on

Πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η κλήρωση των αγώνων για το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Beach Handball που θα διεξαχθούν 18-19 Ιουλίου στο Avant Garde Sports Club, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Τα σωματεία που θα λάβουν μέρος είναι τα ακόλουθα: Απόλλων Σταυρούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Ολύμπιος Δίας Απροπύργου (Άνδρες) και ΑΟΑ Καστοριάς, Σπάρτακος, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Γυναίκες).

Η Επιτροπή Beach Handball ενημερώνει ότι θα ακολουθηθούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που προβλέπονται. Θα υπάρχει μία είσοδος όπου θα τηρείται κατάλογος για όσους εισέρχονται, ενώ θα γίνεται θερμομέτρηση.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

09:30 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- ΑΟΑ Καστοριάς (ΚΓ)
10:20 Απόλλων Σταυρούπολης- Απόλλων Καλαμαριάς (ΚΑ-1ος ημιτελικός)
11:10 Σπάρτακος Goalbet- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (ΚΓ)
12:00 Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (ΚΑ- 2ος ημιτελικός)
12:50 ΑΟΑ Καστοριάς- Σπάρτακος Goalbet (ΚΓ)
13:40 Απόλλων Σταυρούπολης- Απόλλων Καλαμαριάς (ΠΑ)
17:00 Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (ΠΑ)
17:50 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- Σπάρτακος Goalbet (ΠΓ)
18:40 Oλύμπιος Δίας Ασπροπύργου- Απόλλων Σταυρούπολης (ΠΑ)
19:30 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- Απόλλων Καλαμαράς (ΠΑ)
21:00 Τελικός Κυπέλλου Γυναικών
21:50 Τελικός Κυπέλλου Ανδρών

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

09:30 ΑΟΑ Καστοριάς- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (ΠΓ)
10:20 Απόλλων Καλαμαριάς- Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου (ΠΑ)
11:10 Απόλλων Σταυρούπολης- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (ΠΑ)
12:00 Σπάρτακος Goalbet- ΑΟΑ Καστοριάς (ΠΓ)
12:50 1Ος ημιτελικός 2-3 (ΠΑ)
13:40 2Ος ημιτελικός 1-4 (ΠΑ)
16:00 Μικρός τελικός (ΠΑ)
16:50 Τελικός Πρωταθλήματος Γυναικών
17:40 Τελικός Πρωταθλήματος Ανδρών

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.