Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πάει για Τετάρτη η συζήτηση ΝΟΠ-ΠΕΑΚ για τις εγκαταστάσεις

Published

on

Για την Τετάρτη (13/09) και ώρα 17:00 μετατίθεται η συνάντηση της διοίκησης του ΝΟΠ με τους εκπροσώπους του ΠΕΑΚ για τους όρους χρήσης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σημερινή πρωινή επικοινωνία και έγγραφο της διοίκησης του ΠΕΑΚ προς τον ΝΟΠ, ενημέρωσε ότι για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί αγιασμός του Εθνικού Κολυμβητηρίου και ως εκ τούτου δηλώνει αδυναμία να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του ομίλου σε ανοικτή συζήτηση για τους όρους χρήσης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η διοίκηση του ΝΟΠ ανταποκρινόμενη στο αίτημα του ΠΕΑΚ για αλλαγή ημερομηνίας, μεταθέτει την συνάντηση των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στις δημόσιες εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ, για την Τετάρτη (13/09) στις 17:00 στον ίδιο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ακτή Δυμαίων.

Παράλληλα έγινε προσπάθεια να ενημερωθούν όλοι οι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων για την νέα ημερομηνία της συνάντησης.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κουρέτας στη «Match» για την Ημερίδα Κολύμβησης: «Χαρούμενοι που ανοίξαμε»

Published

on

Στη «Match» μίλησε ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΠΕΑΚ, Μιχάλης Κουρέτας, με αφορμή την Ημερίδα Κολύμβησης που διεξήχθη το Σάββατο (24/4) στο «Αντ. Πεπανός».

Η Ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μετά από αρκετούς μήνες η επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα δεν ήταν εύκολη, ειδικότερα αφού λόγω της πανδημίας οι αθλητές προπονούνται λίγο μόνο καιρό και για περιορισμένο χρόνο κάθε μέρα.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν η πρώτη ημερίδα μετά την επανεκκίνηση του αθλητισμού στην πόλη και νομίζω ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τηρώντας όπως πάντα απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Και μάλιστα, η δυναμική παρουσία των νέων αθλητών έδειξε πως η περιπέτεια με την πανδημία μας έκανε πιο δυνατούς.

Από την πλευρά του ΠΕΑΚ δείξαμε πως ήμασταν πανέτοιμοι όσον αφορά την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ήμασταν αρωγοί στο άνοιγμα εκ νέου της αθλητικής δραστηριότητας».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ημερίδα Κολύμβησης: Πανδαισία αγώνων στο «Αντ. Πεπανός»

Published

on

Πανδαισία κολυμβητικών αγώνων (σ.σ. πεταλούδα, ελεύθερο, ίπτιο, πρόσθιο κ.α.) είχαμε σε όλη τη χώρα, όπως και στην Πάτρα, όπου διεξήχθη Ημερίδα Κολύμβησης το Σάββατο (24/4) στο «Αντ. Πεπανός».

Η Ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μετά από αρκετούς μήνες η επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα δεν ήταν εύκολη, ειδικότερα αφού λόγω της πανδημίας οι αθλητές προπονούνται λίγο μόνο καιρό και για περιορισμένο χρόνο κάθε μέρα.

Τους αγώνες μάλιστα παρακολούθησε και ο Νίκος Ξυλούρης, εκπρόσωπος της ΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Από τη ΝΕΠ συμμετείχαν οι: (Άνδρες): Σκούτας, Ζαμπλάρας, Βαρβασαϊνίτης, Κωνσταντόπουλος, Βαρβατσούλης, Ποταμιανός, Μπουρόπουλος, Τσαγρής, Μάνος, Βαλλιανάτος, Χρυσανθακόπουλος, Κομές, Τρίγγος, Μιχαλάτος, Βέρρας, Γιαλέρνιος. (Γυναίκες): Καναβού, Μπουροπούλου, Γιαννακοπούλου, Ζαχαροπούλου, Μπατιστάτου, Σκούτα, Λιβαθηνού, Θανοπούλου, Μπίτση, Πεφάνη, Ζήκου, Πλούμη, Μιχαλοπούλου, Αναστασίου, Γιαλέρνιου, Καλογέρη.

Από τον ΝΟΠ συμμετείχαν οι: (Άνδρες): Κουλούρης, Βαλλιανάτος, Τζώλος, Γεωργάκης, Θεοδωρακόπουλος, Παυλόπουλος, Πολύζος, Μερτσόπουλος, Σκεπαρνιάς, Βουκελάτος Δ., Βουκελάτος Χρ., Σαράντης, Στεφανάτος. (Γυναίκες): Τάτσιου, Τζόλα Αγγ., Γεωργοπούλου, Μπάρλου, Τζόλα Αρ., Καφετζή, Παπαδημητροπούλου, Τζόλα Ι, Φούντα, Τόλια, Άρνα, Βασιλακοπούλου.

Από τον Αίολο Αγυιάς συμμετείχαν οι: (Άνδρες): Βλάχος, Κανέλης. (Γυναίκες): Ρουμελιώτη, Νικολοπούλου.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΚΟΕ: Στην Πάτρα η ημερίδα Πελοποννήσου στις 24/4

Published

on

Ανακοινώθηκε στα σωματεία, από την ΚΟΕ, το πλάνο διεξαγωγής των Ημερίδων ορίων Κολύμβησης, στην Περιφέρεια την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με αυτό, οι Ημερίδες για κολυμβητές / τριες άνω των 13 ετών, θα διεξαχθούν ως εξής:

*ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο), 24-25/4

*ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ, Καβάλα, 24/4 (Μετέχουν και τα σωματεία των Σερρών)

*ΗΠΕΙΡΟΣ, Γιάννενα, 24/4 (Μετέχουν και τα σωματεία της Κοζάνης και Πτολεμαϊδας)

*ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Λάρισα, 24/4 (Μετέχουν και τα σωματεία της Κατερίνης, της Λαμίας, της Ιτέας και του Καρπενησίου)

*ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Πάτρα, 24/4

*ΚΡΗΤΗ, Χανιά, 24/4

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 17 Απριλίου και ώρα 14.00

Continue Reading
Advertisement

Facebook