ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΧΑΝΙΑ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Από την Αγυιά για την 16η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Πρεμιέρα στον 2ο γύρο της Super League 2 και η Παναχαϊκή φιλοξενεί τα Χανιά, του… συναγωνιστή Αντώνη Ροκάκη, στην Αγυιά για την 16η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου.
Οι «κοκκινόμαυροι» του Σούλη Παπαδόπουλου, που απέδειξαν και στην επιστροφή στη δράση ότι είναι σε καλή κατάσταση, θέλουν να φτάσουν για πρώτη φορά στη χρονιά στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και να παραμείνουν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Το σημαντικότερο εμπόδιο της Παναχαϊκής, πέρα από τα αξιόμαχα Χανιά, που παρουσιάζονται χωρίς άγχος, καθώς έχουν μείνει εκτός στόχων, είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, με του «κοκκινόμαυρους» να δίνουν μόλις τον δεύτερο επίσημο αγώνα τους και τρίτο συνολικά σε διάστημα 55 ημερών.
Παρακολουθείστε ΕΔΩ ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ηλίας Μάτσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Μία ακόμα προσθήκη στον άξονα
Δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ των «κοκκινόμαυρων» – Έρχονται άμεσα ανακοινώσεις.

Μπορεί η Παναχαϊκή να έχει φτάσει στους 32 παίκτες στο ρόστερ της, αλλά η ποιοτική αναβάθμιση πάντα είναι αναγκαία σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Παρότι λοιπόν οι περισσότεροι δεν έχουν προλάβει να μάθουν τα ονόματα των συμπαικτών τους, η σύνθεση των «κοκκινόμαυρων» δεν έχει ολοκληρωθεί.
Η Παναχαϊκή θα κινηθεί για ακόμα μια ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αγωνίζεται στον «άξονα» της μεσαίας γραμμής. Μια γρήγορη ανάγνωση στο ρόστερ εξάλλου, καταδεικνύει την εν λόγω ανάγκη, καθώς παρά τον μεγάλο αριθμό των ποδοσφαιριστών, λίγοι αγωνίζονται στη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι «κοκκινόμαυροι» έχουν προχωρημένες επαφές με έναν ακόμα μέσο, Έλληνα αυτή τη φορά, ενώ δεν θα αργήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ηλίας Μάτσας
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Επιστρέφει στην Αγυιά με το Αιγάλεω
Με τα σημερινά δεδομένα, οι «κοκκινόμαυροι» θα δώσουν μόνο ένα παιχνίδι μακριά από το σπίτι τους.

Σήμερα Τρίτη (25/09) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου θα συζητηθεί η συμμετοχή των Αλμωπού Αριδαίας και Καμπανιακού στο πρωτάθλημα, αλλά και το καλεντάρι των επόμενων αγωνιστικών.
Μετά το τέλος του θα ενημερωθούμε και για το ενδεχόμενο ρεπό του Νοτίου Ομίλου το Σαββατοκύριακο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Το γήπεδο της Αγυιάς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Match» θα είναι έτοιμο το Σαββατοκύριακο (21-22 Οκτωβρίου) κι όπως φαίνεται από το πρόγραμμα της Λίγκας, ίσως η Παναχαϊκή καταφέρει να δώσει εκεί το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της, με το Αιγάλεω.
Το επίσημο καλεντάρι της SL2 περιλαμβάνει προς στιγμήν ρεπό για τον Νότιο Όμιλο, το πρώτο Σαββατοκύριακο των αυτοδιοικητικών εκλογών, γεγονός που ευνοεί την Παναχαϊκή.
Ηλίας Μάτσας
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Το Σάββατο (30/09) στο Παμπελοποννησιακό με ΠΑΟ Β’
Πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για τους «κοκκινόμαυρους» που θα γίνει πάλι Σάββατο.

Στην αγωνιστική πραγματικότητα… προσγειώνεται η Παναχαϊκή από σήμερα, με σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι της Καλλιθέας, βοήθησε τους «κοκκινόμαυρους» να καταλάβουν τη δυναμική και τις δυνατότητές τους, αλλά δεν έδωσε τίποτα παραπάνω από έναν πολύτιμο βαθμό, ενόψει του «Γολγοθά» που έχουν να ανέβουν τη φετινή σεζόν.
Αν θέλουν μάλιστα να δώσουν αξία σε αυτό το αποτέλεσμα και ανάλογη συνέχεια στις εμφανίσεις τους, θα πρέπει να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό Β’ την ερχόμενη αγωνιστική στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Μακριά από τη δυναμική της έδρας τους, μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό, απέναντι στις πάντα απρόβλεπτες «μικρές» ομάδες των BIG-4 του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Παναχαϊκή θα πρέπει πλέον εκτός του να αμυνθεί με την ίδια αξιοπιστία, να δείξει επιθετικές αρετές σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την αναμέτρηση της Καλλιθέας.
Οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έτσι οι «κοκκινόμαυροι» θα δώσουν εκεί τον επόμενο αγώνα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Match», λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος του Σταδίου, το ματς με τον ΠΑΟ Β’ αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο (30/09).
Ηλίας Μάτσας