Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Παναιγιάλειος: Η επόμενη μέρα μετά την παραίτηση του Ανδριόπουλου…

Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στους Αιγιώτες.

Published

on

Όπως είχε προαναγγείλει η «Match» σε προηγούμενα φύλλα της, στα τέλη του μήνα θα υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις στο Παναιγιάλειο, μετά την παραίτηση του βασικού χρηματοδότη της ομάδας Δημήτρη Ανδριόπουλου.

Σίγουρα όταν αποχωρεί ο άνθρωπος που ήταν (διοικητικά) πίσω από την επάνοδο του Παναιγιάλειου στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και την επιτυχημένη πρώτη χρονιά σε αυτές, υπάρχει μία γενική ανησυχία και αβεβαιότητα, αλλά όπως φαίνεται στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο κυριαρχούν η νηνεμία και η σιγή ιχθύος…

Σε πρώτο επίπεδο αναμένεται η αντίδραση και του έτερου διοικητικού παράγοντα στο σχήμα της τελευταίας διετίας, Θάνου Ανδρικόπουλου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι πιθανότητες να ακολουθήσει και αυτός τον ίδιο δρόμο με τον Ανδριόπουλο να είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Από κει και πέρα θα ακολουθήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για να τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα και να φανεί πως θα «ξημερώσει» η επόμενη μέρα και κυρίως αν υπάρχει κάποιο διοικητικό ενδιαφέρον για την ομάδα. Πάντως στο Αίγιο δεν δείχνουν να ανησυχούν ακόμα… Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Match» έπονται εξελίξεις το επόμενο δεκαήμερο.

Λογικό είναι να υπάρχει μια ανησυχία, όμως οι άνθρωποι του Παναιγιαλείου είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι κάτι καλό θα προκύψει στο άμεσο μέλλον.

«Ο Παναιγιάλειος δεν χρωστάει πουθενά»

Η «Match» επικοινώνησε με τον απερχόμενο πρόεδρο, Δημήτρη Ανδριόπουλο, ο οποίος ουσιαστικά υπερτόνισε τα όσα δήλωσε σε πρόσφατη ανακοίνωση του.

Η λακωνική του απόκριση ήταν:

«Είναι αυτονόητο, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Γι’ αυτό και έκανα την επίσημη δήλωση αποχώρησης, για να καλύψει τα πάντα. Το μόνο που θέλω να σταθώ είναι ότι αποχωρώ χωρίς να χρωστάει τίποτα ο Παναιγιάλειος, ανεβάζοντας την αξιοπιστία της ομάδας».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Ηλίας Μάτσας

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ώρα «μηδέν» στον Παναιγιάλειο

Published

on

Έφτασε η μέρα που θα κρίνει τα περισσότερα στον Παναιγιάλειο, γι’ αυτή τη σεζόν και όχι μόνο. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, σήμερα Δευτέρα (17/06, 18:00) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Αιγιωτών, που κύριο θέμα της έχει την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την διοίκηση της ομάδας, μετά την αποχώρηση των Ανδριόπουλου και Ανδρικόπουλου. Από το Αίγιο δεν προκύπτει καμία πληροφορία για το ποιος ή ποιοι θα παρουσιαστούν σήμερα να καταθέσουν την προσφορά τους για τα κοινά των «μελανόλευκων», αλλά ούτε αν υπάρχουν ήδη προσφορές που θα ανοιχτούν στη Συνέλευση.

Έντονη κινητοποίηση

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της «Match» οι ζυμώσεις το τελευταίο διάστημα και μετά τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό προ δεκαημέρου, είναι έντονες και γίνονται αναφορές για διαπραγματεύσεις στα τελευταία στάδια, ώστε να προκύψουν -διοικητικές- συμφωνίες. Η αγωνία στο Αίγιο και τους φίλους του Παναιγιάλειου είναι έκδηλη, μετά την αποχώρηση των παραγόντων που «έτρεχαν» την ομάδα την τελευταία διετία, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πληροφόρηση για την επόμενη μέρα.

Τα σενάρια

Κάποια από τα σενάρια που ακούγονται είναι αρκετά ελπιδοφόρα για τη συνέχεια, αλλά από τις κουβέντες μέχρι τις τελικές συμφωνίες, υπάρχουν αρκετά ακόμα στάδια. Όπως και να έχει πάντως, μετά τη σημερινή Γ.Σ. θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είτε άμεσα θετικά, είτε ως προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει κινηθούν στο Αιγιώτικο στρατόπεδο, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη επιστροφής σε προηγούμενα σχήματα, χωρίς πάντως να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αυτό το σενάριο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «MATCH»

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Παναιγιάλειος: «Ανοίγει» η επόμενη σελίδα

Συνεχίζονται και κορυφώνονται οι ζυμώσεις στους Αιγιώτες, για το νέο διοικητικό σχήμα.

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (05/06) η κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Παναιγιάλειο, για τον διοικητικό απολογισμό της ομάδας, με τον αντιπρόεδρο Θάνο Ανδρικόπουλο να ακολουθεί τον Δημήτρη Ανδριόπουλο και να παραιτείται από την θέση του. Έγιναν κάποιες ενέργειες να μεταπειστεί αλλά όπως τόνισε με τις παρούσες συνθήκες αυτό είναι αδύνατο.

Έτσι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πρόσκληση ενδιαφέροντος και να οριστεί νέα Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουνίου. Στην πραγματικότητα στους Αιγιώτες αναμένουν τα αποτελέσματα των ζυμώσεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα, με την κατάθεση προσφορών, ώστε να γίνει εκείνη τη μέρα η κουβέντα γύρω από αυτές και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Πολύ πιθανόν να κατατεθούν προτάσεις και στη Γ.Σ. με την παρουσία προσώπων.

Τα πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο

Οι άνθρωποι των «μελανόλευκων» έχουν ήδη μιλήσει με τους περισσότερους ενδιαφερόμενους για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.

Αυτοί μπορεί να στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, είτε συνεργατικά είτε με μία καλύτερη προσφορά, να αναλάβουν το όλο μάνατζμεντ. Το δεδομένο για τον Παναιγιάλειο, θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τους ανθρώπους του, να διατηρηθούν τα κεκτημένα της φετινής χρονιάς και να γίνει και ένα βήμα παραπάνω.

Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν προκριθεί και αναμένεται να επισημοποιηθούν, ενώ η εβδομάδα που διανύουμε είναι έντονων ζυμώσεων, που θα κορυφωθούν την ερχόμενη Δευτέρα (17/06).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «MATCH»

 

 

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ΄Εθνική: Την Παρασκευή (14/6) η απόφαση για τα μπαράζ παραμονής 

Published

on

Αστέρας Πετρίτη, ΑΕΡ Αφάντου, Προοδευτική και Νίκη Ευκαρπίας κατέθεσαν έφεση, για να μην διεξαχθούν τα μπαράζ παραμονής και να παραμείνουν στην Γ΄Εθνική. 

Χθες (11/6) εκδικάστηκε η έφεση και την προσεχή Παρασκευή αναμένεται η οριστική απόφαση. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook