Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παν. Σεμιτέκολος: «Δεν υπάρχει κανένα… άρμα!»

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής δίνει τη δική του ξεκάθαρη απάντηση στους «ψιθύρους» που κυκλοφορούν για τα τελευταία συμβάντα στη Super League 2

Published

on

Αντίστροφα μετράμε όχι μόνο για την επανέναρξη της Super League 2 μετά από ένα μήνα «λουκέτου», αλλά και με νέο πρόεδρο πλέον στη SL2 μετά τις εκλογές στην διοργανώτρια αρχή για τον διάδοχο του Λεωνίδα Λεουτσάκου που έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο έργο.

Στο τελευταίο μάλιστα ζήτημα υπήρξε ένα έντονο παρασκήνιο μέχρις ότου οδηγηθούν οι εξελίξεις στην «ανατροπή» (επί της ουσίας) του Λεουτσάκου, του οποίου πάντως η προεδρική θητεία όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει να επιδείξει πολλές καλές στιγμές.

Παρασκήνιο στο οποίο «εμπλέκεται» και η Παναχαϊκή για τη θέση που κράτησε και το αν εντάχθηκε ή όχι σε κάποιο «γκρουπ» ομάδων (ή προσκόλλησε στο όποιο «άρμα» μεγάλης ομάδας) που πρωτοστάτησε για να φύγει ο Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτης Σεμιτέκολος που παρακολουθεί πάντα από κοντά και διακριτικά όλα όσα συμβαίνουν στο «μαγικό κόσμο» της Super league 2 ρωτήθηκε σχετικά από τη «Match» και έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

«Η Παναχαϊκή δεν ανήκει σε κανένα άρμα και ούτε είναι δορυφόρος κανενός, όπως μπορεί να ακούγεται εύκολα από δω κι από κει. Η Παναχαϊκή έχει τη δική της αυτόνομη πορεία, μετέχοντας δε σε διάφορους φορείς του αθλήματος είτε τοπικούς (ΕΠΣΑ) είτε πανελλαδικούς (ΕΠΟ κ.α.), και εκείνο το οποίο κάνει είναι ένα.

Να κινείται με τρόπους έτσι ώστε να προασπίζει τα δικά της και μόνο συμφέροντα. Και καλά κάνει, το λέω και το εννοώ.

Τώρα, αν μέσα από αυτές τις κινήσεις φαίνεται ότι συμπλέει με τη μια ή την άλλη πλευρά, αυτό είναι κάτι που δεν αφορά την Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή είναι τεράστιο όνομα στο χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού, χαράσσει πάντα τη δική της πορεία και διαδρομή και πάνω σε αυτή κινείται και προχωράει, προστατεύοντας μόνο τα συμφέροντά της, όπως απαιτείται να κάνει», κατέληξε με νόημα ο Π. Σεμιτέκολος

Οργανωμένοι: «Έχουν θέση και άποψη»

Η «Match» προανήγγειλε στο φύλλο της περασμένης εβδομάδας αναφερόμενη στα γραφόμενα του φ.α. Παναχαϊκής-Καλαμάτας για τη Γ’ εθνική μπάσκετ και την πιθανότητα «καμπάνας» στο κλειστό της Αγυιάς και η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει.

Η έδρα της Παναχαϊκής τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική (είχε ήδη δυο έγγραφες παρατηρήσεις για προηγούμενες συμπεριφορές των οπαδών της) κεκλεισμένων των θυρών για τα γραφόμενα διαιτητών και κομισάριου στο φ.α., ποινή που θα εκτίσει στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Γαλήνη (12/3, 17:00).

Για το θέμα αυτό ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος σχολίασε: «Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής είναι κάτι το ξεχωριστό σε όλη την Ελλάδα και με την κάθε ευκαιρία δείχνουν την παθολογική αγάπη τους για την κοκκινόμαυρη φανέλα και το σήμα.

Έχουν θέση και άποψη για όλα όσα αφορούν την Παναχαϊκή, κάτι που χαίρομαι και εκτιμώ. Αν κάποιες φορές νιώθοντας ότι αδικείται η αγαπημένη τους ομάδα εκφράζουν αυτή τη δυσφορία κάπως πιο έντονα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, έτσι το ζουν, έτσι το βγάζουν.

Με την παρουσία τους δίνουν τεράστια ώθηση και δυναμική στην ομάδα κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει».

Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Οι μοιρασιές με τον Ολυμπιακό Β΄

Published

on

Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται το Σάββατο (30/3-16:00) στο γήπεδο Ρέντη και αντίπαλο δέος είναι ο Ολυμπιακός Β΄ για την 2η στροφή των πλέι-άουτ της Super League 2. 

Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου η μπίλια έκατσε στη μέση. Στην Αγυιά για τον 1ο γύρο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα από νωρίς (11΄) με τον Μπα και ο Μπαρέ ισοφάρισε στο 92΄, με τον Χριστόπουλο να αστοχεί σε πέναλτι στο 76΄. 

Στη μάχη του 2ου γύρου οι “ερυθρόλευκοι” πήραν γρήγορο προβάδισμα με Μπά (4΄) και Πινακά (11΄), αλλά η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε αντιδράσει στο τέλος, χάρη στα γκολ τουΠατρινού στο 82΄και του Γαϊτανίδη στο 88΄. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Και τώρα τρέχει…

Ακολουθούν δύο κρίσιμα εκτός έδρας ματς.

Published

on

Με μία μόλις αναμέτρηση άνοιξε η αυλαία των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα, καθώς οι δύο στις τρεις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν λόγω παρουσίας των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Β’ και του Παναθηναϊκού Β’ στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Η Παναχαϊκή έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή από το ξεκίνημα, αντιμετωπίζοντας το πιο βατό της αντίπαλο, στην έδρα της και πλέον μπλέκει σε… περιπέτειες, καθώς θα πρέπει να ψάξει τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε μακριά από την Πάτρα, ενώ ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τις κορυφαίες -βαθμολογικά- ομάδες του Ολυμπιακού Β’ και του Διαγόρα. 

Το πρόγραμμα της Παναχαϊκής

1η αγωνιστική (24/03) – 6η αγωνιστική (21/04)

Παναχαϊκή – Γιούχτας  0-1,

2η αγωνιστική (30/03) – 7η αγωνιστική (28/04)

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή  16:00

3η αγωνιστική (03/04) – 8η αγωνιστική (08/05)

Διαγόρας – Παναχαϊκή

4η αγωνιστική (07/04) – 9η αγωνιστική (15/05)

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β’

5η αγωνιστική (14/04) – 10η αγωνιστική (22/05)

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

* Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές για την κύρια μέρα της κάθε αγωνιστικής.

** Η 3η αγωνιστική θα είναι εμβόλιμη, ενώ από το Πάσχα και μετά ακολουθούν 3 Τετάρτες μέχρι το φινάλε της ειδικής διαδικασίας.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook