ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Δείγμα θετικό αλλά χωρίς γκολ (0-0) με την Καλαμάτα (pics)
Καλή για μία -αγωνιστική- ώρα η Παναχαϊκή στην επιστροφή της στα δυνατά φιλικά

Τον καλό της ρυθμό και την δυναμικότητα στο παιχνίδι της διατήρησε η Παναχαϊκή στο δυνατό φιλικό με την Καλαμάτα στην Αγυιά, που έληξε ισόπαλο (0-0) χωρίς τέρματα.
Οι δύο ομάδες έδειξαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο με τους «κοκκινόμαυρους» να είναι καλύτεροι και να δημιουργούν περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη εστία.
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητες με τους δύο αντιπάλους να προσπαθούν περισσότερο να κρυφτούν ο ένας από τον άλλον και λιγότερο να δημιουργήσουν.
Η εμφάνιση των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για τη δουλειά που γίνεται αλλά θέλει ακόμα δουλειά δημιουργικά μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.
Αντίθετα αμυντικά στάθηκε εξαιρετικά εξουδετερώνοντας μία από τις καλύτερες -θεωρητικά- επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος.
Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης
Διαιτητές: Ν. Χρονάς (Π. Ζούλης, Σ. Οικονόμου)
Κόρνερ: 4-3 (1-1)
Κάρτες: –
Γκολ: –
Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): 1. Θεοδωράκης Χ., 3. Λιποράσε, 55. Λαρέα (66’ 4. Ρουγκάλας), 44. Τσακμάκης, 7. Στεργίδης © (69’ 24. Τοπάλ), 6. Τσιάρας (88’ 19. Ι. Σίλβα), 10. Χαντί (46’ 5. Λινάρδος), 17. Μπουρλάκης (57’ 14. Κωνσταντακόπουλος), 11. Καρακλάιτς Ν. (53’ 29. Τριμμάτης), 20. Κέρι (73’ 8. Καρακλάιτς Π.), 9. Αλεξόπουλος (77’ 95. Καρλίτος).
Καλαμάτα (Σ. Τσιώλης): 88. Ταΐρης (52’ 13. Μέντεζ), 14. Μπενίτεζ (46’ 39. Ασαμόα), 4. Λουπάνο, 19. Μαβινγκά (46’ 75’ Μπακαγιόκο), 23. Αναστασόπουλος (52’ 77. Μπόρχες), 20. Αρναρέλλης (46’ 8. Κόκκορης), 24. Κωνσταντινόπουλος (77’ 11. Τριανταφυλλάκης), 31. Παπατόλιος, 21. Πασάς (85’ 17. Λούκαστιουκ), 9. Ρόβας (46’ 7. Βασιλόγιαννης), 10. Τάτος © (85’ 30. Πολίτης).
Ηλίας Μάτσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Στέφανο Φραντσιόζα: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα»
Ο τεχνικός της Παναχαϊκής μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα.

Λίγο μετά το τέλος του σημερινού αγώνα και το 0-0 της Παναχαϊκής στην Καλλιθέα ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», Στέφανο Φραντσιόζα έκανε την εξής δήλωση:
«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας σήμερα. Δουλεύουμε όλοι κάθε μέρα πολύ σκληρά. Προσπαθούμε να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού και ποιότητας. Παλεύουμε όλοι. Διοίκηση, παίκτες και προσωπικό. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εστιασμένα με την ίδια προσήλωση στην κατεύθυνση να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ξεκίνημα με ισοπαλία για την «ηρωική» Παναχαϊκή στην Καλλιθέα
Τελικό 0-0 στο «Ελ Πάσο» για την πρεμιέρα της Super League 2.

Μια αλλαγμένη δραματικά προς το καλύτερο, Παναχαϊκή έκανε εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Οι «κοκκινόμαυροι» απέσπασαν λευκή ισοπαλία (0-0) από το φαβορί του ομίλου, Καλλιθέα, στο «Ελ Πάσο» χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα, δίνοντας αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.
Τρεις μόλις εβδομάδες από τη φιλική συντριβή (7-1) στο ίδιο γήπεδο, η Παναχαϊκή εμφανίστηκε σαν κανονική ομάδα και θα μπορούσε να διεκδικήσει και πράγματα από το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος, όσο την κρατούσαν οι δυνάμεις της.
Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Καλλιθέα (Α. Βοσνιάδης): 70. Κότσαρης, 14. Μανθάτης, 4. Ρομαό, 2. Μεχίας, 11. Καινούργιος, 15. Ν. Σίλβα (80’ 9. Ιωαννίδης), 8. Ματίγια, 27. Μουτίνιο, 26. Κυνηγόπουλος (69’ 7. Βασιλόγιαννης), 10. Ντεμέτριους, 25. Λουκίνας.
Παναχαϊκή (Π. Κωνσταντακόπουλος): 18. Κολοβούρης, 21. Λιοφάγος, 4. Γκαντσιέρ, 93. Μπαρέ, 88. Τόσκα, 6. Νάστος, 80. Κυρσανίδης, 11. Ντε Ολιβέιρα (68’ , 10. Αποστολόπουλος (77’ 17. Παραστατίδης), 23. Τραορέ (59’ 29. Ζέκοφ), 70. Χριστόπουλος (77’ 9. Πατρινός).
Ηλίας Μάτσας
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Από το «Ελ Πάσο» για την πρεμιέρα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Super League 2 κάνει η Παναχαϊκή, που έχει ίσως τη δυσκολότερη «έξοδο» στη χρονιά, με το… καλημέρα.
Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται από ένα εκ των ισχυρών φαβορί της κατηγορίας για την άνοδο, την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο», μόλις τρεις εβδομάδες μετά το μεταξύ τους φιλικό στην ίδια έδρα.
Το συγκρότημα του Στέφανο Φραντσιόζα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις του αποκλεισμού του από το Κύπελλο Ελλάδας και να μπει με μία πειστική εμφάνιση στο πρωτάθλημα, που μόνο εύκολο δεν φαντάζει τη δεδομένη στιγμή.
Παρακολουθείστε ΕΔΩ ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ηλίας Μάτσας