Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Επίθεση στην ΚΕΔ για τον ορισμό του Γιώργου Φίτσα με τον Τηλυκράτη

Published

on

Με ανακοίνωση της η Παναχαϊκή επιτίθεται στην ΕΠΟ και την αρμόδια επιτροπή της, την ΚΕΔ, η οποία όρισε τον διαιτητή Γιώργο Φίτσα στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα.

Ο πατέρας του διεθνούς (στο beach soccer) διαιτητή είναι ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας! Γεγονός που μόνο, εύλογες απορίες, δημιουργεί…

Η ανακοίνωση των «κοκκινόμαυρων»:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον ορισμό του διαιτητή για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας την προσεχή Κυριακή (7/11). Ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ο κ. Γιώργος Φίτσας από το σύνδεσμο Κέρκυρας αλλά μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά αυτός ο ορισμός καθώς ο προαναφερόμενος διαιτητής είναι γιος του κ. Ηλία Φίτσα προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Πρέβεζας/Λευκάδας εκεί δηλαδή όπου εδρεύει ο Τηλυκράτης!

Κύριοι της ΚΕΔ, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχουμε πάρει θέση για τα όσα έχουν διαδραματιστεί στα παιχνίδια μας που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν τα όρια, σεβόμενοι τους διαιτητές και τα ανθρώπινα λάθη που είναι πιθανόν να γίνονται, όμως δεν θα ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια.

Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις διαιτητικές ικανότητες του κ. Γιώργου Φίτσα, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα μας να παίξει ένα παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Περιμένουμε ΑΜΕΣΑ να επανορθώσετε και να πράξετε τα δέοντα.

Περιμένουμε από τους διοικούντες του Τηλυκράτη να πάρουν θέση για αυτόν τον ορισμό καθώς θεωρούμε δεδομένο ότι και αυτοί από την πλευρά τους δε θέλουν να διεξαχθεί ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες.

Πιστεύουμε δε ότι και αυτοί επειδή η ομάδα τους είχε αγωνιστική υποχρέωση δεν έχουν ακόμα πληροφορηθεί τον ορισμό, αλλιώς θα ήταν ιδιαίτερα λυπηρό για εμάς να γνωρίζουν και να μην έχουν πάρει θέση».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Αποτελέσματα: Αυτοί εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Published

on

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής>

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 115

Για Πρόεδρος Δ.Σ.
Σεμιτέκολος Παναγιώτης έλαβε 112

Για Μέλη Δ.Σ.
Σβόλης Κων/νος έλαβε 44
Τσούνας Βασίλειος έλαβε 43
Χαριτωνίδης Σαμψών έλαβε 34
Ροζής Άγγελος έλαβε 33
Καραθανάσης Ηρακλής έλαβε 29
Καραμπέτ Σααντ έλαβε 29
Βελισσάρης Δημήτριος έλαβε 28
Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης έλαβε 26
Μάρκου Βασίλειος έλαβε 24
Μιχόπουλος Σωτήριος έλαβε 22

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Π.Γ.Ε.: Με καθολική συμμετοχή οι εκλογές (ΦΩΤΟ)

Published

on

Με καθολική συμμετοχή στις κάλπες κύλησε η εκλογική διαδικασία στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Μέχρι τις 12 είχαν ψηφίσει 99 μέλη από τα συνολικά 110 ενώ αναμένονταν κι άλλοι να προσέλθουν στην κάλπη.

Δείτε φωτογραφίες…

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Καταθέτει μελέτη για το γήπεδο η Παναχαϊκή – “Με αίσθημα ευθύνης σχεδιάζουμε το μέλλον”

Published

on

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής:

Σήμερα στις 11:30 πμ. στα γραφεία της Π.Γ.Ε. ο Πρόεδρος Παν. Σεμιτέκολος, ο ταμίας Βας. Τσούνας, ο Γεν. Γραμματέας Σαμ. Χαριτωνίδης και ο Ειδικός Γραμματέας & υπεύθυνος για το έργο Άγγελος Ροζής αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της μελέτης το οποίο  είναι η κατάθεση φακέλου για την αρχική έγκριση του έργου από τις αρμόδιες αρχές. Στο τέλος της θητείας αυτού του συμβουλίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποδοχή της πρότασης του Σπύρου Μαντά και των συνεργατών του για την σύνταξη της μελέτης της μερικής ανακατασκευής του γηπέδου της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

Μετά από πολύμηνη διεξοδική μελέτη και ανάλυση, ταυτόχρονα με την υπερπήδηση αντικειμενικών δυσκολιών, αποφασίσαμε να αποδεχθούμε την πρόταση του Κυρίου Μαντά και σε συνδυασμό με την πρόθεση της Ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Με αίσθημα ευθύνης προς το Ιστορικό Σωματείο και τους πολυπληθείς φιλάθλους της σχεδιάζουμε το μέλλον όπως αξίζει στην κοκκινόμαυρη Βασίλισσα.  Είμαστε σίγουροι πως η μελέτη θα αντικατοπτρίζει την επιθυμία όλων μας. Το όραμα να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η Π.Γ.Ε. παίρνει μορφή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καταθέσουμε στην Περιφέρεια για τις περαιτέρω διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.  Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη για την μέχρι τώρα αμέριστη στήριξη τους στο εν λόγο εγχείρημα.

Ο Πρόεδρος

Γεν.Γραμματέας

Ειδ. Γραμματέας

Παν. Σεμιτέκολος

Σαμ. Χαριτωνίδης

Άγγελος Ροζής

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.