Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Αναμονή για πληρωμές

Οι περισσότερες ομάδες περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη Λίγκα.

Published

on

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα στην Παναχαϊκή. Με τους «κοκκινόμαυρους» να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής και να ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Β’, αναμένονται εξελίξεις στις πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από το περιβάλλον της ομάδας υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα γίνει μία κίνηση από τη διοίκηση, να πάρουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ένα μέρος των δεδουλευμένων τους, ώστε να επιστρέψουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Οι περισσότερες ομάδες περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη Λίγκα, καθώς και με τη νέα διοίκηση θα πρέπει να υπάρχει άμεση ενημέρωση για το πότε θα καταβληθεί ένα ποσό στις ομάδες από αυτά που θα συμφωνηθούν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Από αυτή την κατηγορία δεν απουσιάζει ούτε η Παναχαϊκή, με τις ρεπορτάζ να αναφέρει ότι θα γίνουν και κάποιες χορηγικές «ενέσεις» αυτό το διάστημα. Η.Μ.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Νέα αφαίρεση βαθμών

Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί στους “κοκκινόμαυρους” από την υπόθεση του Στάθη Ρόκα.

Published

on

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι από τον πίνακα αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί λόγω της προσφυγής του Στάθη Ρόκα που αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή την περίοδο 2015-2016.

Ως γνωστόν, η ΠΑΕ έχει μπροστά της πέντε εργάσιμες για να εξοφλήσει τον παίκτη και να πάρει πίσω τους βαθμούς.
Στην Παναχαϊκή ήταν κάτι που περίμεναν και θα διευθετήσουν όπως έγινε και με τις άλλες περιπτώσεις.
Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή

Φιλικό με την Κ19 το Σάββατο στην Αγυιά με την ευκαιρία του ρεπό στη Super League 2.

Published

on

Άλλη μια προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, για την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς, αρκετές μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ στο πλαίσιο της 29ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργου Τάνταρου και του Κώστα Σωτηρόπουλου, επικεντρώθηκε σε παιχνίδια τακτικής, με και χωρίς μπάλα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κολοβούρης και Λινάρδος , εκτός προπόνησης έμειναν οι Μικές και Κοντοχρήστος, ενώ ο Μυτίδης επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.

Επόμενη προπόνηση ορίστηκε για αύριο Παρασκευή (02/06).

Το Σάββατο (03/06, 09:30) έχει οριστεί φιλικό ματς με την Κ19, στο γήπεδο της Αγυιάς.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Βασίλης Κοτσαύτης: “Όποιος αγαπά αληθινά και ανιδιοτελώς την Παναχαϊκή να στηρίξει αυτήν την τεράστια προσπάθεια”

Προσωπική δήλωση Β’ γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής Βασίλη Κοτσαύτη στο Matchnews.gr

Published

on

O Βασίλης Κοτσαύτης, ο Β’ γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής  έστειλε την παρακάτω δήλωση  στο Matchnews.gr:

“Αφαιρώντας την ιδιότητα μου ως B’ γενικός αρχηγός, νοιώθω την υποχρέωση ως Πατρινός, ως απλός φίλαθλος, γεννημένος στο κόκκινο μαύρο, μια και είμαι και εγώ ένα από τα παιδιά που μεγάλωσε κάτω από τις κερκίδες της Αγυιάς στα χέρια του αειμνήστου κυρίου Σπύρου Βουλγαράκη, να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Πέτρο Σταθάκη για ότι κάνει για την Παναχαϊκή μας!

Ζητώ από εδώ και στο εξής όποιος αγαπά αληθινά και ανιδιοτελώς την Παναχαϊκή να στηρίξει αυτήν την τεράστια προσπάθεια. Το μέλλον της Παναχαϊκής πλέον είναι σε σωστό δρόμο. Πέτρο Σταθάκη σε ευχαριστούμε!”.

Continue Reading
Advertisement

Facebook