Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για την 2η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Published

on

Την πρώτη της επίσημη εντός έδρας «μονομαχία» στη χρονιά, δίνει η Παναχαϊκή που υποδέχεται, για πρώτη φορά στην ιστορία της τον Παναθηναϊκό Β’ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για την 2η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Οι «κοκκινόμαυροι» επιστρέφουν στο Στάδιο μετά από εφτά χρόνια για αγώνα πρωταθλήματος και θέλουν να το συνδυάσουν με νίκη, ώστε να δώσουν συνέχεια στην καλή τους εμφάνιση με την Καλλιθέα στην πρεμιέρα.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ηλίας Μάτσας

 

 

 

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Αυτό είναι αύριο της Παναχαϊκής

Published

on

Αυτά είναι τα παιδιά που συγκροτούν το τμήμα Κ19 της ΠΑΕ Παναχαϊκής. Σ’ αυτά ο σύλλογος στηρίζει το μέλλον του. Προπονητής τους ο Χάρης Ράντος και συνεργάτης του ο Νίκος Κατσαρέλης.

«Ευχή όλων να τους δοθούν οι ευκαιρίες να παίξουν ποδόσφαιρο και να αγωνιστούν σε μια Παναχαϊκή όπως την οραματίζεται η κοινωνία της Πάτρας και όπως της αρμόζει», αναφέρει το μήνυμα των «κοκκινόμαυρων».

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Επιστροφή στις προπονήσεις με νέο πρόσωπο τον Κούτσια

Published

on

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Παναχαϊκής ο Αλέξης Κούτσιας. Ο 21 ετών αμυντικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό που υπέστη (ρήξη μηνίσκου) πριν από τρεις εβδομάδες.

«Του ευχόμαστε γρήγορα στο γήπεδο», ανέφερε το μήνυμα της ΠΑΕ. Η προπόνηση της Δευτέρας (όπως και η αυριανή στην οποία έχουν ρεπό οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Κυριακή στην Καλαμάτα) πραγματοποιήθηκε το γήπεδο της Αγυιάς.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη οι προπονήσεις θα γίνουν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Την Παρασκευή, παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’, η προπόνηση θα γίνει στην Αγυιά.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Γ. Τάτσης: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Στον τρόπο που ήρθε το άσχημο αποτέλεσμα στάθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής που έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Published

on

Πικραμένος από το αποτέλεσμα για μία ακόμα αγωνιστική εμφανίστηκε ο Γιάννης Τάτσης, μετά την ήττα στην Καλαμάτα, ήταν όμως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την πρόοδο της ομάδας του, αν και αυτό θα πρέπει να μετουσιωθεί και σε βαθμούς.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής αναφέρθηκε και στην επικείμενη ενίσχυση των «κοκκινόμαυρων». Αναλυτικά δήλωσε: «Ένα παιχνίδι που χάσαμε τελικά 1-0, με στεναχωρεί καθώς δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Εγκλωβίσαμε την Καλαμάτα και στα δύο μέρη, κάνοντας πολύ λίγες ευκαιρίες σε σχέση με αυτό που θα ήθελε και η ίδια.

Ο λόγος που δεν πήραμε κάτι παραπάνω είναι γιατί δεν πιστέψαμε στις προϋποθέσεις που είχαμε, να τελειώσουμε κάποιες ευκαιρίες και είτε να προηγηθούμε, είτε να ισοφαρίσουμε. Μας στοίχισαν κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, που έχουν να κάνουν κυρίως με το πάθος της ομάδας μας.

Δεν έχω παράπονο από την εμφάνιση, παρουσιαστήκαμε πολύ βελτιωμένοι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πραγματικά πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα με στεναχωρεί, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο».

«Ψάχνουμε ήδη για μεταγραφές»

Για την ενίσχυση της ομάδας, τόνισε: «Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις. Κοιτάμε για το καλύτερο δυνατό, να μην κάνουμε λάθη για να πάμε στη συνέχεια. Είναι δύσκολη η περίοδος του χειμώνα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να εξυγιανθεί η ομάδα, το έχω δει από την ώρα που ήρθα. Είναι και από τους λόγους που είμαι εδώ, παρότι μείναμε πίσω αγωνιστικά λόγω αυτού».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος έκλεισε: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση η εμφάνισή μας απέναντι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν έχουμε όμως χρονικά περιθώρια, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, πρέπει να το πιστέψουν και τα παιδιά, μας λείπουν κάποια μικρά κομμάτια όπως η πίστη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».

Continue Reading
Advertisement

Facebook