Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: «Καθαρίζουν» με τις πρώτες προσφυγές

Η διοίκηση διαβεβαιώνει ότι θα τακτοποιήσει κάθε οφειλή, είτε με ρύθμιση είτε με εξόφληση και η ομάδα δεν θα κινδυνέψει με καμία επιβολή ποινών.

Published

on

Ο μεγαλύτερος… σκόπελος που έχει να περάσει η Παναχαϊκή αυτή την εβδομάδα είναι αυτός των προσφυγών. Με τα οικονομικά της κατηγορίας αλλά και των «κοκκινόμαυρων» στο χειρότερό τους σημείο στη χρονιά, το σπουδαιότερο ζήτημα αυτή την περίοδο είναι οι τρέχουσες υποχρεώσεις στην ομάδα, αλλά κυρίως τα χρέη και οι οφειλές.

Αυτό γιατί ο χρόνος πιέζει για άμεση εξόφληση, καθώς θα αρχίσουν να έρχονται ποινές αφαίρεσης βαθμών, που θα φέρουν τους «κοκκινόμαυρους» σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση πάντως διαβεβαίωσε ακόμα μία φορά και τους οπαδούς ότι θα τακτοποιήσει κάθε οφειλή, είτε με ρύθμιση είτε με εξόφληση και η ομάδα δεν θα κινδυνέψει με καμία επιβολή ποινών.

Για του λόγου το αληθές, το πρώτο χρονικά πακέτο μιας πεντάδας παικτών βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία, καθώς εξοφλήθηκαν δύο την προηγούμενη Παρασκευή, ενώ μέχρι την ερχόμενη υπάρχει περιθώριο να ρυθμιστούν ή να εξοφληθούν και οι υπόλοιπες τρεις.

Με τον ίδιο ρυθμό θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι επόμενες, οι οποίες τελεσιδικούν από την επόμενη εβδομάδα, με την ΠΑΕ να έχει ένα βουνό μπροστά της να ανέβει και σε αυτήν την περίπτωση, με τα προσδοκόμενα έσοδα να είναι μηδαμινά αυτό το διάστημα, πέραν της δεύτερης δόσης του τηλεοπτικού συμβολαίου, η οποία όμως δεν φτάνει ούτε για… ζήτω.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: «Έκλεισε» στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Published

on

Το προπονητικό κέντρο που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έκλεισε η Παναχαϊκή, η οποία όπως σας είχε ενημερώσει η «Match» στράφηκε προς… Βορρά μεριά, για να χτίζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Ο Γιάννης Τάτσης, όπως έδειξε με προσωπική του ανάρτηση, βρέθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, ώστε να επιθεωρήσει και ο ίδιος τις εγκαταστάσεις, στις οποίες θα επιχειρήσει να δομήσει την Παναχαϊκή της νέας σεζόν, με την ελπίδα ότι αυτή θα κάνει μετά από χρόνια πρωταγωνιστική πορεία στην κατηγορία.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε στο μυαλό του περισσότερο να τσεκάρει τους αγωνιστικούς χώρους, που θα μάθουν τα… βασικά για φέτος οι «κοκκινόμαυροι» και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, δίνοντας το τελικό «οκ» στη διοίκηση ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες και να κλειστούν τις ημερομηνίες που πρέπει, οι εγκαταστάσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «MATCH»

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: «Παρελθόν» ο Γαλαριώτης

Published

on

Εκτός των ανανεώσεων και των προσθηκών στην Παναχαϊκή, θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις, ακόμα και από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο.

Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο Κωνσταντίνος Γαλαριώτης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέση με τους «κοκκινόμαυρους», μετά από επιθυμία του.

Ο 19χρονος Πατρινός χαφ προερχόμενος από την ομάδα Νέων της Λαμίας και την Super League 1, είχε μία αξιόλογη και αξιοσέβαστη προσπάθεια και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προερχόμενος από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα, κάνοντας πολύ σοβαρή προσπάθεια να επανέλθει άμεσα στην επιθυμητή κατάσταση, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «MATCH»

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το μήνυμα της Παναχαϊκής Γ.Ε. για τη συμπλήρωση 133 χρόνων ζωής του συλλόγου

Published

on

«Κάλλιστοι νέοι της ημετέρας πόλεως, έθεντο κατ’ αυτάς τας βάσεις λαμπρού Σωματείου, Γυμναστικού, δηλονότι Συλλόγου εις ον έδωσαν τον τίτλον «Παναχαϊκός Γυμναστικός Σύλλογος» και τον τύπον παρομοίων Σωματείων. Του Συλλόγου τούτου, υπέρ ου ευχόμεθα τα βέλτιστα, Πρόεδρος εξελέχθη ο συμπολίτης ημών κ. Γεώργιος Τζίνης».  

Με αυτό το σχόλιο που υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Φιλόπουλος, η εφημερίδα «Φορολογούμενος» ανακοίνωσε στις 14 Ιουνίου του 1891 την ίδρυση του Παναχαϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, δηλαδή της Παναχαϊκής! 133 χρόνια ένδοξης ιστορίας! Χρόνια Πολλά Παναχαϊκή μας, αναφέρει το μήνυμα της ερασιτεχνικής για τα σημερινά 133α γενέθλια του συλλόγου.  

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook