Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Θολό τοπίο με τις πληρωμές

Αφορούν όλους τους υπαλλήλους στο τμήμα και όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές.

Published

on

Το πιο σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Super League 2, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο και στις οφειλές που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής.

Μάλιστα οι πληρωμές αφορούν όλους τους υπαλλήλους στο τμήμα και όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές. Αν τελεσιδικήσει το ποσό που θα πάρουν οι ομάδες από τη Λίγκα, θα είναι και πιο ξεκάθαρες οι εξελίξεις.

Γίνονται πάντως προσπάθειες να ρυθμιστεί πιο άμεσα το ζήτημα των οφειλών (που έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά) όπως τονίστηκε στη «Match» μέσα από το περιβάλλον της ΠΑΕ, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν μία ακόμα κατάθεση ψυχής, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β’.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αν οι εκλογές είχαν διαφορετικό αποτέλεσμα, θα είχε τακτοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών ήδη, καθώς η Παναχαϊκή θα είχε εγγυημένα χρήματα να λαμβάνει, ασχέτως αν θα έμπαιναν τελικά στο ταμείο της. Αντιθέτως, αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Νέες ενεργοποιήσεις ποινών για την Παναχαϊκή!

Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής των «κοκκινόμαυρων» στις υποθέσεις των Τσερούτι, Μουκίδη.

Published

on

Την ίδια στιγμή που οι Αμερικάνοι επενδυτές της Παναχαϊκής διαβεβαίωναν για την εξόφληση των χρεών, δύο ακόμα αιτήσεις ενεργοποίησης ποινών κατά των Αχαιών εκδικάζονταν στο Διαιτητικό Δικαστήριο την Τρίτη (21/03).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, πρόκειται γι’ αυτές των Μάουρο Τσερούτι, Βασίλη Μουκίδη.

Η Παναχαϊκή ζήτησε αναβολή συζήτησης λόγω αδυναμίας παράστασης του δικηγόρου της ΠΑΕ, ενώ μεταφέρθηκε η διάθεσή της να επιτευχθεί συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι δικηγόροι των Τσερούτι, Μουκίδη δήλωσαν άγνοια, το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε και το Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδώσει προσεχώς δύο ακόμα ενεργοποιήσεις ποινών (τελικό στάδιο) κατά της ομάδας της Πάτρας.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Φέρνει λεφτά ο Πέτρος Μαρτσούκος – Επεισόδιο με Σταθάκη στο ΔΣ

Ο νέος πρόεδρος της Λίγκας θα φέρει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο στα ταμεία των ΠΑΕ, μεταφέρθηκε η λήξη του πρωταθλήματος.

Published

on

Ενα εκατομμύριο θα φέρει στα ταμεία των ΠΑΕ της Super League 2 ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας, Πέτρος Μαρτσούκος, όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ. της Τετάρτης (22/3) από στοιχηματική εταιρεία και το αναπτυξιακό πρόγραμμα solidarity της UEFA.

Ακόμη, δημιουργήθηκε θέμα με τον Πέτρο Σταθάκη καθώς ο εκπρόσωπος της Παναχαϊκής δεν είναι νόμιμος εκπρόσωπος της πατρινής ΠΑΕ και δεν μπόρεσε να εισέλθει στην αίθουσα του συμβουλίου.

Τέλος, αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μαΐου σε 18 Ιουνίου 2023.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις».

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ο προγραμματισμός προκαλεί… ασφυξία

Ο ορισμός κάθε αγωνιστικής 3-4 μέρες πριν τους αγώνες, αυξάνει κατακόρυφα το κόστος…

Published

on

Αυτό πάντως που η αγωνιστική στη Super League 2 ορίζεται 3-4 μέρες πριν τους αγώνες, περισσότερο με… αυτοκτονία μοιάζει παρά με λύση.

Σε μία κατηγορία που το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η οικονομική επιβίωση και όχι απλά η ευημερία, το να προστίθενται ταξίδια 30 και πλέον ατόμων (ποδοσφαιριστές, τεχνικά επιτελεία και παράγοντες) τελευταία στιγμή, αυξάνει κατακόρυφα το κόστος, που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν οι ομάδες.

Ειδικά όταν μιλάμε για ταξίδια σε νησιά και όχι μόνο στην ηπειρωτική Ελλάδα, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Για παράδειγμα, άμα συνεχιστεί αυτό το… τροπάρι, η Παναχαϊκή θα πρέπει να ταξιδέψει στις αρχές Απριλίου για το Ρέθυμνο! Φανταστείτε να το μάθει δύο μέρες πριν…

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.