ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Επισκοπή
Επιστροφή στις προπονήσεις με δύο απόντες.

Μετά το ματς με τα Χανιά και μετά από τη μια μέρα ξεκούρασης που είχαν οι παίκτες της Παναχαϊκής, γέμισαν μπαταρίες και γύρισαν σήμερα Τρίτη (27/03) με πολλή όρεξη στις προπονήσεις
Παρά την έντονη βροχόπτωση, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα η προπόνηση συμπεριελάμβανε ασκήσεις passing game, πολλά τρεξίματα και ασκήσεις αερόβιας μορφής. Στο τέλος της προπόνησης οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ
Αυτοί που δεν έπαιξαν την Κυριακή (26/03) δούλεψαν πιο εντατικά σε παιχνίδια σε μικρούς χώρους, ενώ όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή «έκλεισαν» την προπόνησή τους με ασκήσεις κατοχής.
Εκτός προπόνησης έμειναν Ρουγκάλας και Καρλίτος, ενώ επόμενη προπόνηση ορίστηκε για αύριο Τετάρτη (29/03) στο γήπεδο της Αγυιάς.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Πως προετοιμάζεται η Παναχαϊκή για την επόμενη σεζόν

Πολλές φορές έχουμε γράψει για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν στην Παναχαϊκή, με το βάρος να έχει πέσει αυτή τη στιγμή φυσιολογικά στο να σωθεί η παρούσα χρονιά!
Εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά στις τάξεις των «κοκκινόμαυρων» θα έχουν τελειώσει με πάνω από το 90% των παλιών αμαρτιών και θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στα φετινά και το πως θα κλείσει η χρονιά με τα λιγότερα δυνατά οφειλόμενα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι παρότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα στις οφειλές της φετινής ομάδας, μετά και την απομάκρυνση αρκετών παικτών και προπονητών, απέχουμε ακόμα αρκετά από το σημείο της πλήρους αποπληρωμής της χρονιάς.
Τελειώνει με τις προσφυγές
και… ξεκινάει
Στην Παναχαϊκή δεν κρύβουν ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδιά τους για την ομάδα της νέας σεζόν και μάλιστα η παρουσία τους στο φιλικό παιχνίδι της Κ19 (αναλυτικό ρεπορτάζ σελ. 5), λέει πάρα πολλά επί αυτού. Το πρώτο μέλημα στο αγωνιστικό κομμάτι αφορά την εξεύρεση προπονητή και άμεσα, καθώς μαζί του πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά, ενώ θυμίζουμε ότι όλες οι ανανεώσεις πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλιώς θα λογίζονται ως νέες προσθήκες.
Από το υπάρχον ρόστερ των 20 περίπου παικτών, 8 εξ αυτών έχουν συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει όμως να τακτοποιηθούν για να μην έχουν την ευκαιρία να το «σπάσουν» (στην καλύτερη περίπτωση, γιατί μπορεί να ακολουθήσουν και προσφυγές).
Στο θέμα του προπονητή έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και στη διοίκηση εξετάζουν λύσεις και εκτός Ελληνικού χώρου για να μπορέσουν να ταιριάξουν τα κριτήρια που θέλουν για τον τεχνικό που θα επιμεληθεί την επόμενη ομάδα. Πάντως χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο από την εγχώρια αγορά μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στους «κοκκινόμαυρους» θα ήθελαν να έχουν λήξει το θέμα «προπονητής» πριν ακόμα και το φινάλε της σεζόν, αφού πρώτα εξετάσουν τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.
Ηλίας Μάτσας
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παναχαϊκή: Νέα αφαίρεση βαθμών
Αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί στους “κοκκινόμαυρους” από την υπόθεση του Στάθη Ρόκα.

Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι από τον πίνακα αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί λόγω της προσφυγής του Στάθη Ρόκα που αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή την περίοδο 2015-2016.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή
Φιλικό με την Κ19 το Σάββατο στην Αγυιά με την ευκαιρία του ρεπό στη Super League 2.

Άλλη μια προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, για την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς, αρκετές μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ στο πλαίσιο της 29ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργου Τάνταρου και του Κώστα Σωτηρόπουλου, επικεντρώθηκε σε παιχνίδια τακτικής, με και χωρίς μπάλα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κολοβούρης και Λινάρδος , εκτός προπόνησης έμειναν οι Μικές και Κοντοχρήστος, ενώ ο Μυτίδης επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις.
Επόμενη προπόνηση ορίστηκε για αύριο Παρασκευή (02/06).
Το Σάββατο (03/06, 09:30) έχει οριστεί φιλικό ματς με την Κ19, στο γήπεδο της Αγυιάς.