Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ομοσπονδία Τοξοβολίας: Παραιτήθηκε ο Τάσος Χρυσανθόπουλος!

Published

on

Μπορεί να εξελέγη νέος πρόεδρος στην Ομοσπονδία της Τοξοβολίας μόλις πριν 18 ημέρες, ωστόσο ο πατρινός Τάσος Χρυσανθόπουλος παραιτήθηκε από την προεδρία!

Ο ίδιος πριν λίγες ώρες έθεσε και επίσημα την παραίτηση του στην Ομοσπονδία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η απόφαση του έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους.

Υπενθυμίζουμε πως οι εκλογές στην Τοξοβολία είχαν διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Με επιτυχία το «Patras Taekwondo Seminar» της Δύναμης Πατρών

Published

on

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε ακόμα ένα προπονητικό σεμινάριο «Patras Taekwondo Seminar», μιας διοργάνωσης που αποτελεί πλέον θεσμό και πόλο έλξης για αθλητές και συλλόγους Ταεκβοντό απ’ όλη την Ελλάδα.

Προσκεκλημένος για ακόμα μια φορά του υπεύθυνου συλλόγου, Α.Σ. Δύναμη Πατρών, ο Ιρανός Παγκόσμιος πρωταθλητής Jalal Khodami. Ο παγκοσμίου φήμης Ιρανός θρύλος του Ταεκβοντό βρέθηκε στον πατρινό σύλλογο από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου πραγματοποιώντας προπονήσεις για δυο ηλικιακά γκρουπ, οι οποίες ήταν διπλές τα Σαββατοκύριακα.

Ο πατρινός σύλλογος που με εξωστρέφεια και διοργανώσεις υψηλού επιπέδου κοιτάζει μπροστά, στοχεύοντας στη βελτίωση των αθλητών, του υπόσχεται νέες δυνατές διοργανώσεις!

Continue Reading

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μιχάλης Κουρέτας για ΕΕΑ: «Να δικαιώσω τις προσδοκίες»

Published

on

Με νέα σύνθεση θα πορευτεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μέλος της θα είναι ο πατρινός, Μιχάλης Κουρέτας. Μάλιστα, η νέα επιτροπή εγκρίθηκε από όλα τα κόμματα της Βουλής, γεγονός που αν μη τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί και ιστορικό.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας και μέλος της ΚΕΔ/ΚΟΕ μίλησε στη «Match», όντας ιδιαίτερα περήφανος και ταυτόχρονα με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και πολλή όρεξη για δουλειά γι’ αυτό τον νέο και πολύ τιμητικό ρόλο που αναλαμβάνει.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά αυτή η θέση, αλλά και για το αθλητικό γίγνεσθαι της Πάτρας. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης όσο και η Ελληνική κυβέρνηση και είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στο μέγιστο βαθμό, να εργασθώ ωφέλιμα και να δικαιώσω όλες τις προσδοκίες», τόνισε αρχικά ο Μ. Κουρέτας και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Όλες μου οι αρμοδιότητες με γεμίζουν με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση, δεν με κουράζουν καθόλου, παρότι όντως η ατζέντα μου είναι… φουσκωμένη. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Αφιερώνω όλη την καθημερινότητα μου στον αθλητισμό, προσφέρω όσα μπορώ κι αυτό με ‘γεμίζει’. Ο αθλητισμός είναι το σπίτι μου. Για όσα έχω πετύχει έχω κοπιάσει στη ζωή μου και αυτό που απομένει είναι να δούμε πλέον σε βάθος χρόνου το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Η ΕΕΑ θα κάνει το καλύτερο δυνατό, γι’ αυτό να είναι όλοι σίγουροι».

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Οι κολυμβητές της ΝΕΠ πάνε Καρπενήσι

Published

on

Η κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ είναι έτοιμη για μια ακόμη εξόρμηση. Ο λόγος για την συμμετοχή της στο Χειμερινό Κύπελλο κολύμβησης 25μ. που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το διάστημα 26-28 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά όλες οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

ΓΕΝ. 2003: Δημήτρης Μαρίνης: 50μ. ύπτιο, 100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο. Κωνσταντίνος Σκούτας: 50μ. πεταλούδα, 100μ. πεταλούδα, 200μ. πεταλούδα.

ΓΕΝ. 2005: Ανδρόνικος Κωσταντόπουλος: 50μ. ελεύθερο, 100μ. ελεύθερο, 200μ. ελεύθερο. Παναγιώτα Καραχανίδη: 50μ. πρόσθιο, 100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο.

ΓΕΝ. 2006: Παναγιώτα Γιαννακοπούλου: 50μ. πεταλούδα, 100μ. πεταλούδα, 200μ. πεταλούδα. Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος: 400μ. ελεύθερο, 200μ. πεταλούδα. Εβελίνα Φουντά: 200μ. πρόσθιο, 100μ. πρόσθιο.

ΓΕΝ. 2007: Αποστολία Σκούτα: 50μ. ύπτιο, 100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο.

ΓΕΝ. 2008: Νάντια Ζήκου: 400μ. ελεύθερο, 800μ. ελεύθερο, 1.500μ. ελεύθερο. Βερόνικα Πεφάνη: 50μ. ύπτιο, 100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα. Ανδριάννα Πλούμη: 200μ. πρόσθιο. Φώτης Χρυσανθακόπουλος: 100μ. πεταλούδα, 200μ. πεταλούδα, 200μ. Μ.Α., 400μ. Μ.Α.

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.