Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα Μικελάτος και Σελινιωτάκης

Published

on

Στο γήπεδο του Πανεπιστημίου προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (2/12) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Μικελάτος που χθες έκανε ατομικό, σήμερα συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα, ενώ ο Σελινιωτάκης μπήκε και αυτός στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αλλά πιο προσεκτικά. Ο Μπελεζάκης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση της Παρασκευής (3/12) θα γίνει και πάλι στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: «Φορτσάρει» από σήμερα για την πρεμιέρα – Χτύπησε ο Πέρεζ!

Published

on

Με το μυαλό στον βασικό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή, η Παναχαϊκή ξεκινάει από σήμερα προετοιμασία για την πρεμιέρα των πλέι άουτ, με τον αντίπαλο και το πρόγραμμά της να γίνεται γνωστό το μεσημέρι.

Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Γιάννη Τάτση είναι ο Πέρεζ, που στο φιλικό με την Κ19 χτύπησε σε μια ανυποψίαστη φάση στον τετρακέφαλο και αποχώρησε υποβασταζόμενο. Άπαντες ελπίζουν ότι θα αποφύγει τα χειρότερα.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς έμειναν αυτές τις μέρες οι Πατρινός, Σμάλης (έχει κάποιες ενοχλήσεις) και Μπαρέ, ενώ μόνιμα εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Ιατρούδης, Γρηγορόπουλος, Αλιμπέ και Μ. Μικές.

Ωράριο λόγω Καρναβαλιού

Ο Τάτσης συνεχίζει το πλάνο του και ετοιμάζει την ομάδα για να είναι στην καλύτερη κατάσταση, προσπαθώντας να έχει τους παίκτες σε εγρήγορση και γι’ αυτό τέθηκε και κανονισμός ωραρίου για το Σαββατοκύριακο, αφού μην ξεχνάμε ότι η ομάδα αποτελείται από νεαρά σε ηλικία παιδιά που σίγουρα ήθελαν να διασκεδάσουν.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Κληρώνει σήμερα για πλέι οφ και πλέι άουτ – Π. Μαρτσούκος στη «Match»: «Ξεκινάμε κανονικά»

Published

on

Σήμερα η Παναχαϊκή και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League 2, θα μάθουν το πρόγραμμά τους για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, καθώς στις 2:30 το μεσημέρι, πραγματοποιείται η κλήρωση για τα πλέι όφ και τα πλέι άουτ.

Αρχικά η διαδικασία είχε οριστεί για την Πέμπτη (14/3, 11:30) αλλά αναβλήθηκε, καθότι αρκετοί παράγοντες ομάδων δήλωσαν κώλυμα παρουσίας.

Παράλληλα με την κλήρωση θα επικυρωθούν και οι βαθμολογίες των ομίλων, που παρά τις ενστάσεις της Λάρισας για την παρουσία της ΑΕΚ Β’ στα πλέι οφ, θα δρομολογηθούν κανονικά.

Π. Μαρτσούκος: «Ξεκινάμε κανονικά»

Η «Match» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Λίγκας, Πέτρο Μαρτσούκο ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η Λίγκα δεν κάνει πίσω, θα κάνουμε κανονικά επικύρωση της βαθμολογίας και κλήρωση ώστε να ξεκινήσουμε το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί κανονικά, δεν έχουμε βγει εκτός προγράμματος καθόλου μέχρι τώρα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε», ενώ για τις Β’ ομάδες και τα τηλεοπτικά τόνισε:

«Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα η προκήρυξη, όπως οι 3 μεγάλοι παίζουν για την παραμονή τους, έτσι και η 1 που πήγε πλέι οφ πρέπει να αγωνιστεί κανονικά κι ας μην μπορεί να ανέβει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που φύγαμε από την ΕΡΤ, αν και το διαδικτυακό δεν δουλεύει καλά. Θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε, να βρούμε λύση και σε αυτό».

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Φιλικό ξεμούδιασμα με την Κ19 (3-1)

Published

on

Με φιλικό ξεμούδιασμα το Σάββατο, προπόνηση την Κυριακή και ρεπό την Δευτέρα εξελίχθηκε το τριήμερο των Αποκριών για την Παναχαϊκή.

Το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς, η ανδρική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των μπαράζ παραμονής, έδωσε φιλικό με την Κ19 που αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2 και είναι πρώτη και αήττητη στον Γ’ Όμιλο, με «κλειδωμένο» εισιτήριο για το Final-4.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Άνδρες επικράτησαν με 3-1 των Νέων, για την ιστορία. Το 1-0 έκανε στο 18’ ο Γαϊτανίδης από ασίστ του Ντε Ολιβέιρα από αριστερά, στο 30’ ο Κυρσανίδης έπειτα όμορφη συνεργασία Χριστόπουλου και Μπούνεν έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 48’ ο Παπαηλιού με απευθείας φάουλ μείωσε σε 2-1 για τους Νέους και στις καθυστερήσεις ο Χριστόπουλος με υπέροχο γυριστό έκανε το 3-1, που πανηγυρίστηκε σαν κανονικό τέρμα!

Ο Πατρινός επιθετικός είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι στο 35’, από σέντρα του Μπούνεν και αρκετές ευκαιρίες που απέκρουσε ο Κολοβούρης.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Οικονομάκης, Μασούρας, Καραγιάννης, Μούλντερ, Προύντζος, Κυρσανίδης, Γαλαριώτης, Ντε Ολιβέιρα, Γαϊτανίδης, Μπούνεν, Πέρεζ (λ.τρ. Χριστόπουλος).

Β’ Ημίχρονο: Παπαδόπουλος (Τ), Τσάκνης, Νάστος, Ζαμόρα, Λιοφάγος, Πετράτος, Παραστατίδης (75’ Κουραχάνης), Τραορέ, Χριστόπουλος, Ζέκοφ, Ντε Τόμας.

Παναχαϊκή Κ19 (Ράντος): Γεωργόπουλος (45’ Κολοβούρης), Σκορδής (57’ Νικολόπουλος), Σταυρόπουλος, Ανδριακόπουλος, Βεντουρής (73′ Αρβανιτάκης), Κατσαΐτης, Κουραχάνης (45’ Βατής), Διαμαντόπουλος, Παπαηλιού Ντούνης (63′ Παντελής), Ανδρικόπουλος.

Continue Reading
Advertisement

Facebook