Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παραπέμπεται στην δικαιοσύνη ο Δημήτρης Δρόσος

Published

on

Ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Δημήτρης Δρόσος θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για εξαπάτηση 12 ατόμων μέσω της στοιχηματικής του εταιρείας.

Το υπ’ αριθμ. 806/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών τον παραπέμπει μαζί με τον συγκατηγορούμενό του Βασίλη Τζιβελέκη για την αξιόποινη πράξη της κακουργηματικής απάτης κατ’ εξακολούθηση κατά το χρονικό διάστημα από 25.03.2005 έως 30.07.2007.

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, που συνεδρίασε υπό την προεδρία της Ιωάννας Κλάπα – Χριστοδουλέα, αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του κατηγορούμενου Δημήτρη Δρόσου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του εντός του πρώτου πενθημέρου κάθε μήνα. Παράλληλα διατήρησε σε ισχύ την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Βασίλη Τζιβελέκη. Και οι δύο περιοριστικοί όροι είχαν επιβληθεί από την 24η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Το βούλευμα αναφέρει τα εξής:

«Στην Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 25.03.2005 έως 30.07.2007, ενεργώντας από κοινού, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με σκοπό να αποκομίσουν οι ίδιοι ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος, έβλαψαν ξένη περιουσία, πείθοντας κάποιον σε πράξη, με την εν γνώσει του παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών, το δε περιουσιακό όφελος και η ζημία που προκλήθηκε υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ.

Ειδικότερα, στον ανωτέρω τόπο και χρόνο, ενεργώντας από κοινού και έχοντας συστήσει εταιρεία στοιχημάτων με γραφεία και προσωπικό στη Ν. Σμύρνη και στη συνέχεια στο Καλαμάκι Αττικής, με την επωνυμία «Δρόσος Δ. και ΣΙΑ Ο.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «WINBET», με τις εν γνώσει τους ψευδείς παραστάσεις προς τους μηνυτές Γεώργιο Μαθιό, Αντώνιο Σπίγγο, Μιχάλη Σπίγγο, Ελένη Δημοπούλου, Αλέξιο Νιαουνάκη, Σπύρο Κιρκιγιάννη, Ιωάννη Στρωτό, Βασιλική Μουλαρά, Χρίστο Βασιλόπουλο, Αθανάσιο Γαλάνη, Σπυριδούλα Σπανού, Χριστίνα Παναγιωτίδου, ότι είναι φερέγγυοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες του χώρου του διαδικτυακού στοιχήματος, τόσο με συμπερασματικά συναγόμενες δηλώσεις, θεμελιούμενες στην ύπαρξη της αναληθώς εμφανιζόμενης ως σοβαρής ανωτέρω επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους, όσο και με ρητές διαβεβαιώσεις ότι τα στοιχεία που παρέδωσαν σ’ αυτούς (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης), για την είσοδο στους στοιχηματικούς λογαριασμούς τους στην αλλοδαπή στοιχηματική εταιρεία με έδρα τη Μάλτα και επωνυμία «MAGNAS GAMINGMALTA LIMITED» (διακριτικό τίτλο «EXPEKT»), ήταν μοναδικά και τα γνώριζαν μόνο οι ίδιοι (μηνυτές), έπεισαν αυτούς να καταθέσουν  στην ανωτέρω αλλοδαπή εταιρεία το συνολικό ποσό των 205.022 ευρώ, στο οποίο απέβλεπαν με τις μερικότερες πράξεις τους, ενώ η αλήθεια, την οποία αν γνώριζαν οι μηνυτές δεν θα είχαν καταθέσει τα χρήματά τους, ήταν ότι οι κατηγορούμενοι ήταν αναξιόπιστοι και αφερέγγυοι και σκόπευαν εξαρχής στην εξαπάτηση των μηνυτών, εφόσον οι λογαριασμοί στους οποίους είχαν παραχωρήσει πρόσβαση σ’ αυτούς (με την παράδοση ονόματος χρήση και κωδικού) δεν ήταν οι πραγματικοί, αλλά πλασματικοί που φέρονταν ως κερδοφόροι, ώστε να διατηρείται η παραπλάνηση των μηνυτών και να ενθαρρύνονται αυτοί να μην προβαίνουν σε αναλήψεις, αλλά να καταθέτουν περισσότερα χρήματα, ενώ προς τους πραγματικούς λογαριασμούς τους στην ανωτέρω αλλοδαπή εταιρεία στοιχημάτων είχαν πρόσβαση μόνο οι κατηγορούμενοι, με τη χρήση των μοναδικών κωδικών που αυτοί δημιούργησαν κατά τη διαδικασία ανοίγματος αυτών, από τους οποίους μετέφεραν σταδιακά τα χρήματα των μηνυτών προς άλλον λογαριασμό με το όνομα VIP, προς όφελος του δικαιούχου του, όπως από την αρχή σκόπευαν, με συνέπεια την αντίστοιχη βλάβη των μηνυτών, η οποία τελεί σε αιτιώδη συνάφεια με την εξαπάτησή τους από τους κατηγορουμένους, συνιστάμενη συνολικά στο ανωτέρω ποσό».

 

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Nortenos: «Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία»

Published

on

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής Nortenos εξέδωσαν χθες βράδυ μία λιτή ανακοίνωση, που όμως έχει νόημα και απευθύνεται στους μετόχους της ΠΑΕ της πατρινής ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα των «κοκκινόμαυρων» φιλάθλων ανέφερε τα εξής:

«Κύριοι της ΠΑΕ, της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει!

Είσαστε ενήμεροι και σας προειδοποιούμε, μην γίνετε ηθικοί αυτουργοί σε έγκλημα κατά της Πάτρας και της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ! Δεν έχετε καμία δικαιολογία, πια!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.»

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ο Οφρυδόπουλος και η αγάπη του κόσμου

Published

on

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φίλους της Παναχαϊκής που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Κ16 για το «Attica» με τον Ολυμπιακό στην Αγυιά, αφού στις κερκίδες βρέθηκε μετά από 3 περίπου μήνες, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος!

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας παρακολούθησε τους μικρούς των «ροσονέρι» (σ.σ. ο γιός του δεν έπαιζε αφού συμμετείχε στην αποστολή στην Τούμπα) με τον κόσμο να του εκφράζει για μια ακόμη φορά την αγάπη του.

Το έργο που άφησε στην πρώτη ομάδα και ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του χαίρουν της εκτίμησης των φιλάθλων της Παναχαϊκής, που με κάθε ευκαιρία του το δείχνουν και με την σειρά του το εκτιμά.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Ανακοίνωση Παναχαϊκής για παραίτηση Δρόσου

Published

on

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την παραίτηση του κου Δημήτρη Δρόσου από την θέση του Β’ Αντιπροέδρου.

“Ευχαριστούμε τον κο Δρόσο για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας κατά τους κρίσιμους τελευταίους μήνες, ώστε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και να οδηγηθεί στην ασφαλή θέση για το μέλλον της, στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Η άψογη στάση που κράτησε ο κος Δρόσος, ο χρόνος που διέθεσε και η χρηματική συνδρομή του την ώρα που το χρειαζόταν η ομάδα, απέδειξε ότι είναι ένας πραγματικός φίλαθλος της Παναχαϊκής.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο”.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.