Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Όλα έχουν «παγώσει…»

Published

on

Μπορεί οι διαδικασίες για το πλάνο επανέναρξης στο πρωτάθλημα στη Volley League να «τρέχουν» με τηλεδιασκέψεις και συνεχόμενες επαφές, ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Τόσο στα πρωταθλήματα της Ε.Ο.Π.Ε. όσο και στα τοπικά αναπτυξιακά φαίνεται να υπάρχει μια (δικαιολογημένη) «παγωμάρα», καθότι ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα με τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες να σκέφτονται πρωτίστως το κομμάτι της υγείας.

Όχι ότι στην μεγάλη τη τάξει κατηγορία δεν τους νοιάζει, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει μια μεγαλύτερη προετοιμασία για τυχόν επανεκκίνηση αφού υπάρχουν και τα οικονομικά δεδομένα στη μέση, με τηλεοπτικά συμβόλαια κλπ, ενώ και οι ίδιοι οι αθλητές δεν θέλουν να παραμείνουν για καιρό ανενεργοί.

Είναι χαρακτηριστικό, πως τα τελευταία παιχνίδια παίχθηκαν στις αρχές Μάρτη, και αν μπει παύλα φέτος θα ξαναπαίξουν τον… Οκτώβριο!

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΒΟΛΕΙ

Έρχεται το τουρνουά παλαιμάχων και ερασιτεχνών 3Χ3! (pic)

Published

on

«Σάρκα και οστά» αναμένεται να πάρει το τουρνουά Beach Volley παλαιμάχων στις Εγκαταστάσεις του Άτλα Πατρών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18-19 Ιουλίου) και θα πρόκειται για… «μονομαχίες» 3Χ3 Ανδρών, Γυναικών αλλά και σε επίπεδο Μικτού, με τη συμμετοχή να αναμένεται μεγάλη, καθώς ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα από ζευγάρια.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως οι ομάδες θα αποτελούνται από έναν παλαίμαχο αθλητή του βόλεϊ και δυο ερασιτέχνες, ενώ ώρα έναρξης υπολογίζεται από τις 17.00 και μετά.

Βεβαίως, θα υπάρξουν και έπαθλα. Τα παιχνίδια θα κρίνονται στα δυο νικηφόρα σετ των 21 πόντων και αν χρειαστεί το tiebreak στους 15 πόντους .

Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ το άτομο, ενώ η ΛΟΥΞ plus ‘n light BEACH ARENA θα παρέχει δωρεάν νερά σε όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια των αγώνων . Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στα 6976407090 και 6986384750 μέχρι την Παρασκευή στις 22:00.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Ε.Ο.ΠΕ.: Τα κριτήρια για τις Wild Cards

Published

on

Η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε επισήμως τα κριτήρια που αποφασίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιό της, που θα λαμβάνονται υπόψη για την χορήγηση των Καρτών Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Cards) για τα Πρωταθλήματα ευθύνης της, που είναι ενδεικτικά, όχι αποκλειστικά και όχι με σειρά προτεραιότητας.

•Γηπεδικές εγκαταστάσεις

•Ύπαρξη άλλης ομάδας ανώτερης κατηγορίας άλλου ομαδικού αθλήματος

•Ύπαρξη άλλης ομάδας Βόλεϊ

•Ιστορία ανάπτυξης του Βόλεϊ στην
περιοχή

•Συμμετοχή ομάδας στην ανάπτυξη
του βόλεϊ

•Αγωνιστική κατάταξη προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου

•Αντικατάσταση Ομάδας από ίδια
Ενωση ή Ζώνη

•Εγγύτητα σε κύριους οδικούς άξονες

•Αεροπορική & ακτοπλοϊκή σύνδεση

•Υποδομές Υγείας

Στην επιστολή θα πρέπει να αναφέρονται, εκτός από το αίτημα και οι λόγοι για τους οποίους αιτείται την Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Card).

Την τελική απόφαση θα λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Το πλήρες πρόγραμμα του Απόλλωνα στο Final-4

Published

on

Στο προηγούμενο φύλλο γράψαμε ότι το Final-4 Νεανίδων θα πραγματοποιηθεί εν τέλει 04-06 Σεπτεμβρίου, καθώς το υπόμνημα που κατέθεσε ο Απόλλωνας με την υποστήριξη των Ναύαρχου Βότση και ΠΑΟΚ για επαναφορά των αγώνων τον Αύγουστο δεν εγκρίθηκε από την Ε.Ο.ΠΕ.

Έτσι, η Ομοσπονδία γνωστοποίησε επισήμως τις ημερομηνίες, αλλά και το πρόγραμμα με τις αναμετρήσεις της ομάδας του Χρήστου Καράβολα:

Το πρόγραμμα των αγώνων (Κορίτσια Κ20):

1η αγωνιστική: Α.Π.Σ. Ναύαρχου Βότση -Α.Ο. Μαρκοπούλου, Π.Α.Ο.Κ. – Απόλλωνας.

2η αγωνιστική: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Π.Σ. Ναύαρχου Βότση, Απόλλωνας – Α.Ο. Μαρκοπούλου.

3η αγωνιστική: Α.Ο. Μαρκοπούλου -Π.Α.Ο.Κ Α.Π.Σ. Ναύαρχου Βότση – Απόλλωνας.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.